Observator

Nu partidele din opoziție au câștigat alegerile europarlamentare, ci cultele neoprotestante!

                          Sectanții, asalt la Servicii! Marii câștigători ai alegerilor […]

 

                        Sectanții, asalt la Servicii!

Marii câștigători ai alegerilor europarlamentare nu sunt nici liberalii, nici useristii și nici măcar mult „periata” Administrație Prezidențială. Ci cultele neoprotestante! Cărora practic le-a ieșit totul din plin la aceste alegeri. Iar dincolo de rezultatele imediate și de oamenii în a căror campanie au investit masiv cu sprijnul „fraților” din străinătate, de-abia acum urmează marea lovitură dată de strategii din umbra acestor culte. Pentru că atât în Opoziția liberală, cât și în coaliția guvernamentală a început „măcelul”, fiind executați pe capete tot felul de „Acari Paun”, în locul cărora sunt numiți pe capete la conducerea unor filiale locale sau importante demnități publice tocmai oamenii „sectantilor”.

Astfel că Partidul Național Liberal pare deja acaparat de „falanga neoprotestantă” și – chiar dacă nu face parte direct din ea – noul lider de facto Rareș Bogdan tot trebuie să le facă jocurile, cel puțin pentru a scăpa astfel de „datoria” din campanie. Și uite cum, după  „liantul” politico-mediatic  Ben Oni Ardelean, secretarul general, pastorul Robert Sighiartău și marea majoritate a autorităților locale din municipiile transilvănene, neoprotestanții își întind acum influența și în Capitală.

Acolo unde, departe de orice tam-tam mediatic, oamenii lui Bușoi, cu tot cu el,  vor fi înlocuiți tot de „sectanții” liberali. Culmea este însă că situația pare trasă la indigo și la partidele coaliției de guvernare, atât la ALDE, cât și la PSD existând influențe „capete de pod” neoprotestante. Cel mai relevant exemplu fiind cel al ministrului Apărării Naționale, Gabriel Leș. Astfel că în aceste zile se forțează „pe șestache” mână premierului, sperându-se că, sub pretextul „epurărilor” masive din Guvern în ceea ce îi privește pe „loialiștii” lui Dragnea, „influencerii” neoprotestanți să-și poată promova, „sub acoperire”, proprii oameni de încredere. Însă, după reușitele prozelitismului religios din Ardeal și a ofensivei politice din toate structurile central ale partidelor  tradiționale, următoarea „țintă” va fi mult mai greu de atins. Mai ales  după ce ea a fost deja dezvăluită printr-un raport contrainformativ pur și simplu incendiar, intrat în posesia noast

                         Gata, au închis cercul în Ardeal!

Din Oradea la Bistrița Năsăud și de la Arad tocmai până în Caransebeș, puterea locală nu este deținută nici de pesediști, nici de liberali, nici de ALDE sau de alte partide. Ci strict de reprezentanții cultelor neoprotestante care și-au asigurat chiar majorități confortabile în consiliile locale și județene, ca să nu mai vorbim de Regiile și Direcțiile descentralizate, indiferent de culoarea politică sub care au candidat sau activează membrii acestora. Pentru că adevărată „politică” se face tot în lăcașele de cult ale respectivelor comunități. Iar ascendentul exercitat asupra partidelor este deja unul susținut puternic și financiar.

Astfel că „schema” este una pe cât de simplă, pe atât de pragmatică. În campaniile electorale sunt sprijiniți logistic, chiar masiv din străinătate și mai ales de peste Ocean membrii cultelor neoprotestante sau oamenii de încredere ai acestora, după care firmele „fraților” sunt apoi favorite fără drept de apel la contractele cu autoritățile locale, după cel mai tipic model pur dâmbovițean… Iar în aceste „afaceri de familie” nu mai reușesc să pătrundă nici măcar altfel atât de influentele companii multinaționale, ce să mai vorbim de patronii români „neafiliați” religios!

                               Avertismentul BOR!

Ei bine, deși puțini o știu, Biserica Ortodoxă Română are propria structură informativă, fie ea și una neasumată oficial, cel puțin la vedere. La fel cum de altfel și Vaticanul are propriul serviciu secret, asta că tot a fost Papa în România. Iar un avertisment venit din acea zonă a alertat odată în plus structurile contrainformative românești, care oricum monitorizau atent, deși în tăcere până acum, acest veritabil fenomen al „exploziei” influenței cultelor neoprotestante în viață publică și politică. Mai ales că după accederea lui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni subiectul devenise oricum unul tabu.

