Atitudini

Ninel Peia: „Veniți alături de mine! Vom scăpa Țara de mișei și vom redeveni stăpânii destinelor noastre”

    Ninel PEIA – Un Președinte ca NICIUNUL – Nr. 7 pe buletinul de VOT Toți știm acum ce […]

 

  Ninel PEIA – Un Președinte ca NICIUNUL – Nr. 7 pe buletinul de VOT

Toți știm acum ce se petrece cu Neamul Românesc și cu Raiul de Țară ce ne-a fost hărăzită cu atâta generozitate. Hoții și ticăloșii ne conduc pentru că au grijă ca străinii să fie regi în România. Clanuri de politicieni corupți până dincolo de poate scot zi de zi la mezat viitorul copiilor noștri.

Oameni de nimic ne explică ce bine ne este, deși noi vedem cum totul se surpă în jurul nostru și numai veneticii și slugile lor prosperă. Ființe cu suflet de drac ne vând vorbe goale intoxicându-ne cu aberații nemaivăzute menite să ne îndepărteze de Legea lui Dumnezeu, Lege pe care am ținut-o de-a lungul veacurilor și care ne-a ajutat să existăm, mândri, până azi.

Icoanele noastre cele mai de preț, mama și tata, au ajuns să fie pângărite doar pentru ca feciorii și mândrele noastre să intre cu sufletul deschis în noua Sodoma care se construiește acum peste lume. Familia pe care o știm este împinsă spre extincție cu bună știință pentru că un popor fără conștiința lucrurilor drepte nu este decât o gloată decerebrată.

Clasa politică care a pus gheara pe Parlament, pe Guvern și Președinție asta ne pregătește: un Neam Românesc redus la tăcere, o Țară la cheremul lor, o populație bătrână și vlăguită, promisiunea unui viitor de unde Dumnezeu lipsește cu desăvârșire.

Între acești vânduți și viitorul pe care ni-l pregătesc stăm numai noi. Numai noi putem să împiedicăm satanizarea României și reducerea poporului nostru la o tăcere impusă de neoameni, de deviații de la umanitae și de bubele unui sistem care își apără propria putreziciune.

Când ne-am apărat familia tradițională, pentru ca mama să fie mama și tata tată, singura formă de familie care a dus omenirea mai departe, ne-au numit fanatici religioși. Ca să minimalizeze puterea pe care suntem dispuși să o punem la bătaie pentru acest demers, ne-au spus că suntem vreo trei milioane.  O minoritate de reactionar desueți. Ne-au făcut retrograzi și opozanți ai progresului, au încercat să ne vopsească în culorile unor kamikaze ale ortodoxiei, ne-au numit pupători de moaște și voiau să arate că suntem din alte vremuri, ce mai, niște neandertalieni care se opun marelui marș victorios închinat avansului globalist.

Le-am încasat pe toate, suntem dispuși să întoarcem și celălalt obraz, dar nu vom ceda niciodată la demnitatea Neamului Românesc, la identitatea națională, și la credința strămoșească. Aceste valori ne-au croit pârtie prin istorie, ne-au ars în inimi când șrapenele de oțel rupeau carnea strămoșilor nostri sau când ne-au condamnat la frigurile Siberiei.

Nu, nu vom renunța!

Știu că nici voi nu veți renunța!

Luați-vă destinul în mâini, veniți alături de mine și de Neamul Românesc și împreună să pornim la cea mai dreaptă dintre lupte, aceea pentru Popor și Țară. Pentru viitorul vostru și al copiilor nostri. Pentru iubire, sănătate și liniște. Pentru bunăstare și respect. Pentru strămoși, dar și pentru strănepoți.

Ajunge cu bătaia de joc, cu străini pe post de stăpâni în Țara noastră, cu sufletele vândute altora pe un pumn de arginți!

Haideți să redevenim ce am fost și ceva mai mult!

Haideți să ridicăm frunțile din clisa aruncată pe noi de alții, veniți ca împreună să ne modelăm un destin de care ne mândrim în veacul vecilor.

Nu mai îngenunchiați în fața ticăloșiei politicianiste, nu vă mai lăsați păcăliți și înjosiți pentru nimic.

Împreună putem să reparăm 30 de ani de hoție, de aservire, de sclavie camuflată, de opresiune dehgizată!

Haideți să vindecăm Țara. Haideți să vindecăm viitorul Neamului Românesc!

Împreună avem această putere, alături de vrerea bunului Dumnezeu!

Veniți lângă Ninel Peia și Neamul Românesc!

                                                                                                                                 Ninel PEIA

4 Comments

 1. lutalo

  Pot spune că e cu adevătat SINGURUL român sincer de pe liste. Dar, ce putem face, chiar daca votăm 17 milioane de români cu el ? Ce putem face ? Nu noi numărăm voturile, noi ştim fiecare că am votat cu Peia, dar suntem 1 împotriva a 16.999.999 ! Atât timp cât voturile sunt certificate de registrele de semnături, DAR VOTURILE SE NUMĂRĂ DE UN SOFT, nu avem nici o încredere că rezultatul oficial e oglinda votului. Chiar şi acum, cu un ROMÂN sincer, cred că nu e cazul să mergem şi să validăm procesul electoral cu semnătura noastră. Prefer să nu meargă NIMENI ! POATE că aşa se trezesc şi proştii îndobitociţi de „facebuci” !!!
  La cât de jos am căzut, noi românii, înprăpastia globalismului, numai o prezenţă de 0-1% poate să aducă marea resetare – un nou început , fără mizerabilii care ne dirijează acum vieţile, pasiunile şi dorinţele.

  Oare de ce au acceptat un singur naţionalist ? Nu ca să ne atraga pe toţi, să mergem ca să validăm procesul electoral ?

  Gândiţivă la asta – e gratis !

 2. Augusta

  Daca am vota toti intr-o proportie zdrobitoare nici un STS nu are ce face!!!

  • Alina

   Doamna, nu ati inteles nimic din comentariul scris de Lutalo.

   Daca vreti sa parcurgeti o lectura suplimentara, cu caracter lamuritor privind subiectul, cautati pe anonimus interviul lui Magureanu publicat pe 1 octombrie.

   Pe scurt: „Serviciile pot influența și încă într-un mod hotărâtor, atâta vreme cât anumite părți ale procesului electoral sunt trecute și prin acest filtru. La noi se spune – deși termenul acesta e puțin bizar – că Serviciul de Telecomunicații Speciale răspunde de finalizarea rezultatelor votului ș.a.m.d.. Nu vreau să intru în amănunte aici, dar, peste tot în lume, nu numai la noi, serviciile au o marjă bună în ce privește rezultatul votului și modul în care acest rezultat se vede în realitatea politică postelectorală”,

   • Marian

    deci va câștiga iohanis cu 132%! pe locul doi borno cu 87%, iar pe trei veorica cu 14%

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *