Colimator

Nu ești „dă” dreapta fără sex oral în piață…

       O BOALĂ DE MAI*: INTOLERANȚA ACUTĂ LA MITINGURI DE STÂNGA  (* MAI, n. pop.- la om și […]

 

     O BOALĂ DE MAI*: INTOLERANȚA ACUTĂ LA MITINGURI DE STÂNGA 

(* MAI, n. pop.- la om și la animale: ficat)

De când și-a permis PSD-ul cel insolent să facă miting la Iași, pe 9 mai 2019, cu zeci de mii de participanți, eu nu contenesc să citesc cu nesaț, în publicații serioase, pentru lumea subțire, ce mitinguri nasole și eșuate sunt astea cu peste douăzeci de mii de participanți și ce cochete, decente și de mare bun simț sunt alea de câteva sute de persoane-model USR, sau cu o mie-două de participanți, numărând și pancartele – model Rareș Bogdan…ăăă.. PNL, am vrut să zic. Comparația se face după cum urmează: zecile de mii de simpatizanți PSD nu sunt compuse din oameni ca toți oamenii, ci din zombies cu trei trandafiri pe piept, băgați cu forța în autocare în timp ce ei încercau, disperați, să se-ntoarcă la doi metri adâncime sub pământ, de unde au venit… sau din „consumatori” pe caiet, de la bufetul sătesc, momiți cu o doză de bere… sau din asistați social care au fost amenințați că-și pierd „subvenția” dacă îndrăznesc să absenteze… sau din bugetari cărora li s-a spus că-și pierd slujbele… și, în fine, din gură-cască.

Pe când dincolo, la „intelectuali” și la „europeni”, alta e rețeta, dragă! Numai OAMENI CU ȘOBOLANI la mitingurile USR (apropo, „omul cu șobolani” o fi fost chiar ăla consacrat, sau l-au înlocuit în ultimul moment, pentru că și-a „scăpat” vocea în câteva falsete meseriașe, care m-au tulburat profund… mă rog, poate că era emoționat din punct de vedere doctrinar) iar la mitingurile blândului PNL numai gulere albe, îmbrăcând gâturi selecte, din care izbucnește strigătura elevată „M**E PSD!”, plus urări de „LA PUȘCĂRIE ” și îndemnuri de „CU PARUL PE EI, PE UNDE-I PRINDEȚI !”

Alea, da! mitinguri… corecte, elegante, mignone, frecventabile, europene…

Uite, chiar și doamna Melania Cincea, de la REVISTA 22, a observat ce derizorii sunt mitingurile astea de zeci de mii de oameni :

Prin mitingul de la Iaşi, care s-a vrut o revanşă la umilirea din 20 aprilie, Liviu Dragnea şi PSD au obţinut exact efectul contrar. Am văzut un lider care pierde controlul şi un partid în derivă care, pentru ieşiri în public, au nevoie să fie apăraţi de sute de jandarmi, aduşi şi din ţară, pentru că cei locali nu erau suficienţi, am văzut garduri de protecţie, asta în timp ce, la Sibiu, liderii Uniunii Europene au făcut baie de mulţime, fiind primiţi în aplauzele şi ovaţiile a sute de oameni.

Ia te uită… păi, cum ne explicăm noi, oare, că la Iași erau niște turbulenți și niște tulburați agresivi iar la Sibiu erau doar gladiole și mimoze? Nu cumva e vorba de faptul că adversarii social-democrației sunt niște agitați cu HUOOOO! în arsenal și cu M**E PSD pe buze, care mâzgălesc cu bulion Ministerul Justiției, scriu măscări pe gardul lui Florin Iordache și aruncă cu hârtie igienică în doamna Dăncilă, în timp ce simpatizanții social-democrației sunt niște cetățeni civilizați care nu-i deranjează pe ceilalți când fac „băițe de mulțime” și bezele electorale? Că bani de hârtie igienică ar avea și aceia, zic, numai că ei preferă „lovitura cu ștampila” !

Dar să o vedeți pe Violeta Cincu, de la REPUBLICA.ro, pe 9 mai 2019, ce scârbită e de mitingurile cu zeci de mii de simpatizanți. Iată:

MOLDOVA ROȘIE este azi doar un vis molatec al pesediștilor de altădată. Niciodată, în nicio campanie electorală, PSD nu a produs un eșec de public mai mare decât cel de joi de la Iași. Aduși cu arcanul, oamenii au asistat imobili și obosiți la discursul liderului. Doar în primele două, trei rânduri din fața scenei, oameni au mai aplaudat.

La 20 de minute după ultimul cuvânt, jumătate din Piața Unirii era goală. Simpatizanții PSD au fugit practic din Piața Unirii imediat ce țarcul în care au fost aduși a fost redeschis.”

Din moment ce doamna e supărată că oamenii au plecat la 20 de minute de la „ultimul cuvânt”, bănuiesc că, în concepția ei, aceștia ar fi trebuit să OCUPE PIAȚA , în dulcea tradiție # rezistentă, așa cum a văzut dânsa prin alte locuri. Și tot aceeași doamnă, în aceeași distinsă gazetă, ne descrie în cel mai pitoresc mod posibil, activitatea unei vidanje înaintea sosirii „poporului” PSD.

Piața Unirii a fost spălată de ploaie. Dar canalizările au refulat și un miros greu, de hazna a umplut Piața Unirii. O vidanjă a fost adusă urgent în ajunul marelui miting, pentru a desfunda canalele, chiar în timp de se amplasa scena pe care urmează să urce liderii PSD.

Și? Ce-ai vrut să ne transmiți, Violeta, cu acest text excesiv de elevat? Opinia mea este că vidanja a greșit traseul și destinația. Locul acțiunii ar fi trebuit să fie la niște zeci de metri mai încolo, căci de-acolo venea „mirosul greu, de hazna”, pe care dacă vă străduiți puțin, cetățeni, o să-l sesizați în fotografia cu care ilustrez textul. Ei, hai, nu vă rușinați: MAGNA NEWS.ro numește ceea ce vedeți în poză SOCIETATEA CIVILĂ DIN IAȘI și nu uită să ne anunțe, pentru a ridica ștacheta, că printre protestatari s-a aflat și actorul Marius Manole… actorii… ființe sensibile, știți…

                                                                                                                 Luminița ARHIRE

6 Comments

 1. IQ100

  “asta în timp ce, la Sibiu, liderii Uniunii Europene au făcut baie de mulţime, fiind primiţi în aplauzele şi ovaţiile a sute de oameni.””

 2. Valter COJMAN

  Astia, cu scandalul, sunt fascistii drogati #rezist din batalioanele de asalt (Sturmabteilung = SA) ale lui IohaniSS.
  Daca nu fac scandal contra PSD nu-si mai primesc soldele de mercenari.
  Majoritatea nu au locuri de munca si traiesc din ajutoare si din solda de protestatar de meserie.

  Vezi video-ul de mai jos:
  https://www.youtube.com/watch?v=7NPH0PXrRO8

  Nici o diferenta intre fascistii drogati #rezist din batalioanele de asalt (Sturmabteilung) ale lui IohaniSS si Sturmabteilung = SA a lui Hitler.

  Fiecare actiune fascista de acest gen, organizata de PNL si USR, in colaborare cu fascistii drogati #rezist, impotriva PSD si ALDE, va face ca toti romanii onesti, demni, curajosi si, mai ales, patrioti, sa se indrepte catre PSD si ALDE si nu m-as mira daca, PSD, va trece de 40% si, ALDE, de 15-17% la alegerile europarlamentare…

 3. gelu

  Cei 4 imbecili din poza sunt muisti de meserie si doresc ca sa primeasca si ei ceea ce le place sa faca cel mai mult in viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.