Numai că acum, după cum reiese din informațiile de ultima oră intrate în posesia noastră, se face un apel alarmant  privind informațiile despre declanșarea unei adevărate „ofensive totale” împotriva Bisericii Ortodoxe Române, atît pe plan politic, cât mai ales mediatic și al societății civile. Iar structurile contrainformative se încadrează perfect în fișa constituțională a postului cu monitorizarea acestor acțiuni întrucât, în cea mai mare parte a lor, finanțările sunt unele externe. Însă dacă la continuarea asaltului asupra bisericii ortodoxe oricum se așteptau nu doar inițiații sistemului, cu totul altfel stau lucrurile odată cu identificarea contrainformativa a unor noi „ținte” ale „sectanților”: serviciile secrete românești!

                                   DGIA în alerta, SIE ocolit

Informațiile privind continuare ofensivei și la nivelul sistemului de siguranță națională sunt cu atât mai șocante și alarmante deopotrivă, cu cât pînă acum, spre deosebire de administrația locală și centrală, clasă politică, mass-media și societatea civilă, cultele neoprotestante nu reușiseră sub nicio formă și penetrarea serviciilor secrete.

Ce-i drept, nu neapărat pentru că nu ar fi vrut, ci mai degrabă pentru că nu au putut! Meritul principal fiind cu prisosință al structurilor contrainformative din sistem. Numai că avântul politic luat în ultima vreme pare a schimba radical situația. Iar „veriga slabă” identificată în raportul intrat în posesia noastră este tocmai la Armată Română, acolo unde ministru este pastorul practicant Gabriel Beniamin Leș. Cel care, de la instalarea să în fruntea Ministerului Apărării Naționale a avut doar o singură obsesie: „decaparea” secretarului de stat, șef al Departamentului pentru Armamente, Andrei Ignat.

Lucru care se pare că îi va reuși fie și sub pretextul îndepărtării „oamenilor lui Dragnea” din sistem. Și cu atât mai mult cu cât este vorba nu doar despre parafarea unor contracte de miliarde de euro, dar și de subiectul atât de sensibil al înzestrării Armatei Române, DGIA trebuie să strângă șurubul informativ al avizării viitoarei propuneri a lui Leș…

În schimb, aceleași note informative arată că, deocamdată cel puțin, singurul serviciu secret care nu se număra printre „țintele” pe termen scurt ale „penetrării” cultelor neoprotestante este SIE, motivul fiind strict sistemul contrainformativ  extrem de „compact” al structurii. Ceea ce face din SIE o „țintă” inexpugnabilă în acest moment…

                                                                                                                        Cătălin TACHE

Sursa: Național

Citiți și Din nou despre legătura dintre „dreapta”, cultele neoprotestante, fundațiile germane, propaganda neoliberală și distrugerea instituțiilor românești

Sașii și biserica lor protestantă: După câte că au revendicat imobile ca succesori ai naziștilor, acum se sustrag și de la plata impozitelor!

Biserica evanghelică a enoriașului Iohannis, niște bieți cucernici oprimați…

Biserica evanghelică a sașilor boicotează Referendumul și-l susține politic pe enoriașul său, Klaus Iohannis!

Biserica Evanghelică a scos românii din casele retrocedate ilegal și acum invită refugiați în ele

7 Comments

 1. adria

  Mulțumiri pentru articol. Acum fac sens unele lucruri pe care le-a spus Mircea Dogaru recent la REALITATEA ROMANEASCA 2019 07 29:
  https://www.youtube.com/watch?v=MD4t6a58T-Y
  Din păcate, “moderatorul” lui l-a bruiat mai tot timpul.

 2. Militaru Vasilică

  Îi recomand domnului Cătălin Tache să-l citească, atunci când ia o pauză de servicii secrete, pe Ioan Petru Culianu. Poate afla lucruri interesante în ceea ce privește rolul cultelor creștine neoprotestante în dezvoltarea Europei Occidentale. Pragmatismul protestanților și abordarea concretă a problemelor societății, a încercat să le implementeze în cadrul BOR însuși patriarhul Daniel, dar fără succese notabile. BOR, ca și Biserica Catolică, este un mamut inert și conservator, generator de fundamentalism și xenofobie. Papa Franscisc încearcă să schimbe macazul, dar Patriarhul Daniel, cu dosarul trecutului, nu poate să-l imite pe plan intern.
  România are nevoie de o Reformă creștină, care să ducă la Reforma instituțiilor Statului român, iar contemplația Ortodoxiei este ineficientă în astfel de momente istorice. Singurii care au încercat o astfel de Reformă au fost legionarii care au eșuat dramatic, și pentru ei dar și pentru România.
  Este foarte periculoasă afirmația domnului Tache “Ei bine, deși puțini o știu, Biserica Ortodoxă Română are propria structură informativă, fie ea și una neasumată oficial, cel puțin la vedere”. Dacă are cunoștință, și văd că are despre constituirea, de către cultul religios denumit Biserica Ortodoxă Română, a unei structuri informative ilegale, îl rog să se adreseze urgent unei unități de Parchet. Iată ce prevede Legea nr.51/1991 privind siguranța națională a României: “Art. 19. Initierea, organizarea sau constituirea pe teritoriul Romaniei a unor structuri informative care pot aduce atingere sigurantei nationale, spijinirea in orice mod a acestora sau aderarea la ele, detinerea, confectionarea sau folosirea ilegala de mijloace specifice de interceptare a comunicatiilor, precum si culegerea si transmiterea de informatii cu caracter secret ori confidential, prin orice mijloace, in afara cadrului legal, constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani, daca fapta nu constituie o infractiune mai grava. Tentativa se pedepseste.”.
  Nostalgiile Securității comuniste de a controla societatea românească prin Una Biserica Ortodoxă, în scopul aservirii Partidului Unic Comunist, nu se mai poate înfăptui în noua societate democratică, atât cât poate ea să fie astăzi.
  BOR este speriată de faptul că nu mai poate controla România, stat capturat de către acest cult religios, așa cum a făcut-o până astăzi (pot proba afirmațiile). Și credem că este bine așa.
  De restul problemelor se pot ocupa serviciile legale, informative și contrainformative, ale României.

  • alex

   D-le Militaru, sa intelegem ca nu sunteti crestin ortodox?

   • Militaru Vasilică

    Alex, ar trebui să nu răspund unor anonimi, dar cunoscând atitudinea fundamentalistă de superioritate a unor credincioși ortodocși radicalizați, o să-ți răspund. Sunt CREȘTIN ortodox iubitor de Neam românesc. Sunt chiar președintele Asociației Neamul Românesc și co-autorul unei cărți care se numește Credința Neamului Românesc. Asta nu mă împiedică să gândesc ceea ce este bine pentru Neamul meu. BOR a dovedit că nu poate determina instituțiile Statului român să se reformeze. Nu cred că ai vrea să știi câți se declară ortodocși dintre criminalii direcți și indirecți ai acestei fete răpită, violată și dispărută. Vezi tu în atitudinea lor vreo mică urmă de creștinism???

    • OvidiuC

     “atitudine fundamentalista”, “credinciosi ortodocsi radicalizati”…
     Ia auziti ce termeni foloseste domnul Militaru in cel mai pur stil mosadist. El vine sa ne explice cat de rea este Biserica noastra Ortodoxa si cat de bune sunt sectutele care au ridicat occidentul pe culmile progresului materialist.
     El sustine ca Biserica Ortodoxa a “capturat” Romania si ca este un “cult” alaturi de celelalte sectute mai mari sau mai mici, catolice sau protestante. Interesanta viziune imprastiata public de indivizi care nu au nimic de-a face cu neamul nostru romanesc. Iude si la propriu si la fugurat, lipsiti de orice sentiment national, acesti epigoni urasc neamul romanesc si lupta pentru noua ordine mondiala cu toata fiinta lor. Feriti-va de duhoarea lor.

 3. alex

  Inca o data se vede cum Romania este agresata, sabotata in mod continuu!

 4. AlexB

  Săraca țărișoară. Între fanatici religioși extremiști cu folie de staniol pe cap să nu le citească gândurile elevate pline de ură extratereștrii sectanți, și de cealaltă parte tot felul de reformanți, revoluționari, iluminați cu tot felul de idei furate de prin vest care vor sa creeze un sistem bazat pe nihilism dar cu valori, anarhist, desfrânat, libertin dar cu principii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.