3 Comments

 1. wind

  Trist de adevarat. Am aceeasi perceptie, Absurdul a luat locul Ratiunii la scara planetara. De fapt nu chiar.. de vor pune in scena “valul 2” si vaccinarea obligatorie, ma prepar serios sa cer azil (politico-sanitar) in Sweden ori Belarus.

  • Ungurii ne-au cerut sa ne curățăm apele de deșeuri! Nu sar nationalistii romani la bataie? Cu drapel tricolor si tot dichisul? Sunt gunoaiele noastre, nimeni sa nu se atinga de demnitatea nationala de a avea gunoaie!
   Daca emigrezi spre nord, observă, te rog, cat de civilizati sunt ei la capitolul asta. Si intoarce-te apoi si spune-le si romanilor ca este sub demnitatea omului sa se comporte ca maimuța.
   Ca exista sau nu virusul, nici nu mai conteaza. Ni se intampla ce a profetit seful de trib indian. Ne sufoca nu doar trufia de om alb, superior, ci si consecintele trecerii noastre pe pamant: gunoaie, clădiri uriase, autostrazi ca sa putem emigra unde dorim, spatii comerciale, banci, masini, gargauni elitisti, trufie…
   Dupa ce ne replantam tara si ne curatam gunoaiele, poate ca Romania va fi luata in seama ca tara apartinand acestui secol.
   Incepeti sa deveniti ultrasupranationalisti! V-am facut pe plac cu totii. Am admirat iile si am ascultat folclor romanesc, minunat. Am admirat frumusetea peisajului romanesc. Am citit istorie si dacism pana ne-am facut carabă de atata informatie. Dar…ajunge cu lauda! Realitatea e realitate. Suntem popor lipsit de bun simt in multe privinte! Realitatea nu se ascunde sub cuvinte. Pentru ca se revarsa peste noi odata cu apele. Va purtati de parca zilnic ataca cineva ortodoxia! Si nu este adevarat! Ortodoxia se ataca singura, atunci cand uita de fapta si incremeneste-n dogma. Tot ce degenereaza in spirit se manifesta in fizic. Homosexualii nu apar din neant. Sunt forme de dereglare ale unui ” mecanism”. Ca si numarul urias de violuri si agresiuni in Romania.
   Nu mai dati cu tamaie peste mizerie ca pute si Dumnezeu nu e orb!

   • Riga Crypto

    Auzi fă Rifkă, uită-te mai bine ce fac negroteii, arabeții, turcaleții, pakistanezii și alte gunoaie vărsate în vestul Europei prin politicile voastre de lichidare a popoarelor europene, ca să compari apoi cu infracționalitatea din România și țările învecinate(unde de fapt tot țiganii, jidanii și imigranții nou-veniți comit cele mai multe infracțiuni).
    Sictir, Rifka!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *