Colimator

O nouă tentativă de dizolvare a FDGR, după ce acest ONG politic a succedat o organizație fascistă

  „Justițiarul” a fost prima publicație care a scris despre succesiunea FDGR-ului condus de Klaus Iohannis după organizația nazistă Grupul […]

 

„Justițiarul” a fost prima publicație care a scris despre succesiunea FDGR-ului condus de Klaus Iohannis după organizația nazistă Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) în urma unei acțiuni judecătorești depusă împotriva primăriei condusă de același Kalus Iohannis, fără ca acesta să apere interesele instituției pe care o conducea și implicit interesele statului român (două infracțiuni clare și incontestabile: abuz în serviciu și conflict de interese): Justițiarul”, prima publicație care a scris despre reactivarea organizației hitleriste Grupul Etnic German de către Klaus Werner Iohnnis!

Deci, Klaus Iohannis, acționat și el în judecată ca primar, alături de Consiliul Local, unde FDGR era majoritar, nu a delegat apărător la proces, a trimis doar o banală întâmpinare prin care spunea că lasă la latitudinea instanței să decidă dacă Forumul German este succesor al organizației fasciste Grupul Etnic German, conform cererii petentului FDGR – unde Iohannis era președinte! – și, în urma pierderii procesului de către primărie și Consiliul Local Sibiu, nici nu a mai atacat sentința civilă, aceasta rămânând definitivă la nivel de Judecătoria Sibiu!!!

Două concluzii seci și obiective:

1. Klaus Werner Iohannis, ca PREȘEDINTE al reclamantei (FDGR) și PRIMAR, reprezentat al municipiului Sibiu, pârât în respectivul proces, se afla în situație clară de CONFLICT DE INTERESE (infracțiune) și prin atitudinea sa favorabilă FDGR-ului (unde era PREȘEDINTE!), în detrimentul municipiului Sibiu (unde era PRIMAR!), a comis infracțiunea de ABUZ ÎN SERVICIU!!!

2. Sașii sibieni s-au dat singuri în judecată, culmea ar fi fost să piardă! Să rememorăm: În data de 26 februarie 2007, Hans Klein (preot evanghelic şi consilier local FDGR), în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), a depus la Judecătoria Sibiu o Cerere de chemare în judecată împotriva municipiului Sibiu reprezentat de primarul Klaus Iohannis (şeful lui Klein în F.D.G.R., Iohannis fiind preşedintele organizaţiei la nivel naţional!) şi Consiliului Local Sibiu, unde F.D.G.R. avea majoritate absolută la acea dată, 16 consilieri (printre care şi „petentul” Hans Klein) din totalul de 23. Iată ce cerea Hans Klein în acţiunea civilă depusă la Judecătoria Sibiu: Vă rugăm să constataţi calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei noastre faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe), adică, să priceapă toată lumea, recunoaşterea în mod oficial, fără echivoc, a continuării doctrinei naziste pe care o promova Grupul Etnic German nu doar în România, ci pe întregul continent european, deoarece Grupul Etnic German activa și în Franța, Polonia și Cehoslovacia, formând celebra Coloana a V-a a lui Adolf Hitler, înaintea şi pe parcursul desfăşurării celui de al Doilea Război Mondial.

De asemenea, directorul publicației noastre a fost prima persoană care a depus o plângere penală, în anul 2010, pentru succesiunea FDGR-ului după o organizație hitleristă și solicita dizolvare acestui ONG etnic exclusivist, cu implicare politică în alegeri, similar UDMR-ului, conform legilor în vigoare. Plângerea penală din anul 2010, înregistrată cu nr. 425/P/2010 în data de 24 iunie 2010 la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, se găsește integral, împreună cu dovezile depuse, la finalul unui articol din „Justițiarul”, reactualizat în 10 februarie 2014, când Iohannis împlinise un an de la înscrierea în PNL și nu-și anunțase încă intenția de a candida la președinția României la alegerile din noiembrie. Noi știam, încă din anul 2007, despre planul Germaniei de a-l încoțopeni ca Gauleiter în România, de aceea am și republicat acest articol la începutul anului 2014, anticipând candidatura acestui impostor din partea PNL, candidatură care urma să fie anunțată abia în luna iulie: Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German

Ne bucurăm că s-au găsit și alți oameni cinstiți care să lupte în continuare pentru restabilirea adevărului și a dreptății, grav viciate în acest caz de către o justiție profund coruptă, susținută de statul subteran, mai ales de serviciile secrete trădătoare!
                                                                                                                          Redacția „Justițiarul”

                                      Desființarea Forumului German

Este o știre de Breaking News. Atât pentru România, cât și pentru Europa și alte state interesate ale lumii. În scurt timp va fi inițiată procedura de dizolvare a Forumului Democratic al Germanilor din România. O procedură aparent excesivă. Chiar scandaloasă. În același timp, un examen excepțional pentru autoritățile judecătorești din România.

Cum se ajunge într-o asemenea situație? Cum de se pune problema desființării unui ONG înființat după 1989, condus ani de zile de domnul Klaus Iohannis și care, prin statutul său, apără interesele unei comunități etnice, culturale și spirituale, care a îmbogățit timp de sute de ani civilizația Țărilor Române?

Istoria acestui eveniment, care în scurt timp ar putea să facă înconjurul lumii, nu este deloc atât de complicată cum pare. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, comunitatea sașilor din România a fost organizată de către o organizație numită Grupul Etic German. Grupul Etnic German a devenit în scurt timp o remorcă a autorităților fasciste, un instrument prin care zeci de mii de sași au fost atrași în rândul trupelor SS și, în același timp, un mecanism prin care au fost devalizate averi ale comunității germane, adunate de-a lungul a sute de ani, averi ale unor români aflați în opoziție cu regimul fascist, dar și numeroase averi ale evreilor, luate cu japca, pe prețuri de nimic, sub presiunea legilor care îi discriminau din ce în ce mai mult.

După încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, prin Convenția de Pace și Convenția de Armistițiu, s-a stabilit între altele că Grupul Etnic German a fost o organizație criminală și s-a decis scoaterea acestuia în afara legii și confiscarea de către statul român a tuturor bunurilor pe care deținea. Regele Mihai al României s-a conformat și a semnat decretul de dizolvare a Grupului Etnic German. Iar ceea ce a urmat ține de science-fiction.

După 1989, pentru a-și proteja interesele, obiceiurile, cultura, spiritualitatea, sașii au decis crearea unei noi organizații, intitulată Forumul Democratic al Germanilor din România. Acest ONG a fost mulți ani condus de către Klaus Iohannis, inclusiv în perioada în care acesta a deținut și funcția aleasă de primar al Sibiului. Cuiva, poate chiar lui Klaus Iohannis, i-a venit ideea ca printr-o jonglerie, în care urma să fie antrenată justiția locală, să poată revendica și obține bunurile confiscate în trecut în urma tratatelor internaționale și a decretului regal și care aparținuseră Grupului Etnic German. Concret, a fost făcută o solicitare pe adresa justiției din Sibiu, prin care acesteia i s-a cerut ca, în urma unui proces, să stabilească faptul că Forumul Democratic al Germanilor din România este descendentul Grupului Etnic German. Această solicitare a fost scrisă negru pe alb în acțiunea aflată pe agenda justiției din Sibiu. (Nota redacției „Justițiarul”: Anexăm noi documentul, click pe imagini pentru mărire!)

Nu după mult timp, instanța s-a pronunțat și, printr-o hotărâre definitivă, a stabilit că organizația criminală intitulată Grupul Etnic German s-a reîncarnat în organizația condus de Iohannis, numită Forumul Democrat al Germanilor din România. (Nota redacției „Justițiarul”: Anexăm tot noi și acest document, click pe imagini pentru mărire!)

După care au urmat rând pe rând revendicarea și restituirea proprietăților, care fuseseră confiscate o dată cu dizolvarea organizației fasciste de tip criminal.

Așadar nu numai că există o hotărâre judecătorească definitiv care stabilește această descendență, dar ea a fost și materializată prin preluarea a mii de bunuri și de imobile care aparținuseră în trecut Grupului Etnic German.

Prestigioși experți internaționali au studiat acest caz, l-au documentat temeinic și au stabilit că au fost încălcate în mod grav tratatele internaționale încheiate de marile puteri la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, precum și angajamentele ferme asumate atunci de România. În consecință, săptămâna viitoare probabil, justiția va primi solicitarea de dizolvare a Forumului Democratic al Germanilor din România, în calitatea acestuia de succesor atestat printr-o decizie judecătorească definitivă a Grupului Etnic German.

                                                                                                                            Sorin Roșca Stănescu

Sursa: Corect politics

 

 

 

 

 

3 Comments

 1. un mizantrop

  Pe modelul asta, o sa vina si USR-ul sa se revendice din Partidul Muncitoresc Roman, aliatul lui Stalin si sa revendice tot patrimoniul acestuia….Ca, desi ii tot atribuie PSD-ului descendenta PCR-ista, nu cred ca politicienii nostri ar fi de acord cu retrocedarea bunurilor partidului comunist catre partidul lui Dragnea, iar o impartire “frateasca” intre descendenti ar crea o surpriza de proportii, Romania afland, in sfarsit, unde ii sunt comunistii si urmasii acestora….

 2. matilda

  Pai, penisul asta de Alexandru Florian acum nu se revolta?

  • gigimutu

   nu, Matilda,

   jidanu de Florian are ceva cu romanii, nu cu nemtalaii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.