Atitudini

O asociație curajoasă din Arad solicită desființarea institutului antiromânesc „Elie Wiesel”, după ce o asociația temerară din Hunedoara a cerut anchetarea FDGR și a lui Iohannis ca succesori ai naziștilor

               AM DESCHIS „AL TREILEA FRONT” După ce asociația ERORI JUDICIARE, pe care o […]

 

             AM DESCHIS „AL TREILEA FRONT”

După ce asociația ERORI JUDICIARE, pe care o conduc, a încheiat anul 2019 în forță (obținerea din partea ÎCCJ a unei hotărâri de cercetare penală a asasinilor soților Ceaușescu; proceduri avansate de mutare/înhumare a rămășițelor lui Ion Antonescu într-un cimitir) acum vizăm DESFIINȚAREA agenturii Israelului în România, numită Institutul de studiere a holocaustului din România „Elie Wiesel”. Vă punem la dispoziție primul act al acestui nou demers:

                              Către dl. prim-ministru Ludovic Orban

Asociatia ERORI JUDICIARE, cu sediul in mun. Arad, str.Iulian Grozescu nr. 4-6, sc. C, et. 1, ap. 5, jud.Arad, inregistrata la Registrul Judecatoriei Arad nr. 107/24.12.2008, C.I.F. 25045407/02.02.2009, reprezentata prin presedinte Gheorghe Bozgan, jurist., avand in vedere precedentul desfiintarii Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989, va rugam sa binevoiti

– a desfiinta Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania „Elie Wiesel” , infiintat prin H.G. 902/04.08.2005

– retinand in esenta ca scopului acestuia a fost atins in cei 15 ani de functionare si prin urmare nejustificarea cheltuielilor in continuare cu acest institutut, care este si o sursa a antisemitismului in Romania

                                                      IN FAPT

Incepem cu o intrebare : Cat timp mai este necesara functionarea acestui institut ? Cand isi va termina el „studiul” asupra holocaustului din Romania ? In 10 ani, 100 ani,1000 ani, 10.000 ani ? Pana cand banul public va fi irosit?
Ca sa intelegeti demersul nostru facem o scurta introducere: Elie Wiesel il abordeaza in 2003 pe Ion Iliescu, presedintele Romaniei si ii cere se se implice in a se lamuri chestiunea, daca a fost sau nu a fost holocaust in Romania.

Ion Iliescu: …. A existat teatru evreiesc in Bucuresti, in seara de 23 august 1944 chiar a avut spectacol. Nu a existat la Londra sau New-York, in timpul razboiului, teatru evreiesc, dar in Bucuresti era…
Elie Wiesel: Dati-l naibii de teatru, domnule presedinte, eu de holocaust vorbesc, daca a existat sau nu, trebuie sa ne sprijiniti sa-l dovedim.
Ion Iliescu: Pai, trebuie facuta o comisie de cercetare mai intai, sa vedem despre ce-i vorba ,
Elie Wiesel:  O avem, chiar una internationala, eu sunt presedinte si am in ea specialisti evrei in holocaust, diplomati unii, printre care si Rosenne Meir fostul ambasador al Israelului in SUA si chiar cativa istorici romani, in ipoteza ca avem intrebari de natura istorica
Ion Iliescu: Bine, astept concuziile ei.
Elie Wiesel: Ne trebuie o recunostere oficiala pentru Comisia internationala, eu o am doar in ciorna, aici in carnetelul meu si avem nevoie, bineinteles, de… bani.
Ion Iliescu: Se rezolva in principiu, sa ma consult si eu cu consilierii mei ,e batator la ochi un act normativ cu. Comisia dvs. in componenta conceputa de dvs.
Elie Wiesel: Actul normativ poate sa prevada orice… Comisia internationala in componenta ei, asa cum v-o dau eu acum, trebuie sa apara asa, tangential, in actul normativ si atunci nu-i batator la ochi. Si nu uitati de banii nostri… ai Comisiei internationale
Ion Iliescu: Bine, asa vom face

La 27 februarie 2004, premierul Adrian Nastase da Hotararea de Guvern 227, prin care scoate din bugetul MAE 10 miliarde lei (cam 3 milioane euro) pentru Elie Wiesel si gasca lui de escroci, numita in Hotarare „comisie de istorici”, ca sa se documenteze in SUA la Muzeul Holocaustului si la Yad Vashem in Israel. O veritabila deturnare de fonduri in favoarea unor persoane particulare, in frunte cu Elie Wiesel, pentru ca nu exista atunci un act normativ de recunoastere oficiala a Comisiei (va aparea dupa 3 luni)
La 05 mai 2004, premierul Adrian Nastase da Hotararea de Guvern 672 de declarare a zilei de 09 octombrie ca Zi a holocaustului. Adica la nivel de administatie publica sa se tina actiuni culturale, mese rotunde legate de holocaust la modul general, fara nici o trimitere expresa la Romania. Actul normativ, cat se poate de neutru ca impact, are si o anexa cu membrii Comisiei internationale de studiere a Holocaustului din… Romania. (alibiul tardiv al deturnarii initiale de bani publici)

Comisia internationala se misca al dracului de repede, s-a întâlnit de trei ori: la 16-22 mai 2004 (în Washington), la 6-9 septembrie 2004 (în Ierusalim) și la 8-13 noiembrie 2004 (în București) si in 5 luni, dupa ce a tocat echivalentul a 3 milioane euro ii înainteaza presedintelui Ion Iliescu la 11 noiembrie 2004 Raportul ei. Concluziile raportului? Fleacuri. 380.000 evrei ucisi de romani si a doua tara, dupa Germania nazista, in represiunea antisemita. Atentie, este vorba numai de ceea ce s-a intamplat in Romania si zonele sub autoritate romaneasca, fara nici o legatura cu Transilvania de Nord. Plecand de la o asemenea „realitate” de necontestat, guvernul Romaniei ,prin H.G. 902/04.08.2005 infiinteaza Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania „Elie Wiesel”, care de 15 ani este intr-un continu studiu, nereusind sa schimbe nici macar un verset din Raportul Comisiei internationale din 2003 (nici nu si-a propus vreodata asta, dimpotriva se vrea un supraveghetor fidel al modului in care executa Statul Roman „propunerile” din Raport.)

Singurele realizari notabile ale Instiutului consumator de ban public este ca a resit sa impuna in scoli si penitenciare concursul „Memoria holocaustului”. Romanesc, bineinteles. Daca lucrurile s-ar limita doar la atat ar fi rau, dar raportat la regula irosirii banului public in Romania ar fi de inteles. Numai ca Institutul necontrolat de nimeni, desi teoretic functioneaza sub autoritatea primului-ministru, s-a transformat intr-un veritabil Gestapo, monotorizand intreaga societate romaneasca, ca nu cumva un cetatean roman sa aiba o opinie diferita fata de „adevarul” Israelului despre holocaust. Daca Institutul s-ar limita doar la obiectul lui de activitate, mai concret la ceea ce s-a intamplat atunci in Romania, ar fi cat de cat de inteles, numai ca Gestapo-ul numit Institutul… „Elie Wiesel” ,subordonat primului ministru, si-a deturnat obiectul de activitate si se ocupa de fenomenul holocaustului in general .

Orice atingere adusa numarului sacru 666 (pardon, 6 milioane am vrut sa scriu) de evrei morti(gazati) in holocaust, fie redus si cu o unitate, inseamna potrivit Institutului „minimalizarea holocaustului”, adica infractiune si Institutul nu ezita sa sesizeze organele penale. Daca numarul evreilor morti (gazati) este maximalizat, fie si de zece ori, este totul o.k, potrivit Insitutului. Acest lucru si activitatea in general a Institutului „Elie Wiesel” este de natura a intretine antisemitismul in Romania, motiv pentru care aceasta institutie trebuie sa fie desfiintata in forma actuala, adeptii ei neavand decat sa functioneze ca un ONG daca doresc sa „studieze” in continuare holocaustul, dar pe banii lor si nu pe banul public.

Este profund imoral ca pe banul public sa fie intretinuta o institutie care si-a facut un obiectiv din a sprijini pretentiile Israelului fata de Romania, de 60 miliarde usd, pentru pretinsul holocaust romanesc, rezultat al unui „Raport”, care a plecat din start pe ideea escrocarii Statului Roman, motiv pentru care s-a introdus in numarul mortilor evrei in holocaustul romanesc – 380.000 – si numarul evreii morti de batranete sau de boli ,de la prima atestare a elementului evreiesc in Romania . Daca Guvernul Romaniei are bani de aruncat va sugeram sa ii folositi pentru infiintarea si functionarea unui Institut de cercetare a crimele evreilor impotriva poporului roman.

Deoarece avem in vedere continuarea la nevoie a demersurilor noastre si in justitie, pana la obtinerea desfiintarii Institutului „Elie Wiesel”, va rugam a ne comunica pozitia dvs. motivat si in termen legal.

                                                                                    Gheorghe Bozgan

                                                                           Asociatia ERORI JUDICIARE

Citiți:

O asociație din Hunedoara îl acuză pe Iohannis de trădare și solicită în justiție revizuirea sentinței de succesiune a FDGR-ului după organizația hitleristă Grupul Etnic German!

Un Gestapo evreiesc

De ce Institutul „Elie Wiesel” nu se ocupă de Klaus Iohannis și FDGR, fasciști cu acte?

Felicia Captaru, românca semeață care l-a înfruntat pe escrocul internațional Elie Wiesel

Alexandru Florian – Generatorul național de antisemitism

Holocaust în România? Citiți:

Profesorul Ion Coja despre acuzația de holocaust adusă românilor

HoloKLAUSUL lui Iohannis!

Aspecte referitoare la pogromul antievreiesc din iunie 1941 de la Iași (I)

Aspecte referitoare la pogromul antievreiesc din iunie 1941 de la Iași (II)

Cine mai profită și azi de pe urma evreilor morți la Iași în iunie 1941?

Comemorarea unei minciuni sfruntate: „Pogromul” de la București

Evreii bolșevici despre evreii capitaliști întorși din Transnistria: „Au venit din lagăr şi în scurt timp au devenit milionari”

„Cartea Neagră” citită atent

De ce nu cred că a existat un „holocaust” românesc

Este o infamie fără seamăn ca în locul recunoștinței cu care dumneavoastră evreii le sunteți datori românilor, să-i acuzați de crima cea mai inumană, cea mai abjectă: genocidul!…

Anual, în 9 octombrie, străini dubioși și români ticăloși se întrec în a acuza neamul românesc de crime incredibile

Ce holocaust au săvârșit românii împotriva evreilor?

Cronologia demersurilor pentru înființarea  pe banii românilor a unui așa-zis „muzeu al holocaustului din România”, de unde să fim acuzați cu minciuna că suntem ucigași de evrei

Muzeul holocaustului din România, campanie de informare: Poporul român ofensat și acuzat fără acoperire pe banii lui!

Atenție, se lucrează intens ca românii să fie înfățișați ca un popor de criminali!

Domnului ambasador DAVID SARANGA: „Nu, domnule ambasador, românii nu recunosc genocidul imaginat de falși istorici, de falși evrei!”

50 de miliarde! Atât a cerut Israelul pentru evreii din Transnistria ca despăgubiri!

Trei articole care devoalează intențiile alogenului Klaus Werner Iohannis de culpabilzare a neamului românesc pentru crimele făptuite de alții:

 Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor?

Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (II)

Domnule Iohannis, ce faceți cu holocaustul pe care vreți să-l băgați pe gâtul românilor? Germania și-a asumat pogromul de la Iași!

Citiți și:

Apar noi contestatari ai „Legii Vexler”,  cea care limitează dreptul la exprimare sub spectrul închisorii pentru antisemitism

A trecut de Senat „Legea Vexler”, cea care va trimite la închisoare românii pentru „antisemitism”

Semnați, dacă nu doriți ca patrioții români să ajungă din nou în pușcării ca pe vremea bolșevicilor evrei: Petiție împotriva legii antiromânești a lui Vexler

Biciul prigonirii românilor este în mâna khazarilor!

Sioniștii pregătesc recolonizarea!

România, colonie a Israelului?

Planul colonizării României de către evrei nu este de azi sau de ieri…

 

 

 

9 Comments

 1. Ionela Ionescu

  Pentru Alocația Copilului nu sunt bani, se terminară.
  Dar pentru bazaconii și fiare vechi third hand, sunt.

 2. gigimutu

  jidanilor,

  mai mereti in Israel, si lasati-ne in pace, javrelor!!!!
  sa nu ziceti ca sunt antisemit, ca ma supar!!!! si va cer despagubiri!!!!
  o singura intrebare mai am la voi, cind o sa recunoasteti cea mai abjecta, oribila si infama crima, uciderea domnului nostru Iisus Hristos???? pina cind mai dati vina pe romani, ca ei l-ar fi ucis??? nebunilor!!!

  • Cum adică nu credeți, din moment ce chiar instiuția respectivă se numește oficial Institulul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”? Intrați pe site-ul lor ca să vedeți și acuzele!

 3. madmax

  O initiativa normala si care trebuia luata demult de guvernele Romaniei! Se pare ca acest institut cu nume de mincinos e considerant “sfant” si “intangibil” de nimeni nu s-a gandit sa il scoata de la banul public!
  Acea comisie hotzeasca nu cuprinde niciun istoric roman cunoscut pentru ca toti au vrut sa se disocieze de acea minciuna! Holocaustologii de serviciu :a florian, william totok, michael shafir, lia benjamin etc ii considera pe toti marii istorici :Dan Berindei, Florin Constantiniu, Dinu C Giurescu, Gheorghe Buzatu, Ioan Scurtu ca fiind antisemiti si chiar toata Acadmia Romana ca fiind formata din negationisti si antisemiti!

 4. OberstZyklon

  Holocaustul este o minciuna iar jdanii profita de “naivitatea” oamenilor.

  • Gheorghe

   Ei o intretin, crescand oamenii in sera iluziei, in Matrixul creat prin mass-media, goana dupa bunuri materiale, supermarketuri, educatia care omoara creativitatea.

 5. Mincinosii

  Copii romanilor more inecati in WC-uri pentru ca nu-s bani.
  Bani se gasesc pentru javrele astea mincinoase.

 6. Valica

  Nazismul a fost modelul de societate cel mai bun din toate timpurile. Hitler a elimnat bancile evreiesti camatare, a creat 6 milioane de locuri de munca, a crescut populatia Germaniei cu 4 milioane. Nu degeaba a fost ales si iubit de marea majoritate a germanilor. Modelul nazist se putea raspandi si in alte tari cand evreii bancheri mondiali au intervenit din invidie si frica sa nu le pice lor afacerile bancare camatarsti mondiale si au incercat sa distruga Germania si poporul german, provocand al doilea razboi. Pe primul, tot evreii l-au provocat. Ca o paralela am putea spune ca Ceausescu a fost si el nazist pentru ca a achitat datoria externa si s-a debarasat de afacerile camataresti evreiesti. Avrut si el ca si Hitler, independenta totala a tarii. Motiv pentru care si-a semnat sentinta la moarte. Daca studiati istoria adevarata, cea revizionista, intelegeti de ce mass media mondiala evreiasca ponegreste asiduu nazismul si fascismul. Pentru ca le e frica sa nu le pice bancile hulpave, camataria mondiala. Ce spunea Ceausescu in 89? Ca a achitat datoria de 21 de miliarde din care peste 7 miliarde erau DOBANZI. Asa ca intelegeti cat banet nemuncit fac acesti evrei bancheri care provoaca razboaie cand vor si unde vor. In al doilea razboi s-au inrolat voluntari alaturi de germani o multime de alti oameni din alte tari. Toata istoria oficiala este falsificata.

 7. Smaranda

  Chiar nu stiti ca suntem o colonie?!
  Problema dragilor e ca nu suntem stăpâni la noi in țară. Suntem condusi de jidani si de o mână de antiromani trădători.
  Felicitări pentru acest demers!!Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.