Colimator

Numa’ „români”, unul și unul, vor să fie președinții României: Iohannis, Stanoevici, Teodorovici, Csolos, Barna și coana Bruynseels

     Doamna Ramona Ioana Bruynseels și-a lansat candidatura Vrea să fie președinte peste români și peste „România poveștilor de […]

 

   Doamna Ramona Ioana Bruynseels și-a lansat candidatura

Vrea să fie președinte peste români și peste „România poveștilor de succes” conform sloganului domniei sale. Asemănarea acestei sugestii subliminale cu „România lucrului bine făcut” a actualului președinte Iohannis este prea PERFECTĂ pentru a trece neobservată. Am săpat în desaga mea cu amintiri și am pus cap la cap o mică „fișă personală” a doamnei Bruynseels. Sper să vă ghideze la urne.

Aceasta este băgată în față de Partidul Puterii Umaniste al domnului Dan Voiculescu, proprietarul postului TV Antena 3, fratele siamez al CNN-ului din SUA. Doamna a fost numită Secretar de Stat în Secretariatul General al Guvernului (SGG) de către fostul prim-ministru Mihai Tudose. A fost apoi dată afară de Dăncilă imediat ce aceasta a devenit prim-ministru,  însă doamna premier „a fost răzgândită” imediat și a reangajat-o pe doamna Bruynseels la SGG.

Prezidențiabila doamnă a studiat la Harvard, la John F. Kennedy School of Government. Cine credeți că este printre finanțatorii acestei școli? Ați ghicit, cunoscutul păpușar George Soros prin a sa Fundație pentru o Societate Deschisă. Atât de apropiat este George Soros de JFK School of Government încât l-a numit Președinte GLOBAL al Fundației sale pe Christopher Stone, un profesor de drept de la această școală considerată drept o „pepinieră de viitori lideri ai lumii libere”. Până aici parcursul doamnei Bruynseels răspândește în aerul dâmbovițean damful puternic al DEMOCRAȚILOR americani, cei care au băgat pe gâtul românilor odiosul STAT PARALEL de care se vorbește în târg și care poartă în buzunarul de la piept poza lui Soros în ramă aurită.

 

Click pe colajul fotografic pentru mărire!

Acum că am stabilit de unde vine doamna Ramona Ioana Bruynseels, hai să vedem încotro se duce sau mai bine spus încotro vrea să ne ducă pe noi. Personal cred că răspunsul se află în fotografiile pe care le atașez la acest comentariu. Priviți cu atenție câtă asemănare există între imaginile din campaniile electorale ale DEMOCRATEI Hillary Rodham Clinton (foto dreapta sus) și a noastră candidată (foto stânga sus). Aceleași culori, aceeași costumație, aceeași coafură, aceeași poziție. La Clinton culorile reprezintă steagul american, la Bruynseels reprezintă … tot steagul american.

Fotografiile din josul colajului, o arată pe doamna candidată în compania Ambasadorului SUA Hans Klemm și a lui Mihai Tudose (foto stânga) și pe George Soros împreună cu profesorul de la marea școală de produs lideri GALACTICI (foto dreapta jos). Sunt convins că echipa de campanie a doamnei Bruynseels trage din greu să modeleze în mentalul colectiv românesc o imagine care să o propulseze pe doamnă drept în turul 2 al alegerilor. De aceea cred cu putere că acele culori, atitudini, imagini, nu sunt deloc întâmplătoare. Dacă vreți să înțelegeți mai bine cât de puternic este impactul asemănării celor două imagini ale lui Clinton și Bruynseels în subconștientul privitorilor citiți capitolul despre MANIPULARE și mesaje subliminale din cartea mea, Îndreptarul Renașterii Neamului Românesc, disponibilă gratuit pe această pagină. Cartea poate fi citită aici: Indreptarul Renasterii Neamului Romanesc.

Lumea bună a serviciilor secrete, CIA și sucursala SRI: Tartorul Hans Klemm și oferta lui electorală pentru poporul român.

Doamna Bruynseels, candidat la Președinția României, a ținut o ședință de întrebări și răspunsuri pe facebook. Întrebată de ce la inaugurarea candidaturii nu a fost folosit NICI UN STEAG TRICOLOR, această vajnică româncă a răspuns că „nu a vrut ca steagul să fie CANIBALIZAT”. Cum? Am mers la dicționar și am aflat că termenul se referă la consumul de carne umană.

Să mergem mai departe. În legătură cu cele trei culori de campanie alese, albastru, roșu și alb, doamna noastră a mărturisit că acestea sunt culorile sale preferate chiar și pentru haine. Spunea asta în timp ce era îmbrăcată cu o bluză de culoare…verde/kaki (vezi foto).

Nu-i tare? Îmi place din ce în ce mai mult. Mai departe. Apropo de steagul tricolor, a adăugat că nu-l folosește pentru că nu vrea să o acuze nimeni „că se folosește de simbolurile naționale pentru a ajunge la sufletele românilor”. Ați înțeles românii mei dragi? Deci, conform doamnei cu Harvardu’ de școală de guvernare la bază, nu simbolurile naționale sunt legătura dintre oameni. Așa.

Iar pe final, am aflat că dacă o votăm pe domnia sa aceasta va aduce 50 de avioane pline cu investitori străini. Exact așa a spus, jur că nu fac mișto, jur că nu am inventat nimic din tot ce am scris aici. Deci după ce că de 30 de ani străinii ne jefuiesc țara, ne distrug capitalul românesc, ne fură ca-n codru, nu plătesc taxele datorate românilor, ne siluiesc justiția și ne schimbă legile, ne dezgolesc pădurile seculare, ne secătuiesc apele minerale, gazele naturale și tot ce putea fi întreprindere profitabilă, doamna noastră MAI ȘTIE ÎNCĂ VREO 5.000 de investitori străini gata să ne fericească în același fel.

Și ca să fie tacâmul complet, cosmopolita prezidențiabilă a încheiat spunând că ne mulțumește pentru participarea la sesiunea de „Q and A, sau Î și R”! Probabil că dacă spunea „întrebări și răspunsuri” nu dădea bine la tefeliștii care-i sorb fiecare cuvânt și care-i scriau pfacebook „Bravo, te votăm, suntem cu tine!”. În acel moment Pronia Cerească s-a pogorât din ceruri asupra domniei sale și i-a dat gândul cel bun de a încheia emisiunea în direct. Pentru cei care încâ nu știu (sau nu le vine să creadă încă) doamna Ramona Bruynseels vrea să fie Președintele României. Și dacă vă vine să credeți și dacă nu, această doamnă este finanțată cu bani MULȚI DE TOT pentru această campanie electorală. Atenție dragii mei, atenție mare.

Concluzia mea este că neamului românesc i se pregătește din nou o mare păcăleală coaptă în cuptoarele globalist-progresiste care nu au nimic în comun cu sufletul nostru curat și iubitor de țară. Iar când veți asculta-o pe doamna Bruynseels vorbindu-vă de iubire, copii, familia tradițională și țara poveștilor de succes, amintiți-vă acest articol al meu. În ultimii 30 de ani neamul meu nu a primit nimic bun din partea lui George Soros și nici de data aceasta nu cred că o să curgă lapte și miere din buzunarele doamnei. Români, votați românește! România românilor, numai a românilor și a tuturor românilor!

                                                                                                                  BOGDAN VASILE

Nota redacției „Justițiarul”: Nicolae Ceaușescu a fost ultimul președinte român care a condus România. Cei care i-au urmat au fost toți alogeni. Nu se poate permite accesul băștinașilor în fruntea țării, fiindcă un român adevărat nu ar fi capabil să devină trădător absolut, să  lupte până la capăt împotriva propriei țări și să participe, în calitate de complice, la jefuirea acesteia! Din 1990 încoace românii nu au mai avut acces la funcția de președinte al țării, iar din anul 1996 președinții au fost numiți, nu aleși. Votul a fost doar praf în ochii naivului electorat pentru mimarea democrației.

8 Comments

 1. stefan

  Vai mama noastra! Ne meritam soarta.

  • Codruţ

   Te rog, dă sentinţe din-astea doar în numele tău.

 2. SIngura soluție pentru România este impunerea unei dictaturi de tip fascist, după modelul fraților Strasser. Un fel de strasserism românesc bazat exclusiv pe industria agricolă (singura și cea mai profitabilă industrie a României, din toate timpurile) și reformarea acesteia. Gata cu iluziile propagate de așa-zisa ”civilizație” occidentală, gata cu progresismul deșănțat, gata cu așa-zisa industrie IT, tehnologizarea în masă și spălarea creierelor copiilor noștri, gata cu liberalismul și neoliberalismul globalist (care în fapt e neomarxism), gata cu politicile legate de egalitatea de gen…și enumerarea poate continua. Îndeajuns.

 3. adria

  Şi eu am ajuns la această concluzie de ceva vreme: „un român adevărat nu ar fi capabil să devină trădător absolut, să lupte până la capăt împotriva propriei țări și să participe, în calitate de complice, la jefuirea acesteia.”

  Pentru cei interesați cum s-a transformat Harvard dintr-un colegiu a cărui misiune declarată și înscrisă în cartă (la 1650) era educația tineretului în „cunoaștere și virtute” într-o universitate obsedată de ambiția de a schimba societatea și modul ei de organizare citiți:
  http://www.culturavietii.ro/2016/07/16/o-harvard-ce-ai-facut/

  • IQ100

   1760 sau 1761, iluminatii

 4. gigimutu

  hm,

  50 de avioane zici matale, nu-i asa?
  da, avioane de hartie, si investitori de paie!

  hai ca ti-am zis-o, duduie!

 5. gheorghe

  Frumos inceput de campanie…Fara tricolor, ca doar functia de Presedinte nu are legatura cu simbolurile Tariii.
  … si fara numele de familie, ca familia nu inseamna nimic nimic pentru un viitor Presedinte, nu-i asa?
  Pentru nesimtirea de a-si ascunde numele era destul sa fie huiduita…
  Pentru greata fata de canibali ale caror voturi vrea sa o faca Presedinte, prin sfidarea si desconsiderarea simbolurilor Tarii se cuvine sa fie chemata in Justitie sa raspunda (plateasca) pentru ofensa adusa romanilor.
  Sa plece acolo unde s-a vandut pentru bani, ca unirea cu sectantii sau papistasi tot in animalitate se afla, fara nici o binefacere sufleteasca.
  Asa amuzant este cand vezi mixarea romanilor cu alte natii… nu e mai ajunge Tara, neamul este prea jos fata de nasul lor… se leapada si au pretentia sa fie aplaudati.
  Oricum, fata eio nu sugereaza vreo „umbra” [macar] de inteligenta, cu orice diploma ar defila; se vede dupa manifestarea asta electorala ca e redusa mintal.

 6. Gabi

  Mai corect de atat nici nu se putea spune… e foarte adevarat. E uimitor cat de bine poate cineva sa isi gaseasca cuvinte atat de potrivite intr-un timp atat de scurt, dvs ati putea sa ii faceti intreaga campanie praf fara prea mare efort (probabil si intr-un timp record)…
  Problema este urmatoarea (cea de care eu ma tem cel mai mult): ” Cu Prostia, nu te pui „…
  Sunt convins ca dvs sunteti perfect constient de acest lucru – in timp ce eu incep sa ma tem ca o sa ia un scor serios, chiar si asa, „venita de nicaieri” cum se spune…
  Credeti ca e posibil sa ajunga in turul 2?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *