Atitudini

O analiză remarcabilă a generalului Dumitru Iliescu: Dragnea a fost închis fiindcă s-a opus stăpânilor coloniei!

                      Mesaj pentru Liviu Dragnea Nu l-am simpatizat niciodată pe […]

 

                    Mesaj pentru Liviu Dragnea

Nu l-am simpatizat niciodată pe Dragnea, dar o fac acum, când nu mai este în fruntea PSD, când hienele Secolului Cyberspatiului, al Erei Informaționale, al Revoluției Digitale, s-au năpustit asupra sa și reușind să-i devoreze proiecția în interiorul partidului, dar și a electoratului, l-au trimis în spatele gratiilor. De ce au făcut-o? Dacă lecturați articolele mele anterioare veți înțelege foarte ușor (sper să nu vă fie la fel de greu ca lui Iohannis).

Anul trecut, pe 7 septembrie, am scris analiza „Pericolul care îl paște pe Dragnea”, publicată în „Justițiarul sibian” sub titlul Opțiunea generalului Dumitru Iliescu este mai mult patriotică decât politică, unde explicam de ce este liderul PSD țintă și a cui țintă este. Nu am să reiau cele prezentate în mai multe materiale despre Liviu Dragnea, ci vreau doar să va reamintesc că lucrurile s-au derulat, din păcate, așa cum le-am prezentat atunci.

Nu poate nimeni să mă convingă de independența și corectitudinea actului de justiție aplicat acestuia, așa cum încearcă cu mulți dintre dumneavoastră, pentru că eu știu cum au făcut-o, la comandă politică și în disprețul total al legii!

Am rămas total surprins să aud lideri respectabili ai PSD afirmând că „în partid nu se va mai face referire la justiție”, și mi-am pus întrebarea ce mai caută acolo. Cine mai face atunci politică în domeniul justiției, procurorii??? Sau oamenii politici care fac parte din forul legiuitor al țării, din guvern și din ministerul de profil, care răspund în față electoratului pentru modul în care o fac. Poate să lipsească aspectele legate de acest subiect din programele formațiunilor politice cu care acestea se prezintă în campaniile electorale? Orice politician responsabil, neaservit și întreg la minte, va răspunde că nu. O fac doar cei care se află sub comandă celor care păstoresc Statul Paralel Trădător și Mafiot sau cei cărora le-a intrat frică în oase.

Nu spun că Dragnea nu a avut lipsurile lui, ezitările lui care au cântărit greu în evoluția și imaginea partidului, de multe ori l-am criticat destul de dur pentru ele și le-am evidențiat în analize anterioare. Sunt convins că putea fi acuzat pe drept de multe fapte, dar nu a fost. L-au închis pentru ceea ce NU ERA VINOVAT, pentru o presupusă intervenție în favoarea a două angajate care ar fi prejudiciat statul cu 8000 de euro, bani care de altfel fuseseră demult recuperați. Cum să ne convingă cineva că este o condamnare corectă, când statul a fost păgubit cu sute de milioane și chiar miliarde și nu a răspuns nimeni și nu s-a recuperat nici măcar un euro?

De fapt ei nu încearcă să ne convingă, ci să ne atenționeze că așa pățesc cei care li se opun! Și Dragnea, mai ales în ultima perioadă, li s-a opus vehement, devenise un obstacol greu de surmontat, un obstacol care le bară calea spre zeci și sute de miliarde de euro. S-a răzvrătit împotrivă stăpânilor de sclavi ai acestui secol dinamic, împotriva celor care ne-au cucerit și dominat în ultimii 30 de ani, lucru recunoscut și de analiștii lor de marca. Nu dorea altceva pentru noi decât libertate și o viață mai bună. Ați întâlnit vreodată în istorie ca stăpânii de sclavi să fie de acord cu libertatea acestora? Cu siguranță nu. Atunci cum va imaginați că puteau să fie de acord acum și să îl lase pe Dragnea să o facă.

Poate vă întrebați cine sunt stăpânii care ne-au cucerit și ne exploatează. Sunt convins că intuiți răspunsul, mulți dintre dumneavoastră îi cunosc, dar eu am să-i prezint totuși, mai ales pentru cei care nu au avut privilegiul accesului la informațiile la care am avut noi. Stăpânii lumii sunt întemeietorii noului imperiu cu valențe mondiale, iar noi suntem sclavii globalizării. Ei sunt reprezentanții corporațiilor aflate în continuă expansiune, în căutarea de noi resurse și piețe de desfacere. Imperiul pe care l-au clădit și îl dezvoltă se deosebește substanțial de imperiile clasice, cunoscute în istorie, la fel și mijloacele pe care le folosesc pentru a cuceri noi țări, noi națiuni.

Dacă până nu demult cuceririle erau făcute prin puterea armelor, acum se fac prin mijloace cu totul diferite, recurgerea la arme făcându-se doar dacă au fost epuizate toate celelalte căi.  Atunci când descoperă o țara cu potențial serios în domeniul resurselor naturale, trimit în luptă asasinii economici. Misiunea lor este de a determină guvernele respective să se îndatoreze financiar extrem de mult, atât de mult încât să nu poată să plătească, dirijindu-i către Bancă Mondială sau alte organisme internaționale similare, care pretind în schimb aplicarea unor programe care, chipurile, să asigure rambursarea banilor, programe în care privatizarea obiectivelor economice strategice, a celor foarte importante, a resurselor naturale, să fie făcute la prețuri mult diminuate și care revin corporațiilor călăilor economici.

Deși sumele împrumutate sunt de zeci și sute de miliarde de dolari, ele nu ajung niciodată în visteria statului respectiv, ci a corporațiilor care vin să dezvolte investiții mari în diverse domenii și care beneficiază de profituri enorme. Deci o țara se împrumută la ei, ca să crediteze și să beneficieze de împrumut corporațiile lor. Încet, încet, pun stăpânire pe tot, de la resurse la obiective economice strategice, la afaceri foarte profitabile, pe serviciile către populație etc. Dar niciodată planul pe care îl impun nu scoate din criză țara respectivă, ci, din contra, o afundă și mai mult.

Ați văzut să reușească vreodată un program impus de FMI? Cu siguranță nu ați văzut. Nu vi se pare cunoscut acest scenariu? Nu așa s-a întâmplat și la noi? Cu certitudine așa a fost și încă mai este. La noi, spre deosebire de alte state, nu a fost nevoie de forță armelor așa cum s-a întâmplat în alte țări, exemplul cel mai elocvent fiind Irakul.

Corporațiile sunt cele care decid politicile la nivel mondial și au un ascendent semnificativ asupra guvernelor și structurilor statale de baștină, sau celor pe care le cuceresc. Principala lor preocupare, când ocupă un spațiu nou, este aceea de a impune persoane fidelizate în conducerea structurilor statale de forță, care să le asigure garanția prăduirii nestingherite a avuției naționale și a desfacerii produselor lor, neconforme standardelor internaționale, pe piața internă. Dar nu numai pe aceștia îi transformă în marionetele lor! Oamenii politici importanți, funcționari de rang înalt, specialiști în diverse domenii, magistrați, militari și alte persoane importante fiind cu toții supuși aceluiași proces de fidelizare.

De fiecare data când cuceresc o nouă țara încep să-și creeze baze militare pe teritoriul țării respective, ca o garanție fermă că interesele lor vor fi protejate și aparate. Așa s-a întâmplat și în România. Ne-au transformat, fără să ne dăm seamă, în sclavii lor, făcându-ne să ne îndatorăm din ce în ce mai mult. Nu credeți că așa este? Atunci puneți-va întrebarea unde se duc banii pe facturile pe care le plătiți lunar? La firmele noastre? Cu siguranță nu. Unde se duc banii pe care îi plătiți pe energia electrică consumată, pe gazele naturale, pe benzină de la pompe, pe apa, pe canalizare și salubrizare, comisioanele și dobânzile la împrumuturile bancare și pe alte multe servicii care vi se asigură? La firmele lor se duc, care cresc constant prețurile, cu mult peste nivelul practicat în țările de baștină, politică prin care ne îndatorează din ce în ce mai mult și ne mențin statutul de sclavi.

Ei recurg la orice mijloace pentru a-i îndepărta în diverse moduri, inclusiv fizic, pe cei care li se opun și le lezează interesele. Așa s-a întâmplat și cu Liviu Dragnea, care a încercat să le pună stavilă, care a inițiat Legea offshore, prin care le-a blocat exploatarea pe nimic a resurselor naturale din Marea Neagră. A inițiat un program de susținere a firmelor românești, de sprijinire a producătorilor agricoli, de realizare a unui lanț de magazine la nivel national, în care aceștia să își comercializeze produsele, de interzicere a produselor importate care nu respectă standardele de calitate din țările Vest-Europene, de stopare a exportului de masă lemnoasă neprelucrată și multe altele, care le-afectau grav interesele, cu pierderi de sute de miliarde pentru ei.

 Condamnarea lui nu s-a făcut întâmplător pe o speță în care nu avea nici o vina și în care făcătura se vede de la o poștă, s-a făcut așa, într-o manieră atât de evidentă în disprețul legii, pentru a ne demonstra că ei sunt stăpânii și cei care li se opun vor avea aceeași soartă. A fost un avertisment, la fel ca asasinarea în public a lui John F. Kennedy din SUA, deși putea să fie eliminate de așa natură încât să pară moarte naturală sau accident, dar trebuia transmis un mesaj clar: „Cine nu ni se supune nouă, va avea aceeași soartă!

Prigoana împotriva liderilor cei mai importanți ai partidului, cei mai vocali și scoaterea acestora din zona de decizie, pe motiv că sunt oamenii lui Dragnea, are același scop: controlul asupra partidului și a deciziilor politice care se iau, astfel încât să nu li se mai lezeze interesele. Acest scenariu este foarte cunoscut și aplicat în multe țări. De aceea mesajul pe care îl trimit lui Liviu Dragnea și oamenilor de bine din PSD este acela de a nu abandona lupta pentru protejarea românilor de hienele care s-au năpustit asupra lor, pentru apărarea drepturilor și libertăților lor fundamentale, a bogățiilor date nouă de Dumnezeu sau realizate prin eforturile și sudoarea noastră.

 Pentru toate acestea, pentru curajul de a luptă cu stăpânii de sclavi, toată stimă, Liviu Dragnea!

                                                                                                           General Dumitru ILIESCU

8 Comments

 1. gelu

  De 30 de ani in Romania atat SRI cat si SIE, detinatoarele puterii adevarate stabilesc tinte, ataca mediatic si arunca-n inchisoare politicienii care le pun in pericol puterea ilegala pe care o detin. Si mai nou se folosesc si de ONG finantate masiv de guvernele occidentale si corporatiile straine, ca trupe de asalt stradale impotriva adversarilor politici. In aceste conditii pentru ca Romania sa devina o democratie adevara si functionala trebuie ca Parlamentul sa voteze legi prin care: 1.SRI sa nu mai aiba voie sa desfasoare operatiuni financiar-economice de orice fel. 2. SRI sa fie demilitarizat si redus cu 5/6 din capetele de organe active in acest moment la nivelul cap organ/100.000 locuitori din Franta, Germania, Italia, USA, Spania, USA. 3.Toti ofiterii servicii-politie judiciare-procurori-judecatori care au lucrat pe baza Protocoalelor sa fie concediati cu interdictia de a mai activa in SRI, Politie, Parchete si Instante de Judecata si Mass-media. 4. ONG sa fie obligate sa-si transparetizeze finatarile din tara si strainatate. 5. ONG finantate din strainatate sa fie declarate Agenti de Influienta Externa. Fara aceste 5 masuri Romania va avea parte de acelasi balci politic instrumentat de SRI si SIE ca si pana acum.

 2. Minerva

  Fostul basist si PDL-ist Gelu Visan scria marti pe blogul personal (pe fb e suspendat) [Posted at 16:44h in Uncategorized by Gelu Vișan 0 Comments 2 Likes Share] (de ieri linkul nu se mai deschide, oare de ce 🤔) :     PSD a fost capturat de Statul Paralel, Noua Securitate sau Servicii și de Multinaționale. PSD nu a pierdut alegerile. Au fost luate voturi de la PSD, dar și de la USR, și date la PNL, UDMR, PRO România, PMP, pentru a intra în Parlament. In trecut au fost alegeri in care, cu martori, am știut rezultatul alegerilor pe țară, la zecime, cu două ore și jumătate înainte de a se Închide urnele. Acum, de la PSD s-au luat minimum patru sute de mii de voturi, de la USR minimum trei sute de mii și redistribuite. Agenții cu tabletele, au avut rolul lor: de a influența rezultatul, de a mări cvorumul, dar și se a transmite din secții anumite lucruri. Singura greșeală pe care i-o imput lui Dragnea este că a plecat noaptea de la sediul PSD fără să facă numărătoarea paralelă. I s-a comunicat probabil că a pierdut și că va fi condamnat a doua zi, și a cedat. Era omenește să cedeze. În direct cu mine, la trei dimineața, Rareș Bogdan a transmis date după așa numită numărătoare paralelă de la sediul PNL, in care PSD, dupâ numărătoarea paralelă a PNL, avea cu totul alt procent, egal cu cel al PNL-ului de azi. Numărătoarea paralelă e o șmecherie inventată de Videanu pentru a masca accesul la Softul de numărare. In acest moment, pot doar să spun că sunt două partide, unul din ele fiind PNL, care au acces la soft in timpul alegerilor, in paralel cu STS. Ambele sunt in PE. Duminică noaptea a fost un compromis: vreți să băgați ProRomânia și UDMR, intrăm toți. A fost sacrificat ALDE, care de fapt trecuse pragul. Pentru cunoscători, cheia de final trebuie să bată și pe orizontală. Rezultatul real al alegerilor este următorul: PSD: 29%, USR 28%, PNL: 25%, ALDE: 6 %. Pro România, UDMR, PMP nu au trecut pragul. Înțelegerea a fost clară, procentele redistribuite astfel încât să îngenuncheze PSD și ALDE și pentru ca Dragnea să poată fi săltat ușor a doua zi. In urmă cu două săptămâni am primit un telefon și mi s-a spus că Dragnea a fost condamnat, sentința scrisă, iar lui Viorica Dăncilă i s-a comunicat acest lucru și că dacă îl va aduce pe Mazăre va fi președintă la PSD. S-a conformat. Este prima dată când nu am crezut, până duminică noaptea, când am primit din nou confirmarea. Era prea târziu. Atunci, în emisiune, am spus-o de multe ori, aproape pe față. Degeaba. Cărțile fuseseră aruncate, cătușele pregătite iar Softul mergea. La ora la care discutăm, o parte a Noii Securități controlează PNL, PSD, Pro România, PMP, UDMR, iar cealaltă parte USR. Prima e condusă de Helvigh, cea de-a doua de Coldea. Singurul partid rămas pe dinafară este ALDE, care va fi sfârtecat de PNL și ProRomânia. PSD a fost capturat cu totul de Helvigh, care a scăpat de frica schimbării de către Dragnea. Principalul motiv al condamnării lui Dragnea a fost războiul declarat împotriva Statului Paralel, care cuprindea și schimbarea legilor Serviciilor Secrete, inclusiv schimbarea lui Helvigh și Pahonțu, dar și războiul declarat dominației multinaționalelor in România. Dăncilă va anula OUG 114, dar și toate măsurile care deranjează multinaționalele. Nimeni nu mai are voie să vorbească despre Statul Paralel, Noua Securitate și Servicii, nici despre Multinaționale. PSD NU MAI EXISTĂ. LA ORICE TIP DE ALEGERI VA LUA PÂNĂ IN 20%, MULȚI LIDERI FIIND ȚINUȚI PRIN DOSARE. România a fost capturată definitiv, Securitatea controlând toate partidele. Tabăra lui Helvigh-Iohannis, paradoxal, mai are o singură problemă: Coldea și USR. Acesta va fi războiul următoarelor luni: Războiul între Helvigh și Coldea, un război între Securiști. Chiar că nu mai contează ce vrea Veorica, care l-a vândut pe Dragnea la colț de stradă: ea va face ce-i ordonă direct Helvigh și Iohannis. Opoziția este USR, Coldea și Cioloș, eventual Kovesi. IN LEGĂTURĂ CU RĂZBOIUL CU STATUL PARALEL, ACESTA S-A ÎNCHEIAT, MAI DEVREME DECÂT CREDEAM: A CÂȘTIGAT STATUL PARALEL, DRAGNEA, SINGURUL CARE RĂMĂSESE ÎN RĂZBOI CU EL, A FOST EXECUTAT, IAR LUI TĂRICEANU, CARE ORICUM SE ÎNMUIASE, ÎI VA FI RIDICATĂ IMUNITATEA.

  • gelu

   Asa este cum spune Gelu Visan dar din pacate nu prea-l asulta nimeni. Tot la fel cum televiziunile nu se inghesuie sa-l invite pe platou. L.am urmarit de cateva ori la Romaniatv dar nu prea a fost lasat sa vorbeasca. Antena3 nici nu vrea sa auda de el.

 3. nicu

  Toate aceste lucrurii sunt impuse de OCULTA SATANISTA UE – prin programul de ADERAREA Romaniei la UE daca aveti rabdare sa-l cititi pana la capat veti constata ca , indiferent de guvernare va urma :
  ( cautati pe google tratatul de aderarea Romaniei la UE si il veti gasi pe site-ul cameri deputatilor )
  Conform acestui TRATAT urmează :
  1) “”falimentarea pentru privatizarea pe 2 lei “a următoarelor bunuri ce au mai rămas încă în proprietatea statului : PTTR, CEC Bank, TAROM, CFR, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Aeroporturi Bucureşti, Romgaz, Transelectrica, Administraţia Porturilor Maritime SĂ Constanţa, CE Oltenia etc, care sint menţionate în programul de distrugerea României pe care puterea judecătorească trebuie să le bage în ” INSOLVENTA , PRIVATIZARE pe 2 lei ” in complicitate cu executivul , etc)
  2) MODIFICAREA CONSTITUTIEI
  3) Regionalizarea care se va face la fel cum s-a facut si privatizarile in Romania de 28 de ani : LEGE Nr. 315 din 28 iunie 2004 privind dezvoltarea regională în România ACT EMIS DE: PARLAMENT, ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 577 din 29 iunie 2004.
  4) Vaccinarea obligatirie = DEPOPULAREA viitorului Romaniei in timp si sigur . NU spune nimeni sa nu ne vaccinam copii , dar nu obligatoriu . Ce incredere sa mai avem in vaccinurile impuse de oculta satanista UE ? UE obliga ROMÂNIA să nu mai aibă producător național de vaccinuri”. Desfiintarea Institutul Cantacuzino!
  Pamantul Romaniei se vinde usor strainilor tocmai din cauza unei directive UE, care este menita sa permita asta in mod obligatoriu si Romania nu are voie sa se opuna. Ce ne-a dat noua asa-zisa „Lume Civilizata” ? Homosexuali, lesbiene, droguri, distrugerea valorilor, perversiuni sexuale, Codex Alimentarius, Monsanto, E-uri, razboaie impotriva asa-zisului „terorism islamic” si multe alte mizerii.
  Politicienii care sunt sau ar veni la putere din marile partide capitaliste afiliate SUA-UE, adica globalistilor, vor continua Agenda lor intr-o forma sau alta.
  Daca privim, inapoi cu 28 de ani Romanii peste 22 de milioane de ROMANI aveau casa, serviciu, salariu, pensie, familie si identitate, iar dupa 1989 ROMANII nu mai au serviciu, casa, salariu, pensie, familie si indentitate si pentru ce au iesit ROMNII in strada in 1989?
  Traim in tara unde SCLAVIA s-a LEGALIZAT prin CODUL SCLAVIEI BOC (actualul cod al muncii ) si nimeni NU protesteaza pentru ABROGAREA lui si respectarea legislatiei europene ( LEGE nr.30 din 18 mai 1994
  privind ratificarea Conventiei pentru apararea drepturilor omului şi a libertatilor fundamentale şi a protocoalelor aditionale la aceasta conventie + Legea nr. 74/1999 pentru ratificarea Cartei sociale europene revizuite, adoptată la Strasbourg la 3 mai 1996 Text publicat în M.Of. al României. În vigoare de la 04 mai 1999 + etc ) ce sant garantate doar pe hartie de art. 20 al Constitutiei “” Tratatele internaţionale privind drepturile omului ARTICOLUL 20
  (1) Dispoziţiile constituţionale privind drepturile şi libertăţile cetăţenilor vor fi interpretate şi aplicate în concordanţă cu Declaraţia Universală a Drepturilor Omului, cu pactele şi cu celelalte tratate la care România este parte.
  Trăim în țara în care nu mai există curajul de a le zice în față, cu nume și prenume, hoților din Parlament și Guvern, să se ducă dracului!
  etc , etc , etc

 4. io

  Ei, asta-i!! “Stapanii Coloniei” puteau “sa se dea si-n cur si-n cap”, rezultate nefaste pentru Romania n-ar fi existat fara PROSTIA INEGALABILA a hoardelor de “romani liberi”. Asta e! Atat merita Romania! Tinem morţiş sa ramanem sclavii Europei. Atat putem, atat avem!

 5. Valter COJMAN

  Am vazut ca Dragnea e considerat, de multi oameni prost informati si/sau rau intentionati, ca fiind cel mai mare hot din Romania, desi nu e asa. Stiu ca a inceput de la zero, ca multi romani, incepand cu 1990 (vezi link-ul: https://recorder.ro/trecutul-lui-dragnea-i-cel-mai-influent-politician-din-romania-a-fost-caraus-de-marfa-si-a-vandut-bere-la-halba/). Cand a intrat in politica avea deja bani pentru ca avea mai multe afaceri deschise, afaceri care le-a vandut si/sau inchis dupa intrarea in politica.
  Al doilea mare hot e considerat Tariceanu. Despre el nu cunosc mare lucru…

  De aceea am facut o sinteza cu adevaratii doi cei mai mari hoti din Romania.

  Primul hot in stat e IohaniSS cu doua mari prejudicii + altele mai mici:

  1. Retrocedari frauduloase de 15 miliarde de euro (vezi link-ul: https://www.stiripesurse.ro/klaus-iohannis-un-tun-de-15-miliarde-de-euro_1178317.html).

  2. Renuntarea la datoria Germaniei de peste 19 miliarde de euro (vezi link-ul: http://www.ziare.com/ploiesti/stiri-actualitate/klaus-iohannis-renunta-la-datoria-istorica-a-germaniei-fata-de-romania-de-19-miliarde-de-euro-5316475).

  3. Cel putin doua case insusite ilegal cu acte false, dovedit de justitie prin 2-3 hotarari judecatoresti definitive si irevocabile (vezi link-ul: https://www.b1.ro/stiri/eveniment/klaus-iohannis-a-pierdut-a-doua-casa-din-centrul-sibiului-luata-de-la-stat-cu-acte-false-video-130858.html).

  Al doilea hot e Basescu cu prejudicii de sute de milioane de euro si chiar, poate, de miliarde de euro:

  1. Flota disparuta, un prejudiciu de peste 320 milioane de euro (vezi link-ul: https://cyd.ro/disparitia-flotei-romaniei-a-patra-ca-marime-din-lume-un-dosar-nerezolvat/).

  2. Vila din Mihaileanu.

  3. Terenul de la Nana.

  4. Imprumutul de 20 miliarde de euro disparut in cateva zile.

  5. 128 de retrocedari frauduloase facute in doua zile, lasate cu multe persoane evacuate, pe vremea cand era primar (vezi link-ul: https://www.dcnews.ro/sinteza-zilei-traian-basescu-a-retrocedat-128-de-case-in-doua-zile-cand-era-primar_460462.html).

  6. ETC.

  • gelu

   Am postat intre ghilimele pe primii doi hoti ai tari pe Cotidianul la 3 articole dar cenzori n-au afisat-o. Deci securistii sunt vigilenti si nu vor ca “imparatii” de ieri si de astazi sa apara-n pielea goala ca hotii hotilor din Romania..

 6. Radu

  Sunt absolut întru totul de acord cu tot ce a-ți punctat. Bravo dlegeneral,cu toată stima și respectul din partea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.