Atitudini

Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătății: „Se ascunde adevărul despre morții și dramele pacienților non-Covid!”

  Despre această statistică nu se vorbește în România! Se ascunde la greu adevărul despre morții și dramele pacienților non-Covid! […]

 

Despre această statistică nu se vorbește în România! Se ascunde la greu adevărul despre morții și dramele pacienților non-Covid! Nu există anchete de presă, politicienii nu vorbesc despre asta, ong-urile tac! Oare de ce? Poate vom află până la urmă… dar e foarte interesantă abordarea.

În România ultimelor două luni, toți pacienții existenți sunt Covid-19. Nu există niciun alt diagnostic, nici pacienți care să intre sub tratament sau să continue monitorizarea medicală a afecțiunii cronice. Cancer, hepatită, diabet, boli cardiovasculare, toate aceste afecțiuni au fost în totalitate lăsate deoparte, ca și cum nu ar conta sau nu ar mai fi avea gradul anterior de periculozitate! Atenție, ele sunt extrem de periculoase și chiar letale!

Andrei din Pitești, deși s-a prezentat la Urgență cu dureri groaznice, spune că a primit rețetă fără să fie consultat la UPU așa cum a cerut. „M-am simțit ca un gunoi, nu m-au tratat că le era frică de Covid.” Manager: „Nu era o urgență!

Horia, de 29 de ani din Brașov, a fost plimbat 7 ore între spitale pentru a i se face intervenția pe accident vascular, de teama triajului pentru Covid-19! Pentru el, ACELE ORE AU FOST FATALE! Horia a murit!!! Oare nici acel caz nu era o urgență?

Domnule ministru, cu toții înțelegem siguranța echipei medicale și a spitalului, însă, numai luând în calcul cazurile de boli cronice raportate ajungem la un număr de cinci milioane de pacienți, fără să adăugăm urgențele care apar la tot pasul. Oamenii aceștia au drepturi egale cu ale bolnavilor de Covid-19.

În timp ce unii pacienți veniți cu boala din import, contractată la sparanghel sau alte leguminoase (unde au fost trimiși de guvernul dvs. să se îmbolnăvească), ocupă paturile spitalelor, pacienții României nu au loc să fie tratați acolo unde și-au plătit lună de luna Contribuția de asigurări sociale (CAS) și Contribuţia de asigurări sociale de sănătate (CASS) deoarece nu au Covid-19, ci altceva…

Nu vă lăsați păcăliti de faptul că sunt doar niște nume scrise, niște cazuri aleatorii prezentate de mine aici. Oamenii aceștia lăsați fără tratament sunt tații, frații, copiii, nepoții, soții cuiva!

În orice clipă, oricare dintre noi sau cei dragi nouă pot fi în această situație ingrată care nu mai poate continua! De teamă că nu veți fi în stare să gestionați un număr mare de cazuri Covid, ați închis spitalele. Nu pedepsiți pacienții pentru incompetența autoritătilor!

                                                                                                           Nicolae BĂNICIOIU

2 Comments

 1. lucian

  aseara am fost ingrozit de cele spuse de horatiu moldovan, cu atita impostura despre ceilalti pacienti uitati de ministerul sanatatii.
  cazul meu, pacient onco, mi s-a intrerupt tratamentul din cauza, vezi doamne ca vine virusul, apoi s-a aminat sine die examinarea ct ptr evaluarea bolii.
  mama mea a fost internata la cardio (cluj) si transferata cu mari insistente (ale medicilor, de altfel) la med. 2. a fost trimisa acasa dupa citeva zile fara diagnostic. era singura pacienta pe acolo.
  si acest neom, afirma ca n-au existat asemenea cazuri.
  cum doamne putem scapa de gasca asta de impertinenti? cind romanii se dau de ceasul mortii cu termometrele si nu vad marile abuzuri ce se fac? cu cine??

 2. satan existã

  @lucian,vom scãpa cånd va da foamea între un număr suficient de mare de oameni încåt sã lase deoparte nepãsarea;pe romåni nu i interesează cã le sunt încãlcate drepturile,cã sunt arestați la domiciliu,cã sunt batjocoriți,umiliți,nedreptãțiți;romånii suportă multe;dar foamea,foamea care se apropie mai repede decåt cred mulți,decåt gåndesc mulți că ,,pe mine nu mã afectează,deci nu mi pasã,nu trebuie să mã implic”.
  Din toamnă,cånd imbecilii ãștia de ,,binefãcãtori”vor închide din nou societatea,situația se va schimba radical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *