Atitudini

Noua Miliție (a gândirii) în învățământ!

  Schimbarea la „față” a României!              NOUA MILIȚIE (A GÂNDIRII) ÎN ÎNVĂȚĂMÂNT! Se vede […]

 

Schimbarea la „față” a României!

             NOUA MILIȚIE (A GÂNDIRII) ÎN ÎNVĂȚĂMÂNT!

Se vede treaba că sforarii din umbră ai întrezăritei lumi (noi) multiculturale nu se dedau de la nimic, în a alinia masele manipulate pe  „frontul” uniformizării și despersonalizării, pentru a ne face să retrăim din plin teroarea de odinioară a reeducării, după „rețeta” iudeo-bolșevică de a transforma nevinovații în  „dușmani ai poporului” și a-i arunca în închisorile unei orânduiri pe care nu o „meritau”, printr-o Ultimă Revoluție  menită să condamne pe toți opozanții Noii Ere, a căror fericire supremă nu se oprește la a-ți iubi… robia, în lagărul de concentrare (anestezic) al dictaturii „științifice” universale!

Cum nici Guvernul României nu stă cu mâinile în sân, în a-i satisface pe neo-marxiștii (seculariști) care profită că am devenit un popor dezbinat, s-a elaborat  o „strategie națională”, cu finanțare de la stat și U.E. (numită „Egalitate, Intruziune, Diversitate”), prin care se dă de fapt „frâu liber” unor organisme antidemocratice și antiromânești, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) și ACCEPT, ca să „viruseze”  învățământul românesc, recte Ministerul Educației, cu un proiect care vizează, în fond, sucirea minții tineretului. Iar Statul Român nu își dă doar aportul, ci și acceptul ca aceste două „trupe de desant” antinaționale, CNCD și ACCEPT,  să recurgă la avizarea, înaintea Ministerului Educației, modificării curriculei, manualelor, materialelor didactice etc!

Astfel, s-a ajuns în situația incredibilă ca o minoritate sexuală, diabolică, să facă legea, în Educație, folosindu-se de o pleiadă de păpușari, din rândul judecătorilor, procurorilor, avocaților, profesorilor, consilierilor școlari, asistenților sociali, psihologilor, endocrinologilor, ca să atribuie o serie de etichete stigmatizante (intoleranți, extremiști, homofobi, xenofobi, rasiști, antisemiți, antieuropeni etc) și să elimine din „sistemul” lor pe toți cei care, de la părinții care vor fi decăzuți din drepturile parentale și până la profesorii nesupuși, vor îndrăzni să combată o serie de „discipline tolerante” pe cale să fie introduse în învățământ: „Egalitate și nediscriminare”, „Gândire critică în contextul fake-news și al ideologiilor extremiste” , „Educație parentală”, o „săptămână a diversității”, o dată pe semestru abordarea temei egalitate si nediscriminare la ora de Dirigenție, cărți de povești și filme erotice pentru copii!

Și astfel, stimați cititori, se va ajunge prin supraveghere atentă la cele mai înalte cote ale delațiunii, mai ceva ca în comunism, când ne vom vinde, pentru un bob de linte amară, unii pe alții: profesori pe profesori, profesori pe elevi, elevi pe profesori, copii pe părinți și părinți pe copii… Căci autorii tuturor acestor născociri inumane, ale stângii totalitare, vor dispune de pârghiile decizionale necesare ca, luând în calcul chiar plângerile anonime, să  înfiereze, să manipuleze, să elimine din drumul lor, antihristic, orice urmă, cât de mică, de pâlpâire a lucidității…

                                                                                           Prof. Costel NEACȘU

3 Comments

 1. un mizantrop

  Ne-am intors in timp la Zoia Kosmodemianskaia. Eu vreau sa vad CNCD-ul actionand si cand persoane varstnice, sau de orientari politice, sau apartenente teritoriale, sau educatii diferite sunt discriminate de oficiali ai statului, de parlamentari, care incurajeaza chiar violenta la adresa lor…Si ar mai fi. In Romania, unde statisticile (si alea masluite) ne spun ca numarul de analfabeti e in continua crestere, unde analfabetismul functional face, deja, victime, unde populatia, in majoritate,nu beneficiaza de apa curenta si igiena se dovedeste deficitara, nu s-a gasit o minte luminata “de partid si de stat” sa introduca manuale de igiena, cu toate componentele, in functie de varsta copilului, igiena mintala, sexuala…A trebuit sa trecem direct la abominatia asta, menita, in fond, sa duca la asexualitate. Uitati-va “afara” si o sa constatati ca informatia nesolicitata si supraapreciata nu a dus la perversitate, in majoritatea cazurilor, ci la o generala asexualitate (intalnita si la noi si tot ca urmare a accesului nelimitat si la varste mici la informatii nenecesare). Asa cum expunerea la violenta duce la desensibilizare, “educatia” sexuala precoce duce la desexualizare, la anihilarea naturalului. Culmea e ca si LGBT si celelalte ONG-uri perverse, care-si inchipuie ca sadind incertitudinea vor castiga adepti, sunt toti numai instrumente mizerabile si inepte in mana nevazuta a creerii omului nou, pentru ca asta e omul din “minunata lume noua”, ansexualizat, amoral, neimplicat social, inert, un androgin numai bun sa execute ce-i impune o societate fara valori…Uitati-va la grupurile de tineri, baieti, sau fete, foarte rar mixte, fara nicio tresarire la aparitia unei persoane de sex opus, oricatr de daruita de natura ar fi ea. Noul drog legal, tehnologia, le tine loc de orice trairi proprii…Ne apropiem…
  P.S. Pentru un popor, care pretinde ca a iesit in strada pentru libertate, care a adus jertfa de sange pentru drepturile omului, este de-a dreptul rusinos, ca de 30 de ani nu s-a gasit un “revolutionar”, politic sau nu sa reintroduca studiul Costitutiei in scoli, lectii de etica si de morala, tocmai baza tolerantei mult clamate…Sau, poate exact asta trebuie sa evitam, sa nu cumva sa fim toleranti, sa ne purtam moral sau etic, sa respectam legalitatea, trebuie sa fim cu totii vulnerabili, sa avem “dosare” cu care sa fim teleghidati…

 2. IQ100

  va trebui sa trecem la lupta de rezistenta. Mutatis mutandis, cam ca in finalul din ‘Un miliard de ani pana la sfarsitul lumii”de Arkadi si Boris Strugatki (geniali autori evrei rusi/sovietci).In Lupta cu Colosul, avem de parta noastra timpul, Adevarul Universal si dorinta de a nu abandona.
  Vom face ca pe timpul primului comunism.Vom vorbi cifrat, dar cinstit.
  Le vom spune copiilor ADEVARUL.Ca sexul este o taina fff puternica pe care unii , fara sa o cunoasca cine stie ce, vor sa o foloseasca pt a ii manipula pe altii.
  Ca sexul aduce mult bine , dar si mai mult rau. Vedeti pe jewtube ” You are doing to my children what?”.
  Ca educatia sexuala explicita si amanuntita trebuie facuta gradat si mai tarziu, cand mintea sufletul si corpul pot gestiona dezvoltarea pe acest domeniu. Asa cum nu se incepe matematica de la integrale , sau vorbirea cu limba japoneza, asa nu se incepe educatia sexuala de la penetrare si masturbare la pre adolescenta.
  Ca transgenderismul FIZIC nu exista , desi mental fiecare are liberatea sa se creada ce vrea.
  Ca orientarile cu multe majuscule nu sunt protejate in mod real, ci sunt FOLOSITE ca grup de atac impotriva Vechii Ordini Naturale.
  Ca guverantii nostri de azi sunt cumparati/tradatori/speriati…ca exista alte tari, in UE sau nu, care nu “pun botuil ” la asa ceva.(Polonia,Rusia, Kenya sunt primele care imi vin in minte).
  ca suntem SUB OCUPATIE si trebuie una sa vorbim acasa, alta, in public./

  Doamne ajuta, vorba (neo)marxistului!!

  • un mizantrop

   “Ca toata aceasta emancipare precoce e parte din viitoarea depersonalizare mondiala, desexualizare si androginizare”, adica formarea omului nou, parte importanta a doctrinei marxiste. Din pacate, am senzatia ca o sa le povestim nepotilor nostri despre omul “primitiv”, despre cum erau oamenii impartiti in sexe, rase, religii si cat de bine se distrau ei cand exista moralitate si imoralitate, iar amoralitatea reprezenta un concept, mai degraba propriu phihopatiilor si nu o realitate cotidiana. Bineinteles asta se va intampla dupa holocaustul cartilor, ca daca a devenit actuala “minunata lume noua”, e un pas important si “necesar” Fahrinheit 457 (sau, pe-acolo…)…Brrrrr!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *