Atitudini

Nu voi mai vota niciodată!

  Dacă până acum doar bănuiam, acum sunt sigur că, începând cu 2009, în România nu au mai avut loc […]

 

Dacă până acum doar bănuiam, acum sunt sigur că, începând cu 2009, în România nu au mai avut loc alegeri democratice pe bune, ci doar un circ penibil pentru prostirea populației, cei aleși fiind puși în funcții prin negocieri de culise și la indicațiile stăpânilor externi ai României sau în urma solicitărilor unor corporații cu interese în România.

În 2009 Băsescu a fost reales președinte deși nu câștigase la vot. În 2012 80% dintre votanți au votat ca Băsescu să fie demis și cu toate astea a rămas în funcție. La fel s-a întâmplat și în 2014, când între exitpoll și rezultatul alegerilor a fost o diferență de 20% și Ponta și-a recunoscut înfrângerea înainte de numărătoarea voturilor, în urma unui telefon primit de la ambasada SUA care a ordonat numirea lui Iohannis.

În octombrie 2018 referendumul pentru familie a fost compromis prin boicot. La alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 au câștigat cei din partidele „de dreapta”, susținute din exterior și care reprezintă interesele puterilor străine, iar acest lucru a dus la arestarea lui Liviu Dragnea, care fusese plănuită înainte de alegeri. Această „victorie” a fost folosită apoi pentru a justifica venirea la putere a PNL. Iohannis a câștigat al doilea mandat tot în contradicție cu realitatea și la un scor electoral mult prea mare în raport cu performanțele nule pe care le-a avut în primul mandat.

Acum, la alegerile locale de duminică, escrocheria a fost și mai evidentă. Cu câteva minute înainte de închiderea urnelor CTP deja lăuda poporul pentru lecția, pe care a dat-o prin ieșirea „masivă” la vot, unor „forțe” cu anumite inrerese care au desfășurat chipurile o propagandă pentru a descuraja participarea la alegeri.

Cei de la USR deja sărbătoreau victoria, deși tot ce se știa erau rezultatele exitpoll-urilor. Acestea sunt total irelevante și nu se poate stabili un rezultat sigur pe baza lor. Deci de unde atâta convingere că au câștigat? Exitpoll-urile se realizează pe baza intervievăriii unui număr de alegători la ieșirea de la urne și prelucrarea acestor date prin metode statistice. Pe lângă faptul că exit-poll-urile au o marjă de eroare destul de mare, nu se poate pune bază pe ele pentru că nu pot fi verificate în ceea ce privește corectitudinea.

În concluzie e clar că rezultatul a fost stabilit înainte și acceptat de toate partidele, tutelate de ambasadele străine și servicii și care au trădat în mod josnic interesul populației. În ultimii 11 ani au câștigat în alegeri doar forțe politice trădătoare și care reprezintă interese străine. Iar rezultatele referendumurilor au fost doar în interesul și pe placul străinilor și urmând cu strictețe implementarea agendei globaliste.

Cine a câștigat acum alegerile? Nicușor Dan, un individ dubios, care în trecut dădea bani cu camătă prietenilor, care nu are charismă, este mototol și greoi în exprimare în public și care își scoate mucii din nas și îi bagă în gură chiar și în fața camerelor de filmat. Singurele lucruri prin care s-a remarcat au fost să blocheze constant proiectele inițiate de primarii în funcție și să târască Primăria Capitalei în tot felul de procese. E clar că, la fel ca și USR, Nicușor reprezintă interesele de afaceri ale unor grupuri private și aceasta a fost miza principală în lupta pentru Primărie. Mi-e greu să cred că un astfel de personaj a fost preferat de bucureșteni, la fel și în cazul alogenei Clothilde și mai ales mi-e greu să cred că un tăntălău ca Iohannis a fost votat de două ori de români, în ciuda rezultatelor catastrofale pe care le-a avut în primul mandat de președinte.

Deci, am decis: NU VOI MAI VOTA NICIODATĂ! E o pierdere de timp, o acțiune total inutilă și duce mereu la dezamăgire.

                                                                        Dan TĂNĂSESCU, dantanasescu.ro

PS: Discursul acestui păcălici îmi întărește și mai mult convingerea că am dreptate.

Citiți și Să vă zic de ce nu voi mai merge la vot!

12 Comments

 1. observator

  Si sa se propuna o Lege care sa-i protejeze pe toti cei care refuza sa-si aleaga stapanii, astfel incat toate deciziile guvernului sa-i afecteze doar pe cei care ii voteaza…. Aleg sa nu merg la vot si sa fiu suveran… prin urmare Aleg sa nu ma supun celor care NU ma reprezinta. Legea pe care eu o voi respecta sa fie Constitutia si Legea Bunului Simt…. Cei care isi dau puterea in manile altora, nu au decat sa suporte nazurile stapanilor. Nimeni nu trebuie sa fie pedepsit pt greseala altora caci fiecare are dreptul sa Aleaga.. Iar a NU alege un stapan e tot o Alegere care trebuie sa fie respectata.

 2. alex

  Corecte afirmatii! Felicitari pentru articol! La fel voi proceda si eu!

 3. Eugen

  E totusi gresit spus “Nu am cu cine”, fiindca e cu cine.
  Corect ar fi “Eu nu votez fiindca alegerile sunt fraudate si in plus prostii sunt atat de multi incat eu nu mai contez”.

 4. ioanca

  În curând hotărârea voastră de a nu mai vota va fi doar o expresie nulă pe agenda „noii ordini”, vor face legi de aşa natură încât votul tău va pute fi exprimat de o altă entitate, prin computer sau telefon, nu vă impacientaţi…, să aplaudăm tehnologia viitorului…, fraierilor.

  • observator

   In cazul asta, care mai e diferenta intre a vota si a nu vota?!
   Votand de atata vreme, chiar nu am reusit sa invatam nimic?! Chiar nu observam ca nu s-a schimbat nimic!?! Stanga sau dreapta, aripi ale aceleiasi pasari.. iar noi nu facem decat sa ne alegem cui sa ne dam puterea. Doar asa ii imputernicim pe altii sa dea legi pt fraieri apoi ne plangem ca nu stiim cum am ajuns acolo. Oricum, ei se aleg singuri.. dupa cum sper ca ai observat deja. Votul nost.. doar praf in ochii ignorantului.. doar decoratie de patriotism in pieptul egoului… Daca nu ai inteles asta pana acum, inseamna ca e cam tarziu sa te faca cineva sa intelegi Minciuna eterna. Si totutsi, niciodata nu e prea tarziu
   A astepta ca, schimbarea sa vina din afara, e o iluzie in care am fost prinsi de multa vreme… Doar o schimbare in constiinta ne mai poate scoate din bucla asta de infinita prostie umana… Acum, fiecare dupa puterile lui de intelegere.

   • Tudor

    Cu venitul de dinafară. Spania e țara cu cele mai multe investiții străine, cel puțin din Europa. Cu toate acestea spaniolii sînt printre cei mai năpăstuiți din Europa. Este o legăturâ directă între mărimea investiților străine și sărărăcia omului de rînd.

  • Andrei

   Din păcate nici eu numai voteaz ,cel mai grav lucru este ca votantul nu are entuziasm si nu crede in vot asta este demoralizarea populației care devine neîncrezătoare , fără pretenții predată … asemenea unui animal hăituit si lipsit de vlagă se pune jos in fața atacatorului așteptând moartea fără ripostă ….

 5. Nu contează campania electorală, ci prezenţa

  Uite o dovadă aici:

  https://www.observatorulph.ro/voxpublica/2581976-doar-33-dintre-ploiesteni-au-votat-66-dintre-ploiesteni-au-castigat-dreptul-sa-nimic

  Ai fost la vot? Foarte bine, pentru că asta îți dă dreptul să comentezi, să te bucuri, să te revolți, să… aproape orice.

  Nu contează cu cine ai votat, nu contează cine ți-a câștigat încrederea sau pe cine ai vrut să sancționezi, chiar nu contează pe cine ai pus ștampila, dar te-ai implicat.

  Nu contează dacă ai fost la vot și i-ai ștampilat pe toți, anulând astfel votul. Importat este că ai fost, iar aceasta este forma în care ai ales să protestezi, să îți arăți dezgustul și neîncrederea față de clasa politică. Ai fost la vot, te-ai ”deranjat” pentru ei și e tot ce contează.

  Până aici e bine, dar binele ăsta are o proporție îngrijorătoare: doar o treime din populația Ploieștiului s-a implicat. Ce facem cu celelalte două treimi, respectiv 66%? Nimic, absolut nimic!

  Concluzie: Mergeţi la vot, fraierilor, ca să se facă mânăreli mai uşor! Trebuie doar să semnaţi în registru, să se folosească de prezenţa voastră !

 6. gigimutu

  pacaliciul numarul 1 al Romaniei,

  acest excrement luat din germania, plantat in Romania si impus de straini la conducerea Romaniei!!!

 7. Tudor

  Ar trebui făcut Partidul Celor Ce Nu Votează (PCCNV). Desigur secțiile de votare ar trebui vegheate pt a ști cîți au mers cu adevărat la vot.
  Mai mult, vina pt toate greșelile nevoite dar mai ales voite ale celor ce conduc local sau național să fie aruncate și pe seama vecinului, cunoscutului, neamului care a mers la circul numit votare.

 8. justinianus

  Defetismul este moartea popoarelor. Nu sunt de acord cu renuntarea la vot! Atunci mai bine sa fie scos dreptul la vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.