2 Comments

 1. Amon Ra

  Lupta politica in Romania ca de altfel in toata lumea nu se da intre partide si doctrine ci intre globalisti si nationalisti, intre tradatori de tara si iubitori de tara, pe care-i gasim in toate partidele, difera doar procentul. NU se poate neglija in aceasta ecuatie presiunea externa asupra politicienilor nostri alesi, exercitata pe doua cai: Tentatie si Santaj. Faptul de a-ti iubi tara a devenit pacatul suprem in Romania: Esti marginalizat, blocat pe FB, agresat de TFL-isiti, supravegheat de servicii, sicanat pe toate caile daca ai o firma, iar daca esti prea inflacarat te trezesti si cu un dosar penal. In schimb daca esti tradator ai toata protectia, bani, case, vacante exotice, pensie speciala, osanale, presa de propaganda de partea ta. Alege politicianule roman!

 2. Lucidu

  Tudose si phatriotismul cam ca mosul si mitraliera!
  Individul era si inca este securila pana-n maduva oaselor, un pamblicar fara pereche(poate doar Oprea sa-l egaleze) , un neispravit notoriu, de fapt un tradator de neam si tara!
  Afirmatia despre bozgorii pe care-i voia atarnati de catarg, nu reprezinta decat praf in ochii si dovada suprema a incompetentei crase!
  De ce nu l-a demis imediat pe prefect si pe seful inspectoratului judetean de politie? De ce nu a initiat nicio ancheta, atunci in noaptea aia, si vinovatii sa fie la bulau in 24 de ore?
  Un impotent alcoolic, o zdreanta, de fapt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.