Atitudini

Ninel Peia, candidat la președinția României către BEC: „Ați demonstrat că oricât de strâmbă ar fi o lege, o puteți strâmba și mai mult”

      COMUNICAT DE PRESĂ PARTIDUL NEAMUL ROMÂNESC București 25.09.2019 Poziția oficială a candidatului față de atitudinea judecătorilor  ADINA-GEORGETA NICOLAE, […]

 

    COMUNICAT DE PRESĂ PARTIDUL NEAMUL ROMÂNESC

București
25.09.2019

Poziția oficială a candidatului față de atitudinea judecătorilor  ADINA-GEORGETA NICOLAE, NINA-ECATERINA GRIGORAŞ, ELISABETA ROŞU, ADRIAN REMUS GHICULESCU, SIMONA CÎRNARU membri ai Biroului Electoral Central

Vă mulțumesc pentru transmiterea comunicatul de presă nr. 3/CP/24.09.2019. Este cea mai bună metodă pe care Biroul Electoral Central o putea alege pentru susținerea campaniei mele electorale. Indiferent de rezultatul acțiunii de urmărire penală, prin faptul că:

  1. Ați ales să tratați injust dosarele candidaților, asigurând accesul imediat al unor candidați în detrimentul altora;
  2. Decizia Curții Constituționale a arătat că decizia luată în cazul unuia dintre candidați a fost lipsită de bunul simț al cunoașterii și respectării prevederilor Constituției;
  3. Ați considerat că interpretarea legislației electorale după bunul plac, fără logică și părtinitor reprezintă gestul firesc pe care orice judecător îl poate face, fără riscul de a fi tras la răspundere, dar cu garanția că pensionarea îi este asigurată;

Ați prezentat fără urmă de îndoială, incapacitatea reală, practică, de a garanta, printr-o așa zisă experiență profesională judecătorească, existența unui proces electoral corect, obiectiv și, mai ales, în interesul cetățenilor.

Mergând pe firul evenimentelor este ușor de remarcat cum comenzile venite din mediul politic sunt legi mai presus de legile, strâmbe oricum, ale României. Ați demonstrat că oricât de strâmbă ar fi o lege, o puteți strâmba și mai mult. Ca judecător, să nu cunoști aplicabilitatea legii penale și să-ți fie transmisă informația de către Curtea Constituțională a României, este echivalentul inexistenței cunoștințelor elementare de drept din anul I de facultate! Mă întreb oare cât de dificilă v-a fost absolvirea. Și cum ați reușit să convingeți atât de multă lume că aveți capacitatea exercițiului profesional?

Românii merită orice alt președinte decât oricare dintre candidații actuali! Toți sunt în aceeași mare oală a intereselor meschine, a supunerii față de oricine le pune bănuți în punguță!

V-ați „îngrijit” să păstrați în afara opțiunilor de vot cea mai importantă dintre variantele de exprimare pe care o poate în mod firesc oricare dintre alegători: NICIUNUL! Partidele care v-au adus numirile sunt cele care vă dictează „independența”. Ați ales să fiți mai presus de prevederile legale, la comanda acestor partide. Nu ați reacționat NICIODATĂ când ați văzut legile strâmbe, mulțumindu-vă să urmăriți locurile în care puteți strâmba și mai mult legile în interesul celor care v-au numit!

Pe scurt, reprezentați cea mai bună dovadă a faptului că incompetența și slugărnicia față de clasa politică, este singura cale prin care poți ajunge „un nume”. Chiar dacă la rubrica: „Așa nu!”. Și cum clasa politică actuală arată prin atitudinea și competențele demonstrate de bună voie de voi, alegătorii vor înțelege EXACT ce spun în această campanie:

„NICIUNUL” este singura opțiune reală!

Mulțumesc întreg Biroului Electoral Central pentru susținerea acestei campanii.

                                                                                                         Ninel Peia

                                                                                      Candidat la alegerile prezidențiale 2019

 

2 Comments

  1. gigimutu

    pai ia uite,

    de aia eu nu o sa merg la vot, m…e la toti strainosii, cu duble cetatenii, care candideaza, chipurile, ca sa fim noi ” normali si fericiti ” in Romania, fu..le muma-n c…r!!!!!!!!

  2. Va felicit d-le Peia pentru actiunea d-voastra. Va sprijin cu incredere .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *