Fără categorie

Noul șef STS a fost adus special de la Sibiu pentru ca Iohannis să rămână președinte încă un mandat

  Așa cum dădusem titlul unui articol, serviciile secrete decid câștigătorii alegerilor, nu electoratul: Votul românilor nu contează atâta timp […]

 

Așa cum dădusem titlul unui articol, serviciile secrete decid câștigătorii alegerilor, nu electoratul: Votul românilor nu contează atâta timp cât SRI manipulează naivii pe Facebook, SIE instigă „diaspora” și STS numără voturile!

După demisia lui Ionel Sorinel, Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) este condus interimar de… Ionel Sorin. Generalul-locotenent Ionel Sorinel Vasilca, care a demisionat la începutul scandalului „Caracal”, a fost înlocuit interimar de prim-adjunctul și tizul său, colonelul Ionel Sorin Bălan, devenit acum general de brigadă. Deci, după Ionel „Mieunel”, vine Ionel „Bălănel”, că au ăștia niște diminutive în loc de prenume de parcă ar fi personaje de desene animate sau au fost botezați de același naș beat și pus pe glume!

Generalul de brigadă Ionel Sorin Bălan este prim-adjunctul directorului STS din anul 2017 și a fost adus direct de la Sibiu la cererea președintelui Klaus Werner Iohannis, STS-ul fiind unul dintre servicile secrete aflate sub  directa coordonare a acestuia. Cei doi se cunosc de la Sibiu, Ionel Sorin Bălan activând acolo din anul 1990, în perioada 2005-2017 fiind șeful Oficiului Judeţean de Telecomunicaţii Speciale Sibiu, iar Iohannis fiind primarul Sibiului în perioada 2000-2014. De altfel, numirea lui Bălan ca prim-adjunct STS i-a aparținut lui Klaus Iohannis în ședința CSAT. Deci, tot o slugă adusă de la Sibiu îi va pune pe tavă lui Iohannis un al doilea mandat de președinte!

Generalul de brigadă Ionel Sorin Bălan.

Suntem singura țară din Europa în care o structură militară, cu rol de serviciu secret, acordă servicii de tehnologia informației (IT) prin propriul soft, asigurând astfel numărarea voturilor și transmiterea datelor respective centrului electoral official pentru colectare. Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), deși este o structură militară, nu este subordonat Ministerului  Apărării Naționale. „Desprinderea totală din Ministerul Apărării Naţionale s-a făcut începând cu Hotărîrea Guvernului României nr. 229 din 27 mai 1993 privind unele măsuri de organizare și funcționare a Serviciului de Telecomunicații Speciale, stabilind astfel statutul STS de organ central de specialitate în domeniul telecomunicaţiilor speciale.”, conform site-ului Serviciului de Telecomunicații Speciale. Oficial, STS se află în subordinea Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), dar este la cheremul președintelui României, care și numește conducerea acestui serviciu secret dubios, ce asigură din punct de vedere informatic desfășurarea alegerilor în România și transmite rezultatele de la Birourile electorale județene la Biroul Electoral Central (BEC).

Se știe că unitatea militară Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) transmite rezultatul alegerilor din teritoriu la BEC, dispunând arbitrar de opțiunile electoratului. Acest serviciu secret nu este verificat de nimeni care să ateste veridicitatea datelor electorale transmise, STS-ul  prevalându-se abuziv de secretul militar. Electoratul trebuie să ia de bune rezultatele comunicate de șmecherii aceștia. Politicienii, fiind cu toții slugile stăpânilor străini ai coloniei, la fel ca serviciile secrete care care nu mai aparțin românilor, se supun în tăcere ca o turmă docilă ce nu vrea să-și piardă privilegiile.

Este o mare minciună cifra de aproape 19 milioane de români cu drept de vot, vehiculată de Autoritatea Electorală Permanentă: „ Numărul total de cetățeni cu drept de vot înscriși în Registrul electoral la data de 31 iulie 2019 este de 18.963.792” (http://www.roaep.ro/prezentare/stire/numarul-total-de-alegatori-inscrisi-in-registrul-electoral-la-data-de-31-iulie-2019/)

Populația scade demografic an de an, doar electoratul crește, tot an de an!!! Noi mai suntem doar 18 milioane de toți, cu tot cu diaspora, dintre care trei milioane au sub 18 ani și nu votează, deci, electoratul real este de 15 milioane de alegători. Diferența de patru milioane de alegători de la cifra falsă de aproape 19 milioane de alegători, avansată de Autoritatea Electorală Permanentă și cea a electoratului real de 15 milioane sunt „voturi fantomă” cu care jonglează STS-ul pe traseul informatic de la BEJ la BEC și stabilesc câștigătorii de la prezidențiale, conform dorințelor stăpânilor coloniei. (STS a derulat Operaţiunea „Taurul” pentru falsificarea alegerilor prezidenţiale din 2009 )

La alegerile palamentare nu intervin, fiindcă acestea nu sunt decât rotiri de cadre, ca pe vremea comuniștilor, toți politrucii fiind slugi umile ale acelorași stăpâni ai coloniei România. Însă, la funcția de președinte al României, serviciile secrete obediente stăpânilor străini ai României veghează ca românii să nu aibă acces. Nu se poate permite accesul băștinașilor în fruntea țării, fiindcă un român adevărat nu ar fi capabil să devină trădător absolut, să lupte până la capăt împotriva propriei țări și să participe, în calitate de complice, la jefuirea acesteia! Ceaușescu a fost ultimul președinte român, toți cei care i-au urmat au fost alogeni, chiar dacă purtau nume românești, până s-a trecut, în anul 2014, la „next level”, cu instalarea fățișă a unui Gauleiter alogen cu nume străin la cârma coloniei. Din 1990 încoace românii nu au mai avut acces la funcția de președinte al țării, iar din anul 1996 președinții au fost numiți, nu aleși. Votul a fost doar praf în ochii naivului electorat pentru mimarea democrației.

Atenție, fraudarea alegerilor este recompensată, iar aceste unelte din fruntea Serviciului de Telecomunicații Speciale sunt răsplătite nu doar cu salarii enorme, ci și cu onoruri pentru munca lor murdară! De exemplu, generalul-locotenet cu trei stele Ionel Sorinel Vasilca, fostul șef al  STS-ului (2017-2019), a fost adjunctul  generalului cu patru stele, Marcel Opriș (director STS în perioada 7 decembrie 2005-1 august 2017), indo-europeanul – ca să fiu corect politic – care l-a făcut președinte pe Băsescu în 2009 și pe Iohannis în 2014.  Vasilca l-a înlocuit pe Opriș la conducerea STS în 2017, când „omul negru” s-a pensionat cu o avere impresionantă (Citiți Romul superior care deținea telecomanda numărătorii voturilor e putred de bogat). Acest general cu trei „bolovani” pe fiecare umăr, Ionel Sorinel Vasilca, a fost decorat în perioada 2005-2017, cât a fost adjunct STS, din doi în doi ani, astfel:

– 2006: Ordinul „Bărbăție și Credință” în grad de Mare Ofițer

– 2008: Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Cavaler

– 2010: Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler

– 2012: Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler

Directorul interimar SPP, generalul de brigadă Ionel Sorin Bălan – omul lui Iohannis – fiind mai proaspăt în sistem, mai puțin „înstelat” inițial și cu un rol mai mic până acum, a fost decorat doar o singură dată, în 2011 cu Ordinul „Bărbăție și Credință” în grad de Comandor

În aceste condiții, cu omul său adus de la Sibiu de Klaus Iohannis special pentru conducerea Serviciului de Telecomunicații Speciale, pe cine credeți că va desemna STS ca președinte al României după alegerile de la sfârșitul acestui an?

Cum Ionel Sorin Bălan nu putea să rămână „doar” colonel pentru funcția de șef STS care i se pregătea, acesta a fost avansat la gradul de general de brigadă cu o stea în decembrie 2017, în aceeași zi cu șeful lui de atunci, cel căruia avea să-i ia locul la conducerea STS, „înstelatul” Ionel Sorinel Vasilca, care mai primea o stea pe epoleți, devenind general-locotenent cu trei stele. Iohannis și Băsescu au făcut mai mulți generali în timp de pace decât Hitler și Stalin, la un loc,  în timpul războiului! Sunt fiu de ofițer de carieră, tatăl meu, colonelul Teodor Radu Marinescu, a fost conferențiar la Catedra de Tactică a Academiei Militare din București și a decedat în 2005, la doar 62 de ani. Cred că se răsucește în mormânt dacă îi vede „de dincolo” pe impostorii aceștia plini de stele, fireturi, decorații și cu lampas la cusătura nădragilor!!! Biata armată ce rău a ajuns, fără soldați, dar plină de generali de operetă…

                                                                                                           Marius Albin MARINESCU

Citiți și:

Cum se fură alegerile prin număr fictiv de alegători! Populația scade alarmant, dar electoratul crește!!!

Rezultatul alegerile este trucat prin „electorat fantomă”! Votanți inventați de statul subteran prin falsificarea numărului real de alegători!

Falsificarea rezultatului alegerilor: Solicitarea renumărării voturilor pare imposibilă fiindcă există o complicitate a politicienilor și ong-urilor cu serviciile secrete

Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (II)

Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (I)

Fraudarea alegerilor prin falsificarea numărului real de alegători

 

2 Comments

  1. Fudulu Neculai

    Autorul are dreptate. Nu este normal ca un organism cu atatea atributiuni importante sa nu fie subordonat nici unei structuri. CSAT-ul nu e o structura, e o mica adunare ad-hoc cu atributii vagi care nu sunt implementate continuu. Cred ca STS-ul ar trebui subordonat M.Ap.N. care cat de cat are organe de control cu activitate permanenta, cu actiuni periodice de evaluari si autoevaluari, cu actiuni internationale controlabile si in fine, cu conducere politica. Nu cred ca aceasta ar fi o solutie ideala dar ar fi totusi altceva, mai mult decat actuala gaura neagra.

  2. Nistor

    Bravo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.