Abuzuri

Nelegiuții vor desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)

       Nelegiuiții atacă SIIJ și Inspecția Judiciară Din toamna anului trecut, de când s-a înființat Secția pentru Investigarea […]

 

     Nelegiuiții atacă SIIJ și Inspecția Judiciară

Din toamna anului trecut, de când s-a înființat Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), nelegiuiți din Justiție și servicii au declanșat cea mai infernală campanie de discreditare a unei instituții vitale pentru sănătatea societății și democrației Românie. O instituție cerută insistent de asociațiile profesionale consacrate ale magistraților.

SIIJ a devenit ținta nelegiuiților din sistemul judiciar și SRI pentru că la SIIJ se află dosare care pot decapita mafia care a permis transformarea României într-o colonie. Este vorba de mafia SRI – PICCJ (nu generalizez pentru că mă refer la anumite elemente de la vârful acestor instituții ale statului, nicidecum la marea masă a ofițerilor patrioți) care au desăvârșit Planul Minerva ordonat din exterior și anume distrugerea tuturor elitelor românești și a oricăror lideri patrioți care pot apăra interesele României cu arma dosarelor penale, pe motiv că numai așa poate fi curățată țara noastră de corupție.

Un experiment dement, dar extrem de eficace, dublat de o campanie a presei aservite, de propagandă, însărcinată cu misiunea de a demoniza de dimineața până seara orice politician, om de afaceri, patron de presă sau jurnalist independent, care își permite să gândească patriotic, naționalist. Globalismul nu suportă patriotismul niciunei națiuni.

Partidul Social Democrat (ales de popor) a fost aproape distrus prin aceste practici. Nu este lider marcant al PSD care să nu fi fost îngropat în dosare penale. Toți liderii de vârf ai PSD au fost anihilați: Adrian Năstase, Victor Ponta, Liviu Dragnea, și alături de ei toți „baronii” din județe. Toți oamenii de afaceri români marcanți au fost și ei stigmatizați și băgați în închisori. Toți patronii trusturilor de presă au avut aceeași soartă. Listele sunt impresionante… În schimbul a ce? A corupției mult mai feroce din exterior care ne acaparează resursele?

Rezultatul: România (mai ales românii de peste hotare plecați la muncă în alte state) a fost tranformată într-o populație manipulată și decerebrată, care aplaudă spectacolul cătușelor și demonizarea liderilor aleși prin vot, tineretul fiind cumplit și iremediabil manipulat prin motorul internațional de socializare Facebook. E foarte ușor să manipulezi tinerii, care nu mai citesc o carte, habar nu au de istoria României, și care nu stau decât cu smartphone-ul în mână citind titlurile fake-news pline de ură împotriva conaționalilor care au condus țara. Ați vorbit cu tinerii care pleacă în afară ca să facă muncă de jos în Europa? Mulți își urăsc țara, o declară fățiș, își urăsc politicienii pe care îi vor după gratii și sunt fanatici să îi voteze exacte pe cei care au implementat în România sistemul care ne-a transformat într-o colonie, fără să realizeze o clipă că globaliștii îi vor sclavi și împotriva guvernelor țării din care vin.

Ca tânăr care în decembrie 1989 eram pe baricadă de la Inter și ura cu toată ființă Securitatea, văzând azi ce fac serviciile noastre de informații, îmi dau seamă că securiștii din 1989 pentru alungarea cărora am ieșit în stradă riscându-mi viață, erau mici copii pe lângă creaturile trădătoare de azi. Securitatea aceea mult blamată, și pe bună dreptate, își servea totuși țara, era chiar patrioată raportat la vremurile de atunci, chiar dacă metodele ei erau criminale. Serviciile românești de azi sunt însă și criminale și trădătoare de țara. Pentru cine vrea să vadă. Știu că la nivel de servicii, majoritatea ofițerilor de informații sunt patrioți și gândesc românește, însă șefii serviciilor române de informații sunt cei mai mari trădători ai României moderne. Ei sunt principalii vinovați de dezastrul identității naționale, urmați de procurorii statului paralel care au fabricat dosare la comandă. Din cauza lor românii nu mai au alegeri libere de mai multe legislaturi. Din cauza lor românii nu își mai aleg demult conducătorii.

Acesta este peisajul în care PSD, susținut de majoritatea tăcută a națiunii române a reușit grație votului de la finele lui 2016 când au primit o super majoritate, să reformeze justiția coruptă de servicii (prin protocoalele SRI-PICCJ – ÎCCJ) și să decidă prin lege înființarea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), care a luat armă dosarelor penale de la cel mai anti-românesc parchet-DNA. A fost un deziderat al tuturor românilor cu conștiință, dar mai ales al magistraților care își iubesc țara și profesia, care au reclamat că nu e normal că DNA să poată deschide dosare penale judecătorilor și procurorilor care nu se pretează la ordinele statului paralel de a distruge elitele românești și dau achitări în dosarele DNA unde nu sunt probe.

Nu era normal că procurorii DNA să poată face dosare penale judecătorilor care dădeau achitări în dosarele înscenate de procurori DNA. Au fost 12 ani de șantaj judiciar infernal în care au căzut victime nenumărați procurori, dar mai ales peste 100 de judecători. În frunte cu judecătorul Stan Mustață de la Curtea de Apel București, care a fost ucis cu zile în penitenciar, după o condamnare ordonată de sistem.

Din toamna anului 2018, Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) și-a intrat în pâine. SIIJ este singură unitate de parchet complet independentă din România, a cărui șefi sunt aleși exclusiv de CSM, pe bază de concurs și doar din rândul procurorilor cu mare vechime. Tocmai de aceea este temută și nedorită de nelegiuiți. Spre comparație, restul marilor parchete, cu rang de parchet general care au distrus România, au procurori de câțiva ani vechime aduși pe simple interviuri direct de la parchete de judecătorii la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PICCJ), fără să lucreze o zi la parchete de tribunale și curți de apel, afoni… niște amatori aleși pe criterii de obediență și labilitate emoțională. Și șefi numiți exclusiv politic.

De ce s-a ordonat în societate inocularea unei uri atât de mari împotriva SIIJ? La care s-au raliat atât PNL, cât mai ales iresponsabilul președinte Klaus Iohannis?

Pentru că la SIIJ sunt in lucru dosare penale grave, cu semnatarii protocoalelor SRI – PICCJ – ICCJ. Sunt dosare cu inculpata Laura Kovesi (răsplătită politic cu postul de procuror șef european, răsplată recunoscută chiar de Klaus Iohannis prin comunicat al Administrației Prezidențiale în care instigatorul la ură națională se laudă că președintele Franței, care nu are nici o atribuție legală într-o alegere a structurilor UE, l-a asigurat de susținerea lui Kovesi pentru funcția de procuror șef european). Dacă asta nu e corupție politică atunci cum o putem califica?

La Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție se află dosarele cu foștii și actualii șefi ai SRI care au semnat protocoalele cu Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PICCJ), declarate ilegale de către Curtea Constituțională. Le țâțâie curul de frică! Un singur procuror curajos și determinat să aplice legea îi poate trimite unde le este locul: la pușcărie! Tot la SIIJ sunt dosare care ajung inclusiv la președintele Klaus Iohannis, legate de proprietățile fostei organizații naziste retrocedate de o anume judecătoare. Și tot la SIIJ sunt sute de dosare cu infractorii din DNA care au nenorocit elite românești fabricând dosare, finalizate cu sute de achitări ca urmare a unor probatorii inventate. Chiar așa, avem cred ca peste 1.000 de achitări în dosarele DNA și niciun procuror DNA băgat la închisoare pentru înscenările comise. Oare e normal ca infractorii din DNA să scape după tot răul imens făcut acestei țări?

Iată de ce Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție a devenit ținta unor atacuri infernale. Niște nenorociți de propagandiști plătiți de servicii pe bloguri obscure i-au lipit obsesiv în ultimul an eticheta de „SS” adică, chipurile „Secția Specială” (ordin venit de la vârful SRI), deși denumirea parchetului este Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție. Dar lumea trebuia prostită să creadă ca acolo e o organizație de tip fascist de genul fostei SS. Iar campaniei de propagandă anti-românească i s-a raliat și ultimul Raport MCV, o construcție diversionistă mizerabilă, ca în mai toți anii trecuți, sancționată de toți magistrații corecți. Așa se lucrează cand vrei să distrugi credibilitatea unei instituții… și vrei să aperi infractori cu banii serviciilor și mai ales cu bani europeni.

La rândul ei, la Inspecția Judiciară – care a trimis în judecată disciplinară și a cerut excluderea din Magistratură a multor procurori și judecători care au comis abuzuri în vremurile de glorie ale statului paralel – a devenit ținta propagandiștilor serviciilor. Grație unor fonduri uriașe alocate anual de la bugetul de stat, serviciile de informații își permit să finanțeze site-uri și postaci care nu au altă menire decât atacarea acestor instituții fundamentale ale statului. O uriașă trădare națională!

Ca român care în 21 decembrie 1989 aveam 22 de ani, eram în prima linie la baricada de la Inter, iar in jurul meu cădeau împușcați cu zecile alți tineri ca mine – iar eu ar fi trebuit să împart aceeași soartă – nu pot să tac când văd mizeria în care este îngropată această țară. Nu pot să tac când văd că serviciile de informații, pe banii noștri, vând națiunea unor interese străine. Nu pot să tac când văd că avem politicieni transformați de sistem în marionete, care fac în pantaloni de frică. Sau când văd că Justiția in care cred și știu cum era odată, a ajuns să aibă atâția #rezist în interiorul ei… din CSM, PICCJ, instanțe și parchete, care și-au dat mâna cu interese globaliste să distrugă tot ce este românesc.

Vai de proștii care cred în propaganda antiromânească și cred că sunt români și că pe această cale o vor duce mai bine!

                                                                                                     Răzvan SAVALIUC

PS – Sfat pentru SIIJ și Inspecția Judiciară: Dați drumul la dosare. Va fi cea mai bună protecție a acestor instituții împotriva nelegiuiților care le vor desființate, ca să-și salveze pielea!

2 Comments

  1. Drinceanu Dumitru

    Exagerari, superficialitate, exces de zel si multa, prea multa manipulare: SIIj nu ar trebui desfiintata, fiindca sunt notorii si nu putine dosarele „facute” prin abuzurile unor magistrati, incadrarile eronate sau „lucrate”, afilierea injusta dar mutuala ca simpatie partinica s.a. Drept urmare, in democratie, mai ales in democratie, ca in toate domeniile activitatilor sociale de altfel sunt necesare supravegherea si controlul punctual al unor cazuri, oricat de putine ar fi. Altfel, ceea ce s-a demonstrat in atatea cazuri in ultimii ani, au loc serioase derapaje si suprapuneri intre tehnici interlope si ale unora, oricat de putini, dintre magistrati. In concluzie, sectia este necesara pentru a stapani excesul puterii inamovibile, Romania fiind inca departe de stadiul unei societati normale, cu control public puternic, in care cetateanul insusi este o entitate in sine luata in seama si respectata, capabil sa determine o demisie la nivel inalt. Totul este sa nu redevina un instrument politic ori „propenali” cum s-a intamplat in epoca trista si recenta…

  2. Sirius

    SIIIJ trebuie sa rămână !!! Și procurorii și judecătorii care fac abuzuri trebuie sa plătească ca toți romanii.!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.