Colimator

Nevoia de SRI a lui nea Predoiu, uns ministru la „Justițea” Klausului

       TERAPIE DE CUPLU, CU PSIHOTERAPEUTUL PREDOIU CĂTĂLIN Motto: „O spun și procurorii care au fost la interviu. […]

 

     TERAPIE DE CUPLU, CU PSIHOTERAPEUTUL PREDOIU CĂTĂLIN

Motto: „O spun și procurorii care au fost la interviu. Nu poți să ANEANTIZEZI nevoia de cooperare între unitățile de parchet și alte instituții pe orizontală. Că ele trebuie să fie transparente, în limita legii, nu e îndoială.” (Cătălin Predoiu, după ce a dat publicității propunerile pentru conducerile celor trei mari Parchete, într-un interviu la EUROPA FM, 21 ianuarie 2020)

Realitatea e că nu puteam să dorm fiind profund îngrijorată cu privire la „relația pe orizontală” dintre masculul SE-RE-I și femela-PARCHETĂ (să nu-mi spuneți că substantivul „parchet” e neutru, că vă stuchesc!… o fi el neutru acolo, în manualul de Gramatică, dar cum a ieșit din manual, vă spun eu că nu mai e neutru câtu-i hăul!). Apoi am aflat că și proaspăt nominalizații șefi „la vârful” marilor Parchete erau cam stresați de atâta abstinență din partea celor doi parteneri inconștienți care aveau deja un cârd de protocoale, cu mucii pe piept, în urma lor și toate cerând de mâncare… Și aveau dreptate… ziceți și voi: cât timp să mai reziste o PARCHETĂ adultă, bine făcută, aptă pentru relațiile pe orizontală, fără ultravirilul SE-RE-I? D-apăi el fără ea?

Predoiu Cătălin, ministru de Justiție, demn urmaș al lui Birchall-cea-cu-vino-ncoa’, a studiat problema și a ajuns la concluzia că „aneantizarea nevoii” de hârjoneală lascivă a celor doi parteneri maturizați cam demultișor din punct de vedere sexual, nu e posibilă. Dimpotrivă, noi trebuie să-i încurajăm să reia relația, cât timp sentimentele nu s-au răcit de tot…

De aceea vă sfătuiesc să luați și partea bună a lucrurilor, cetățeni… este vorba despre o relație heterosexuală curată, frumoasă, neprotejată, din care se poate naște oricând un nou PROTOCOL sănătos și arătând exact, dar EXACT! ca un plic galben transmis în direct „onoratei instanțe”, pentru ca dânsa să-l șteargă la fund și să-i schimbe PAMPERS-ul, fără ca inculpatul să aibă habar cu ce se ocupă, pe sub masă, dădaca având ochii legați. De obicei, această ignoranță îl poate costa pe nefericitul inculpat niște ani mulți de pușcărie, în timp ce plicul galben, mai curat și mai uscat, cu suzetă și aproape adormit, este trimis înapoi la fericitul cuplu format dintr-o PARCHETĂ și-un SE-RE-I! De „câmpul tactic” al tânărului cămin se ocupa, pe vremuri, ca o consacrată moașă de plicuri galbene, însuși generalul Dumbravă… însă, ce păcat! dânsul s-a retras din activitate…

În fine… ne putem aștepta la o reacuplare istorică! Dar hai să nu-i zicem „acuplare”, ca să nu tulburăm cetățenii cu vorbe prea îndrăznețe… să-i zicem… „cooperare”… că tot așa îi zice și Predoiu. Deoarece, cum bine se exprimă dânsul, „nu poți să negi NEVOIA de cooperare între Ministerul public și alte instituții pe orizontală, inclusiv Serviciul Român de Informații”. O nevoie naturală, desigur! mai ales, în condițiile actuale, când relațiile atât de armonioase de altă dată s-au cam alterat.

Văzând această răceală incipientă cum se strecoară între cei doi parteneri, deși „chimia” dinte dânșii e clar că mai există, cu înțelepciune ministrul Justiției a început terapia de cuplu și ne-a dat unele informații despre cum va proceda: „Ce formă va lua (cooperarea, desigur, n.n.), rămâne de văzut. În acest moment, ea scârțâie.

Vedeți? Ei bine, de aceea eu sunt, totuși, optimistă. Cu un consilier marital precum Predoiu Cătălin, ce deține alifiile potrivite cu care să mai ungă relația, pe ici pe colo, ca să nu mai scârțâie și să nu mai deranjeze vecinii, nu mă îndoiesc că armonia conjugală dintre PARCHETĂ și SE-RE-I se va reface rapid!

                                                                                                     Luminița ARHIRE

                                           Notă importantă

Mulți dintre cititorii nostri poate au uitat cine este Cătălin Predoiu și din ce cloacă a corupției provine. Le reamintim noi printr-un articol publicat în exclusivitate de „Justițiarul”, care a făcut multă vâlvă la vremea respectivă, fiind preluat de o sumedenie de publicații, cu mențiunea că unul dintre șmecherii „triumviratului”, evreul Arin Stănescu alias Arie Shalev (cetățean israelian) a decedat între timp: Triumviratul malefic: Valeriu Stoica, Călin Andrei Zamfirescu și Arin Stănescu  Evreul răposat în 27 decembrie 2015 avea dublă identitate: Arin Octav Stănescu, născut în București la data de 23.08.1950, fiind una și aceeași persoană cu Arie Shalev, născut în Israel pe 15.08.1953. Cel puțin așa reiese din datele Oficiului Național al Registrului Comerțului, unde Stănescu-Shalev a înființat societăți comerciale pe ambele nume, folosindu-se de actele de identitate eliberate de statul romån și un pașaport israelian. Arin Stănescu, după terminarea Facultăţii de Drept Universitatea Bucureşti, promoția 1972-1976 – unde a fost coleg de grupă cu ceilalți doi prăduitori din triumvirat, Călin Andrei Zamfirescu (socrul lui Cătălin Predoiu) și Valeriu Stoica (fost ministru liberal al justiției în trei guverne și președinte PNL în perioada 17 februarie 2001-24 august 2002) – a plecat în Israel. Înainte de a se reîntoarce în România, a ocupat un modest post de jurist la primăria din Carmiel, fiind urmărit penal prin mai multe dosare.

1 Comment

  1. Nea Gheorghe De La Tara

    Dar Calin Zamfirescu, Valeriu Stoica si micutul Predoiu, ginere, de care serviciu si Masonerie tin? Valeriu Stoica, miliardar, este avocatul SRI ? Banca Religiilor si Calin Zamfirescu, vreo legatura, ceva ? Oricum , sa recunoastem, Predoiu, nu sta in genunchi ca Anna Birchal… Justitia din Romania ? O escrocherie de dinsii inventata ! O mizerie infinita !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *