Colimator

Nu era suficient „Ținutul secuiesc”, Rareș Bogdan a stabilit în Ardeal și „Țara sașilor”!

  Motto: „Nu e astfel nici o mirare dacă şi astăzi poporul cel mai bogat în Ardeal sunt Saşii. În gospodăriile […]

 

Motto: Nu e astfel nici o mirare dacă şi astăzi poporul cel mai bogat în Ardeal sunt Saşii. În gospodăriile admirabile ale ţăranilor saşi, în averile instituţiilor lor e truda şi sunt lacrimile a sute de generaţii româneşti exploatate mai rău decât nişte cete de robi. ” (Vasile Stoica, „Suferințele din Ardeal”)

Klaus Iohannis, la recenta întâlnire a sașilor de la Sibiu: „Vă întâmpin cu căldură la Sibiu, capitala sașilor din frumoasa noastră Transilvanie.” Secuii au și ei „ținutul” lor în aceeași Transilvanie, Iohannis le-a ascultat imnul în poziție de drepți, tot recent, la Miercurea Ciuc – „capitala” secuilor, așa că și sașii au și ei capitala lor la Sibiu, în frumoasa „LOR” Transilvanie, că așa a decretat Iohannis, cică „președintele românilor”… Români, România? Care români, care România? 

La întâlnirea sașilor de la Sibiu, aceștia și-au cântat și ei imnul lor (Siebenbürgenlied Siebenbürgen, Land des Segens ), la fel ca secuii și au arborat steagul așa-zisei Transilvania independentă”. Iată și dovada în fotografie: primul steag din dreapta plăvanului este steagul secesioniștilor ardeleni, așa-zisul tricolor cu simbolurile sașilor, ungurilor si secuilor, fără însemne ale românilor și având culorile inversate (albastru-roșu-galben).

La întâlnirea sașilor de la Sibiu și-au cantat sașii imnul (Siebenbürgenlied – Siebenbürgen, Land des Segens ) și au arborat steagul așa-zisei „Transilvania independentă”. Iată și dovada: primul steag din dreapta plăvanului este steagul secesioniștilor ardeleni, așa-zisul tricolor cu simbolurile sasilor, ungurilor si secuilor, fără însemne ale românilor și având culorile inversate (albastru-roșu-galben).

La întâlnirea sașilor de la Sibiu și-au cantat sașii imnul (Siebenbürgen, Land des Segens ) și au arborat steagul așa-zisei „Transilvania independentă”. Iată și dovada: primul steag din dreapta plăvanului este steagul secesioniștilor ardeleni, așa-zisul tricolor fără însemne ale românilor și având culorile inversate (albastru-roșu-galben).

 

 Ungurii au simbol acvila neagră, secuii soarele și luna și sașii cele șapte turnuri.


Ungurii au simbol acvila neagră, secuii soarele și luna și sașii cele șapte turnuri.

Steagul Transilvaniei e luat din fondul stemei; jos galben, mijloc roșu și sus albastru. Asta subliniază așa-zisul steag al Transilvaniei: absența românilor din istoria Transilvaniei. 

Steagul Transilvaniei e luat din fondul stemei: sus albastru, mijloc roșu și jos galben. Asta subliniază așa-zisul steag al Transilvaniei: absența românilor din istoria Transilvaniei.

 

Nici Rareș Bogdan, unsuroasa slugă lingușitoare a lui Iohannis, nu putea să fie mai prejos decât stăpânul și ca atare a găsit rapid un teritoriu pentru capitala sașilor nominalizată de Întâiul Sas. „Exploratorul” Rareș Bogdan a descoperit „Țara sașilor” în triunghiul Sibiu-Sighișoara-Brașov, cum apărea scris de zor pe „burtieră” la emisiunea sa din 12 august a.c., transmisă din satul Criț, județul Brașov, unde avea să poposească a două zi și stăpânul Răreșoaiei, însuși Klaus cel Mare, la Festivalul sașilor. Sașii, fără să punem la socoteală șvabii din Banat, au fost răspândiți pe o zonă mult mai mare, de la Sebeș (jud. Alba), pe Valea Târnavelor, prin Bistrița, până în Bucovina, da‘ de unde să știe toate acestea pomădatul Bogdan? O țară a lor, sașii nu au avut niciodată! Au avut câteva orașe și sate ale lor, exclusiviste, unde nu permiteau românilor să cumpere case sau terenuri ca să se instaleze, dar cam atât, fără „țări” sau „ținuturi”.

M-am uitat, întâmplător, la un fragment din emisiunea lui Rareș Bogdan, butonând telecomanda în așteptarea unui film programat de dimineață. Din principiu, nu urmăresc posturile „Realitatea” și „Digi 24”, acestea fiind trompete propagandistice ale trinomului Iohannis-SRI-DNA, după cum s-a putut observa chiar în timpul campaniei electorale prezidențiale din toamna anului 2014. Nu am rezistat să mă uit prea mult, deoarece cunoșteam discursurile standard ale doi dintre participanții la acea masă rotundă a dezbaterilor despre minoritatea germană. Cert este că cei trei bărbați cu unele rezerve! participanți nu erau mari iubitori de români, iar pe doamna prezentă în studiou nu o cunoșteam și nici nu am fost interesat de identitatea dânsei. Cei trei, mai mult sau mai puțin bărbați, erau: Michael Schmidt (patronul firmei „Automobile Bavaria” și prieten apropiat al lui Klaus Iohannis), Emil Hurezeanu (ambasadorul României în Germania, numit personal de Klaus Iohannis) și Rareș Bogdan (pupincuristul numărul unu al lui Klaus Iohannis). După cum vedeţi, spiritul lui Klaus Iohannis plutea deasupra tuturor, fiind şi liantul dintre cei trei palavragii.

Am spus, mai sus, că respectivii nu prea sunt iubitori de români. Da, dar am zis asta ca să fiu elegant şi să nu-i acuz direct de antiromânism!

Michael Schmidt, patronul firmei Automobile Bavariaa devenit sponsorul lui Klaus Iohannis începând cu anul 2007, când cu evenimentul Sibiu Capitală culturală a Europei”, acesta oferind ultimele modele de autoturism BMW, cele mai luxoase şi mai scumpe, pentru folosinţa personală a primarului sibian. Cu toate eforturile de a da un aspect de legalitate acestei şpăgi, printr-un contract de comodat între dealerul auto şi Primăria Sibiu, toată afacerea se vedea de la o poştă că este o mită mascată. Nu am mai auzit de politicieni care să facă reclamă unor mărci de autoturisme prin propria imagine, explicaţie pe care a încercat să o inducă opiniei publice presa sibiană pentru folosirea gratuită a limuzinelor BMW de către Iohannis, acest soi de publicitate fiind în exclusivitate pentru actori şi sportivi cunoscuţi! Iohannis s-a revanșat prin construirea unui sens giratoriu amplasat nepotrivit, ca să ușureze accesul la reprezentanța Automobile Bavaria din Sibiu, în zona aeroportului, sufocând patru benzi de circulație, giratoriul respectiv fiind și cauza a cel puțin două accidente mortale. Susţinerea financiară a lui Schmidt a continuat mai abitir în anul electoral 2014, când candidatul Iohannis a şi locuit într-un apartament din Bucureşti al omului de afaceri german.

Cârnatul din fotografie este omul de afaceri Michael Schmidt, cetățean german, patronul firmei Automobile Bavaria și bun prieten al lui Klaus Iohannis. Între cei doi este nu doar o prietenie ci şi o relaţie de afaceri: Automobile Bavaria a pus la dispoziţie primăriei din Sibiu numeroase limuzine spre folosința exclusivă a lui Iohannis, începând cu anul 2007, în cadrul unui contract de comodat. Abia în iunie 2014, Iohannis a întrerupt contractul cu Automobile Bavaria, dar nu şi prietenia cu Schmidt, în a cărui apartament de lux din București a locuit în timpul precampaniei electorale si a celei electorale din anul 2014. Schmidt este căsătorit cu Veronica, hărnicuță ca furnica, sora lui Renato Usatîi, un cunoscut antiromân, toxic și virulent, liderul Partidului Nostru din Moldova, partid prorus și antiromânesc.

Veronica Usatîi și un Wurst nemțesc. Cârnatul din fotografie este omul de afaceri Michael Schmidt, cetățean german, patronul firmei Automobile Bavaria și bun prieten al lui Klaus Iohannis. Între cei doi este nu doar o prietenie ci şi o relaţie de afaceri: Automobile Bavaria a pus la dispoziţie primăriei din Sibiu numeroase limuzine spre folosința exclusivă a lui Iohannis, începând cu anul 2007, în cadrul unui contract de comodat. Abia în iunie 2014, Iohannis a întrerupt contractul cu Automobile Bavaria, dar nu şi prietenia cu Schmidt, în a cărui apartament de lux din București a locuit în timpul precampaniei electorale si a celei electorale din anul 2014.
Schmidt este căsătorit cu Veronica, strângătoare ca furnica, sora lui Renato Usatîi, un cunoscut antiromân, toxic și virulent, liderul Partidului Nostru din Moldova, partid prorus și antiromânesc.

 

Michael Schmidt este căsătorit cu frumoasa basarabeancă Veronica Usatîi, sora lui Renato Usatîi, cel mai aprig antiromân din Republica MoldovaCu siguranță, o căsătorie din dragoste, doar se vede pe chipurile celor doi soți în fotografia de mai sus!

Emil Hurezeanu, propagandistul personal al lui Klaus Werner Iohannis încă de pe vremea când avea emisiunea „România mea” de la Antena 1, a fost numit de acesta din urmă ambasador în Germania, deși la ora numirii avea doar cetățenie germană! Tare, nu? Să numești ambasador al României în Germania un cetățean german! Ulterior, după nominalizarea ca ambasador, Emil Hurezeanu a solicitat de urgență și cetățenia română.

Emil Hurezeanu și Rareș Bogdan recitând „Miorița” în Țara Sașilor: „Pe-un picior de plai, Pe-o gură de... canal.”

Emil Hurezeanu și Rareș Bogdan recitând „Miorița” în Țara Sașilor: „Pe-un picior de plai, Pe-o gură de… canal.”

Hurezeanu este cunoscut ca agent CIA și BND fiindcă a lucrat la posturile de radio care oficial aparțineau celor două servicii secrete: Europa Liberă (CIA) și Deutsche Welle (BND). Iată că acum acest agent de influență a ajuns ambasador al României în țara a cărei cetățenie o împărtășește cu celălalt „român”, Klaus Werner Iohannis! Recunosc, în nemernicia meavorba lui Bastus din filmul „Columna”, că până la începutul anilor ’90 am fost un fan al lui Emil Hurezeanu, pe care-l ascultasem permanent la „Europa liberă”. Însă două afirmații ale acestuia m-au făcut să-mi schimb părerea și să-l încadrez la categoria „Lichele propagandă antiromânească”. Ambele au fost rostite la emisiuni de televiziune atunci, la începutul anilor ’90. Prima zicere a fost că patriotismul este ceva învechit, desuet și trebuie să ne lepădăm de el ca și de comunism (?!), iar al doilea duș rece mi l-a produs atunci când a spus că rolul lui și al altora ca el este să demitizeze Istoria Românilor, adică să ne demonstreze că Mihai Vitezul nu era chiar atât de viteaz, ci mai mult un mercenar de duzină, iar Ștefan cel Mare era chiar scund ca înălțime și cam curvar de felul lui.

„Hure” înseamnă curvă în limba germană, așa că nici nu se putea un nume mai potrivit pentru domnul Curvișteanu, care ajunsese să povestească în scop propagandistic până și despre planta numită în bășcălie beșina sasului. Pupenklausul Emil Hurezeanu zicea despre această plantă la televizor, în septembrie 2008: „Românii i-au zis aşa pentru că miroase frumos, în numele bunei convieţuiri cu saşii”. De unde să știe marele analist, devenit peste noapte și botanist, că beșina sasului nu este o floare, ci o umilă ciupercă puturoasă, „Lasiosphaera gigantea”, pe numele ei latinesc?  

Liviu Vălenaș spunea că Emil Hurezeanu , conform informațiilor deținute de CIA, era infiltrat la „Europa liberă” de către Securitate prin departamentul DIE: Eu m-am întâlnit încă în 1993 cu Richard Cummings (în prezenţa lui Nicolae Stroescu- Stînişoară), iar colonelul Cummings mi-a declarat atunci că CIA a reuşit să descopere cinci agenţi infiltraţi de Securitate la radio “Europa Liberă”. Mi-a dat şi numele lor: Nestor Rateş, Emil Hurezeanu, Liviu Tofan, Ioana Măgură-Bernard şi Neculai Constantin Munteanu(Sursa: https://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/JURNALISTICA/Procesul%20comunismului%20de%20LV.htm).

Emil Hurezeanu a mai fost acuzat de un sibian, Victor Negară, că ar fi fost turnător la Securitate, unde semna notele informative cu pseudonimul Harry. Am înțeles că Hurezeanu l-a dat în judecată pe Negară și a câștigat procesul fiindcă nu există probe materiale care să-l incrimineze ca informator al Securității înaintea plecării definitive din România. A avut grijă Mircea Dinescu ca acestea să dispară pe vremea când lucra la CNSAS-ul proaspăînființat, că doar cei doi erau prieteni, aveau emisiuni împreună la televiziune și serveau același sistem, încă de pe vremea comuniștilor, chit că se dădeau dizidenți amândoi!

Am fost coleg cu Emil Hurezeanu la liceul „Octavian Goga” din Sibiu, unde acesta era cu un an școlar înaintea mea, deși ca vârstă este cu doi ani mai mare. De atunci, auzisem de la alții că este turnător și că ar fi evreu cu nume românesc de împrumut. Nu știu, nici dacă era „sifon” și nici dacă este circumcis fiindcă nu am avut tangență cu el în liceu    eu eram cu golanii care fumau în budă, nu la cenaclul literar cu Emil  –  și nici măcar nu am făcut pipi împreună ca să văd dacă-i botezat cu briciul. 

Evreu nu-i exclus să fie și Rareș Bogdan, ceea ce ar explica într-un fel jigodismul antiromânesc al acestuia, fiindcă mare parte dintre evrei – de fapt, khazari deveniți evrei – au în loc de nume de familie tot un prenume, ca și o parte din țigani. Exemplific prin evrei „sub acoperire”, persoane cunoscute publicului larg, care au și ei un prenume în loc de nume de familie: jurnalistul Dan Pavel, veșnicul parlamentar Radu F. Alexandru (pe ăsta cică-l cheamă Feldman, da și-a transformat numele de familie în inițială), vedeta radio-tv Andrei Gheorghe sau fostul consilier prezidențial Zoe Petre. Pe aceasta din urmă am pomenit-o ca ca să nu zică poliția gândirii că discriminez sexul frumos, fiind și antifeminist, nu doar antisemit fiincă îmi permit să fac publice numele unor evrei cu nume românești de împrumut. Sunt și români care au un prenume în locul numelui de familie, dar aceștia sunt destul de rari, fiind excepții.

Rareș Bogdan, un pupincurist al alogenilor, dar care pozează cu tupeu în patriot român, îl lingușea pe Arpad Paszkany cât a stat pe la Cluj, după care, la București, a trecut la lins posteriorul lui Klaus Werner Iohannis.

Rareș Bogdan, mai tânăr și cu ceva mai mult păr, împreună cu Arpad Paszkany .

Rareș Bogdan, mai tânăr și cu ceva mai mult păr, împreună cu Arpad Paszkany.

Acest slugoi unsuros ridică permanent în slăvi sașii, nu doar pe idolul său devenit Gauleiter peste colonie, fără să cunoască adevărul despre comportamentul execrabil al sașilor față de români, începând din Evul Mediu și până la terminarea Celui de Al Doilea Război Mondial.

Chiar și pe vreme comuniștilor, sașii erau educați în familie cu ideea că sunt superiori românilor și se purtau ca atare în societate. Vă spune asta unul care a crescut, a copilărit și a trăit printre sașii sibieni până la emigrarea lor aproape în totalitate după anul 1990! Am fost cu ei pe munte, la chefuri (ceaiuri dansante, cum le spuneau bucureștenii), am avut prietene săsoaice, dar, indiferent cât de mult te acceptau în preajma lor și cât îți erau de apropiați, cu greu puteau să-și disimuleze disprețul față de români.

Despre asuprirea săsească asupra românilor a scris cu lux de amănunte Vasile Stoica, un mare patriot român din Avrig (Sibiu), care a luptat cu arma în mână pentru Marea Unire, fiind și rănit, după care a devenit diplomat român în SUA, ambasador în diverse țări și în final a murit în temnițele comuniste, în 27 iulie 1959 la Jilava. Aceasta a fost răsplata pentru o viață întregă dedicată României, astfel a fost răsplătit acest mare patriot, din păcate prea puțin cunoscut. A fost ucis practic în țara lui de către bolșevici, după ce fusese condamnat la moarte în contumacie (1 noiembrie 1917), de Curtea Marţială din Clujul austro-ungar pentru trecerea Carpaţilor și publicarea lucrării „Suferinţele din Ardeal” (1916), carte din care vă invit să citiți capitolul „Noi și sașii”: Propaganda mincinoasă despre armonia dintre sași și români este departe de adevărul istoric

Dragostea falsului patriot Rareș Bogdan pentru alogeni și mentalitatea sa, conform căreia românii din Ardeal sunt superiori celorlalți români din alte zone ale țării, tipică secesioniștilor clujeni, a fost sesizată de ceva vreme și de alții. Iată ce scria domnul George Damian în data de 21 februarie 2013, când Crin Antonescu tocmai îl înscăunase pe Klaus Iohannis ca prim-vicepreședinte la PNL și Rareș Bogdan ridica primele osanale idolului său din Sibiu: „L-am auzit pe Rareş Bogdan la Realitatea TV lăudându-l pe Klaus Iohannis ca pe adevăratul Mesia al României. Dom’le, e un sas serios, saşii sunt altceva, sunt o chestie deosebită, Klaus Iohannis a vorbit în luxemburgheză, cel mai bun primar din România, în Ardeal e altfel decât în restul ţării, acolo oamenii sunt superiori, el, adică Rareş Bogdan ştie cum e acolo. Pe de altă parte, Amedeo Ene (gazda nu ştiu cărei emisiuni) care e din Medgidia nu are de unde să ştie cum e în Ardeal, dar el, Rareş Bogdan ştie foarte bine, el e ardelean. Mai avea puţin Rareş Bogdan şi spunea că românii sunt rasă inferioară.

Deci avem trei nivele: pe primul palier îl găsim pe teutonul arian Klaus Iohannis, blond şi înalt, onest şi bun administrator; apoi vine Rareş Bogdan – ardelean cumpănit şi civilizat, apropiat de valorile occidentale, de regiune superior doar pentru că e de Cluj; pe cea mai de jos treaptă, aflat la începutul evoluţiei îl găsim pe Amedeo Ene de Medgidia. Sincer, mie îmi plac vinurile de Dobrogea, cele de Ardeal au sticla cu abţibilde şi culoarea frumoasă, dar sunt cam acre.” (http://www.george-damian.ro/klaus-iohannis-teutonul-salvator-suntem-sclavi-in-masura-in-care-acceptam-asta-4351.html)

Când îl văd pe pseudo-patriotul Rareș Bogdan, înfășurat în drapelul tricolor și răcnind ca un autentic Nae Cațavencu: Să nu uitaţi să iubiţi România!”, mă apucă pandaliile. Iar sintagma „România dodoloață” sună de-a dreptul caraghios, dacă nu chiar indecent în gura de cocotă masculină a acestui impostor.

doi-papagali-ok

 Noroc că mă uit rar și „en passant”, după cum spuneam la început, la emisiunile sfertodoctului de la Cluj și la gașca de antiromâni pe care-i adună la șezătoare acest Rareș Bostan. Acolo este o adevărată menajerie de năpârci care urăsc românii: Alexandru Florian, Ion M. Ioniță, Ion Bogdan Lefter, Adrian Niculescu și alții de aceeași teapă, buni de trași în țeapă.

Din emisiunile dedicate de Rareș Bogdan Festivalului sașilor de la Criț nu putea să lipsească Bernd Fabritius. În timp ce românii se manifestă cu dragoste frăţească faţă de saşii din Ardeal, aceştia le răspund cu o atitudine şovină, cum face, de exemplu sasul provenit din Agnita, Bernd Fabritius, care a fost ales în Bundestag la ultimele alegeri din Germania. Dacă exaltata presă cosmopolită din România trâmbiţa că acest Fabritius este primul român intrat în Bundestag, iată ce răspundea, cu aroganţă şi superioritate ariană, „românul” într-un interviu: „AGERPRES: Dumneavoastră vă simţiţi mai mult român sau mai mult german?; Bernd Fabritius: Eu sunt german din România. Dacă vă referiţi la român, la naţionalitate, eu nu sunt român, eu sunt neamţ. Eu am rădăcini din România, mă simt ca un sas care provine din România.” E clar că aceşti indivizi, născuţi pe pământ românesc, neagă cu înverşunare apartenenţa la poporul român, adică, pe înţelesul tuturor,  s-a cam terminat cu „cetăţenii români de altă naţionalitate” de pe vremea lui Ceauşescu! 

Bernd Fabritius aranjează jocurile din culise pe lângă guvernul german, ca să impună presiune asupra României pentru retrocedări care încalcă în mod cert Convenţia de Armistiţiu din data de 12 septembrie 1944 şi Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai, prin care Grupului Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe) i-au fost confiscate averile şi a fost desfiinţat fiindcă era o ORGANIZAŢIE NAZISTĂ!

Grupul Etnic German a fost reactivat în anul 2007, când FDGR-ul, condus la acea vreme de primarul sibian Klaus Iohannis, s-a declarat oficial, prin instanță judecătorească, succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) pentru a obține imobilele acestei organizații naziste, confiscate prin acel Decret-Lege al regelui Mihai din octombrie 1944.

Prin  incredibila Sentinţă civilă nr. 2790 a judecătoarei Maria Morar, din 28 mai 2007, FDGR a fost declarat oficial succesor al organizației naziste Grupul Etnic German! Klaus Werner Iohannis s-a aflat într-un grav CONFLICT DE INTERESE, fiind conducătorul ambelor părți aflate în proces, adică municipiul Sibiu (primarul municipiului) și FDGR (președintele organizației la nivel național) care a solicitat recunoașterea calității de succesor al Grupului Etnic German. În plus, Iohannis Klaus Werner este vinovat şi de abuz în serviciu, deoarece în calitatea sa de primar al municipiului Sibiu nu a făcut demersurile necesare pentru ca municipiul Sibiu să fie apărat în instanţă, trimițând doar o întâmpinare prin care spunea că lasă decizia la latitudinea instanței şi nici nu a atacat sentinţa civilă a Judecătoriei Sibiu nr. 2790 din 28 mai 2007, la dosar nr. 1672/306/2007, aceasta rămânând definitivă.

Despre aceste fraude imobiliare înfăptuite prin abuz în serviciu și conflict de interese, comise la Sibiu de primarul Klaus Iohannis, care a reactivat, prin intermediul FDGR, o organizație nazistă și a retrocedat imobile aceluiași FDGR-ului condus de același Klaus Iohannis puteți să citiți aici: Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German.

Apropiat al președintelui României, datorită scopurilor comune, Bernd Fabritius este un sas originar din Agnita (unde Iohannis a fost profesor de fizică), ajuns parlamentar în Germania, el fiind președintele Asociației Sașilor Transilvăneni din Germania. A devenit și succesorul revizionistei Erika Steinbach la conducerea așa-zisei „Uniuni a etnicilor germani expulzaţi” (numită și „Uniunea Izgoniţilor”). Erika Steinbach, fosta preşedintă a Uniunii Asociaţiilor Etnicilor Germani Expatriaţi (sau Uniunea etnicilor germani expulzaţi / Uniunea Izgoniţilor) – Bund der Vertriebenen (BdV), PROMOVA O POLITICĂ REVIZIONISTĂ ŞI DE DISCULPARE A GERMANIEI pentru ororile comise în al Doilea Război Mondial. Aceste demersuri au declanşat un adevărat scandal în Polonia, unde Erika Steinbach este considerată făţiş ca fiind nazistă. Așa cum așchia nu sare departe de trunchi, nici mentalitatea lui Bernd Fabritius nu este departe de a celei pe care a înlocuit-o.

Bernd Fabritius, Erika Steinbach și soții Iohannis.

Bernd Fabritius, Erika Steinbach și soții Iohannis.

Un antiromân foarte vocal în Germania, Bernd Fabritius este un homosexual care trăiește într-un parteneriat oficial cu alt barbat, fiind des invitat în emisiunea efeminatului Rareș Bogdan, fățarnicul care pozează în patriot. Fabritius este foarte apropiat de Iohannis, așa cum am mai spus și s-au vazut de nenumărate ori în Germania și la Sibiu, unde parlamentarul german are ore la Universitatea Româno-Germană. Măcar acesta are curajul să-și asume homosexualitatea, spre deosebire de alții în compania cărora apare! Oameni cu gusturi rafinate, doar noi ăștia cârcotașii le vedem perverse și anormale. În rest e fain, e „prea ca la țară”… Țara sașilor!

                                                                                                       Marius Albin MARINESCU

Citiți  și:

Asuprirea țăranilor români în Ardeal sub ocupația habsburgică, decăderea orașului Alba Iulia

Imperiul habsburgic: Atrocitățile împotriva credincioșilor ortodocși români din Transilvania, preoți și țărani martiri

Centenarul Marii Uniri batjocorit la Alba Iulia, chiar în orașul în care a fost parafată unirea tuturor românilor cu o sută de ani în urmă

Cum se sărbătorește centenarul Marii Uniri în Ardeal? Prin tendințe secesioniste: La Alba Iulia se defileză zilnic cu gărzile austriece ale imperiului habsburgo-austro-ungar! Sibiul sărbătorește prin promovarea în prima ligă de fotbal cu echipa F.C. Hermannstadt, numele săsesc al orașului de pe vremea când românilor le era interzis înnoptatul în cetate!

După modelul Alba Iulia, și Timișoara scoate gărzile criminalilor habsburgi la defilare

Sindromul slugoiului îndobitocit: Hermannstadt în loc de Sibiu

De ce-i iubesc sibienii pe sașii care-i jefuiesc și îi umilesc?

Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia, somat să înlocuiască paradele în uniforme militare habsburgice cu spectacolul intrării triumfătoare în oraș a unificatorului Mihai Viteazul

Raiffeisen Bank, ca toți austriecii pripășiți în România, sprijină separatiștii și dezmembrarea țării!

Timișoara – 3 august 1919, o palmă dată secesioniștilor, nostalgicilor habsburgici și austro-ungari

Propagandă secesionistă în Transilvania

 

3 Comments

  1. Geto dac

    Da din păcate sasii aceștia sunt o parte de jefuiesc patrimoniul țării , sa nu ii uitam și pe secui ,țigani ,evrei …patriotii români trebuie sa iasă din încleștarea lor sa se reorganizeze și să distrugă acest subjug al acestui neam ….Uniți putem fi mari …suntem și numeric de n ori mai multi ca alogenii de ne conduc după lovitura de stat 1989

  2. IQ100

    nu ma mir.Rar la minte esti, bolovan e un transilvanean anti mitic declarat

  3. Adrian

    Usatîi e jâdan contrafăcut. Khazar 100%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.