Lichele

Nesimțitul guwerner Orban: Petrecere cu alcool și fără mască în timpul programului de lucru

  În timp ce Sparanghel Vodă latră zilnic la televizor că e musai ca românii să poarte mască și să […]

 

În timp ce Sparanghel Vodă latră zilnic la televizor că e musai ca românii să poarte mască și să păstreze o distanță de siguranță între ei, cheflii ăștia fără mască și distanțare fizică – nu „socială”, cum a zis bembeleul de la Cotroceni și s-au luat jurnalizdele după el! – sunt cei care-i obligă pe fraieri să poarte botniță în spațiile închise! Lucovit are ceai de sunătoare în pahar, iar Aurescu-Goldberg fumează Carpați fără filtru… că nu-și permite altceva la chelia lui, folosită ca scuipătoare de „văru”-său Zuckerman, hambasadorul hamerican cu meclă de gogoman… Fotografia este din 25 mai 2020, chermeza tovărășească a politrucilor având loc cu ocazia zilei de naștere a premierului Orban, care împlinise 57 de ani.

Click pe fotografie pentru mărire!

Redăm un fragment din articolul despre fotografia-document apărut în „Libertatea” https://www.libertatea.ro/stiri/ludovic-orban-declaratii-despre-fotografia-controversata-3018143, care conține și interviul luat „la cald”  lui Ludovic Orban:

Premierul fumează și are în față un pahar de bere, în timp ce ministrul economiei are un pahar cu o băutură alcoolică. În fața ministrului transporturilor, Lucian Bode, sunt două pahare cu șampanie, iar ministrul de externe, Bogdan Aurescu, care are mănuși, ține în mână un trabuc.

Libertatea: Bună seara, domnule Ludovic Orban, v-am sunat pentru că circulă o fotografie cu dumneavoastră…

Ludovic Orban: Da, am văzut fotografia. Este făcută de ziua mea de naştere, pe 25 mai. Au venit câţiva colegi. Este reală, nu pot să dezmint, cum fac alţii, lucruri de domeniul evidenţei.

La ce oră a fost făcută fotografia?

– Era pe seară, în biroul meu. Muncisem toată ziua, în ziua mea de naştere, iar ei au venit să îmi facă o surpriză. După ora 17:30-18:00, au venit la mine mai mulţi colegi care se şi văd în poză. Mai erau trei care nu se văd în poză. I-am servit, cum este normal, cu un pahar de ceva. Am stat de vorbă şi i-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, nu am făcut nimic rău.

De ce nu purtaţi mască?

– Nu aveam mască pentru că mâncasem, se vede după farfuriile de pe mese. Le-am oferit o gustare colegilor mei apropiaţi, de cabinet. Veniseră să îmi ureze „La mulţi ani!”. Uitaţi-vă că în poză apar măşti şi farfurii.

Circulă informaţia că fotografia a fost făcută de domnul Ionel Dancă, şeful Cancelariei…

– Nu este adevărat. Ăsta este un fitil băgat în jurul fotografiei.

Bun, dar cine a făcut-o? Pe cine bănuiţi?

– Primii care au difuzat sunt Vasilcoiu (n.r. – fost purtător de cuvânt la Ministerul Muncii în mandatul Lia Olguța Vasilescu – PSD) şi Orlando Teodorovici (n.r. – fost ministru al Finanțelor și fost vicepreședinte al PSD). Nici nu vreau să mă gândesc cine a făcut-o. Mai rămân 3-4 oameni. Eventual, cine ne-a servit putea să facă poza.”

 

3 Comments

 1. Multi romani anti

  Suntem poporul cu eticheta
  “NE LUATI DE PROSTI ?”
  Igen bre!

 2. gigimutu

  io napot kivarnok orban!

  da pe sefu-to de ce nu l-ai chemat sa-i dai si lui o maslina, o scobitoare ceva? o casa, eventual, ca saracu, cu 6 case e homeless!

 3. gigimutu

  inca ceva,

  am vazut ca articolul e la categoria ”lichele”, exact asa, cum sunt cei din fotografie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.