Atitudini

Ninel Peia: „Mă tem că anul acesta începe dezmembrarea României!”

     Mă tem că anul acesta începe dezmembrarea României! Dragii mei, inițial, prin aceste rânduri voiam să mă limitez […]

 

   Mă tem că anul acesta începe dezmembrarea României!

Dragii mei, inițial, prin aceste rânduri voiam să mă limitez la a vă ura un an nou fericit, ceea ce, firește, vă doresc, din toată inima, tuturor, insă momentul în care ne aflăm mă obligă să devin mai nesuferit ca de obicei.

Încheiem un an dificil, un an în care ticăloșii de progresiști neomarxiști au reușit să cumpere aproape toată clasa politică. De fapt, în afară de mine, nu mai există nici un lider politic nemânjit de banii și de ideologia sorosistă. O spun cu mare tristețe și cu sentimentul că acesta este noul blestem al Neamului Românesc, să aibă o clasă politică complet lipsită de sentimentul național.

Deși sunt singur, nu mă dau în lături de la lupta pe viață și pe moarte pentru destinul corect al Țării și al Neamului meu. Știu că și printre voi sunt oameni care gândesc și simt românește, și pe care îi voi avea alături mereu în acest război care nu se va termina vreodată.

Cu acest destin m-am împăcat, deci sunt înrolat în oastea care și-a închinat zilele binelui României.

Din nefericire, am toate informațiile necesare ca să vă anunț o nenorocire.

Nu este vorba despre vreo farsă, lucrurile sunt foarte grave: anul viitor este anul în care diabolicii neomarxiști progresiști pun în funcțiune mașinăria infernală care va rupe România în bucăți. La propriu!

Atenție, dezmembrarea României este deja planificată (2022) și vor face în așa fel ca aceasta să se împlinească cât mai repede.

Vă mai spun încă un lucru: oare ce ați spune dacă un sas pe nume Iohannis va fi, nu peste multă vreme, președintele… Transilvaniei (2025).

Acesta este ultimul ceas în care este imperios necesar să ne ridicăm la luptă și să ne apărăm Patria și odată pentru totdeauna să punem în practică sfaturile marelui patriot Nicolae Iorga: „Poporul, domnilor, se împarte firește în clase, clasele se împart în indivizi, interesele indivizilor nu se împacă între ele și interesele claselor, de multe ori, se dușmănesc; însă, mai presus de interesele indivizilor, mai presus de interesele claselor, trebuie să se ridice solidaritatea națională, sentimentul de unitate trebuie să îmbrățișeze o societate de la un capăt la altul. Acest sentiment asigură menținerea unui popor, acest sentiment asigură afirmarea unui popor și-i dă biruința în toate împrejurările”.

Nu vreau să vă stric total clipele fericire ale nopții dintre ani, dar vă promit că voi reveni cu amănunte cutremurătoare.

Ridicați-vă frunțile, frați români, altfel vom pierde Țara pe vecie!

La mulți ani!

                                                                                                      Ninel PEIA 

 

 

4 Comments

 1. Organizarea unde este ?

  De secretomanie si lipsa de comunicare a pierit Ceausescu.
  Ninel Peia stie ceva ? Chiar stie ? Daca vrea Romania pentru romani, de ce nu spune ce stie ?
  Ne trec zilele degeaba…

 2. E un scenariu posibil, dar o prostie din punct de vedere al interesului locuitorilor. Nu știu cât de inteligent este poporul din care fac parte și eu, sau cât de inteligenți sunt cei care se pretind maghiari, bulgari, sârbi, ucrainieni sau te miri ce ascendență genetică s-ar crede a avea un vorbitor de limbă română, maghiară, bulgară, etc. Ne separăm unii de alții doar prin limba vorbită sau religie. Altfel suntem oameni și atât. Dezmembrarea, unirea sau …exitul sunt doar „modificări de decidenți”, la fel ca și trecerea de la un partid politic la altul. Mă îngrijorează faptul că „una vorbim și alta fumăm” (cum se spune că îi spunea Arghezi lui Dej cândva). Din punct de vedere etnogenetic uităm prea suspect de ușor istoria Europei ca să nu zicem a omenirii. Unde sunt etrușcii, celții, tracii, galii, romanii, ostrogoții, vizigoții, longobarzii, vandalii, bulgarii, hunii, gepizii, valahii, cumanii adevărați ? Probabil unele etnii au dispărut, dar au rămas urme genetice ale existenței lor. Țiganii au dispărut pentru că unii s-au declarat români, alții s-au declarat rromi ca să nu se confunde cu cerșetorii, hoții, sau ghicitorii nomazi de acum două-trei sute de ani. Longobarzii divizați în lombarzi, venețieni, genovezii, au dispărut sub numele de italieni. Nu știu ce ar câștiga un cetățean român vorbitor de limba maghiară dacă ar avea capitala la Budapesta. Eu, de exemplu mă simt extrem de bine în Cadrilater, fost teritoriu al imperiului roman, apoi al vlaho-bulgarilor, apoi al imperiului otoman, apoi al României, apoi al Bulgariei. Dacă n-ar exista pretenții ale unora de a fi stăpâni ai altora, cred că am putea trece peste limba vorbită sau peste religie. Până la urmă ungurii și-ar putea studia puțin arborele genealogic și istoria teritoriului ocupat de ei acum. Ar vedea că ar trăi la fel și într-o Ungarie întinsă până la Marea Neagră și până la Nipru, ca și în Ungaria actuală. Diferența ar face-o puterea economică dată de unirea mai multor teritorii sub aceiași conducere. … Dacă ar fi o conducere competentă, că de papagali, escroci, hoți și fantoșe suntem sătui și românii și bulgarii și ungurii, și …mulți. Cel puțin Europa Unită, ar avea o șansă de adaptare la interesele reale ale europenilor de orice etnie. Că deocamdată CEDO apără drepturile infractorilor, ignorându-le pe cele ale oamenilor corecți; că UE devine un organism tot mai populist, birocratic-represiv; că între țările componente există multe revendicări (unele simple orgolii sau răzbunări); sunt probleme care au soluții, altele decât revendicările teritoriale.

  • Propagandă globalistă de înaltă clasă, dar nu mai puțin mincinoasă și manipulatoare. În conformitate cu dreptul la liberă exprimare, nu am cenzurat acest comentariu menit să „propagheze” – vorba tutei ajunsă politician direct din paturile de hotel – internaționalismul neomarxist al acelorași sioniști creatori și ai marxismului clasic.

 3. S-ar putea sa strige ca Ilie in pustie. Pe romani ii intereseaza sa-si umple matzul, sunt cei mai inculti europeni, sunt campioni la spalarea creierelor cu teveul si doar cand e prea tarziu realizeaza. Asta, in ciuda faptului ca sunt inteligenti, dar si needucati, cu inclinatii neserioase si delasatori. Pas-cu-pas, dusmanii fac progrese.
  Apoi, ce ar mai fi de spus, cand totul e f. clar ca se merge pe calea secesiunii? De acord, secretomania idioata l-a pierdut pe Ceausescu, dar azi, toti cei care vor sa stie stiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.