Atitudini

Ninel Peia către ambasadorul Zuckerman: Ambasada SUA este infestată de oamenii lui Soros, propagandiști ai neomarxismului progresist

                              Scrisoare deschisă În atenția Excelenței […]

 

                            Scrisoare deschisă

În atenția Excelenței Sale, domnului ambasador al SUA la București, domnul Adrian Zuckerman

Stimate domnule ambasador, mizând pe faptul că sunteți un diplomat de carieră, cu o impresionantă experiență, dar și pe faptul că în vene vă curge sânge de român, îmi pemit să ridic o rugăminte către Excelența Voastră.

De asemenea, având în vedere că ați fost susținut în noua funcție de chiar președintele Trump, așa cum este firesc, și cum dictează legile Statelor Unite, este imposibil să nu fiți la curent cu faptul că ambasada americană la București este infestată de personaje care s-au pus în slujba unui personaj odios care nu este prieten nici cu Washingtonul, nici cu Bucureștii.

Chiar cariera dumneavoastră este pusă în pericol de acești trădători, personaje fără onoare care au trecut în tabăra progresistă.

Totuși, hidra care și-a inflitrat ticăloșii adepți în structura ambasadei poartă un nume disprețuit de adevărații adepți ai democrației: George SOROS.

Nu știu câți anume dintre angajații ambasadei SUA la București sunt vânduți acestui sponsor al neomarxismului progresist dar nu cred că mă hazardez în a aprecia că mult peste jumătate din personalul pe care dumneavoastră, Excelență, trebuie să vă sprijiniți activitatea vă sunt inamici.

Pe cale de consecință, vă rog să luați aminte la aceste rânduri și să faceți curat în jurul dumneavoastră, începând cu cei mai îndeaproape colaboratori.

Slugile lui SOROS sunt dușmanii Americii în aceeași măsură cum sunt și dușmanii României, așadar o curățenie generală nu ar fi numai un gest de curtoazie și de sprijin față de țara noastră, ci și un act patriotic închinat Statelor Unite, chiar dacă este făcut la mii de kilometri distanță de preeriile Americii de Nord.

În plus, vă atrag atenția, Excelență, la recentele declarații ale domnului Rudolph Giuliani care a susținut că are informații clare că din ambasada SUA la Kiev au dispărut cinci miliarde de dolari, sumă care a ajuns la ONG-urile lui Soros din Ucraina.

Cu siguranță este vorba despre un modus operandi, ceea ce mă obligă să ridic următoarea întrebare: oare câte miliarde de USD s-au scurs din ambasada Americii de la București către ONG-urile lui Soros din România, până la instalarea dumneavoastră în funcție? Departamentul de Stat știe oare cum s-au sifonat sume fabuloase destinate poporului român către găurile negre girate de Soros? Nu ar fi vremea ca vinovații să plătească pentru aceste crime?

Din nefericire, veștile rele nu se opresc aici. Am informații sigure că întreg personalul FBI și CIA din România se află în simbria aceluiași satanic Soros, ceea ce ar trebui să vă dea dimensiunea dezastrului despre care vorbesc.

Ilustrul dumneavoastră predecesor, dl Hans Klemm, a ignorat faptele despre care am scris mai sus, deci nu cred că mai servea interesele Statelor Unite în proporția în care ar trebui să fie un emisar al Administrației americane la București.

Așadar, înainte de a vă forma o opinie și a concluziona asupra stării de fapt din România, vă rog, Excelență, să întreprindeți cele necesare pentru ca ambasada ce cu onoare o conduceți să devină ceea ce ar trebui să fie: un braț întins prietenos spre poporul român din partea  celui mai important partener strategic al țării noastre, Satele Unite ale Americii.

În speranța că veți lua aminte la aceste rânduri,

Vă mulțumesc și vă urez o ședere cât mai păcută și mai fructuoasă la București.

                                                                          Cu prețuire,

                                        Ninel PEIA, președintele Partidului Neamul Românesc

 

10 Comments

 1. Riga Crypto

  „în vene vă curge sânge de român”

  Să înțelegem că ambasadorul se trage din liftele subumane, cămătarii, codoșii și negustorii de rachiu contrafăcut care au poluat, murdărit, exploatat și înroșit de sânge pământul românesc? Dacă da, nu e o insultă mai mare față de neamul nostru.

  Bă Peia, să știi că sânge românesc au avut aceia cărora le putrezesc oasele de la Sighet până în capătul Siberiei, în gropile comune de pretutindeni! Ăia erau români, nu tu, țigan bolșevizat și în nici un caz Zuckerman.

  • Adrian Grigoriu

   Susțin 100% ce screi dl Riga Crypto. E limpede, doar două opțiuni despre dl. Ninel Peia: ori e un idiot sincer ori e un viclean fals patriot. Alegeți dvs. cititorilor. Mai munciți cu capul și dvs. cititorilor.

   Doamne, ajută!

  • Adriana Tatulea

   Dl Peia scrie la nivelul diplomatiei, asa cum se primeste un ambasador la noul sau post. El nu s-a patat ca acel Klem si fiind la inceput, trebuie primit ca atare: cu un tur de natiune si vorbe de speranta. Nu Ninel Peia trebuie jignit de voi astia sorosistii care va simtiti direct atacati- si e normal ca raspoundeti- vorba ceea, musca pe caciula!- voi si banditul octogenar care a stricat pacea globala-acel mizerabil globalist gamblere la burse, ,face speculatii de bursa si alimenteaza migratiile, teroarea, satanismul..distrugerea natiunilor stat. Voi de ce va alertati? Ca pierdeti tainul si va trebui in sfarsit sa munciti ca sa traiti? Panma nu stim ce va face mai speram ca avem Partener strategic. Acum cu ce fac farta de Iran ar fi bine sa cam slabim parteneriatul caci altfel si capetele voastre pretioase si ale copiiilor si nevestelor voastre care traiesc bine din spaga de la Soros- si voi veti fi amenintati , nu doar romanasii de rand pe care nu dati doi centi..

 2. Ion Susai

  Si tu acum ai aflat ?

 3. Mihnea

  Ninel ne ia de proști… De zici că ambasadorul globaliștilor coloniști de la București, în ciuda poziției, nu știe că țara e sub infecție jidovească. Apoi, o mai și drege cu “Excelență”, “Ilustrul dvs. predecesor” și alte formule goale menite să ascundă slugarnicia. Ia terminați cu Soroș, ăla e doar o sculă, vorbiți de toată clica jidănească care compune aripa ne-conservatoare și, dacă aveți demnitate, de crimele săvârșite de aceștia. Discursul dvs. e laș, slugarnic, subversiv și lipsit de coerență, nu sunteți onest!
  Înapoi Țara de la jidani!

  • Adriana Tatulea

   Faceti asta dar nu la un discuyrs diplomatic. Nu ambasadorul nou va va da vreodata inapoi tara de la jidani dar asta poate sa se aleze cu ungurimea si sa taie Romania ca pe un tort..sau sa aduca razboiul mai aproape de casele romanilor. Asta vreti? Urlati degeaba- Ninel Peia stie mai mult si e mai roman decat multi dintre voi care nu faceti decat discordie si izolarea tarii, punerea ei in pericool iminent.

 4. IQ100

  chiar ma intrebam de unde ajung atatia bani in conturile oms=urilor ( oms- oh, my satan) .”În plus, vă atrag atenția, Excelență, la recentele declarații ale domnului Rudolph Giuliani care a susținut că are informații clare că din ambasada SUA la Kiev au dispărut cinci miliarde de dolari, sumă care a ajuns la ONG-urile lui Soros din Ucraina.”

 5. gigimutu

  ha ha,

  america, partener strategic, mai terminati odata cu caciuleala asta, america ne jefuieste la singe, umar la umar cu sri srl, sie srl, police srl, justice srl, si nu in ultimul rind, joianis & pnl srl!!!

 6. mototol

  Nu ați auzit cetățeni, că, părinții distinsului au fost abuzati si discriminați de către români, asta așa ca să nu mai avem fantezii cu intențiile sale față de noi, curiozitatea mea este, cam in ce realități paralele s-au întâmplat astea pentru că pe aici pe la noi, categoriile “defavorizate, discriminate” nu au cum să aibă acces la învățământ superior sau calitate a vieții pentru că de aia se numesc”discriminati”, nu?

 7. gheorghe

  1. Ambasadorul e nascut in Romania lui Dej in care jidanii bolsevici = atei ii terorizau pe jidanii “ailalti” – talmudistii “tacuti” si “meseriasi”. Ca si familia sefului de la Air Canada, plecati din Bucuresti – tata medic urolog, mama profesoara … pretinzand hartuirea Guvernului “roman” care avea 5 vice prim-misnistri jidani!?! … da’ romanii erau rai si antisemiti!
  2. Nu vine in Romania pentru romani si nici nu simte romaneste – vine sa intareasca influenta si controlul america, al unei Americi controlate – comandate si exploatate de jidani de peste 100 de ani – vezi [si] “The international Jew” de Henry Ford.
  3. Nu vine in Romania pentru a admira traditiile si cultura romanilor ci pentru a implementa controlul politic al educatiei si culturii romane care trbuie sa se prostitueze fata de co-religionarii sai, talmudistii babilonieni presand infiintarea muzeului haoleului – care n-a fost – nu doar la Bucuresti ci si in toate capitalele de judet, introducerea studilui obligatoriu al minciunii cu asasinarea programataq a jidanilor si alte asemenea si relationate minciuni si porcarii.
  4. Nu vine la Bucuresti pentru a stimula bunastarea romanilor ci preluarea pamantului, padurilor, caselor – muuulte – cu titlu fraudulos de retrocedare… a ceva obtinut prinn coruptie, furt “cu acte”, prin manevre economico-financiare dintre care folosirea banilor de “afara” pentru falimentarea localnicilor este doar o metoda din mai multe…
  4. A venit in Romania sa stopeze orice eventuale investigatii asupra infractiunilor/crimelor comise de americani cu sau fara firma…
  … si altele, una mai buna ca alta, pentru “ei”, nu pentru americani – asta-i mascarada falsei diplomatii.
  —-
  Pe Ninel Peia l-am votat cu stiinta ca nu va obtine vreun rezultat semnificativ – pentru o luminita din discurs.
  Acum ma surprinde cu apelul facut “in contra naturii”, adica sub o forma atat de penibila, de lipsita de orice valoare diplomatica, nationalista, politica si/ori sociala.
  Cine l-o fi invatat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.