Observator

Nu știu cine este mai imbecil, Gheorghiu sau Rîmeș!

  Privesc de departe de țară noroiul băltit aruncat peste obrazul României și am sentimentul dedublării, că am intrat fără […]

 

Privesc de departe de țară noroiul băltit aruncat peste obrazul României și am sentimentul dedublării, că am intrat fără bilet și fără să știu într-un extrem de prost film de ficțiune … Căpitanul Gheorghiu și aghiotanții săi, care mai chior, care mai șchiop la nivelul educației și culturii, au decis să o facă „ambasadoare” a Zilei Brâncuși pe una cu numele Rîmeș în pașaport.

Singura parte bună a situației este că Ziua Brâncuși ține o singură zi! Restul de 99,99% este o proastă și inacceptabilă nouă bătaie de joc a unui guvern liberal pus pe distrus tot ce ține de valoare și profesionalism în România.

Irina Rîmeș, această entitate cras aculturală, de la exprimarea în limba română, până la înțelegerea culturii din țara de origine, este o etichetă a noilor generații. Cei tineri excelează la orice, mai puțin la modestie și bun simț. Pentru că dacă ar fi avut, Rîmeș ar fi refuzat „onoarea de o zi” a unui titan al culturii mondiale.

Rîmeș, însă, confirmă nu doar că este lipsită de modestie și de bun simț, ci inclusiv că este o îngrămădită cultural, exprimarea în limba română demonstrând nivelul de inteligență al ministrului Culturii de la București, onor Bogdan Gheorghiu. Un actor cu diplomă de la o universitate ecologică, un evaluat corect la nivelul defunctei televiziuni OTV!

Gheorghiu, promotorul manelismului liberal, a micționat cu boltă peste imaginea universalului Brâncuși, prin intermediul aculturalei Rîmeș.

„Am fost la Târgu Jiu, am vizitat unele dintre lucrările domnului sculptor. N-am avut mereu tangență foarte-foarte mare cu cultura, cu cultura ne-contemporană pentru că am fost și eu copil, am crescut la țară. În momentul când am început să-l descopăr pe Brâncuși, m-au fascinat lucrările lui că nu reprezentau neapărat cum se numesc. Se numește Poarta Sărutului, dar parcă nu înțelegeam de ce se numește așa.” – Irina Rîmeș, ambasadoare PNL a inculturii.

„România educată” în spiritul sfertodoctului hoț de case Klaus Iohannis, abia acum își arată direcțiile și vectorii de acțiune!

                                                                                                             Dan TOMOZEI

 

NotăJustițiarul”: „Irina Rimes (născută Irina Rîmeș; n. 22 august 1991, Izvoare, raionul Florești, Moldova) este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova, care în prezent activează și locuiește în București.” (Sursa: Wikipedia)

 

5 Comments

 1. alex

  As spune, ca este jidanca! Oare intuiesc bine? Mai ales ca a fost lansata de postul jidanesc PROTV!

 2. IQ100

  Macar ala Rau, mare, inalt si mut , tace stiind ca nu poate vbi liber.
  Dar Media Prrom nu se dezminte la manelarisme.Apus pe cinevs cste si ..vorbeste!
  Pana acum dna imi era simpatica.Iar melodiile ei chiar imi plăceau. Omul potrivit la locul potrivit, muzica facila si intors cu scaunul.
  Dar sa vbeasca balarii despre Brâncuși….

 3. A fost prost ministrul culturii, trebuia să-l pună ”ambasador” pe Tudor Chirila prăfuilă sau pe Mihai Sora decrepilă

  • mototol

   Păi, pe cărtărescu și pe oisteanu cui îi lăsați?
   Ps să nu uităm nici de șahiștii mascați ai serviciilor acum și autori

 4. justinianus

  “Cum e turcul si pistolul!” Aici turcul e Klaunul de la Sibiu si pistolul, ministershul Gheorghiu! Glontul esta amarata asta de cantareata, care a uitat de dictonul “omul potrivit la locul potrivit”! Pacat pentru Romania, “bine” pentru penelisti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.