Colimator

Nu există complotism, ci doar complotiști

  Foarte ostil profesorului Raoult, BFM TV, postul de televiziune al omului de afaceri israelian Patrick Drahi – principalul promotor […]

 

Foarte ostil profesorului Raoult, BFM TV, postul de televiziune al omului de afaceri israelian Patrick Drahi – principalul promotor mass-media în campania prezidențială a lui Emmanuel Macron și susținătorul/apărătorul statului profund din Franța –, are mulți acționari în comun cu laboratorul Gilead.

Mai mult, În 03/09/2020, Soros Capital Management LLC a achiziționat o nouă poziție de capitaluri proprii în Gilead Sciences, Inc. (NASDAQ: GILD) pe parcursul trimestrului IV, relatează Holdings Channel. Investitorul instituțional a cumpărat 60.200 de acțiuni ale corporației biofarmaceutice, evaluată la aproximativ 3.912.000 USD. Gilead Sciences reprezintă aproximativ 1,1% din portofoliul de investiții Soros Capital Management LLC, făcând din această acțiune cea de-a 29-a participare a sa. O altă asociere foarte interesantă de forțe sinergice, este colaborarea și contopirea intereselor Soroș/Gates prin paravanul UNITAID.

https://www.lanceurdalerte.info/2020/04/05/bill-gates-et-george-soros-sassocient-contre-le-coronavirus/

BFM TV este unul dintre mass-media cele mai ostile profesorului Didier Raoult și tratamentului pe care îl recomandă ca remediu pentru CORONAVIRUS (hidroxiclorochină și azitromicină), un tratament care este dovedit eficient și ieftin, dar despre care nu vorbește mass-media din U.E., ceea ce arată convergența/sinergia intereselor! Cu toate acestea, Idriss Aberkane, autor de cărți despre neuroștiință și cronicar pentru ziarul central Le Point, subliniază că BFM TV (Altice Europe NV) și laboratorul GILEAD – care speră să facă o avere incomensurabilă din comercializarea unui vaccin foarte scump, zis împotriva Coronavirus – au foarte mulți acționari în comun.

Click pe imagini pentru mărire!

Coincidență…

Rețineți un lucru, Bruxelles face presiuni uriașe pe guverne, probabil și corupție în masă, cu ajutorul mass-media, pentru a legifera obligativitatea vaccinală, fără nicio garanție de fiabilitate sau, și mai rău, neștiind ce conține cu adevărat și ce se urmărește, de fapt, cu acest vaccin!?…

                                                                                                    Mihnea CODRESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.