Cadran international

Nu sunt necesare măsuri pentru coronavirus? Sucharit Bhakdi convins: „85% sunt imuni”

  Profesorul Karina Reiß și profesorul Sucharit Bhakdi își apără controversatele teze asupra Covid. Într-un interviu cu Fuldaer Zeitung, cei doi cercetători explică faptul că 85% […]

 

Profesorul Karina Reiß și profesorul Sucharit Bhakdi își apără controversatele teze asupra Covid. Într-un interviu cu Fuldaer Zeitungcei doi cercetători explică faptul că 85% sunt imuni la virusul covid. Aceștia cer: „Toate măsurile ar trebui ridicate imediat”.

 • În interviul acordat ziarului Fuldaer Zeitung profesoara Karina Reiß și profesorul Sucharit Bhakdi apară controversatele lor teze asupra coronavirus
 • Cuplul de cercetători solicită un dialog amplu asupra coronavirusului și o revenire imediată la normalitate.
 • Bhakdi explică în interviul Fulda Zeitung: „Nu există o epidemie de anvergură națională și, prin urmare, nu există niciun motiv pentru restricții”.

Domnule Bhakdi, spre deosebire de majoritatea celorlalți oameni de știință, spuneți că coronavirusul nu este mai periculos decât virusurile gripale normale. Ce aveţi de gând să faceţi?

Bhakdi: La rata mortalității. Pentru că acesta este numărul pe care un infectiolog trebuie să îl ia întotdeauna ca bază. A fost și este una dintre cele mai mari greșeli în această pandemie că numărul de infecții a fost folosit ca cel mai important punct de reper și continuă să o facă și astăzi.

Cercetătorii Karina Reiss și Sucharit Bhakdi susțin teze controversate asupra coronavirusului

– Puteți explica asta mai detaliat?

Bhakdi: Chiar dacă sună un pic cinic: pentru a obține baza corectă pentru o declarație despre pericolul unui virus, trebuie să înregistrați numărul persoanelor grav bolnave și să numărați decesele – nu numărul celor care au dat test pozitiv. Rata mortalității este de numai 0,1 până la 0,2% dintre bolnavi. Deci, pentru fiecare 1.000 de persoane afectate, cel mult două persoane mor. Și aceasta este exact în intervalul de gripă normală. Prin urmare, coronavirusul nu este mai periculos decât gripa.

Prof. Karina Reiss și prof. Sucharit Bhakdi.

Tezele asupra coronavirus ale prof. Karina Reiss și prof. Sucharit Bhakdi sunt extrem de controversate în lumea profesională și în politică, și sunt greu de găsit.

Prof. Dr. Peter M. Kern este imunolog și director al Clinicii Medicale IV de la Clinica Fulda.

De exemplu, imunologul Fulda, Prof. Dr. Peter M. Kern, s-a confruntat cu un al doilea val corona și afirmă: „Se pare că suntem gata să acceptăm o anumită rată a mortalității”.

Cel mai recent, prof. Dr. Philipp Markart, director de pneumologie la clinica Fulda, a găsit cuvinte clare. Medicul de la Fulda a dat un prognostic șocant pentru Coronavirus și a spus: „Virusul este imprevizibil”.

Prof. Dr. Philipp Markart.

Institutul Robert Koch vorbește despre o rată a mortalității de 4,5% și raportează peste 1000 de infecții noi în fiecare zi. Cum se potrivește asta?

Desigur, coronavirușii nu au dispărut. Dar Institutul Robert Koch nu face diferența între cei care au dat rezultate pozitive și cei bolnavi, ci mai degrabă înregistrează fiecare persoană care a dat rezultate pozitive ca un nou caz Corona. În plus, există tot mai multe teste. Creșterea numărului de teste crește în mod natural numărul de rezultate pozitive. De asemenea, cele ale testelor fals pozitive, deoarece testele PCR sunt destul de predispuse la erori. RKI ar trebui pur și simplu să explice unde se află mulți morți la o rată de 4,5% pe care și-au asumat-o. Dar nu pot pentru că nu există în această scară.

Bhakdi: Institutul Robert Koch arată cazurile de infecție, boală și deces într-un mod distorsionat și nu explică faptul că există un număr mare de cazuri nedeclarate. Dacă RKI ar avea dreptate, dintre cei 1.700 de oameni care au dat rezultate pozitive joi, în jur de 70 ar trebui să se îmbolnăvească grav și să moară în următoarele zile. Dar nu o vor face.

– Deci pledați să nu se mai facă teste?

Bhakdi: Testele de bază trebuie să se oprească, deoarece nu au nicio semnificație. Nu există niciun motiv pentru a testa persoane sănătoase fără simptome. Dacă cineva este bolnav, trebuie testat. Ajunge. Apropo, faci asta cu fiecare virus?

– În acest context, spuneți că 80-90% dintre germani sunt deja imuni la Corona. Trebuie să explicati asta.

Bhakdi: Imunitatea nu înseamnă că nu te poți infecta. Cu Corona, 85% dintre cei infectați nu sunt grav bolnavi. Deci, acești oameni sunt imuni la virus. A fi imun înseamnă că nu te îmbolnăvești grav.

– Și aceasta este definiția generală științifică a imunității?

Bhakdi: Firește. A fi imun înseamnă a fi imun la o boală. Nu împotriva infecției. Dacă aveți gripă, de exemplu, vă infectați în ciuda vaccinării. Datorită protecției împotriva vaccinului, nu vă îmbolnăviți.

– Ce este atunci responsabil pentru această imunitate naturală?

Bhakdi: Toți virușii atacă celulele umane. Sistemul imunitar luptă împotriva acestor viruși cu limfocitele sale. Acestea includ așa-numitele limfocite ucigașe, care ucid celulele infectate cu virus – adică celulele bolnave. Sursa focarului este, ca să spunem așa, stinsă, virusul nu se mai poate multiplica, iar oamenii devin din nou sănătoși. Prin urmare, o vaccinare potențial periculoasă nu este necesară în majoritatea cazurilor.

– Dar nu trebuie să protejați în special grupurile de risc? Cum ar trebui să se comporte generația de peste 65 de ani?

Bhakdi: Eu aparțin grupului de risc. Dar nu vreau ca oamenii din jurul meu să fie atât de restrânși încât mijloacele de trai și viața lor să fie distruse doar pentru a mă proteja. Asta ar fi egoism.

– Deci, vă preocupă proporționalitatea fondurilor?

Bhakdi: Sunt de acord. Această natură disproporționată a măsurilor distruge țara, distruge mijloacele de trai, duce la falimentul întreprinderilor, boli mintale și chiar sinucideri. Apelul meu: lasă viața să meargă normal. Pericolul Corona nu justifică niciuna dintre aceste restricții cu consecințele lor.

– Deci refuzați vaccinările deoarece sunt prea periculoase. Dar cine vorbește împotriva unui mijloc mai simplu de protecție? Cine vorbește împotriva cerinței măștii?

Bhakdi: Cerința măștii este o idioțenie deoarece se presupune că protejează împotriva unui pericol care nu există. Măștile au efecte psihologice nocive asupra copiilor la școală, de exemplu. Este aproape tortură ceea ce li se face copiilor.

– Ce spuneți despre rapoartele din ce în ce mai frecvente de deteriorare pe termen lung a diferitelor organe ale cuiva care a fost infectat anterior cu coronavirus?

Bhakdi: Există consecințe de daune la aproape fiecare virus. Chiar și la gripă. Acest lucru este cunoscut și nu o caracteristică specială a Covid-19. Acestea sunt cazuri individuale, excepții absolute, care sunt prezentate acum ca regulă.

– Cum explicați numărul relativ ridicat de decese în țări precum SUA, Brazilia sau în altă parte?

Bhakdi: Da, în alte țări rata mortalității este cu siguranță mai mare decât în ​​Germania. Dar la sfârșitul anului nu veți găsi nicăieri un exces semnificativ de mortalitate. Dar poate cifre care sunt puțin mai mari decât în ​​mod normal, în medie anuală, chiar și după o epidemie severă de gripă. Prin urmare, Coronei nu ar trebui să i se acorde o importanță excesivă. În plus, decedatul moare aproape exclusiv cu una sau mai multe boli anterioare. Vârsta medie este de peste 80 de ani.

– Domnule Bhakdi, de ce nu sunteți văzut la talk-show-uri precum Lanz, Illner, Plasberg și Co.? Nu vreți sau nu sunteți deloc invitat?

Bhakdi: Sigur că nu sunt invitat. (…) Nu există niciun interes pentru alte perspective.

De exemplu, ministrul nostru pentru sănătate din Schleswig-Holstein, Heiner Garg, a spus succint că știe punctul meu de vedere și că nu are timp pentru mine. Aș dori să văd o discuție mai profundă. Nu poți fi redus la tăcere dacă te abati de la curentul principal.

– Ce le-ați recomanda politicienilor? Sfârșitul tuturor măsurilor? Nu mai există reguli de distanță? Stadioane pline din nou?

Bhakdi: Firește. Nu există o epidemie de anvergură națională și, prin urmare, nu este nevoie de toate aceste restricții.

Toate măsurile ar trebui anulate imediat. Dar, bineînțeles, nu ar trebui să mergeți la muncă sau la carnaval dacă aveți o răceală. Și nici la bunici, dacă sunt deja bolnavi. De asemenea, trebuie respectate măsuri de igienă, cum ar fi spălarea mâinilor. Dar acest lucru a fost adevărat și înainte de coronavirus.

Prof. univ. Dr. med. Sucharit Bhakdi

Tânărul de 72 de ani este specialist în microbiologie și epidemiologia infecțiilor. A condus Institutul de Microbiologie Medicală și Igienă de la Universitatea Johannes Gutenberg din Mainz timp de 22 de ani și a lucrat în îngrijirea pacienților, cercetare și predare. A publicat peste 300 de lucrări în domeniile imunologiei, bacteriologiei, virologiei și bolilor cardiovasculare. Pe lângă numeroase premii, i s-a acordat Ordinul de Merit al statului Renania-Palatinat.

Prof. Dr. Karina Reiss

Tânăra de 45 de ani cercetează și predă la Centrul de Cercetare Quincke din Universitatea Christian-Albrecht din Kiel landul Schleswig-Holstein – până de curând împreună cu soțul ei. Ea activează în domeniile biochimiei, infecțiilor, biologiei celulare și medicinei de peste 15 ani. Calificările sale profesionale sunt dovedite de peste 60 publicații în reviste internaționale, pentru care a primit numeroase premii și recunoașteri.

Tradus din www.en24.news via Invictus

Citiți și A ne vaccina sau a nu ne vaccina? Aceasta este întrebarea

5 Comments

 1. Sigur,acești cercetători sunt proști!
  Urgent ,foarte urgent, să le fie ridicat dreptul de apractica medicina și trimiși la perfectionare,in Romănia.
  Universitatea PNL @Arafat,Cercel,Rafila,Iohanis,Orban și Tucan și restu…….,ii așteaptă pentru ai școlariza ,in arta minciunii și a manipulări.

 2. satan exista

  Aviz celor ce doresc vaccinare;dar sa nu acuze pe nimeni cand vor ajunge sa manance cu paiul sau vor face un cancer galopant;spun cand si nu daca,deoarece nu se pune problema ca nu se va intampla acest lucru;necunoscuta este cand se va intampla aceasta.

  • stefan

   vaccinurile moderne modifica adn ul. sunt facute sa provoace sterilitate si deces cu efect intarziat

 3. Mai”satanule exista”,sti tu ce zici?Iti spun eu ca sa-ti limpezesti dovleacul tau tafnos de imbecil ce este.Spui ca voi puteti sa luati antiinflamatoare dar sa nu va mirati daca intr-o zi va calca un autobuz pe trecerea de pietoni.Unde dai si unde crapa.Capra neagra calca piatra,piatra crapa-n patru,crapaiar capul caprei negre-n patru cum a crapat piatra-n patru.Vorbe si iar vorbe spuse din proprie initativa ceace dovedeste o slaba conectiune chimica si electica in creierul matale,sau vorbe impuse,adica vorbe a fi spuse din”dorinta arzatoare”a altora,ceace dovedeste jigodie miseleasca,canalie sau muncitor cu turu la distrugerea lumii. Toata lumea normala la capatina a inteles miscarea acestui virus poreclit Covit19,El este aruncat din vointa unor orgoliosi paranoici,cu ajutorul ziarelor din mass media lumii acoperite cu munnti de bancnote,nu se stie daca false sau hartie higienica,cu scopul de prostire a prostilor,astfel fiindu-le foarte usoara prinderea lor de gat pentru”asezarea”juvatului in mod foarte civilizat,nu?

 4. satan exista

  @@@IO…gerules,pana la urma iti vei face acest vaccin?asta este ceea ce conteaza cu adevarat;nu sa vorbesti vorbe;a,inca ceva:vrei dovezi cu privire la acest vaccin cum ca te va transforma intr o leguma?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.