Cadran international

Nemții, experți în „soluții finale”: Eliminarea naționalismului din Europa prin tratamente hormonale în masă

  Soluția germană: eliminarea naționalismului din Europa prin tratamente hormonale în masă Politica agresivă pro-imigrație a Berlinului e justificată de […]

 

Soluția germană: eliminarea naționalismului din Europa prin tratamente hormonale în masă

Politica agresivă pro-imigrație a Berlinului e justificată de un nou doctor Mengele. Psihiatru german  Rene Hulerman recomandă: „Injectarea de oxitocină europenilor poate contribui la promovarea acceptării și integrării imigranților în culturile occidentale”

Pactul pentru migrație  de la  Marrakech este doar începutul. Urmează noua societate europeană „îmbunătățită”, așa  cum a fost  ea imaginată la Berlin.  În urma acestui document, Europa devine terenul predilect al unui imens șantier de inginerie socială. Așa  cum încep  toate proiectele de societăților utopice care ajung totalitare: cu experimente de tot soiul în care omul ajunge cobai. Proiectul metisajului  generalizat în  Europa, prin influxuri masive de imigranți arabo-musulmani, este unul dintre aceste proiecte. Berlinul și-a propus ca, printr-o politică forțată de implantare de refugiați în statele membre UE, să schimbe structura demografică a societăților europene.

           Dacă Hitler îl avea pe Mengele, Merkel îl are pe Hurlemann

Germania este în  istorie campioana cele mai absurde demențe ideologice. Unele puse sistematic în practică chiar cu prețul  munților de cadavre. Din profunzimile mentalității  teutone nu au ieșit doar  Kant și Hegel, ci și Marx și  Hitler – unul proiectant  al  Gulagului, celălalt al Holocaustului. Hitler avea „doctorii” săi celebri. Unii injectau substanțe chimice și chiar  benzină  în  ochii  copiilor de evrei, țigani  sau slavi din lagărele  de concentrare  că să le facă ochii albaștri.  Istoria pare să  se repete. Dacă Hitler îl avea pe Mengele, Merkel îl are pe Hurlemann. Nu ați auzit de celebrul Rene Hulerman?

Rene Hurlemann și Nina Marshfrom de la Clinica de Psihiatrie și Psihoterapie a Universității din Bonn, Germania.

Este medic la Departamentul de Psihiatrie  al Centrului Medical aparținând  Universității din Bonn. De vreo doi ani încoace,  acest nou Mengele  al Germaniei merkeliste  se chinuie să  dea o legitimitate științifică și chiar soluții  medicale, politicii pro-imigraționiste imaginată de Frau Bundeskanzlerin.

Nemţii şi-ar dori injectarea în masă a europenilor cu hormonul oxitocinei – hormonul fericirii

Grupul de cercetători coordonat de Rene Hurlemann .

Rene Hulerman a găsit soluția miracol ca să combată naționalismul europenilor. Prin represiune endocrinologică – tratamente hormonale în masă. Cercetătorii de la Spitalul Universitar din Bonn, coordonați de Hulerman, au arătat într-un studiu că tratarea în masă a europenilor cu hormonul oxitocinei sporește în mod semnificativ dorința lor de a dona bani refugiaților aflați în nevoie, chiar și în cazul persoanelor care au tendința de a avea o atitudine sceptică față de migranți.

Rezultatele experimentului au fost publicate în „Proceedings of the National Academy of Sciences”. Hulerman este convins că injectarea de oxitocină crește generozitatea și ospitalitatea față de refugiații aflați în nevoie.Dacă altruismul lipsește, simpla injectare a acestui hormon îl poate crea”, spune psihiatrul german.

                                  Experimentul noului Mengele

Hulerman și echipa sa a trecut la experiemente pentru a dovedi „valoarea științifică” a teoriei sale hormonale privind eliminarea națonalismului și stimularea generozității față de străini. A ales două grupuri de respondenți. Unui grup i-a fost administrată oxitocină prin intermediu uni spray nazal, celuilalt nu. După o perioadă, indivizilor din cele două grupuri le-au fost arătate fotografii cu refugiați de război. Lor le-a fost pusă la dispoziție bonuri valorice în valoare de 50 de euro. Psihiatrul german a constatat entuziasmat că indivizii cărora li s-a administrat oxitocină au fost mai înclinați să ofere bonurile valorice pentru nume precum Ahmed sau Said, decât pentru fotografii cu persoane aflate în situație de precaritate care aveau nume europene.

                      Încă un experiment social, marca Germania

Prin tratamente hormonale și psihiatrice, Hulerman vrea să  transforme Europa într-o uriașă societate a „bunilor samariteni”. Psihiatrul german constată că de prea multe ori  indivizii tind să fie altruiști doar față de propria familie, prieteni sau conaționali,  decât față de străini. Totuși, această atitudine înnăscută este considerată  diametral opusă pildei biblice a Bunului Samaritean, care servește drept exemplu de altruism prin descrierea unui samaritean care suportă costuri personale pentru a ajuta un străin în nevoie.

