Colimator

Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (II)

                            Frauda și abacul  Așa cum am […]

 

                          Frauda și abacul 

Așa cum am scris, alegerile nu numai că au fost fraudate cu SOFTUL centralizator, dar pentru prima dată în istoria României, viața politică s-a răsucit la 180 de grade, cei care au schimbat voturile mergând prima dată până la acordul fin, la numărul de procente la zecimală, dictând nu numai cine intra sau nu in Parlamentul European, ci inclusiv ierarhia, în amănunt.

Înainte de a explica cine și de ce a călcat în picioare Democrația din România, falsificând grosolan alegerile prin rearanjarea a peste un milion de voturi, o să explic, tehnic, în mare, cum s-au furat alegerile cu SOFTUL.

Atunci când a fost cumpărat de la o firmă privată, SOFTUL a fost programat să intervină, oficial, în reglarea unor disfuncționalități ce se înregistrează în completarea proceselor verbale la nivelul secției de votare. Un program care ar fi trebuit doar să centralizeze rezultatele unor alegeri, a fost creat de la bun început pentru a interveni în aranjarea rezultatelor. De ce?

Dintr-un motiv foarte simplu: Birourile electorale Județene, atunci când verificau Procesele Verbale de la Secțiile de votare, fie ele circumscripții sau direct în Secții, constatau că erau grave erori de completare în Procesele Verbale la nivel de Secție de Votare, astfel încât cheile de verificare nu se închideau aproape niciodată. Până în momentul apariției Softului, reglarea se făcea manual, cu pixul, astfel încât, la nivelul Circumscripției Județene să se închidă Procesul Verbal, Biroul Electoral Central neacceptând de la BEJ Procese Verbale care „nu se închideau”.

Din Secții, Procesele Verbale nu se închid niciodată din cauza greșelilor de completare, iar în BEJ, respectiv BEC, trebuiau obligatoriu să se închidă. Era o “teroare” pe membri BEJ, care încercau să facă lucrul acesta, încercând să nu afecteze rezultatul alegerilor. Pur și simplu se modificau din pix, inclusiv cu pastă corectoare uneori, aceste greșelii.

Am coordonat zeci de alegeri județene, inclusiv naționale, și cunosc bine această situație.
În momentul achiziționării Softului, problema s-a agravat, nu s-a simplificat, pentru că programul nu avea voie să închidă rezultatul dacă într-una din cele peste 18:000 de secții de votare nu se „închidea”.

La concret: Gândiți-vă că într-o secție printr-un sat, fie el în munte sau prin cine știe ce comună, se completează greșit Procesul Verbal, semnează toți, pleacă acasă, PV ajunge la BEJ, și când îl vezi, constați câ nu „bate” la șapte voturi. Asta se întâmpla a doua/treia zi, după ce oamenii din secție stătuseră în medie o zi și o noapte, președintele de secție mai stătea și el cu orele la coadă să predea PV, o Nebunie. Și nu era vorba de o secție, ci de mii de greșeli la nivel național.

În momentul probării SOFTULUI, acesta nu „închidea” sub nici o formă rezultatul la nivel național, datorită erorilor din secții. Și atunci a intervenit nenorocirea: S-a schimbat Programul astfel încât să se intre in componentele tuturor elementelor din Procesul Verbal de Secție de Votare, fie ele voturi anulate, nule, sau ale partidelor politice.

O nenorocire mai mare nu putea fi imaginată. Știind că astfel se dă posibilitatea intervenție în rezultat, s-a luat decizia ca SOFTUL să fie gestionat de STS, Serviciul Secret aflat de facto în subordinea Președintelui, nu a Parlamentui. Practic, prin Program, cât se poate de oficial, STS-ul face reglajul cheii finale, până la nivel de Secție de votare!

Iar acum vine exemplul care vă va înmărmuri: Dacă prin Program se reglează doar zece( zece!) voturi în medie pe Secția de Votare, vom avea un total de aproximativ 200.000 (două sute de mii!!) de voturi „reglate” la nivel național, care, în cazul in care se reglează între partide, pot însemna diferențe de 400.000 de voturi!!! Cum așa?

De exemplu, dacă un partid ia 100 de voturi și altul tot 100, dacă iei de la unul 10 și pui la celălalt (doar 10!), unul va avea 90 de voturi, iar celălalt 110, diferența fiind de 20 (douăzeci de voturi), adică de (țineți-vă bine!) 10% din total. Dacă aveau 50% unul și 50% altul, după ce ai mutat 10 voturi, unul va avea 45%, iar celălalt 55%! 

Doar la 10 voturi în medie pe secție! La 30 de voturi în medie pe secție, voturile mutate, „tranzacționate”, pot ajunge la peste 1,2 milioane, ca diferență! Adăugați la aceasta modificările pe voturile anulate sau pe „nule” și veți vedea adevărata proporție a carastrofei!

La alegerile europarlamentare chiar asta a făcut STS! A luat/pus cu mâna (prin Program) voturi de la anulate/ nule și între partide politice astfel încât să doboare PSD, să nu bage ALDE în prag, să crească Pro Sistem, UDMR și PMP, astfel încât să depășească pragul.

Adevărata proporție a furtului nu o putem vedea decât dacă s-ar face o numărătoare paralelă din toate Secțiile de votare, inclusiv a celor din Diaspora. Așa cum am spus, după condamnarea lui Dragnea, PSD-ul nu mai are interesul să o facă, fie și măcar aproximativ, pentru că ei ar putea intra în posesia tuturor, sau aproape tuturor PV din secții. ALDE poate ajuta la completare.

Însă, in momentul in care, după condamnarea lui Dragnea, PSD a fost capturat de Sistem și, a doua zi după alegeri, Codrin Ștefănescu a fost schimbat din funcție, o eventuală numărătoare paralelă a fost blocată. Așa cum v-ați dat seama, schimbarea lui Codrin Ștefănescu era „necesară” pentru a acoperi frauda enormă! Degeaba îl condamna Sistemul pe Dragnea, dacă nu neutraliza și Secretarul General care ar fi putut în trei zile să dovedească furtul!

Așa cum am spus, informațiile mele, actuale, sunt că au fost „tranzacționate” peste un milion de voturi! Enorm! Cea mai mare fraudă de după ‘89!

                                                                                              Gelu VIȘAN, Facebook

Citiți și prima parte: Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (I)

 

 

1 Comment

  1. Marian

    Fără legătură cu subiectul, dar foarte important: Noua Dreaptă organizează sâmbătă 22 iunie, în Piața Victorie, Marșul Normalității, protestul românilor care susțin valorile Familiei.
    Detalii aici: https://www.activenews.ro/stiri-locale/Marsul-Normalitatii-protestul-romanilor-care-sustin-valorile-Familiei-are-loc-sambata-22-iunie-in-Piata-Victoriei-156525#frm-comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.