Fără categorie

Nu doar „antenele” au determinat atacul președintelui Iohannis la adresa ANAF!

    Nu m-am pronunțat imediat după declarația lui Iohannis cu „heirupismul” celor de la ANAF și am fost inspirat […]

 

 

Nu m-am pronunțat imediat după declarația lui Iohannis cu „heirupismul” celor de la ANAF și am fost inspirat fiindcă iată, între timp, au apărut diferite repoziționări demne de interes. Începând cu „sucirea” președintelui, disperat că-și pierde „poporul lui” de pe Facebook și terminând cu schimbarea candidatului pentru Primăria București de către liberali. Ludovic Orban l-a înlocuit pe Cristian Bușoi, candidatul personal al lui Klaus Iohannis.

Klaus Werner Iohannis  trebuie să-și arate public obediența față de protectorul său, George Soros. Așa face la începutul fiecărui an, musai ca sionistul din SUA să vadă că sluga sa îi respectă monștri avortoni creați în România imediat după evenimentele din decembrie 1989. Este vorba de ong-urile cu care a oploșit evreul ungur România și la care au achesat toți coreligionarii săi mai răsăriți și cozile de topor mai mult sau mai puțin românești. În ianuarie 2015 s-au sărbătorit 25 de ani de la înființarea „Grupului pentru dialog social” (GDS). La  aniversare  a participat și președintele Klaus Werner Iohannis, ca să nu mai fie dubii cât este de „patriot” și de cine a fost susținut în alegeri!

http://www.agerpres.ro/politica/2015/01/27/iohannis-de-a-lungul-timpului-gds-a-aparat-valorile-democratiei-si-ale-pluralismului-19-58-37

http://www.dcnews.ro/klaus-iohannis-laura-codru-a-kovesi-intalnire-la-25-de-ani-de-la-infiin-area-grupului-pentru-dialog-social_465926.html

În data de 17 februarie 2016, președintele României s-a reîntâlnit cu aceiași activiști soroșiști ca să respecte tradiția anuală.  O stire trecută prea ușor cu vederea. Prostimea nu trebuie să știe că Iohannis  este nelipsit de la întâlnirile soroșiștilor! Chiar și președintele  spunea, pe pagina lui de Facebook, că a participat la dezbaterea publică „Dialog pentru România. Primăvara politică a societății civile”, organizată la Biblioteca Centrală Universitare (BCU), însă fără să menționeze cine sunt cei care au organizat dialogul și l-au chemat la ordin! Iată un extras din invitația trimisă participanților selectați de organizatori și SPP: „Inițiativa România organizează o dezbatere la care vor participa domnul Klaus Iohannis – Președintele României, domnul Gabriel Liiceanu – scriitor, membru GDS, domnul Andrei Oișteanu – cercetător la Institutul de Istorie a Religiilor (Academia Română), membru GDS, doamna Laura Ștefan – expertă anticorupție, membră Expert Forum, domnul Mircea Șerdin – membru fondator al Inițiativei România, domnul Mihai Polițeanu – membru fondator al Inițiativei România, și domnul Bogdan Ivănel (moderator) – cercetător și doctorand în drept internațional la SciencesPo (IEP) Paris și membru fondator al Inițiativei România.” Sunt aceleași ong-uri pe care le-a chemat Klaus Iohannis la consultarea cu „societatea civilă”, mințind poporul că mercenarii soroșiști ar reprezenta „strada”!

La intrarea în Biblioteca Centrală Universitare, unde urma să participe la dezbaterea soroșistă, Klaus Iohannis s-a dus pușcă spre grupul de ziariști ca să dea pe goarnă o declarație, conform unui scenariu clocit de tandemul Mihai Gâdea – Dan Mihalache, că doar nu degeaba au stat cei doi umăr lângă umăr la chermeza anuală a sașilor de la München, după care și-au luat zborul împreună în direcția SUA. O singură dată s-a mai băgat Iohannis în seamă singur cu presa, atunci când i-a fost mărit salariul prezidențial de trei ori de către generalul de carton Gabriel Oprea!

Tandemul Mihai Gâdea – Dan Mihalache.

Tandemul Mihai Gâdea – Dan Mihalache.

Iată ce a declarat președintele Klaus Iohannis, la intrarea în sediul BCU, unde tocmai trebuia să se întâlnească cu oamenii lui George Soros: „Eu cred că aţi ajuns într-o situaţie neplăcută şi inutilă (adresându-se reporteriței Antena 3, care sărise cu întrebarea în timp ce Iohannis se precipita stângaci spre grupul de jurnaliști). În primul rând, cred că libertatea de exprimare în media nu poate fi suprimata pentru banale motive administrative. În al doilea rând, această abordare heirupista a ANAF mi se pare cel puțin nepotrivită, dacă nu discutabilă. Și în fine, am constatat din discuții pe care le-am avut că există deschidere la factorii de decizie și cu sigurantă prin discuții așezate și calme pană la urmă se găsesc soluții convenabile.

Culmea, prietenii soroșiști ai președintelui, Grupul pentru Dialog Social, Freedom House Romania, Expert Forum și Centrul Român de Politici Europene, deci chiar cei cu care s-a întâlnit cu Klaus Iohannis după declarația în favoarea Antenei 3, au denunțat poziția acestuia și au subliniat că șeful statului a subminat autoritatea statului român, a sugerat că legea nu este egală pentru toți, a subminat lupta anticorupție și a luat în vedere interesele unui grup infracțional, nu interesul public. http://freedomhouse.ro/stiri/watchdog/item/463-%C3%AEnceta%C5%A3i-s%C4%83-fi%C5%A3i-scutul-trustului-intact-%C3%AEmpotriva-legii Cu această ocazie am constat cât de inconsecvenți sunt atât foștii susținători ai lui Iohannis, cât și așa-zișii adversari ai acestuia! Acum si-au schimbat rolurile între ei, soroșiștii cu anteniștii!!!

Și eu, cel care scrie aceste rânduri,  am fost evacuat, în 30 noiembrie 2000, de către Klaus Iohannis personal, din imobilul unde eram chiriaș cu singura bibliotecă privată din România. Acolo funcționa și redacția publicației „Justițiarul”. Am susținut public, permanent, că acel imobil a fost furat de familia Iohannis și complicii săi pe baza de acte false. Au trecut 15 ani până justitia mi-a dat dreptate definitiv, în luna noiembrie 2015. Este vorba de sentința definitivă contestată de satrapul de la Cotroceni! S-a solidarizat cineva cu mine? Nimeni! Antena 3 a fost singurul post care nu a vorbit despre imobilul pierdut de clanul Iohannis în instanță!!! Până si postul prezidențial DIGI TV a avut o emisiune pe tema respectiva. Doar „antenele” au tăcut mâlc. O dovadă suplimentară că trustul lui Dan Voiculescu încerca să cadă la pace cu jupânul de la Cotroceni cu mult înainte de somația de evacuare a ANAF-ului.

Aşadar, Herr Iohannis consideră o hotărâre judecătorească definitivă drept „banale motive administrative”, iar acţiunea ANAF-ului de aplicare a ei drept „heirupism” şi  „discutabilă” pe deasupra! În încheiere, președintele consideră că se poate ignora decizia judecătorească definitivă și că trebuie să se negocieze, ca la piață, pentru a se găsi „soluţii convenabile”.

Așa „heirupistă”, cum o cataloghează primul om în stat, acțiunea ANAF nu a făcut altceva decât să aplice, tardiv, după mai mult de un an și jumătate,  o decizie judecătorească definitivă, la fel ca în cazul casei pierdute în instanță de către Klaus Iohannis și soția sa în luna noiembrie a anului trecut. Este „normal” să-i apere pe unii aflați în situația lui. El însuși refuză să se supună unei decizii  judecătorești definitive, ba, mai mult,  încasează în continuare chirie pentru un spațiu care nu-i mai aparține! Probabil că marele promotor al politicii „Punct și de la capăt” asta înțelege prin „politică altfel”: că justitia și aplicarea ei sunt doar pentru căței, nu și pentru dulăi ca el ori Voiculescu!

Ca să fie completă călcarea Constituției în picioare, Iohannis a recunoscut că a avut discutii cu „factorii de decizie”,  constatând că până la urmă  se găsesc „soluții convenabile”. În ce calitate a discutat el cu factorii de decizie despre o televiziune privata? În calitate de președinte, de ex-premier Grivco, de șef al CSAT sau de simplu telespectator? Sau în calitate de viitor beneficiar al Pactului Gâdea – Mihalache?

Iohannis o ține langa cu „libertatea de exprimare”, deși nimeni nu a retras licența de emisie pentru „antenele” lui Voiculescu. Klaus Werner Iohannis  iese în public cu un puternic mesaj în apărarea presei și a dreptului ei la liberă exprimare, taman el, cel care în cererea de strămutare a procesului său acuza presa că i-a răpit șansa la un proces corect prin exprimările „prea libere” din ultimii ani și influențarea, cică, a judecătorilor brașoveni. Este vorba de cererea de strămutarea la altă instanță a procesului cu contestația în anulare la sentința definitivă prin care a pierdut casa obținută prin falsuri și uz de fals. Adică, se face că susține libertatea de exprimare, pe care tot el o condamna în propriul său caz! O dovadă mai clară de ipocrizie cred că nu există!

Disperat că-și pierde popularitatea în țara Facebook, unde era împărat, Iohănilă Feisbucilă și-a pus slugile să posteze, la ora doi noaptea, un text pentru dregerea busuiocului:

În legătură cu îngrijorarea care a apărut în spaţiul public în urma afirmaţiei referitoare la o posibilă evacuare a unei televiziuni, este necesar să fac câteva precizări. Nu există niciun fel de intenţie din partea mea, nu a existat şi nu are de ce să existe, să apăr pe cineva în faţa legii. Este evident, şi am spus acest lucru de nenumărate ori, că o decizie judecătorească trebuie aplicată.

Eu sunt convins că România este un stat de drept, va rămâne un stat de drept şi voi lupta pentru ca România să rămână un stat de drept. Nu există niciun fel de discuţie aici. În acelaşi fel însă sunt ferm convins că dreptul la liberă exprimare, dreptul la informare şi libertatea presei sunt dintre cele mai valoroase bunuri câştigate la Revoluţia din decembrie 1989. Şi cred că oricând apare posibilitatea ca acestea să fie suprimate, nu neapărat dintr-o intenţie, dintr-o abordare stângace câteodată, acest lucru trebuie atenţionat.

Eu nu sunt apropiat de această televiziune, de acest trust de presă. Poate unii sau alţii îşi amintesc că, dimpotrivă, în campania din noiembrie – decembrie 2014, în campania media care s-a purtat, accentele au fost tocmai de altă natură.

Am înţeles foarte clar mesajul pe care l-am primit în aceste zile via Facebook.”

Ai înțeles pe naiba! Am mai auzit asta de la dumneata de prea multe ori ca să te mai și credem! Am mai auzit textul ăsta și când susținătorii lui îl rugau să nu-l numească pe Dan Mihalache consilier prezidențial. Atât a fost de receptiv, după ce a transmis că a auzit doleanțele poporului, încât nu l-a făcut doar consilier prezidențial, ci chiar șeful Cancelariei Prezidențiale! Cine-l mai crede?

Se vede treaba că nici propriul partid, care l-a schimbat pe „bușoiul” prezidențial cu „orbanul” local în cursa pentru câștigarea Primăriei București.

 

                  De ce urăște Klaus Iohannis ANAF-ul?

Atât Klaus Iohannis cât și oamenii lui Voiculescu au identificat un dușman comun: ANAF! Da, Fiscul care urmează să evacueze atât clanul Iohannis din imobilul obținut prin uz de fals, cât și trustul Intact din imobilul confiscat pentru recuperarea prejudiciului cauzat de Dan Voiculescu. Însă aceasta este doar solidaritatea specifică borfașilor.

De fapt, Klaus Iohannis are ură pe ANAF nu datorită evacuării pe care acesta era obligat să o facă din luna noiembrie 2015, de când familia Iohannis a pierdut imobilul printr-o senitnță DEFINITIVĂ și IREVOCABILĂ. Cererea de recurs în anulare, înaintată ulterior de avocații prezidentiali,  nu putea să împiedice executarea conform legislației, așa că este suspectă clemența ANAF, care a permis ca Iohannis să încaseze cu tupeu și nesimțire chiria pentru un imobil care nu-i mai aparținea (Președintele Klaus Iohannis continuă să facă bani din casa care nu-i mai aparține!). Klaus Iohannis încasează în continuare cu tupeu banii pe chirie, deși casa însușită prin uz de fals de la statul roman a fost pierdută DEFINITIV  în favoare păgubitului, același prăpădit stat român pe care cică Iohannis îl reprezintă, la fel cum îl reprezenta și când era primar la Sibiu și-l ușura de imobile în favoarea sa și a camarilei lui. Statul român,  bietul de el, este tare timid și nu îndrăznește să-și ceară dreptul stabilit prin instanță și să-și recupereze imobilul prin executare silită! Mai mult, Iohannis trebuie să plătească și banii încasați pe chirii ilegal, în calitate de proprietar impostor, timp de 14 ani! Însă Klaus Werner Iohannis ESTE SUPĂRAT pe ANAF nu pentru indulgența de care dă dovadă prin tergiversarea executării, ci pentru ÎNTÂMPINAREA depusă de această agenție la contestația în anulare a președintelui!!!

Cum spunea domnul Klaus Werner Iohannis atunci când a întors-o ca la Ploiești? Citez: „am spus acest lucru de nenumărate ori, că o decizie judecătorească trebuie aplicată.”. Atunci, în cazul casei dumneavoastră, obținută prin uz de fals, de ce refuzați aplicarea unei DECIZII JUDECĂTOREȘTI DEFINITIVE ȘI IREVOCABILE? Sau legea este doar pentru alții, nu și pentru dumneata, vremelnicul președinte al României, numit acolo de stăpânii pe care ai recunoscut singur că-i slugărești? Dai dovadă de o ipocrizie strigătoare la cer, domnule Klaus Werner Iohannis! Și cum îți permiți să încasezi chirii în continuare, deși casa nu-ți mai aparține? Ce face Iohannis este infracțiune și se încadrează la „încasare de foloase necuvenite”! Fă bine, Herr Iohannis și renunță la imobilul furat și pierdut în instanță, evacuează imobilul și  bagă spre autoconsolare  replica ta devenită celebră: GHINION! Hai, dă casa înapoi statului și chiria de care ai beneficiat în mod necuvenit, tu fiind doar un proprietar impostor.

Apropo de casa pierdută de Iohannis în justiție printr-o DECIZIE DEFINITIVĂ! Nimeni din presă nu a observat un aspect care reprezintă și el o dovadă că imobilul respectiv a fost prăduit de la statul român și Iohannis nu a fost cumpărător de bună credință, așa cum a arătat și instanța.
Deși Klaus și Carmen Iohannis au cumpărat jumătatea de imobil în anul 1999, în aceeași zi cu succesiunea în care Carmen Iohannis și maică-sa erau „moștenitoare” pe un alt imobil (pierdut și acela la instanță în anul 2005 din aceleași motive de fals și uz de fals) împreună cu vânzătorul Baștea Ioan, nu s-a făcut niciodată dezmembrarea în Cartea Funciară! Deci, ei au rămas proprietari în continuare în devălmășie, fără să se știe care jumătate de casă aparține fiecărei familii, adică ce-i aparține lui Baștea Ioan și ce-i revine familiei Iohannis!
Ce cumpărător de bună credință cumpără un imobil fără să stabilească concret care parte este a lui? Acel imobil, fiind pe două niveluri se putea dezmembra pe orizontală, etajul cu un proprietar și parterul cu celălalt proprietar sau câte o jumătate pe verticală, adică P+1 împărțit în două, partea din față pentru un proprietar și partea din spate pentru celălalt.
Până și faptul că această dezmembrare nu s-a făcut în cei 16 ani de impostură reprezintă o dovadă clară că a fost un jaf și o împărțire a prăzii, care trebuia să le aducă beneficii în mod egal, nediferențiat!!!

Se tot dă de ceasul morții cu „libertatea de exprmiare”, dar la solicitarea de strămutare a procesului de la Brașov a invocat tocmai presa, care prin libertatea ei ar fi influențat , cică, judecătorii! Așa mult iubește Klaus Werner Iohannis libertatea presei…  încât la Sibiu interzisese difuzorilor de presă să vândă publicațiile „Justițiarul” și „Justițiarul siban” fiindcă nu suporta criticile de acolo și devoalarea mașinațiilor la care era părtaș, alături de mafioții locali.

Să revenim la supărarea domnului Iohannis pe ANAF. Iată aici Întâmpinarea depusă de ANAF la instanță, prin care această agenție națională solicită respingerea Contestației în anulare depusă de familia Iohannis.

ANAF_1_OKANAF_2_OKANAF_3_OKANAF_4_OKANAF_5_OKANAF_6_OK

Miza este foarte mare, nu doar din perspectiva lăcomiei celor doi soți Iohannis.  Dacă se va respinge cererea de contestație  în anulare înaintată de soții Iohannis și soacra acestuia, Lăzurca Georgeta, se vor ivi premisele deschiderii unui nou dosar de uz de fals pentru Carmen Georgeta Iohannis și mama acesteia, Georgeta Lăzurca, pentru uz de fals.

contestatie in anulare 1

Este o ipoteză emisă de un alt jurnalist: http://inpolitics.ro/2016-ultimul-an-de-mandat-pentru-iohannis_18432734.html

Reamintim că un dosar penal privind falsurile comise și BENEFICIARII uzului de fals a fost făcut pierdut de către DIICOT București! Acest dosar penal (nr. 609/P/2007) a fost pierdut pe traseul Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu – DIICOT Bucureşti! Iată aici adresa semnată de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, domnul Ioan Irimie, prin care se afirma că dosarul nr. 609/P/2007 „a fost înaintat spre competentă soluţionare Parchetului de pe lângă Înalta Curte de casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Bucureşti”.

adresa tribunal sibiu

 

Iar aici adresa de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Bucureşti, semnată chiar de către procurorul şef de secţie, domnul Codruţ Olaru, prin care acesta susţine că dosarul respectiv (nr. 609/P/2007) nu există în evidenţele lor şi deci nu a fost instrumentat de către DIICOT.

adresa DIICOT 1adresa DIICOT 2

 

Au mai fost și dosarele trântite de procurorul controversat Doru Țuluș la DNA în toamna anului 2009, ca urmare a unui blat între Băsescu și Iohannis, doar ca ultimul să nu participe la alegerile prezidențiale ca independent, așa cum deciseseră participanții  la întâlnirea Clubului Economic German din Biertan, în vara anului 2007. Aceste două dosare se refereau la casele sustrase de clanul Iohannis (5/P/2007) și la mafia imobiliară sibiană (270/P/2006), cu „il capo di tutti capi” același Klaus Werner  Iohannis.

DNA 1DNA 2

Aici, în dosarul mafiei imobiliare din Sibiu, nu au fuseseră prinse și imobilele luate abuziv de FDGR și Biserica Evanghelică după ce FDGR s-a declarat succesor, în anul 2007, al organizației naziste Grupul Etnic German din România. Detalii aici: Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German. FDGR-ul, care-l avea președinte pe Iohannis revendica imobile, iar același Iohannis, în calitate de primar, se executa și le preda la cheie, după ce pe unele le renovase pe banii statului, deși știa că ele vor ieși din proprietatea acestuia! Pentru acest jaf imobiliar, realizat prin conflict de interese și abuz în serviciu, a existat alt dosar penal, clasat în anul 2014, cu cîteva zile înainte de alegerile prezidențiale, de Parchetul general condus de Tiberiu Nițu, ulterior „recompensat” cu mazilirea pusă la cale de uneltele aceluiași Klaus Werner Iohannis.

                                                                                                 Marius Albin MARINESCU

PS: Actualizare. Klaus Iohannis, la bilanțul DNA din data de 25.02.2016: „Nu putem permite ca persoane care s-au îmbogățit prin încălcarea legii penale să se bucure în continuare de respectivele foloase necuvenite.”(http://www.agerpres.ro/justitie/2016/02/25/iohannis-la-bilantul-dna-sunteti-un-model-de-institutie-functionala-si-ati-creat-un-standard-de-performanta-11-42-08)

Nu-ți este rușine, domnule Iohannis? Dumneata nu te bucuri în continuare de foloase necuvenite, încasând în prezent chirie pentru un imobil care nu-ți mai aparține din luna noiembrie 2015? Nu am văzut în viața mea un om mai fățarnic ca acest personaj demagog, caricatural și imoral!

5 Comments

  1. georgeta

    Ma intreb unde se va ajunge cu penalii care rup Romania in bucati?!

  2. Șelaru Constantin-Ștefan

    Ne ușăște pentru că știm, am aflat ce afăcut și continuă să facă împotriva poporului român și a României. Pentru a-și fabrica cu orice preț o umbrelă de susținere la adăpotul căreia să reziste apropiatelor convulsii, le-a validat momârlanilor din Parlament legea specială viageră a hoților și a chiulangiilor escroci ordinari la care în mod cert se vor alipi cât de repede vor putea toți neisprăviții care au dormit în Parlament începând din 1990. Ei bine, toate jigodiile astea vor fi potențialii susținătorilor ai săsălăului. O fii bine, o fii rău …

Trackbacks / Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.