Suntem cu ochii pe voi!

Noii fanarioți conduc țara, România nu mai aparține românilor!

  Motto: „Pe pământul neamului românesc trăiesc astăzi şi oameni de alte rase şi credinţe. Aceştia au ajuns aici prin […]

 

Motto: „Pe pământul neamului românesc trăiesc astăzi şi oameni de alte rase şi credinţe. Aceştia au ajuns aici prin invazii (ca ungurii), prin colonizare (ca germanii) sau prin infiltrări meşteşugite (ca evreii). Iubindu-şi mai mult propriul popor decât pe al nostru, nici unul dintre ei nu prezintă garanţii de securitate pentru organismul oficial al statului.” (Nichifor Crainic, scris în 1938)

Ce înţelege un român emigrat – să spunem că în Canada – de pe vremea lui Ceaușescu, care revine în ţară total neștiutor şi află că pe preşedinte îl cheamă Iohannis,  pe şeful serviciului de informaţii: Hellvig, pe şeful instituţiei anticorupţie: Kövesi și pe şeful de la situaţii de urgenţă: Raed Arafat? Mai mult ca sigur o să creadă că România se află sub ocupație străină!

„Înalta Poartă” nu mai este la Istanbul, ci la Washington sau Berlin. Parcă mai are importanță o localizare exactă? Important este doar că am devenit o colonie, cu conducători impuși din exterior. S-a ajuns până acolo încât Monica Macovei, o altă marionetă a străinătății, să nu fie de acord cu numirea lui Hellvig la SRI doar fiindcă – vezi Doamne! – nu au fost consultați „partenerii noștri din NATO”. Să fii sănătoasă, doamnă, că fără acceptul „licuricilor”, pe care-i tot sugea Traian  Băsescu prin părțile esențiale, nu îndrăznea nici urmașul acestuia să facă vreo nominalizare la SRI!

Directorul SRI, domnul Eduard Hellvig, s-a întâlnit cu directorul FBI, domnul James B. Comey. Suntem parteneri egali, nu? Doar se vede și în fotografie

Directorul SRI, domnul Eduard Hellvig, s-a întâlnit cu directorul FBI, domnul James B. Comey. Suntem parteneri egali, nu? Doar se vede și în fotografie.

Noi „fanarioți”, numiți în funcții cheie, nu mai sunt greci din cartierul Fanar al Istanbului. Ei pot să aparțină oricărei naționalități posibile, numai români să nu fie!

NU SE MAI GĂSESC ROMÂNI IN ROMÂNIA SAU NU MAI AU DREPTUL SĂ OCUPE FUNCȚII DE CONDUCERE ÎN ȚARA LOR?

Nu, nu se poate permite accesul băștinașilor în fruntea țării, fiindcă un român adevărat nu o să fie capabil să devină trădător absolut, să  lupte până la capăt împotriva propriei țări și să participe, în calitate de complice, la jefuirea acesteia! Din 1990 încoace românii nu au mai avut acces la funcția de președinte al țării, iar din anul 1996 președinții au fost numiți, nu aleși. Votul a fost doar praf în ochi pentru mimarea democrației.

Fiindcă nu era suficient un președinte pe nume Klaus Werner Iohannis, iată că acesta l-a numit pe Eduard Raul Hellvig la SRI, un alt alogen numa’ bun să aibă acces la toate secretele României!

eduard-helvig

Prevăzusem, încă de la demisia lui Maior, că la servicii vor fi numiti doi minoritari: Mihai Răzvan Ungureanu si Eduard Hellvig, amândoi evrei. Iată ca s-a confirmat pronosticul meu, cu ocazia alegerii lui Eduard Hellvig în fruntea SRI-ului. Probabil că o să urmeze Mihai Răzvan Ungureanu la SIE, unde a mai și fost, aducând mari deservicii României. http://www.justitiarul.ro/ce-lipsete-din-biografia-mirobolantului-intelectual-mihai-rzvan-ungureanu/

                               Cine este Eduard Hellvig?

Eduard Raul Hellvig este de etnie evreiască fiind născut în anul 1974 la Zalău. S-a ajuns pur și simplu la terorizarea românilor, prin poliția gândirii numită Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), încât oamenilor le este frică să spună despre cineva că este evreu, ca să nu fie acuzați de antisemitism. Eu cred că cei care gândesc astfel sunt chiar ei antisemiți și comit un act de discriminare, fiindcă a fi evreu nu este ceva rușinos și nici denumirea în sine nu este peiorativă! Adică, dacă le spui celor din Israel că sunt evrei însemană că-i jignești? Nu înteleg de ce își ascund chiar ei identitatea, aici în România, sub nume românești sau pseudo-germane, când ar trebui să fie mândri că fac parte din poporul ales, așa cum este numit în Biblie.

????????????????????????????????????????????????????????????

Eduard Hellvig  (hell în limba engleză înseamnă iad, infern) a jucat rolul de „eminenţa cenuşie” paraşutată în anul 2008 la PNL direct din ograda lui Dan Voiculescu, adică de la Partidul Conservator. Dar, înainte de a se înşuruba în politica dâmboviţeană, Hellvig a fost beneficiar al unei burse a Fundaţiei Soros pentru o Societate Deschisă, devenind şi coordonatorul filialei din Cluj a acestei fundaţii. Asupra „dragostei” nemărginite pe care o poartă românilor evreul ungur din SUA, George Soros alias György Schwartz, presupun că nu mai este nevoie să insistăm. Este suficient doar să amintim că datorită fundaţiei acestuia şi a activiştilor din ţara noastră s-a acceptat şi legalizat termenul de rom pentru ţigani, ca să se creeze deliberat confuzia, iar străinii să perceapă România ca fiind ţara romilor! George Soros, cel care finanţează şi Grupul de Dialog Social, plăteşte oameni şi alimentează financiar o reţea de ONG-uri în România care militează împotriva a orice, în funcție de interesele patronului de dincolo de Atlantic.

clone

Deci, omul antiromânului George Soros este cel mai potrivit la SRI ca sa aibă toate secretele României pe mână! Din bezna minții, nu alta! Acuma se vede cât de mult iubește România și celălalt alogen numit – nu ales! – la palatul Cotroceni! Tot pe filiera Fundaţie Soros a intrat în politică şi evreica Renate Weber, actualmente europarlamentar PNL, cum a fost şi coreligionarul ei, Eduard Hellvig, până să ajungă mare șef la SRI.

Acest domn, Hellvig, a fost deputat al Partidului Conservator în perioada 2004 – 2008. La sfârșitul mandatului a solicitat ajutor din parte statului roman, rămânând șomer după ce nu a mai prins încă o sinecură de parlamentar și pentru mandatul următor. O perioadă a fost șomer de lux, plătit cu 6.343 de lei pe lună. Conform declarației de avere, Eduard Hellvig s-a împrumuta de la socrul său, pensionarul Viorel Dumitraș, cu suma de 145.000 de euro. Bogat, tata-socru, deși a fost bugetar o viață întreagă, fiind fost milițian. După „rivoluție” s-a dat de trei ori peste cap și a devenit polițist, ajugând chiar șeful Inspectoratelor de Poliție Sălaj și Bihor. Domnul colonel rămăsese însă cu năravurile de miliționer, fiind singurul om care l-a făcut pe Corneliu Coposu să plângă în anii ’90: http://www.justitiarul.ro/socrul-lui-eduard-hellvig-militianul-care-l-a-facut-pe-corneliu-coposu-sa-planga/

În 2012, Eduard Hellvig a fost și ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, pînă când a fost găsit incompatibil de Agenția Națională de Integritate. Tot ANI l-a dibuit și cu niște probleme în justificarea averii. Până la urmă a câștigat procesul cu Agenția Națională de Integritate, la fel ca Iohannis, ei, alogenii, având imunitatea asigurată… probabil pe linie ereditară sau masonică.

Studiile domnului Eduard Raul Hellvig sunt tipice pentru un carierist avid de bani și putere.  Acesta a urmat cursurile fabricii de poltruci,  fiind absolvent la specializarea Ştiinţe Politice din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice şi Administraţie Publică, Universitatea „Babeş-Bolyai”, Cluj-Napoca (1997). Apoi a continuat cu studii post-universitare în domeniul securităţii (!) şi apărării la Colegiul Naţional de Apărare, Universitatea “Carol I”, Bucureşti, un fel de frecție cu spirt la un picior de lemn, executată de majoritatea parlamentarilor.  După aceea și-a făcut „stagiul obilgatoriu”, pentru implantarea „cipului” de robot executant, la Centrul European de Studii de Securitate „George C. Marshall”, Garmisch – Partenkirchen, Germania. Din 2009, cam de pe vremea când era șomer de lux, a devenit și doctor în Ştiinţe Politice al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative Bucureşti.

Eduard Hellvig este bun prieten cu Rareș Bogdan, personajul care afișează în fiecare seară o fizionomie de cocotă pensată și rimelată pe postul tv „Realitatea”. Cei doi sunt născuți în același an (1974) și au fost colegi la fabrica de politruci de la Cluj (Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administraţie Publică). Rareș Bogdan pozează în patriot român dar a fost un pupincurist permanent al alogenilor, începând cu Arpad Paszkany de la Cluj și terminând cu Klaus Iohannis de la Sibiu. Cei doi, Hellvig și Bogdan, apar în niște fotografii împreună cu personaje controversate: Viorel Hrebenciuc-Împăduritul  și Andrei Marga-Calorifer, dar și cu Călin Mitică-Marfar, reținut  anul trecut în luna octombrie, plasat ulterior în arest la domiciliu și cercetat de DNA pentru afaceri dubioase în domeniul feroviar. Din ambele fotografii nu putea să lipsească Octavian Hoandră, ziarist din Cluj și mentorul lui Rareș Bogdan în materie de parvenitism prin intermediul mass-media.

mafiotii lui rares bogdanrares bogdan calin mitica hellvig

În luna martie a anului 2013, Eduard Hellvig, pe atunci secretar general al Partidului Naţional Liberal, a emis câteva declarații legate de regionalizarea României în timpul emisiunii „Imparţial” de la Digi24 la care fusese invitat. „Trebuie să introducem în Constituţie termenul de regiune, trebuie să fim atenţi ce presupune, dacă vor fi regiuni mai mari sau mai mici. Dacă faci doar opt regiuni, posibilitatea de a avea la un moment dat structuri cu mecanisme de centrifugare a unor opţiuni de federalizare creşte. Într-o regiune mare, centrifugarea ideilor separatiste creşte.”, spunea în anul 2013 Eduard Hellvig.http://www.hotnews.ro/stiri-politic-14366300-eduard-hellvig-pnl-digi24-regiunea-trebuie-aiba-singura-capitala-nu-trei-capitala-nu-trebuie-fie-neaparat-cel-mai-mare-oras-dintr-regiune.htm Se vede treaba că-i grabă mare cu regionalizarea aceasta, pentru care se strofoacă și domnul președinte Klaus Iohannis. Planul, conform înțelegerii Helmut Kohl – Mihail Gorbaciov din anul 1989, trebuie urmat „Pas cu pas”: regionalizare, federalizare, secesiune și Transilvania dată Ungariei!

Despre fulminanta ascensiune a domnului Hellvig din fragedă tinerețe, când un imberb consilia ditamai ministrul de Interne, puteți să citiți aici: http://www.masapresei.ro/eduard-hellvig-s-scos-un-cos-dar-mai-cateva-furuncule/

                     Manipularea cu filogermanismul românilor

Prin fundațiile sale presărate în toată Europa, Germania a reușit să influențeze mentalul unor popoare. Se pare că în România au dat lovitura fiindcă românii par loviți de filoxeră cu filogermanismul lor deplasat. Aici, la spălarea creierelor întru slavă poporului german, și-au adus aportul și agenții de influența care au avut burse în Germania (Hurezeanu, Pleșu, Liiceanu, Dinescu), dar și reclamele comerciale idioate, în care tot ceea ce este german trebuia să fie – musai – de calitate, serios, super, extra, etc…

Cine cunoaște, câtuși de cât istorie, știe că nemții ne-au făcut mult rău în ambele războaie mondiale. Neștiutorii spun că noi i-am trădat în 23 august 1944. Nu-i adevărat, mai întâi ne-au trădat ei, atunci când au dat nordul Transilvaniei ungurilor sau Basarabia rușilor!

Până și abureala cu regii germani și „minunile” făcute de ei pentru români este un fals, la care s-a lucrat intens din 1990 încoace. Afacerea Strousberg, un fel de Bechtel pe vremea lui Carol I, prin care statul român a fost păcălit de către nemți cu sume uriașe de bani, prin acte de corupție la nivel înalt, este trecută sub tăcere. La fel, s-a uitat răscoala din 1907 cu mii de răzvrătiți împușcați, când sub Carol I țăranii români trăiau ca în Evul Mediu, țara noastră fiind cea mai înapoiată din Europa. De fapt, Carol I a abdicat, înainte de moarte, fiindcă nu a vrut ca România să lupte împotriva nemților cărora el le rămăsese loial toată viața. Ferdinand a fost un pămapălău care, la fel, s-a opus războiului împotriva nemților și austriecilor, fiind împiedicat să semneze predarea necondiționată a întregii țări (pacea de la Buftea) doar de regina Maria. În fond, singurul „rege bărbat” și care a iubit cu adevărat România a fost… regina Maria. Dar, din păcate pentru cei cu filogermanismul în cap, ea a avut tată englez și mamă rusoaică!

Manipularea prin așa-zise „sondaje de opinie” și consensul privind incapacitatea românilor

sondaj incredere in personalitati

Recent a fost publicat un sondaj realizat de Avangarde, firma de apartament a sociologului Marius Pieleanu, privind încrederea în personalitățile României. Între primii zece indivizi, iubiți la nebunie de către români, nu se află decât doi români autentici, dar nici aceia pe primele trei poziții ale top-ului și nici ei în slujba poporului român. Timp de 25 de ani s-a lucrat din greu la inducerea în mentalul colectiv a gogoriței că românii sunt un neam de hoți și leneși, incapabili să-și ia soarta în propriile mâini!

Din Clujul lui Sabin Gherman, secesionistul cel sătul de România, se bate monedă calpă pe ideea că românii nu se pot conduce singuri şi musai să aibă conducători străini. Aici a apărut lozinca: „Arafat preşedinte, Johannis premier!” încă din anul 2012: http://ziuadecj.realitatea.net/politica/tot-mai-multi-clujeni-in-strada-arafat—presedinte-johannis—premier-foto–video–81996.html

Ba, s-a găsit şi un ’telectual „vizionar”, care și mai devreme, din august 2010, lansase ideea cu tandemul de succes Arafat – Iohannis, scriind un articol pe tema asta: „Soluţia Raed Arafat – Klaus Johannis” http://www.observatorcultural.ro/Solutia-Raed-Arafat-Klaus-Johannis*articleID_24150-articles_details.html

Distractiv este că şi ăla „cultu-n cap” este şi el tot alogen, adică armean, Bedros Horasangian. La ăştia întotdeauna numele rimează cu etnia: armean / Vosganian / Arachelian / Horasangian ş.a.m.d. Dar atât „manifestanţii” de la Cluj, cât şi armeanul de la mama dracului cultural i-au ortografiat greşit numele primarului sibian, fiindcă el este trecut în acte Iohannis, cu „I”, „nema” cu „J”! Iată ce zice Bedros-ul nostru: „E chiar imposibil să ajungă unde trebuie un om capabil şi fără darul de a fi slugă? Greu însă să fie acceptat un «minoritar» la conducerea românilor.” Parcurgeţi încă o dată citatul cu atenţie şi o să vedeţi cum reiese clar că în, viziunea alogenilor – aşa ca armeanul scribălău –, românul are „darul de a fi slugă”, pe lângă evidenţa că este incapabil! Această evidenţă este întărită de propoziţia următoare: „Greu însă să fie acceptat un«minoritar» la conducerea românilor.” Deci, doar ei, „minoritarii”, nu sunt slugi şi sunt capabili! Ca să nu susţină cineva că cele două propoziţii „au fost scoase din context”, fiindcă se poartă eschiva asta tembelă, menţionez că anterior celor două propoziţii, deci contextul, se rezuma la o odă adusă lui Raed Arafat. Cert este, „pour les connaisseurs”, că atât Arafat, cât mai ales Iohannis, nu sunt nici pe departe modele de integritate morală, aşa cum le-a fost confecţionată imaginea de către o presă mercenară, ticăloşită şi antiromânească. Însă, oficial, toți minoritarii sunt imaculați, doar românii sunt ticăloși. De ce? Fiindcă așa vor „păpușarii”!

                                                                                                 Marius Albin MARINESCU

8 Comments

 1. BELU

  DE CE ” FANARIOTI” ? CE LEGATURA ESTE INTRE FANAR SI IUDEO-MASONI ?

 2. Irina

  Felicitari Marius Albin,pentru articol!

 3. ionut

  Foarte bun articolul . sunt total de acord cu ce scrie in articolul . Intrebarea este ce putem face ??? deoarece si eu sunt unul dintre ei , noi comentam pe Facebook , forumuri etc dar nu facem nimic practic . Eu unul ma simt ca traiesc inchis . Tot ce ni se arata in mass media este o mare minciuna dar nu pot face nimic . Daca incep sa le spun oamenilor din jurul meu lucrul asta nu ma baga inseama parca sunt hipnotizati. Deci ce putem face????

 4. ionel

  Excelent articol,asa este sclavi in tara noastră, “halal natiune”

 5. Doina Filipescu

  Articol nemaipomenit…..intrebarea este ce e de facut ca sa scapam tara de cei care nu o iubesc si incearca sa o distruga….sau mai bine spus au distrus-o deja

 6. Corneliu Turcan

  In țara s-a construit și s-a realizat cel mai mult în toată istoria ei sub conducerea lui lui Ceaușescu, român sadea, fără consilieri și influențe străine.
  Când s-a luat după străini a stârnit ura poporului: cultul personalității inspirat din Coreea de Nord, și oprimarea țării pt plata datoriilor la finanța jidănească mondială, FMI.

Trackbacks / Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.