Atitudini

Nu mai rezist, m-am săturat de „#rezist”!

  M-am săturat! Sunt sătul până peste cap! M-am săturat să deschid orice: teve, radio, internet. Dau numai de #rezist. […]

 

M-am săturat! Sunt sătul până peste cap! M-am săturat să deschid orice: teve, radio, internet. Dau numai de #rezist. De un an de zile deja. Aceiași oameni. Aceleași figuri. Aceleași jelanii. Aceleași urlete. Aceleași lozinci. Aceleași manifestări. Aceleași comentarii. Aceleași articole. Aceleași texte. Aceleași pretexte. Aceleași proteste. Sunt sătul până peste cap!

Nelipsiții Liiceanu și Cărtărescu, 'telectualii de vreme rea ai sistemului, preluați de Klaus Iohannis de la Traian Băsescu.

Nelipsiții Liiceanu și Cărtărescu, ‘telectualii de vreme rea ai sistemului, preluați de Klaus Iohannis de la Traian Băsescu.

Eu nu mai rezist. Nu mai vreau să aud de voi. Nu mai vreau să vă văd. Mi-ați intoxicat viața. Prieteniile. Relațiile. Familiile. Sunt sătul de voi. Sătul de justiție. De anticorupție. De ciume roșii. De voi, de la primul la ultimul. Nu vă mai suport. Ați ajuns să sunați oamenii pe telefon, doar-doar îi convingeți. Fluturași la metrou. Pe parbriz. Știm toți. Nu e fir de nisip în România să nu știe de voi. Gata. Ultima picătură de ploaie a auzit de voi. Copiii, cățeii, râul, ramul, toți știm de voi.

Gata. Lăsați-ne în pace. Omorâți-ne. Faceți ceva și încheiați odată. Repet: știm. Am auzit de voi. Știm tot ce vreți . Nu sunteți mai mulți decât sunteți. Ieșiți la vot data viitoare. Omorâți-l pe Dragnea, corupția, pe Tăriceanu, pe cine vreți voi. Omorâți-ne pe toți! Eu unul încep să prefer asta, decât să va mai aud zi de zi, oră de oră, minut de minut.

M-am plictisit de voi, de aerele voastre justițiare, mi-e silă. Nu există cuvinte să îmi descrie starea. Ați paralizat o țară întreagă. Ați denaturat-o. Orice relație, cât de mică, este mânjită de gheară  #rezistului. Aveți puțină decență și dați-ne o pauză. Vreau să trăiesc! Nu vreau să fiu protestatar. Nu asta este viața pe care o doresc. Aveți un pic de decență și lăsați-ne în pace.

Nu mai vreau graficele voastre inteligento-pârțo-fâsâite, nici afișe, nici mailuri, nici formații, nici cântăreți expirați, nici artiste fără talent, nici pseudo-filosofi militanți, nici scriitori ratați, nici frustrați oengisto-propagandiști, nici informații, nici argumente. Nu mai pot să aud aceeași placă: Dragnea mort, moarte, pușcărie, penali, boșorogii, hoții, boicot, moarte-moarte, mergem peste ei, le dăm foc, nu mai merge așa, îi omorâm și iarăși moarte. Numai asta aud de la voi!

Susținătorii #rezist și Klaus Iohannis.

Susținătorii #rezist și Klaus Iohannis, o iubire zdruncinată puțin de nominalizarea pesedistei Viorica Dăncilă ca premier.

Sprâncene ridicate, dacă cineva îndrăznește să spună ceva contrar doctrinei voastre. Boicot din viață publică. Oamenii care devin „nefrecventabili”  –  cum aș fi eu, de exemplu. Campanii media. Demonizarea adversarului. Ohoo, și dacă  cineva ,cumva, cutează să va ia un pic la mișto, ați fi în stare să îi sfâșiați beregata.

Asta este alternativa propusă de voi? Două Românii? Voi cu cine veți mai trăi? Cu voi înșivă și atât? Am înțeles: voi sunteți viitorul, cei deștepți, cei inteligenți, cei cu potențial, în afară voastră nu mai există nimic! Nici soarele nu răsare fără voi! Nu există talent în afara voastră. Nu există posibilităț, potențial, nu există nimic fără voi. Am înțeles. Voi sunteți totul, alfa și omega.

Ne-ați intoxicat. Vrem să se termine. Într-un fel sau altul. Luați-ne și hai cu noi la canal. Măcar știm o treabă. Trebuie să fim reeducati? Hai și cu reeducarea. Faceți ceva să știm naibii cum stăm. În general ce faceți voi? Intrați pe canalele media și luați la bastoane pe oricine nu are aceeași părere ca voi. Pe mine, pe ăla, pe celălalt. Vezi Doamne, gata m-ați etichetat: sunt musai pesedist, rusofil, comunist ciumat, dracu’ să mă ia! Sunt doar un om. Nimic mai mult. Dacă nu am dreptul la altă părere, decretați-o și asta e. Mă voi conforma.

Așa rezolvați voi ceva? Amenințând oameni normali cu bătaia, cu moartea, cu boicotul? Voi sunteți băieții buni? Nu prea pare. M-am săturat până peste cap să va aud lătrând ca niște câini turbați. Ați intoxicat celulele unui organism numit România. Nu mai vreau să aud de voi. Nimic!

                                                                                                                                                Paul HITTER

2 Comments

  1. Dochia Todirita

    Niste jeguri basiste ,sorosiste,plătite,mituite,coruptr zile spălați pe creier,niste dobitoci.Sa iasă la vot. CLAR.

  2. Lăsați-i să ne spună în continuare toate cele enuemrate, cu cât mai mult și cu cât mai agresiv își răspândesc propaganda pseudo-justițiară, cu atât mai repede se satură lumea de ei.

    Eu le zic; continuați, dragi #rezistaci, epuizați tot capitalul politic pe care îl aveți, obosiți România de retorica voastră marxist-culturală.

    Cu cât mai scârbiți sunt oamenii de socialiștii de la conducere și de marxiștii din opoziție, cu atât mai predispuși vor fi să susțină o a treia opțiune reală. (Care va apărea mai devreme sau mai târziu din rândul noilor generații cărora le pasă)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *