Pamflet

Noul program SENIOR … pentru PENSIONARI

Eşti un cetăţean pensionar bolnav şi guvernul spune că nu există nici o îngrijire medicală la domiciliu disponibilă pentru tine. […]

Eşti un cetăţean pensionar bolnav şi guvernul spune că nu există nici o îngrijire medicală la domiciliu disponibilă pentru tine. Deci, ce faci?

Planul nostru pentru pensionarii de 65 ani sau mai în vârstă: vi se dă o armă şi 4 gloanţe. Vi se permite să trageţi în patru politicieni. Desigur, acest lucru înseamnă că veţi fi trimis la închisoare, dar aveţi avantajul ca veţi primi trei mese pe zi, un acoperiş deasupra capului, încălzire centrală, aer condiţionat si tot suportul de îngrijire a sănătăţii de care aveți nevoie. Gratis!

Aveţi nevoie de dinţi noi? Nici o problemă. Nevoie de ochelari? Asta-i grozav. Aveţi nevoie de un nou şold, genunchi, rinichi, plămâni sau inima? Sunt toate acoperite. Ca un bonus, copiii şi nepoţii pot veni în vizită la dumneavoastră la fel de des cum o fac și acum.

Şi cine va plăti pentru toate astea? Este acelaşi guvern care tocmai ti-a spus că nu îşi poate permite să te îngrijească după ce ai plătit 40 de ani taxele către stat. Şi poţi să scapi de 4 politicieni inutili şi în plus, pentru că eşti un prizonier, nu trebuie să mai plăteşti taxe pe venit.

                                                                                             Jucătorul de  ruletă rusească

1 Comment

  1. constantin rusu

    de cate argumente ar mai trebui sa ne folosim pentru a proba ca, statul roman este un stat criminal de tip mafiot ? cei care au murit de foame, de saracie si de boli ( netratate din lipsa de medicamente sau medici competenti) nu credeti ca, reprezinta un tribut enorm pe care continuam sa-l platim ? TREZITI-VA ROMANI ! maine, copii vostri vor fi urmatoarele victime….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *