Lichele

Norocul Țării se numește Cătălin Avramescu, filosoful nevertebrat, sluga lui Soros

  Idiotul util al multiculturaliştilor progresişti de tip neobolşevic, Cătălin Avramescu, şi-a bătut joc de familia Smicală. Acest fost ambasador […]

 

Idiotul util al multiculturaliştilor progresişti de tip neobolşevic, Cătălin Avramescu, şi-a bătut joc de familia Smicală. Acest fost ambasador în Finlanda, mare iubitor de canibali, l-a tradus pentru Humanitas (Liiceanu – filosoful alifie) pe Peter Singer, susţinător deschis al infanticitului, pedofiliei, sodomiei, sadomasochismului şi zoofiliei. Vermina a declarat şi că „Ţinutul Secuiesc” „trebuie să aibă Parlament propriu şi ambasade”.

Nici nu știu cum s-ar fi descurcat neamul nostru fără suta de mii de gândiriști sorosiști care opinează neîncetat despre tot ce mișca în România, de la generali la politică, de la filosofia gătitului pandemic la mișcarea subatomică.

Unul dintre acești înțelepți cu mintea limpede, dar cu limba tocită pe niște fese bineștiute, este distinsul flecar Cătălin Avramescu. În caz că nu știți pesonajul, vă reamintesc că a fost și a rămas unul dintre cei mai prima sugaci ai tartorului Băsescu. Mai ceva ca Traian Ungureanu, Avramescu este vestit pentru că îi albea dosul marinarului și în somn, nu numai în stare de veghe. Cred că este singurul care era de acord cu orice îi trăznea mintea fostului președinte, fie ea cu sau fără adaos de whisky. Așa de mintoasă e pramatia. Nu m-ar mira să aflăm, la un moment dat, că printre libațiunile închinate pământescului cur prezidențialo-turnător, filosoful să fi stat de strajă prin vespasienele prezidențiale, să nu fi avut bossul nevoie să-l închidă un scalvete la prohab.

Ca să n-o lungim, este cunoscut faptul că Ca să-i răsplătească serviciile orale prestate 24 din 24, Băse l-a făcut consilier la Cotroceni, apoi l-a trimis ambasador la Helsinki. Acum le sucește mintea studenților din Universitatea București. De fapt, în afara faptului că e rău intenționat, adept al inepțiilor sorosiste (si afiliat GDS) și gură-spurcată, filfizonul nostru are carte. Nefolositoare României, dar ce să-i faci, orice codru are uscăturile sale.

Dar, de ce amintesc eu de acest nefast individ? Pentru că, în lipsă de verun conflict international asupra căruia să-și dea cu părerea doct și complet inutil, fidelul preș al tălpilor lui Băsescu a născut un articol care se intitulează așa: „Guvernați de neștiință”. În acest material, cu neuronii și sinapsele supraîncărcate de știință pură, autorele aduce în discuție, printre alții, și două personaje: eu și generalul Chelaru.

Dar, nici eu, nici generalul nu am făcut parte din niciun guvern. Deci nu știu de ce ne bagă în fiertura lui nesărată. Mă rog, pandemia și claustrarea mai aduc și vedenii, bietul om o fi visat urât, dar de ce ne balonăm atârnător mic? Te-ai plictisit să freci linoleumul de la PMP?

Nebertebratul îl numește pe generalul Chelaru ca fiind un „dacopat”. Știți că, la hipsterașii cu haștag în față e la modă să denigrezi absolut tot ce ține de români, de istoria și de realizările lor. Ei, trebuie să se bage și Avramescu în grupa mica, ca să fie popular, ca majoretele. Dragă polinimicule, mai bine dacopat decat soropat, ca tine. Tu pupi poala popii globalismului neomarxist, și te-ai apucat să pui etichete, ți s-a urcat la cabesa, mâncător de firimituri băsesciene? Crezi că se poate compara vreodată pe Pământ haina de general cu izmenele tale imprimate cu numele lui SOROS?

Băi, tragicule, fă și tu ceva util, cârpește ciubote, pescuiește în Herăstrău, adună piulițe de pe linia lui 41, sau fă-te mus în barca subredă a Chiorului, și uită de haina militară.

Pe un veșmânt așa de onorabil nu se lipește veninul tău impotent, calfă de flecar care ești! Nici dacă îți pui tocuri de 12 și talonete peste nu ajungi la glezna generalului, broscuță cu gura mare!

În neștiința lui, Avramescu mai scrie o miciună. Cică eu susţin că vaccinurile au îmbolnăvit bebeluşii din Argeş. Fals. Eu cunosc, și mai mult decât atât am și dovedit acest lucru. Există vaccinuri aplicate românilor care nu numai că nu erau de ajutor, ci făceau rău. Dar, vin și te întreb, eminent specialist în morală care te crezi, nu mai bine susții teza mea, decât să declari că ar trebui folosită arma nucleară asupra unui popor?

Adică, eu sunt câh, și generalul e dacopat, dar tu ești cu toate mințile acasă când ceri un atac nuclear de anvergură mica în Irak? Bre, io zic să mai treci pe la domnul doctor de psihopupu, poate scapi de tendințele astea atomicide. Pentru cine nu a studiat fenomenala carieră a nevertebratului CA, nea omul care le știe pe toate de la amoeba la crap și de la hidră la zeama de varză, pe vremea conflictului din Irak, găsise soluția: o bombardea nucleară și gata. Bine, hai, două, dacă o fi și-o fi…

Apucături de Hrusciov combinate cu un rest de stalinism fecund. Nea Avramescu, zic de Hrușciov ăla, cu criza rachetelor din Cuba, dacă mai ții minte…

Păi poți, tu om normal, să mizezi pe părerile unei asemenea deșteptăciuni universale, lumina umanității, sclipirea științei, singurul român care ar apăsa butonul nuclear numai ca să uite că nu-i dă nevastă-sa ciorbă caldă seara, când se rupe din mijlocul studenției avide de carte?

Păi, măi deochiatule, eu am dezvăluit un lucru care să aducă un lucru bun oamenilor, să nu-și facă vaccin până nu știu totul despre ele (dovedit și de corpul de control al guvernului, în mai 2016) și tu voiai să pulverizezi. Fără discernământ, oameni buni și oameni răi, la un loc. Asta le predai tu studenților tăi, moralisto-filizofo-sorosist de carton ce ești? Apucături dictatoriale, asasinate în masa, genocid local, epurare etnică?

Brava, dom profesor, frumoasă evoluție, de la calitatea de cârpă pentru dosul lui Băsescu la crime împotriva umanității.

Apropo (că veni vorba, în limba română nu există ”apropos”, cum scrii matale ca să ai aromă de Chanel la inepțiile publicate), o spun doar așa, pentru cei care știu unde și să caute. Știut fiind, de acum, că mentorul dumitale, Petrov, a făcut note, rapoarte și tot ce trebuie ca să stea la Anvers, e musai să amintim că, prin 91 sau 92 ai fost angajat la Direcţia Controlul Armamentelor la doar 24 de ani. Serios? În acei ani, oare cine obținea un post acolo? Un absolvent de filosofie la Controlul Armamentelor? Opinez și eu…

                                                                                               Ninel PEIA

                                                                                 Președinte Partidul Neamul Românesc

8 Comments

 1. Nea Gheorghe De La Tara

  Idiotul Paducel are rang de ambasador ? E aranjat pe viata pupincuristul ! Competente ?

 2. alex

  Tre’ sa fi tare prost, sa stai sa-l asculti pe acest vierme! Ce inteleg studentii de la acest ‘ganditor” de 2 lei? Multe lepre mai avem in tara!

 3. Aricel

  E plin pe la Humanitas si prin mass-media de astfel de gandaci de bucatarie gretosi. Isi zic „intelectuali de elita”.

 4. Madeleine

  De ce il tin universitatile pe el, pe Boia si pe altii asemenea (la filologie unde se invata ca Eminescu nu exista, de pilda)? De ce sunt infiltrati peste tot acesti viermuitori iar mareata universitate-tare in punctaje si zero in nivel intelectual si cultural ii ocroteste si ii iubeste si se lauda cu ei? mai mult, marea filosoafa feminista, madam Miroiu a insistat si a facut spume la gura pana a obtinut ca acel criminal Peter Singer sa ia titlul de doctor honoris causa al univ Bucuresti, mandrindu-se ca sunt „prieteni”. Deci, cine se mai mira de asemena noroi filosofic de pe presul pe care iti stergi picioarele?

  • Z

   Ei, nu ca ar fi altceva si mareata B-B din Cluj…

 5. justinianus

  Oligofrenul, pe vremea cind era ambasador in Finlanda, a propus renuntarea la cifrul de stat! El face parte din grupul „intelectualilor” romani, care „sustin ” autonomia ungurilor in Ardeal! In fapt este adept al lui Tokes!

 6. eyn

  hm!
  avramescu arata de parca-l mananca cancerul…….asa sa fie!

 7. mototol

  Avramescu și cu gherman, mai ieșiți bă din pădure, lumea evoluează și voi tot cu feudalisme o țineți

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *