Fără categorie

Noua Ordine Mondială: Sfârșitul libertății oamenilor și nașterea statului polițienesc global

  „Un singur guvern mondial, o singură monedă şi o singură religie, sub o oligarhie permanentă, care se alege singură […]

 

„Un singur guvern mondial, o singură monedă şi o singură religie, sub o oligarhie permanentă, care se alege singură din cercurile ei, fără consultarea popoarelor, sub forma unui sistem feudal, ca în Evul Mediu.”

În ultimii ani în mass-media oficială şi alternativă o idee s-a propagat destul de repede şi a fost asimilată de către majoritatea oamenilor de pe glob – „globalizare” este un cuvântul la ordinea zilei, o tendință care promite avantaje economice datorită distrugerii graniţelor dintre ţări şi apropierea popoarelor între ele.

Globalizarea are însă un scop ascuns. Cu toate că majoritatea oamenilor au fost manipulaţi să creadă că această uniune a tuturor popoarelor e benefică pentru toată lumea, sunt mulţi cei care văd poza de ansamblu, dincolo de scenariul ce se pune în practică zi de zi fără ca noi, oamenii obişnuiţi, să realizăm scopul în sine.

Cei care deconspiră dedesubturile tenebroase ale globalizării sunt marginalizaţi şi ridiculizaţi doar pentru că prezintă o realitate paralelă a lumii în care trăim.

În 1948 George Orwell scria faimosul roman 1984 în care prezenta în detaliu un guvern ce va avea controlul absolut asupra oamenilor, un guvern ce nu se va mulţumi cu aprobarea din partea populaţiei ci va dori ca populaţia să creadă ceea ce puterea îi spune că e adevărat.

Însă ce urmăresc elitele? În ultimii ani, unii scriitori și jurnaliști au ales să „denunţe” un sistem ce pare că ne conduce spre un stat de tip orwellian. Phillip Marshall, William (Bill) Cooper, Jim Keith, Kenn Thomas, Gary Webb, Timothy Green Beckley, Jan van Helsing, Tim Swartz, David Icke, Alex Jones, sunt doar câteva nume care au avut curajul să dezvăluie planurile secrete ale elitelor, unii chiar pierzându-şi viaţa în urma dezvăluirilor.

În continuare, prezentăm un mic rezumat a ceea ce urmează să se petreacă pe această prea frumoasă planetă, pentru cei ce sunt prea preocupaţi cu treburile cotidiene şi nu au timp să privească în jur. Planeta noastră, care milenii de-a rândul ne-a fost gazdă, ne-a hrănit şi ne-a adăpostit, se va transforma într-o imensă închisoare.

Poate că generaţiile ce vor trăi în viitor nu vor considera că sunt asuprite dar privind din prisma noastră, a celor care trăim acum, faptele ne conduc către această idee.

Metodele ce vor fi folosite vor fi catalogate de către unii drept crime împotriva umanităţii. Alţii vor considera că oamenii nu vor lăsa aceste lucruri să se petreacă. Însă, vedem şi în prezent, oamenii preferă să-şi trăiască viaţa în colivia lor de cristal, neinteresaţi de problemele globale, considerând că sunt prea neînsemnaţi ca să schimbe ceva.

Pe scurt, elita este pe punctul de a-şi realiza visul, un vis a fost în planurile tuturor regilor, împăraţilor şi dictatorilor din vechime, şi anume de a controla toate teritoriile Pământului prin putere absolută. Realizarea acestor planuri se va desfăşura prin mişcări strategice simultane, pe care omul de rând le va vedea ca pe evenimente normale…

                  Agenda elitelor prevede în mare următoarele:

1.Crearea unui guvern mondial dominat de către o mică elită;

2.Crearea unei monede unice electronice cu ideea de a diviza lumea în două clase: stăpâni şi sclavi;

3.Implantarea în fiecare persoană a unui cip cu informaţie biometrică, cu datele sale şi banii electronici pe care îi deţine, obţinându-se astfel controlul asupra fiecărei persoane de pe planetă;

4.Reducerea drastică a populaţiei pentru a controla și a administra mai uşor resursele naturale.

Cum se va ajunge acolo? Planul este de mult timp în desfăşurare. Criza economică, începută deja de câţiva ani, face jocul marilor corporatişti ce au în biroul lor maşina de făcut bani. Prin această criză foarte mulţi oameni şi-au pierdut economiile şi locul de muncă, în special în Europa şi Statele Unite.

După cum s-a văzut în ultimi ani, multe corporaţii au înregistrat creşteri economice tocmai datorită crizei. În concluzie, doar omul de rând a avut de pierdut de pe urma crizei. „Criza este o modalitate de jaf. Atunci când cineva dă faliment, altcineva câştiga din asta.”, afirmă economistul Dmitri Smirnov.

O altă consecinţă a crizei sunt protestele oamenilor. Odată cu creșterea protestelor, elita va crea grupuri teroriste anti-sistem false, care pe lângă crime vor aduce haos. Consecinţa finală va fi instaurarea unui guvern cu o autoritate puternică, de tip fascist, probabil tot la cererea populaţiei.

Evoluţia colapsului economic a urmat şi va urma cursuri diferite. În Europa e generată ideea că nicio ţară nu va putea supravieţui singură iar guvernul european stabilit va avea puteri din ce în ce mai mari diminuând suveranitatea naţională. Ţări ca Grecia şi Cipru au fost date deja ca exemple de ce se poate petrece în caz de nesupunere.

Funcţiile publice ale statului se vor privatiza iar corporaţiile se vor contopi cu statul. Vor fi tot mai multe cazuri dezvăluite de politicieni corupţi. Liderii vor fi manipulaţi din umbră de către corporaţii.

Aceşti lideri se vor declara contra sistemului şi vor oferi soluţii de ieşire din criză pentru a da o iluzie de regenerare economică şi speranţă. Guvernul european se va umple de tehnocraţi care înlocuiesc încet dar sigur pe vechii politicieni acuzaţi de ineficientă şi corupţie. Se va instaura astfel un stat european unificat aparent democratic, guvernat de o elită corporatistă.

În SUA criza va provoca mari frământări. Prezenţa armelor a fost cât de cât reglementată în urmă cu puţin timp. Totuşi, vor fi grupuri armate ce vor lupta împotriva statului federal creat şi manipulat de către elite, producând victime nevinovate. Guvernul federal va instaura starea de urgenţă şi legea marţială pentru a se redobândi controlul. Vor intra în funcţiune câmpurile de concentrare FEMA, în care vor fi închiși dizidenţii şi toţi aceia care protestează, sub pretextul terorismului. Se va introduce serviciul obligatoriu în slujba statului. Vor fi arestări, detenţii şi represalii masive în numele securităţii. SUA va deveni un stat fascist…

Masele de oameni ce trăiesc în sărăcie, şi nu numai, vor fi obligate să muncească pentru stat în schimbul hranei şi a cazării.

Pentru a reprima populaţia vor fi selecţionaţi cei mai antisociali oameni ce vor forma servicii de miliţie. Tehnica denunţului şi supravegherii între cetăţeni, începută deja, va atinge cote din ce în ce mai mari în schimbul unor beneficii şi a promovării sociale.

Criza sanitară se va instala într-un anumit moment al colapsului economic pentru a consolida controlul masiv asupra maselor. Astfel, se va provoca o epidemie mondială în care, ca de obicei, situaţia va fi exagerată de către mass-media generând astfel o stare de panică. Printre alte măsuri, se vor interzice manifestaţiile sub pretextul propagării bolilor. Un alt avantaj al epidemiei e anihilarea silenţioasă a multor dizidenţi politici.

În acest moment, autorităţile vor organiza programul de implementare a unui cip pentru fiecare cetăţean. Folosit iniţial pentru a depista noile focare de gripă acest cip va conţine toate datele cetăţeanului, profil fizic, psihologic, financiar, eventual şi un dispozitiv de emisie recepţie tip GPS.

Astfel, mai devreme sau mai târziu toţi vor realiza că fără cip nu au acces la îngrijire medicală, la bani sau la interacţiunea cu sistemul. În acest fel baza controlului masiv va fi asigurată. Internetul, camerele de supraveghere, dronele civile şi militare (combinate cu internetul) vor forma BIG BROTHER imaginat de Orwell.

                                 Al treilea război mondial

În tot acest timp, vor izbucni războaie regionale în Orientul Mijlociu, Africa, America Latină etc. Aceste războaie vor fi concepute de elite şi vor fi pornite tot de către „terorişti” manipulaţi din umbră de către sistem. În această fază marile puteri nu vor intra în conflict direct, însă după mai mulţi ani de războaie regionale şi odată obţinut controlul total al populaţiei, va începe şi marele război între puteri.

Recrutată cu forţă, populaţia va fi trimisă la război. Vor fi folosite arme chimice, biologice şi poate chiar nucleare în marile centre urbane pentru a elimina o mare parte a populaţiei.

Războiul se va sfârşi când lideri controlaţi de către elite vor apărea în faţa oamenilor ca salvatori spirituali ai lumii şi vor încheia o pace fundamentală între toate naţiunile. În acest moment majoritatea oamenilor vor avea creierul „spălat”. Istoria va putea fi rescrisă de către învingători aşa cum a fost şi până acum.

Controlul va fi total iar cei foarte puţini care vor mai îndrăzni să se încrunte la legile sistemului sau să critice aplicarea acestora vor fi anihilaţi în asemenea mod încât să constituie „exemple” pentru cei cu idei asemănătoare.

Toţi vor fi de acord că datorită aşa-zişilor „terorişti” lumea a trebuit să treacă prin cea mai mare criză socială, încheiată cu un război cum nu s-a mai văzut. Iar soluţia va fi simplă: te supui sau mori! Supravieţuitorii, epuizaţi şi supuşi, vor accepta sistemul definitiv de guvern unic controlat de o elită cât mai mică şi mai puternică. Astfel, stăpânii lumi vor avea la cheremul lor masele de „sclavi” controlaţi cu ajutorul tehnologiei avansate, sclavi ce nu se vor mai împotrivi niciodată.

 După unele estimări, durata întregului proces ar putea dura între 10 şi 30 de ani…

După aceasta lumea va arăta cu totul diferit de ceea ce îți imaginezi. Nu va mai exista clasa de mijloc, vor fi doar stăpâni şi slugi. Va exista un sistem juridic unitar de curţi mondiale, care aplică acelaşi cod de legi unificat, sprijinit de o forţă poliţienească a guvernului mondial şi de o forţă militară mondială, pentru impunerea legilor în toate fostele ţări, care nu vor mai avea graniţe naţionale.

Sistemul economic va funcţiona de aşa natură, încât clasa oligarhică va permite să se producă strictul necesar de bunuri şi să existe strictul necesar de servicii astfel încât clasa muncitoare să fie menţinută în stare de funcţionare.

Toată averea va fi concentrată în mâinile membrilor elitei. Sursele de energie, apă şi hrană vor fi furnizate la nivel de supravieţuire pentru cei care nu sunt membrii elitei, începând cu popoarele Europei şi Americii de Nord şi trecând apoi la celelalte teritorii şi rase.

Populaţia Canadei, Europei de Vest şi Statelor Unite va fi decimată mai repede decât a celorlalte continente, până ce populaţia globului va ajunge la cifra de un miliard, care va putea fi stăpânită mult mai uşor, dintre care 500 de milioane vor fi chinezi şi japonezi, aleşi pentru că sunt popoare „înregimentate” de secole şi sunt obişnuiţi să asculte ordinele fără să le discute.

Bineînţeles că ceea ce am descris mai sus este un plan general. În prezent se desfăşoară în paralel şi alte planurile ale elitelor. Unul dintre acestea ar fi limitarea înmulţirii populaţiei prin vaccinuri, micşorarea duratei de viaţă prin alimente modificate genetic, arme de control în masă, supravegherea populaţiei etc.

Planul este pregătit de câteva sute de ani. Însă dacă în urmă cu 70-80 de ani dovezile erau prea puţine, în zilele noastre acestea sunt în jurul nostru, evidente. Trebuie doar să vrem să le vedem. Trebuie doar să vrem să luptăm cu ele.

Lumea noastră este la marginea sclaviei şi a distrugerii. Suntem conduşi de către o elită de psihopaţi ce nu au pic de respect pentru viaţa noastră. Au în serviciul lor o armată de oameni corupţi care sunt în stare de orice pentru a-şi menţine statutul. Vom permite oare ca aceştia să ne extermine său să ne transforme în sclavi sau vom lupta pentru libertate şi supravieţuire? Soluţiile sunt la îndemâna noastră!

          Pentru a stopa planurile lor avem câteva obiective:

– informarea cât mai multor persoane despre planurile elitelor;
– convingerea forţelor de securitate să protejeze populaţia în loc să slujească elita;
– discreditarea mediilor de difuzare a ştirilor elitiste şi boicotarea acestora prin refuzul populaţiei de a folosi televizorul, ziarele sau site-urile corporatiste;
– deconspirarea clasei politice care serveşte interesele acestor criminali în schimbul intereselor populaţiei;
– evitarea cu orice preţ a implantării oricărui dispozitiv ce va face din om o unealtă controlată;
– curăţarea minţii de valorile false ce au fost implantate de către sistem, cu precădere consumerismul;
– oamenii să înveţe să nu fie adepţii orbi ai vreunui lider oricât de morale par tehnicile sale sau oricâtă dreptate se crede că are. Fiecare să fie conducătorul propriilor sale faptelor;
– eliminarea urii rasiale sau etnice care duce doar la diviziunea populaţiei;
– vigilenţa şi selectivitatea în faţa informaţiilor pe care le primim, începând de la cele despre alimentaţie sănătoasă şi alternativă şi terminând cu tehnicile de supravieţuire!

Toate acestea pot părea o glumă acum, dar poate într-o zi veți fi recunoscători pentru aceste informații.

Manipularea lor nu are limite. Vor să ne facă să credem că suntem un fire de nisip nesemnificativ, simple furnici în furnicarul omenesc, că nu ne putem apăra, că nu avem dreptul să judecăm, să spunem ce gândim, că nu putem gândi, că nu avem nicio valoare… Ne-au făcut să credem că nu putem duce o viaţă fericită decât dacă avem produsele lor, doar dacă ne cumpărăm fericirea din mall-urile lor; fericirea constând în produsele lor… Că nu nu suntem decât o statistică, un număr simplu pe ecran, uşor de şters… Dar nu este adevărat!

Dacă suntem capabili de iubire şi luptă, sufletul nostru face mai mult decât toate minţile lor la un loc. Dacă vrem ca urmaşii noştri să trăiască cu adevărat liberi, să nu ne îndoim de asta. Trăiești cele mai importante momente din viața ta și o să faci parte din momentul cel mai important al umanității

Totul depinde de noi! Noi decidem dacă suntem simplii miei duşi la abator sau ne aflăm între oamenii care au luptat până la ultima suflare pentru eliberarea din sclavie a omenirii. A venit momentul să demonstrăm valoarea şi curajul nostru!

Sursa: https://www.descopera-mistere.ro/noua-ordine-mondiala-sfarsitul-libertatii-oamenilor-si-nasterea-statului-politienesc-global

10 Comments

 1. Georgian

  Tot ce ati scris in acest articol ,se va îndeplini de acei nebuni care vor sa conducă lumea ! Se urmareste acest lucru pas cu pas ! La noi avem deja pe Iohan-presedintele mason , care îndeplinește ordinele fascistilor !

  • Marius mitrea

   Ăsta-i adevărul de-aia iau omorât pe toți conducătorii ce li s-au opus, noua ordine mondială,o să fie foarte greu pentru generația următoare să facă diferența.

 2. Laura

  Totul a fost premeditat, si orchestrat urmariti Event 201 in engleza unde au participat membri ONU, Bill si Melinda Gates Foundation, World Economic Forum, OMS, si alti membri ai Lufhthansa s,a E un video de doar 11 min, evenimentul a avut loc cu 6 sapt inainte de izbucnirea
  coronavirusului in Whuhan, a fost o simulare in caz ca apare un coronavirus.
  https://www.youtube.com/watch?v=AoLw-Q8X174

 3. Ionut

  Da,pare plauzibil. Cred ca o sa dureze 200 300 de ani,dar vor reusi.

 4. Lucian

  Încă din timpul imperiilor se încearcă obținerea de putere absoluta ex imperiul roman, pana acum nu s-a obținut pt ca Rusia are un cuvânt de spus și dpdv militar este cel puțin egala cu America.. ușor ușor se vor îndrepta spre a-și atinge scopul.. mânați de sete de putere și lăcomie absoluta

 5. Macel Marian

  eu intru sa vad starea judetelor de corona pe siteul izolare.com

 6. Dănilă Ioan

  GLOBALIȘTII ACCELEREAZĂ PROGRAMELE EUGENICE DE DEPOPULARE a PLANETEI, CA RĂSPUNS LA REVOLTELE ANTI MONDIALISTE DIN MAREA BRITANIE, SUA ȘI DIN ÎNTREAGA LUME
  Ca răspuns la victoria cuprinzătoare a lui Boris Johnson la recentele alegeri din Marea Britanie – precum și la creșterea sprijinului popular pentru președintele Trump în Statele Unite – globalistii accelerează acum războiul împotriva umanității, care se poartă prin vectorii de depopulare care implică vaccinuri, contaminanți chimici, proiectate crize alimentare și alte mijloace.
  Această dublare a eforturilor de depopulare se întâmplă, deoarece globaliștii și-au dat seama că nu pot obliga cetățenii lumii să se predea autoritarismului așa cum se spera cândva.
  Apariția UE, de exemplu, a reprezentat etapele de început ale „utopiei” conduse de globaliștii care conduc în prezent lumea și care au dorit să pună capăt suveranității naționale, să deschidă toate granițele pentru migrația ilegală nelimitată, să consume monedele lumii sub o monedă mondială și să exercite o regulă autoritară, astfel încât toți cetățenii lumii să fie obligați să se predea birocraților nealeși care își trăiesc fanteziile Jocurilor foamei.
  Iată însă că victoria lui Donald Trump în 2016 – și victoria de săptămâna trecută a lui Boris Johnson în Marea Britanie – a arătat că visul globalist se prăbușește rapid. Și dacă omenirea nu poate fi forțatăsă se supună, ea trebuie distrusă conform filozofiei răsucite a tiranilor globaliști.
  Prin urmare, eforturile de exterminare a omenirii trebuie să fie accelerate.
  Aceste eforturi includ:

  • Utilizarea pe scară largă a substanțelor chimice pentru provocarea infertilității , care determină scăderea natalității.
  • Promovarea agresivă a avorturilor, inclusiv a avorturilor după naștere (infanticid).
  • Intoxicarea chimică continuă cu fluor toxic, a alimentării publice cu apă care afectează creierul uman și provoacă tulburăril neuronale.
  • Saturarea alimentelor cu toxine , pesticide și erbicide, toate concepute pentru a provoca sfârșitul prematur al vieții umane prin cancer, leziuni hepatice și tulburări neurologice, cum ar fi boala Alzheimer.
  • Dezvoltarea rapidă a rețelelor 5G, practic un sistem elaborat de arme electromagnetice, deghizate în infrastructură de telecomunicații. Radiațiile 5G a fost deja demonstrate științific că provoacă modificări reale ale personalității ,ale chimiei creierului și generând substanțe toxice cu intoxicație celulară sub piele, care compromit sănătatea umană.
  • Provocarea unor evenimente de apocalipsă financiară, menite să distrugă economiile și bogăția cetățenilor, concentrând efectiv averea rămasă în mâinile elitei.
  • Bioweapons (arme biologice) sub forma un or inofensive vaccinuri, concepute p să răspândescă infecțiile și a provoca pandemii, în paralel cu propagarea în media a ideii că „toată lumea ar trebui să fie vaccinată”, accelerând astfel și mai mult răspândirea bolilor.
  • O prăbușire a producției de produse alimentare care va duce la înfometarea în masă a populației, punând în practică tehnici de schimbare a climei și compromitere a recoltelor.
  • Terraformarea planetei prin eliberarea particulelor în stratosferă, blocând lumina solară care alimentează fotosinteza în plante și culturi alimentare. Urmărit sub falsul drapel al „schimbărilor climatice”, acest efort este de fapt un plan de extincție în masă proiectat pentru a elimina oamenii de pe planeta Pământ.
  În esență, manipulatorii globali nu au doar mijloacele de a distruge umanitatea; acum au și motivul .În același mod, o Americă suverană și liberă, nu poate fi agreată și nici cetățenii liberi ai lumii nu pot fi tolerați de către globaliști. Globaliștii au decis dacă nu pot controla lumea, o vor distruge . Pentru oameni, oricum.MASACRELE ÎN MASĂ SUNT PREVIZIBILE ÎN VIITORUL APROPIAT ȘI DE DATA ACEASTA VOR FI MILIARDE DE VICTIME
  Globaliștii au avut nevoie să subjuge națiunile libere și să le plaseze sub control socialist. Aceasta este singura valoare pe care globalistii o atribuie imigranților ilegali din America Centrală și de Sud, sau migranților din Orientul Mijlociu care au invadat și au ocupat o mare parte din Europa de Vest. Pe termen lung însă, globaliștii nu au nevoie deloc de acești oameni și, cu siguranță, nu au nevoie de ființe umane informate, conștiente, care ar putea pune la îndoială sistemul și să-și expună planurile nefaste.
  În esență, controlorii globali nu au doar mijloacele de a distruge umanitatea; acum au și motivul .

  GLOBALIȘTI, STÂNGIȘTII ȘI SOCIALIȘTI URMEAZĂ CU TOȚII O AGENDĂ ANTI-UMANĂ
  Cu toate acestea, globalizatorii (adică stângiștii și socialiștii) urmăresc o agendă anti-umană care identifică ființele umane ca inamicii umanității. Exterminarea ființelor umane va începe, desigur, cu dușmanii politici ai Stângii. Creștinii sunt deja uciși în întreaga lume în număr mare , dar desigur mass-media din unități nu va raporta asta. Dar lasă-i să vină rău unui singur musulman, iar mass-media se încurcă …
  Această agendă pune pe anti-umaniști împotriva pro-umaniștilor. Aceasta este delimitarea care acum contează pentru viitorul nostru, nu partidul politic al unei persoane, culoarea pielii, orientarea sexuală sau țara de origine. Ceea ce contează este dacă sunt în picioare pentru viitorul neamului uman.
  Cine s-a înscris deja pentru a distruge rasa umană?
  • Întreaga mass-media de stânga
  • Toți democrații
  • Unitatea de „știință”
  • Giganții tehnologici, care cred și în transhumanism
  • Corporațiile medicale și Big Pharma
  • Un număr mare de universități și școli publice
  Ceea ce fac aceștia este exterminarea rasei umane prin depopulare, geoinginerie / terraformare, distrugerea libertății umane individuale (inclusiv libera exprimare), zdrobirea suveranității naționale , ascensiunea transgenderismului (una din schemele de depopulare pentru distrugerea fertilității) și practicarea pe scară largă a avorturilor și a infanticidelor.
  Dorința de a ucide miliarde de oameni este acum atât de omniprezentă pe tărâmul științei, încât 11.000 de „oameni de știință” au semnat o scrisoare prin care cere pur și simplu globaliștilor să elimine miliarde de oameni de pe planeta Pământ.

  CEA MAI „EFICIENTĂ” METODĂ PENTRU ATINGEREA ACESTUI OBIECTIV? O PANDEMIE PROVOCATĂ PRIN BIOINGINERIEÎn cele din urmă, merită menționat faptul că cea mai „eficientă” metodă de realizare a depopulării globale este de a dezlănțui o pandemie bioinginerie prin introducerea de virusuri vii, armate în vaccinuri, apoi falsificarea isteriei inițiale a infecției pentru a crea un ciclu de știri care să convingă oamenii să se vaccineze. Odată ce vaccinurile încep, pandemia se răspândește ca un foc sălbatic. Erați conștienți că 98 de milioane de americani au fost deja injectați cu virusul cancerului prin intermediul vaccinurilor antipolio ?
  Dacă credeți că toate acestea par prea bizare pentru a crede, nu știți prea multe despre realitate. În 1971, Lee DuBridge, consilierul științific al președintelui Richard Nixon, l-a îndemnat pe președinte să spele exporturile de produse alimentare din America cu substanțe chimice pentru infertilitate pentru a provoca depopularea în Africa și în alte națiuni din lumea a treia. Acest lucru a fost chiar documentat de nimeni altul decât New York Times.
  Articolul este intitulat „A Sterility Drug in Food is Hinted” și a fost scris de Gladwin Hill.
  După cum am scris despre această problemă în 2017 :Pentru atingerea obiectivelor de sterilizare, [Dr. Ehrlich] „a cerut să creeze o Comisie Federală a Populației„ cu un buget mare pentru propagandă ”, relatează New York Times. El a solicitat, de asemenea, „adăugarea unui sterilant temporar pentru a alimenta capcane sau pentru aprovizionarea cu apă” pentru a provoca infertilitate obligatorie.
  Dr. Barry Commoner de la Universitatea Washington din St. Louis a adăugat la discuție:Nu putem inventa o modalitate de a reduce rata de creștere a populației la zero? Fiecare instituție umană – școală, universitate, biserică, familie, guvern și agenții internaționale, cum ar fi Unesco – ar trebui să-și stabilească această sarcină principală.
  Dacă nu credeți că astfel de idei sunt de mult uitate, Bernie Sanders a lansat recent un apel eugenic pentru avorturi în masă în țările populate de oameni de culoare, argumentând, în esență, că persoanele brune și negre trebuie avortate.
  EXTERMINAREA ÎN MASĂ RELUATĂ ACUM CU VITEZĂ SPORITĂ…
  Într-adevăr, globaliștii complotează de zeci de ani să fie exterminată umanitatea , iar acum, datorită creșterii populismului și a refuzului tot mai mare al cetățenilor lumii să accepte un trai de sclavi sub stăpânire autoritară, globaliștii au ajuns în punctul în care se simt nevoiți să amplifice eforturile lor de a extermina miliarde ființe umane nevinovate.
  Aceasta este „soluția finală” a globaliștilor de astăzi care vor să ucidă miliarde de oameni.
  Toate vocile care încearcă să avertizeze umanitatea cu privire la această atrocitate care a ajuns la proporții globale sunt, desigur, complet cenzurate de giganții care domină mass media internațională.

 7. Nu știu câți au comentat la aceasta descriere dar tot ce ai spus e foarte adevărat… Ma bucur ca nu sunt singurul care gindesc asa

 8. Costiniu Corneliu

  Sînt crestin – ortodox.Credincios, nu bisericos. Respect toate confesiunile.
  Apartid (nici de stînga,nici de dreapta,în sus ,în jos,înainte,înapoi).
  Problemele,am început să le văd mai bine odată cu evenimentele din 1989, culminînd cu revoluția din România, în direct televizată.
  Nu vreau să fac istorie acuma, dar constat că lucrurile se precipită din ce în ce mai pregnant, în România dar și pe plan mondial, încă din 2010, iar în ultimii 3-4 ani, chiar de la o zi la alta.
  Globul pămîntesc este într-un haos total (parerea mea) și colac pe pupăză pandemia aceasta, de 5-6 luni.
  Vizibil (numai cine nu vrea, nu poate)
  sîntem într-o criză planetară pe toate planurile. Accentuez pe sănătate și învățămînt , și toate celelalte : economic,dispute interstatale,migrații și altele , ca să nu le mai enumăr pe toate.
  Sînt mari diferențe între nord-sud, est-vest, privind culturile,tradițiile, confesiunile, și tot ce derivă din acestea.
  Asta ar însemna, să pui într-un vas mare,- ciorba,friptură,sarmale, salate,prăjituri, și ce mai vreți,amestecate,presărate cu zahăr pudră,bomboanele peste, și servit.
  Așa ceva NU SE POATE INGHITI.
  Oculta Mondiala (cei conștienți, dar și cei inconștienti), nu cred că vor reuși.
  Ca să adopt un ton optimist, din ce am constatat, sîntem pe o pantă lină spre ascensiune.
  Și ca să închei logoreea mea, spun că cea mai mare investiție trebuie făcută
  În OM ; OAMENI.
  Mult succes. Numai bine.

 9. Tanasie Ilie spiridon

  Este cat se poate de real intregul plan de dominare mondiala.Ideea de baza este supunerea ,aservirea neconditionata a populatiilor,popoarelor,natiunilor,fiintelor umane indiferent de culoarea sau pigmentul pielii,de structura anatomica specifica oricareia dintre cele opt rase fundamentale,incercarea pe scara larga de metisare,hibridizare genetica cu scopul ferm de a se obtine in interval de un secol sau chiar mai putin ,de ordinul deceniilor,reprezentanti umani
  posedand caracteristici amestecate,un caracter psihologic usor pretabil la”dresaj”la inocularea unui program “telepatic” indus pentru indobitocire si supunere oarba ,comportamentul obedient sustinut de sentimentul ca este o onoare divina sa ti se permita sa slujesti zi lumina pe marii potentati ai ocultei mondiale precum si pe urmasii lor in vecii vecilor.Odata stabilite prin traditie milenara aceste prerogative nobiliare,acestea vor deveni mod de viata,cod etic de raportare al slujbasilor in relatiile cu marea nobilime nou infiintata.
  Deasemenea este important de specificat cronologia evenimentelor viitoare conform previziunilor Babei Vanga,personalitate exotica,insolita,dotata cu capacitatea de previziune asupra istoriei rasei umane pana in anul 3796,poate chiar mai mult , dupa extinctia vietii actualei civilizatii umane pe Terra,cand se presupune ca intreaga planeta va fi “absorbita” de masa solara ,astrul zilei transformat intr-o stea pitica rosie,o mica supernova letala pentru intregul sistem solar actual.Pana la acest apocaliptic deznodamant civilizatia umana va cunoaste si va trece printr-un lung sir de evenimente menit sa inntareasca si mai mult convingerea elitelor noii ordini mondiale ca sunt o rasa aparte,superioara,cu drept discretionar de decizie asupra vietii sau a mortii a miliarde de semeni intr-u ratiune.Scenariile bine conturate,excelent puse la punct de acaparare de dominatie mondiala se vor desfasura defalcat pe decenii ,secole si milenii,printre planurile implementate aflandu-se si scenariul parasirii planetei mama in nave galactice dotate cu propulsoare hiperspatiale si cu sisteme automate,autonome cu capacitate de autodepanare si autointretinere ,adica avand posibilitatea autoregenerarii si mentenantei perpetuue,implicit de conservare anabiotica a vietii pe durata strabaterii a unui itinerariu cosmic de peste 10500de parseci.Realitatea va depasi cu mult cele mai optimiste asteptari ale scriitorilor de science-fiction,de anticipatie tehnico-stiintifica,numai ca sansele de supravietuire ale cetatenilor de rand cu statut de “sclavi” vor fi ca si inexistente,deoarece in bancile de date si materie biologica,sortateA.D. N.vor fi “inglobate” surse de procreatie din flora,fauna si antropogeneza,precum si planuri si proiecte de realizare a unei tehnologii hibride ,cibernetice,androizi,cyborgi “zombii” cu caracteristici bine stabilite si de o larga diversitate,in functie de necesitatile de exploatare,explorare, si deservire ale noilor stapani galactici,atunci cand se vor trezi la o viata activa desfasurata in scopul terraformarii noilor sisgeme solare apte sa suporte in conditii favorabile o nouoa intemeiere a civilizatiei perpetuuarea speciei superior organizate.Desi pare a fi doar pura speculatie stiintifico-fantastica,totusi aceste asa zise speculatii vor deveni banalitati ale vietii cotidiene dintr-un viitor care actualmente pare incert.Totul cu conditia depasirii celor mai sumbre,sinistre,scenarii escatologice,fie extinctia in urma unei epidemii,pandemii mondiale resetare si de la capat,printr-un joc al hazardului o alta sansa peste sute de milioane de ani sau o extinctie prin autodistrugere termonucleara generalizata,fie un conflict pustiitor cu o supercivilizatie aflata in plina expansiune de acaparare si dominatie intergalactica ,fie o actiune protectiva a vointei divine manifestata prin actiunea dirijata a unui consiliu metagalactic ce a luat decizia radierii civiliztiei umane din cartea de imobil a universului pe motiv ca potentialul distructiv si pericolul letal la adresa armoniei societatilor cosmice existente inca de la creatia Metacosmosului va fi serios perturbata printr-un act stupid de clementa adica acordarea unei noi sanse nemeritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.