Colimator

Noi detalii despre pădurea familiei Cîțu: Acuzații grave la adresa ministrului de Finanțe!

  Situație gravă la Ministerul Finanțelor. Mai multe acuzații au fost făcute la adresa lui Florin Cîțu, ministrul de Finanțe. […]

 

Situație gravă la Ministerul Finanțelor. Mai multe acuzații au fost făcute la adresa lui Florin Cîțu, ministrul de Finanțe. Potrivit declarației sale de avere, Florin Cîțu deține împreună cu fratele său 75 de hectare de pădure în comuna Voineasa, județul Vâlcea.

Bună ziua. Așa arată terenul familiei Cîțu. Tot versantul e chelit. Mergeți acolo, între Vidra și Obîrșia Lotrului, la 1 km de pârtia construită de Udrea. Uitați-vă la cantitatea de lemn tăiat. 2472 m.c.. Este îngrozitor! Gândiți-vă că la un hectar sunt 300 de m.c.. Pădurea asta are 80-100 de ani. Scrie acolo că e tăiere accidentală. Adică igienizare. Păi asta ar însemna maxim 50 de mp la hectar, dacă nu e mână criminală. Or aici e! Sunt inginer silvic gradul 3, știu ce spun. Au pus fiole cu feromoni și au uscat tot. Feromonii atrag gândacii din familia ipadae. Acum, în mai, iunie, e sezonul lor. De la o singură fiolă usucă tot pe o rază de un km.”, se arată într-un mesaj trimis către redacția Antena 3.

Florin și George Cîțu au încercat încă din 2014 să atragă investitori pentru a construi un complex turistic format din hotel, pârtie de schi și case de vacanță. Frații Cîțu mai doreau să construiască un ștrand plutitor pe lacul Vidra, care iarna să se transforme în patinoar, precum și un debarcader. De asemenea, în plan mai era un complex comercial, un restaurant, un camping, o tabără de schi, o păstrăvărie și un amfiteatru exterior.

Tănase Stamule, consilierul premierului Ludovic Orban – „La Ministerul de Finanțe se face o reorganizare profundă, unde rămân numai cei competenți. Bineînțeles că cei mai puțin competenți încep să atace, să scoată tot felul de povești în spațiul public. Justiția își va spune cuvântul dacă este vreo problemă. Ce face Cîțu la Ministerul de Finanțe îi supără pe aceia care doreau să dețină monopolul. E 100% o răzbunare. Această speță e din 2014, când Florin Cîțu nu avea funcție publică. E în mod evident o încercare de a-l defăima pe unul dintre cei mai eficienți ministri.

Detalii video: https://a1.ro/video/antena-3/obiectiv/noi-detalii-despre-padurea-familiei-citu-acuzatii-grave-la-adresa-ministrului-de-finante-id996829.html

                                                                                                     Sursa: Antena 3

 

 

1 Comment

  1. Gheorghe

    Citzu e eficient în demolare. Are dreptate consilierul bine plătit, ca să dea din clanță.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *