Puncte de vedere

Noii fanarioți se înghesuie să asigure continuitatea alogenilor la președinția României, singurul candidat român demn este Liviu Pleșoianu

  „Dintre fraţii tăi să-ţi pui rege peste tine; să nu pui peste tine rege de alt neam, că acela […]

 

„Dintre fraţii tăi să-ţi pui rege peste tine; să nu pui peste tine rege de alt neam, că acela nu este fratele tău.” (Deuteronom 17, 15)

„Pe pământul neamului românesc trăiesc astăzi şi oameni de alte rase şi credinţe. Aceştia au ajuns aici prin invazii (ca ungurii), prin colonizare (ca germanii) sau prin infiltrări meşteşugite (ca evreii). Iubindu-şi mai mult propriul popor decât pe al nostru, nici unul dintre ei nu prezintă garanţii de securitate pentru organismul oficial al statului.” (Nichifor Crainic, scris în 1938)

    Stop  accesului  fanarioților antiromâni la președinție!

Încurajați de câștigarea Europarlamentarelor prin furt masiv, fanarioții antiromâni poftesc să continue sclavizarea Patriei Mumă prin accederea la cea mai înaltă dregătorie din stat, Instituția prezidențială. Fără a avea niciun merit, nici tu cultură, nici tu atașament de valorile naționale, nici tu valențe patriotice, nici tu rușine, nici tu măcar urme de judecată logică, nici tu carismă, ci doar știința de a se pleca în fața stăpânilor pentru a devaliza România, vor, cu orice preț, să se așeze în fruntea bucatelor!

Să-i luăm pe rând.

Klaus Werner Iohannis, globe-trotter de vocație, este tipul reprezentativ al despotului, antiromân înveterat, care pe durata a 5 ani de mandat nu a reușit să facă un lucru, măcar un lucru bun pentru națiunea română!. Mereu în slujba Multinaționalelor, a mințit cu dezinvoltură, a semănat dihonie în rândul românilor, oponent fervent al reformării Justiției (Caracal este dovada vie ultimă a necesității acestei reformări!), a încălcat legile și Constituția fără să clipească, a luptat din toate puterile împotriva României și a poporului român, a incitat la încălcarea ordinii de drept din statul român etc. Se pot scrie tomuri întregi despre relele pe care le-a abătut asupra Măriei Sale Poporul Român.

Încurajat de mângâierile pe cap ale Coaliției de Guvernare pentru ilegalitățile și dezastrele pricinuite națiunii române (în rol de făcător de jocuri, Călin Tăriceanu), susținut cu nerușinare, necondiționat, de Opoziție (Teroziție), Instituțiile de Forță, Puterea Judecătorească („mână pe mână spală și amândouă obrazul!”, nu?) și mare parte din mass-media (auzi dumneata, aceasta face iară apel „la o campanie civilizată”, adică și „lupii îmbrăcați în piei de oaie”, că-ți vine să arunci cu căciula după câini…) blagoslovit și de cele două Porți, Uniunea Europeană și Statele Unite, sensibile până peste poate la peșcheșuri (dacă în viitoarea vizită în Statele Unite vor fi ceva rezultate favorabile României, în niciun caz nu se datorează insului de la Cotroceni!), „stăpân al inelelor” care știe bine că „nu e important cine votează, important este cine numără voturile”, pohtește un al doilea mandat!!! Curat murdar fanariot antiromân!

Dan Barna, remarcat, deocamdată, prin propunerea „de râsul curcilor” de reformare a învățământului românesc prin adoptarea sistemului din Statele Unite de plată a școlarizării și, așa cum circulă vorba prin lume, discipol al lui Soros, finanțat în consecință, militează pentru introducerea în România a marxismului cultural, căsătorii între persoane de același gen și, probabil, pentru tot ce decurge din filozofia ce fundamentează aplicarea marxismului cultural. Nu anunță nimic bun pentru Patria Mumă, ba din contră, alături de Dacian Cioloș fost prim-ministru al unui „guvern al meu”, zero tăiat, acum resuscitat, se  profilează  ca un și mai rău posibil continuator al insului de la Cotroceni, intrând triumfal în topul fanarioților antiromâni înrăiți.

Călin Popescu  Tăriceanu, un Klaus Werner Iohannis 2, îndreptățit la acest titlu prin antecedentele sale, precum cedarea Moștenirii Gojdu, cedarea a 14 terenuri petroliere Multinaționalelor, oponența, prin șantaj, la încercarea lui Liviu Dragnea de a mări avantajele României din exploatarea zăcămintelor din Marea Neagră și „la debarcarea” insului de la Cotroceni, forțarea de stipendii pentru urmașii ex-regelui, criminal de români, Mihai etc., etc.  Se dovedește și el un antiromân de doi bani, la fel de periculos ca precedenții menționați mai sus. D-l Tăriceanu, dacă este rațional (oare?) și nu dorește să-și termine cariera politică și să piară ALDE, trebuie să înțeleagă că, în competiție cu cei de mai sus, este „mână moartă” (să se înțeleagă, de fapt, că asta este și ideia?) și că trebuie să acheseze și să susțină ideea unui candidat comun al Coaliției cu șanse reale de a câștiga alegerile!

Viorica Dăncilă, un personaj cu o cultură de neinvidiat, ieșită „la rampă” prin discursul de 5 minute rostit în Parlamentul European (Cine i l-o fi scris? Cinste lui!) și eșuată în schimbarea ținutelor ori de câte ori apare în public,  plus bătutul palmei cu insul de la Cotroceni. Aceasta a reușit să devină Președinte al PSD, așa „cum vorbește gura târgului”, prin încălcarea Statutului PSD. „Pe cai mari” a forțat propunerea de (auto)numire drept candidat la președinție al PSD.  Astfel „m-am ales”, dar, prin ce face, se dovedește o susținătoare a Multinaționalelor, distrugătoare discretă a Programului de Guvernare și ea „mână moartă” în alegerile prezidențiale, un posibil, cu mare probabilitate, gropar al PSD (dacă activul PSD continuă să doarmă!), așa cum se dorește de cei ce vor ca România să nu aibă un partid puternic, capabil de a reprezenta o oponență notabilă, dovedită, „în epoca Liviu Dragnea”, cu acțiuni clare favorabile Patriei Mumă (cazul, spre exemplu, al zăcămintelor din Marea Neagră). Se poate spune, fără greșeală, că și ea cultivă, cu sârg, un antiromânism consecvent, așa cum îi stă bine unui fanariot sadea.

Ramona-Ioana Bruynseels (fostă Lohan, fostă Chirilă), așa cum se prezintă, departe de problematica Patriei Mumă și de năzuințele românilor, are meritul de a fi tipul reprezentativ al fanariotului clar numit de Poartă, care, cu siguranță, este și va fi paralelă cu interesele României.

Și lista ar mai putea continua cu surpriza surprizelor, anume că se zice că Poarta pregătește un fanariot agreat și instruit (vreau să zic, spălat pe creier), pe care să-l impună românilor! Să fie unul dintre cei menționați mai sus, sau… „Cum îţi spui, să nu m-aleg, puicusorule, nu merdzea.” (Caragiale, „O scrisoare pierdută”)!!!!

Necazul este că, așa cum se desfășoară lucrurile sub ochii noștri (prăvălirea, rău de tot, la vale a Justiției și Instituțiilor de Forță, faptul că, iată, o firmă australiană ADX Energy Ltd. obține, în Banat, licență de exploatare a zăcămintelor de gaze și țiței pentru redevențe de nimic etc.), arată răspicat motivele pentru care Liviu Dragnea a fost băgat în pușcărie, că politica Multinaționalelor este politică de stat și că este necesară promovarea, drept candidat la președinție, a unei personalități care să reprezinte și interesele Măriei Sale Poporul Român!

Cum, lesne de înțeles, niciunul dintre cei enumerați mai sus, alogeni și antiromâni notorii, nu vor face acest lucru, un nume-personalitate, se pare, îndreptățește speranța națiunii române, acela fiind Liviu Pleșoianu!

Făcând această propunere nu-mi imaginez că Liviu Pleșoianu va dărâma munți, dar îndrăznesc să gândesc că, cel puțin, nu va ataca România, nu va face turism pe banii țării, „când țara arde, baba NU se piaptănă” și că procentul de servire a națiunii române va fi cu atât mai mare cu cât  PSD (Coaliția de Guvernare) îl va susține mai mult, nu în vorbe ci în faptă!!!!

Cult, iubitor de oameni, de adevăr și de națiunea română, rațional în demersurile sale, onest și cinstit, nu lipsit de carismă, adversar declarat al imposturii și diletantismului este speranța sigură că procesul de relansare al Patriei Mumă nu este o Fata Morgana.  Acest lucru trebuie să-l realizeze PSD și chiar Viorica Dăncilă  plus Călin Tăriceanu și, dacă doresc o Românie care să iese din sfera de statut de colonie, ca PSD (și chiar ALDE), singura speranță reală în jungla politică potrivnică românilor și favorabilă Multinaționalelor, să reînvie, atunci trebuie să renunțe la orgolii, frică și plecare în fața Multinaționalelor, și nu numai, și să-l numească pe Liviu Pleșoianu drept candidat al Coaliției la prezidențiale!

Vor face ei așa ceva, dovedind, acum în ultim ceas, un minim de aplecare față de interesele „Săracii Țări Bogate”???

Am convingerea că, în competiție cu inșii de mai sus, Liviu Pleșoianu va câștiga din primul tur!!!

PSD, însă, nu trebuie să mai permită nemernicia furtului de voturi, pusă-n operă la Europarlamentare, sens în care măsuri excepționale de control, de deconspirare și ZĂDĂRNICIRE hotărâtă a fraudelor, sunt singurele de natură a face ca votul real, favorabil lui Liviu Pleșoianu, să se materializeze faptic. O a doua condiție este aceea ca activul PSD, trup și suflet, nu formal, în teritoriu, să se ralieze acestei propuneri, să o susțină și să o propage, cu convingere, în rândul electoratului! Păi cum altcumva: patriotismul la români este o vorbă-n vânt?

Există posibilitatea ca Viorica Dăncilă și activul șantajat al PSD să cedeze presiunilor și să nu facă propunerea de candidat la președinție a lui Liviu Pleșoianu! În acest caz, Liviu Pleșoianu (sper că nu va fi și dânsul șantajat și va ceda șantajului) va avea a doua alternativă de a candida independent și de a strânge semnăturile necesare printr-o entitate care să nu facă posibilă, ATENȚIE, recuzarea semnăturilor înainte de a-și depune candidatura, când nu se mai poate face nimic. S-a mai întâmplat și la alte case!!!!!

Presupunând că și această alternativă nu s-ar realiza din diverse motive, pe care nu vreau să le cred, nădejdea este la electorat și la acțiunea, mi-ar place să cred, patriotică a mass-media de a induce în rândul electoratului ideia ca fiecare votant să vină la vot cu pixul în mână, să șteargă numele, să zicem al Vioricăi Dăncilă și să-l înlocuiască cu cel al lui Liviu Pleșoianu, pe care să pună ștampila!!!

Această acțiune ar avea sorți importanți de izbândă prin contribuția faptică a adevăraților români și pe Internet, Facebook etc.

Vreți schimbarea statutului de colonie al Patriei Mumă și de dejucare a aranjamentelor de continuare a aducerii în țară a fanarioților antiromâni? Atunci votați-l pe Liviu Pleșoianu!

                                                                                                              Gheorghe IOVAN

                                  Notă revista „Justițiarul”

Un candidat „exotic” este evreul Bogdan Stanoevici, actor și director al Circului București. Acesta și-a anunțat candidatura la președinția României ca independent, declarând că se adresează tuturor nemulțumiților. Se vede clar că Stanoevici este pliat pe modelul Ucrainei, unde Volodimir Zelenski, tot evreu și tot actor, a câștigat alegerile din aprilie anul acesta și a devenit președintele unei țări considerată mai antisemită decât Germania în Al Doilea Război Mondial.

Din 1990 încoace românii nu au mai avut acces la funcția de președinte al țării, iar din anul 1996, inclusiv, președinții au fost numiți, nu aleși. Nicolae Ceaușescu a fost ultimul președinte român care a condus România. Cei care i-au urmat au fost toți alogeni. Nu se poate permite accesul băștinașilor în fruntea țării, fiindcă un român adevărat nu ar fi capabil să devină trădător absolut, să  lupte până la capăt împotriva propriei țări și să participe, în calitate de complice, la jefuirea acesteia! Votul este doar praf în ochii naivului electorat pentru mimarea democrației. Serviciile secrete trădătoare aranjează rezultatul alegerilor din România, conform ordinelor primite de la stăpânii străini ai coloniei.

Citiți și:

Am avut cândva o țară…

Noii fanarioți conduc țara, România nu mai aparține românilor!

Numa’ „români”, unul și unul, vor să fie președinții României: Iohannis, Stanoevici, Teodorovici, Csolos, Barna și coana Bruynseels

Președinții alogeni ai României sunt numiți de stăpânii coloniei, alegerile sunt doar praf în ochii naivilor!

 

5 Comments

 1. gigimutu

  o intrebare totusi,

  de ce pu…la mea nu l-a suspendat pisdeul pe ciolanel?
  raspuns: de aia ca pisdeul e pe blat cu fuhrerul de la cotroceni.
  mereti in pla mea acasa toti, nu sunteti unii mai buni decat altii, sunteti acelasi rahat.

  • Român Sadea

   Ninel Peia este un roman autentic. Ati uitat de el intenționat?

 2. GABY

  O INTREBARE..NICI O PUBLICATIE NU FACE REFERIRE..LA CANDIDATUL ,,NEAMULUI ROMANESC,, DL NINEL PEIA….DE CE?

  • gigimutu

   Gaby,

   de aia ca toate publicatiile sunt vandute, ele fac reclama numai pentru candidatii sistemului, oricit de multi ar fi acestia.
   cum apare vreun patriot roman, este marginalizat, nu este facut cunoscut publicului, nu cumva sa aiba sanse si sa ajunga in vreo functie, ca atunci le pica ciolanul la gainarii astia.

 3. oioioi

  ” modelul Ucrainei, unde Volodimir Zelenski, tot evreu și tot actor, a câștigat alegerile din aprilie anul acesta și a devenit președintele unei țări considerată mai antisemită decât Germania în Al Doilea Război Mondial”
  In ucruina functioneaza perfect simbioza nazisti-jidani, cat mai au ce/pe cine sa jecmaneasca. Galitienii au format trupele de soc, la dispozitia oligarhiei jidanesti, care au format centrul loviturii de stat din ’14, dupa care au infestat toate structurile de forta si represiune ale statului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.