Chipurile, naţionalismul trebuie eradicat prin  injectări în masă, Goebbels ar fi mândru de urmaşii săi

Doctorul german crede că migrația recentă a refugiaților din Orientul Mijlociu în societățile europene a amplificat și mai mult această problemă,aducând mari dezechilibre în societate din cauza celor care nu susțin refugiații. „Acest lucru se datorează parțial evoluției: numai prin solidaritate și cooperare în grupul propriu a fost posibilă creșterea copiilor și supraviețuirea în lupta împotriva grupurilor necunoscute și de rivalizare pentru resurse limitate în timpuri pre-civilizate.”, recunoaște Rene Hurlemann de la Departament de psihiatrie al Universității din Bonn. Cu toate acestea, Hulerman spune că această realitate neurobiologică, care generează în viziunea sa sentimente naționaliste și xenofobe, trebuie combătută prin tratamente cu oxitocină.

                                                                                       Bogdan George RĂDULESCU

Sursa: https://newstandard.ro/2019/01/23/solutia-germana-eliminarea-nationalismul-din-europa-prin-tratatmente-hormonale-in-masa/?fbclid=IwAR3bdNDf1H_gdGsU6yKglBu72Ze31SenvDC9BjoCYDB-9SqhrKZrRxUpN_w

1 Comment

  1. un mizantrop

    Orice ideologie care urmareste transformarea (in fapt, mutilarea) omului devine criminala. Nici comunismul, nici fascismul n-ar fi atins abominatia fara acest tel manifest. Numai ideea de „creare a omului nou” e monstruoasa, democratia presupune toleranta si acceptare in diversitate de opinii. Traim vremuri paradoxale, adeptii distrugerii, ai exterminarii adversarului proclama dictatura diversitatii, in fapt, transformarea normalului in abominabil si invers. Prin 1989 circula un soi de curent de opinie, nostalgic dupa anii lui Dej; indignat l-am intrebat pe unul din astia ce era de „recuperat” de pe vremea aia, condamnata chiar de comunisti, iar individul mi-a raspuns senin ca „era rau, e adevarat, dar ne era la toti rau!”. Asta se urmareste, uniformizarea in rau, egalitatea tarata, omogenitatea mutilarii si in final disparitia toatala a umanitatii. Parca se joaca ultimul act dintr-un pariu sinistru dintre fortele binelui si cele are raului, in care dracul e pe cale sa castige, sa-i arate Creatorului ca „n-a meritat” sa-si cheltuie scanteile de dumnezeire pe primata asta galcevitoare si nerecunoscatoare, ba si daunatoare casei ce i-a fost daruita. Apostolii noii ere, in fapt saditorii de apocalipsa beneficiaza de creditul idiot acordat de snobii locali, aia care se dau cu curentul, de oriunde ar fi el, indivizi fara coloana vertebrala, multi beneficiari ai genei tradatoare, cu ceva spoiala de carte, atat cat sa-si mobileze CV-uri, ca era sinistra coana Leana, dar ce titluri si-a tras fara sa piarda timpul cu cartile! Inainte de mizeria hastagista credeam ca e o chestie tranzitorie, chiar si pentru corporatisti si aspiranti, ca vor face copii si se vor intoarce la valorile stabile, ca n-ai cum sa cresti un copil fara convingeri, fara suflet, fara dragoste, numai ca viata mi-a aratat cat de profund a macinat putreziciunea, cretineii expunandu-si cu inconstienta copiii, mai rau ca primitivii din Vechiul Testament, care-i sacrificau zeului nevazut..din toate ideologiile, din toate doctrinele, astia au retinut numai excesele…ca o veritabila gazeta stalinista proclama democratia, toleranta, libertatea si justitia in vreme ce zidesc lagare de exterminare, amesteca elementele noului gaz de lupta si cladesc esafoadele pentru nealiniatii la politica iadului..Nimic din esenta crimelor staliniste, naziste n-a fost lasat sa piara, totul e recuperat, ba si inchizitia e „reevaluata”, totul pentru rezolvarea marii probleme planetare: omul. Pentru ca asta pare a fi solutia finala, disparitia umanitatii, realinierea omului intre primatele cu ADN asemanator.Abia atunci globalismul va triumfa, atunci va exista o conducere si un conducator, atunci va disparea samanta revoltei si in general, gloata supravietuitoare experimentului va afi atat de decerebrata, ca nici homo nu va mai putea fi numita, asta e viitorul, asta e „omul” nou, disparitia omului ca varf al evolutiei.Sa ne ajute Dumnezeu!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *