Cadran international

Noua Ordine Mondială – globaliștii nu mai au răbdare: Marioneta Gordon Brown a solicitat un guvern unic mondial pentru criza coronavirus

  Gordon Brown, fost prim-ministru al Marii Britanii, propune crearea unui Guvern Global pentru gestionarea Pandemiei cu Coronavirus Potrivit cotidianului […]

 

Gordon Brown, fost prim-ministru al Marii Britanii, propune crearea unui Guvern Global pentru gestionarea Pandemiei cu Coronavirus

Potrivit cotidianului britanic The Guardian, Gordon Brown, fost prim ministru al Marii Britanii, a cerut liderilor mondiali crearea unui Guvern Global provizoriu pentru gestionarea Pandemiei cu Coronavirus. „Această problemă nu poate fi abordată pe plan național. Trebuie să existe un răspuns global, coordonat”, afirmă acesta.

Solicitarea sa a fost făcută în cadrul teleconferinței G20 de joi – 26 martie, prezidată de Arabia Saudită. În viziunea sa ar trebui constituit un grup de experți, adunați într-un fel de Guvern Global cu puteri executive pe perioada crizei Coronavirusului, al cărui obiectiv principal să fie crearea unui vaccin, producerea lui și prevenirea speculei.

Chiar dacă în contextul pandemiei cu Coronavirus se impune o coordonare a eforturilor tuturor pentru a găsi soluții de rezolvare rapidă a crizei, ideea unui GUVERN GLOBAL lansată de Gordon Brown va alimenta teoriile numite „ale conspirației” care vorbesc, de mulți ani, despre planul elitelor financiare ale lumii de a crea un Guvern Mondial care să ia decizii pentru toată planeta.

Conform acestor teorii ale conspirației, pentru instaurarea unui Guvern Mondial este necesară o criză globală care să îi justifice apariția. Acum suntem într-o astfel de criză, iar ideea creării unui astfel de organism poate fi privită de unii ca o confirmare a unui astfel de plan conspirativ. Nu în sensul că acum se va instaura Guvernul Global al Noii Ordini Mondiale, ci că acum va fi un prim pas spre acesta – un Guvern Global Provizoriu care va avea, printre altele, rolul de a obișnui masele cu un astfel de concept și de a le pregăti pentru el.

Pentru a înțelege mai bine viziunea lui Gordon Brown, vă aduc în atenție o declarație făcută de acesta în timpul crizei economice începută în anul 2008: „Criza financiară nu trebuie sa fie o scuză pentru o refugiere în protecționism, ci trebuie să fie considerată mai degrabă ca ‘nașterea dificilă’ a unei Noi Ordini Mondiale”, a spus pe 28 ianuarie 2009 premierul britanic (în exercițiu atunci) Gordon Brown, conform AFP, citată de Wall-street.ro.

Acum rămâne să vedem și care va fi reacția liderilor planetei la propunerea făcută ieri de Gordon Brown…

                                                                                                                 Daniel Roxin

 

11 Comments

 1. Dan Ungureanu

  Am banuit de foarte mult timp ca asta a fost tinta de la bun inceput , atata timp cat tara a fost condusa timp de 30 de ani de tradatori de tara , lucru care se intampla si astazi , nu ma mai mir ca am ajuns o colonie de mana-a 3-ia , ca tara nostra este vanduta cu totul globalistilor iar noi am ajuns niste sclavi pentru marile puteri , atata timp cat ni s-a luat totul , pamantul , aurul , padurile( vezi firma Austriaca , firma de casa a lui Klaus Werner , urmasul nazistilor , la ce sa ne mai asteptam ?… uitati-va acum cat timp i-a trebuit armatei sa se mobilizeze , o amarata de armata care nu mai are nimic , pana si spitalul de campanie pe care l-au ridicat a fost adus din resturile din Turcia de la Iyncyrlik si din Germania…daca ar mai fi trait Ceausescu i-ar fi impuscat…asta merita toti fostii si actualii conducatori , condamnati la munca silnica pe viata ,fara drept de apel , impreuna cu toti puscariasii , astia sa nu stea la televizor in puscarie ci scosi la munca silnica , sa avem cai ferate , sosele , autostrazi , spitale..etc

 2. chestiune de logica

  planul unui singur guvern global cred ca putea fi pus in practica doar daca populatia era neavizata si complet dezinformata. astazi lucrurile stau fix pe dos – aproape toata lumea stie ce doresc cretinii astia. si ca atare planul nu poate functiona. cum vor putea face fata revoltei unei planete intregi. ne vor omori pe toti ? sau vor provoca cumva china sa iasa un razboi ? sau mai scot de la naftalina vreun virus inginerit prin laboratoare? sau ce se va intampla cand lumea isi va baga masiv picioarele in ea de carantina. apoi, ma gandesc ca si printre masonii astoa vor fi tradatori. vor fi sigur masoni care se vor trezi din hipnoza si vor trada.

  • Hector Triopas

   Va împinge lumea spre război civil.Întotdeauna exista pro si contra.
   Dupa o foame îndelungată omul devine fiară.

 3. alex

  De acord cu tine, Dane! Ramane sa vedem daca tarile suverane sunt de acord cu globalizarea!

 4. Raul

  Inca de cand traia Corneliu Vadim Tudor s-a scris in revista Romania Mare despre faptul ca Marea Britanie va fi Calul Troian care va duce la dezmembrarea UE, pentru ca acestia au devenit slugile americanilor. Asa ca nu ne putem astepta decat la ”grozăvii” politice unele prevestite, altele doar intuite, si la care noi vom asista pasivi dar si neputinciosi, din perspectiva unei țări care nu a avut voce niciodata, decât cap plecat si supus. Daca ar fi numai asta, insa servilismul costă, iar conducatorii nostri ne-au indatorat peste masura. Dintr-o tara cu datorie 0 USD in 1989, acum deja ajungem la 200 miliarde euro. Statutul de independenti fata de finantele mondiale nu ne-a placut deloc si nici de revers nu prea ne pasa; ce daca cu banii astia nu s-au construit spitale, fabrici, uzine, autostrazi, scoli, sau nu s-a zugravit nici ce-a fost inainte, bine ca hăhăim despre toate stupizeniile, avem telefonie mobila si televizoare gigant. Dam vina numai pe politic dar daca politicul ar ști de frica poporului, multe nu s-ar mai intâmpla.

 5. Speram ca pandemia sa-i dea peste cap. As! Sunt speriati ca “Mondializarea fericita”, pe care o cultiva cu asiduitate, risca sa capoteze.
  Cum se pare ca au uitat de operatia pe care au sfferit-o in a 8-a zi dupa nastere, depinde de noi sa-i mai scopim odata……..

  • Camelia

   Dezmenbrarea Uniunii Europene ar fi o solutie in contextul actual,nu cedarea suveranitatii
   in favoarea unui Guvern Global asa zis provizoriu.
   In anul 2019 in Romania au decedat 187 de persoane din cauza gripei sezoniere si nu a mai
   comentat nimeni.
   Pandemia este pretextul perfect pentru instaurarea NOM.

 6. ryuj

  nici macar “tratatul de la lisabona” nu are nicio legitimitate.

 7. satan exista

  Vrem nu vrem,credem nu credem,profetiile se vor implini;ceea ce a fost prorocit de catre oameni bineplacuti lui Dumnezeu,se va implini;si vor fi lucruri grozave cum putini isi imagineaza;noul guvern mondial va fi instalat,este o chestiune de timp;ca o fi in legatura cu acest virus aparut ,,intamplator”,ca va aparea alt virus mai puternic,ca va fi o criza economica nemaintalnita,ca va incepe ultimul razboi mondial,ramane sa vedem;cert este ca mult numai e si cipuirea va incepe.

  • jet

   te inseli amice. nu va fi nici un guvern mondial. si stii de ce? pentru ca peste tot in univers exista polaritate, dualitate, constructie si distrugere – mecanism care sustine printre altele si viata. a avea guvernul mondial inseamna incetarea vietii. asa ca presupunand ca va exista la un moment dat guverul asta, este complet nesustenabil. se va narui de la sine. in mod similar si satanistii vor avea o surpriza de proportii cand il vor descoperi pe Dzeu.

 8. satan exista

  @@@Sigur jet,pna la proba contrarie aveti dreptate;dar eu va spun:profetii nu au cum sa se insele deoarece profetiile sunt chiar de la Tatal Ceresc;ca nu crezi dumneata,asta e altceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.