Atitudini

O să murim de coVID

  Nu ca indivizi, sau nu doar ca indivizi – căci asta ar fi normal, mai devreme sau mai târziu. […]

 

Nu ca indivizi, sau nu doar ca indivizi – căci asta ar fi normal, mai devreme sau mai târziu. O să murim ca societate și „civilizație”.

Pentru că la nivel global avem nenumărate comorbidități sociale: prostia, lașitatea, frica, egoismul, lăcomia, hoția, miopismul intelectual, progresismul găunos, antitradiționalismul decadent, lipsa de credință… și în România – guwernerul PeNaL.

Să luăm exemplul ultimei decizii a Gauleiterului Iohannis și a guwernerului său de aici, din colonie:

– se interzice circulația noaptea (în timpul iernii!!!) în timp ce ziua sute de mii de persoane se bulucesc în locuri publice și în mijloace de transport;

– se interzice comerțul în piețe și târguri în aer liber, unde câțiva țărani autohtoni își câștigau pâinea zilnică, însă rămân deschise supermarketurile deținute de multinaționale unde se înghiorlăie mii de persoane zilnic în spații închise;

– se interzice mâncatul în oraș (la restaurante, terase sau chiar și covrigul de pe strada) deși cetățenii sunt trimiși să muncească pentru a plăti impozite, deși nu au pauza de masă precum ceilalți muncitori din restul lumii civilizate;

– se închid școlile, bisericile și se interzic procesiunile religioase dar suntem chemați toți, în aceeași zi, la alegeri;

– nu se testează în masă dar suntem obligați să purtam o masca dovedita ca ineficientă și absolut inutila…

Da, vom muri. Ca societate! Încet și dureros.

Pentru că suntem proști, lași, fricoși…

Pentru că nu mai suntem oameni, ci personaje intr-o lume virtuală in care am lăsat privilegiul de a gândi inteligenței artificiale… și dreptul de a decide unor lichele care știm că ne fură și ne desconsideră.

Probabil că meritam să murim!

Însă avem „dreptul” să ne bucurăm că avem privilegiul să ne alegem călăii…

                                                                                                    Dan CHITIC

9 Comments

 1. C.O.

  Suberb de adevărat comentariul dvs.!

 2. Decebal Marcusanu

  Hai sa vedem cati vin azi la meetingul Starii de libertate de la ora 16:00 din P-ta Victoriei din capitala!?

  • Manuela

   Au fost ceva oameni in Piata Victoriei, cat sa nu ne moara speranta, dar neasteptat, totusi, de putini. Poporul a murit sau e pe cale sa moara. A ramas populatia. Nu am inteles ce voia Codruta Cerva. Stie cineva?

 3. unu

  Incepand cu cele din martie, am fost la aproape toate manifestatiile din Bucuresti.
  Lui Dan CHITIC trebuie sa ii multumim pentru implicarea totala. Am fost si cand ne-a prins ploaia aia toreniala la Piata Victoriei. El inca vorbea celor care mai ramasesera in timp ce afara ploua de rupea. A plecat printe ultimii de acolo.

 4. posibila semnificatie

  este CoV ID = certificate of vaccination ID ( id digital si eventual implantat – prin vaccin. )

 5. Nenea Iancu

  Eu sint curios ce intelegeri sunt intre cei care organizeaza aceste mitinguri.Dan Chtic si alti vorbitori care veneau regulat au lipsit acum. In schimb ne-am pomenit ca a aparut Radu Moraru ( acum s-a trezit si el … probail a simtit ca e rost de publicitate …).
  Stiu ca el o sa zica ca nu are nevoie de publicitate si pe de-o parte il cred, avand in vedere citi bani baga biserica baptista il el.
  Eu personal nu cred in cei de alta religie care spun in gura mare ca lupta pentru Romania.
  Coalitia pentru familie, care s-a implicat in desfasurarea referendumului pentru familie, are in conducere numai baptisti. Cum sa reuseasca un astfel de referendum ?!?
  Ca sa vedeti cat de absurda e situatia, Muzeul Taranului Roman are drept director general adjunct, un baptist, acelasi care este si presedintele coalitiei pentru familie in Romania.
  Cum poate el sa aperere valorile taranului roman si ale familiei din Romania, avand in vedere ca acestea sunt foarte strans legate de credinta crestin-ortodoxa ?

 6. Laura

  Covid e un certificat de vaccinare, cine il ia moare, sau se zombifica, are nanotehnologie, si hydrogel, e un vaccin care iti transforma adnul. Testul pcr nu testeaza virusul , nu arata ca esti bolnav ci testeaza adnul, parti din adn. Masca e inutila, te omoara iti ia oxigenul, si iti provoaca leziuni pulmonare. Cine crede propaganda mass mediei isi merita soarta. Doctorii sunt platiti pentru a tine unison , nu s-a vindecat nimic in 40 de ani toata medicina e la mana lui Rockefeller, medicina bazata pe farmaceutice petrochimice, si doctori indoctrinati care nu stiu nimic. Totul e minciuna si lumea crede fara sa cerceteze.

  • Nenea Iancu

   Lumea nu crede dar le este frica. Din comoditate oamenii se mint singuri desi in sinea lor stiu care este adevarul.

   • Laura

    Nenea Iancu, adevarata religie, credinta mai bine zis e ORTODOXIA, daca Radu Moraru ar sti istoria religiilor ar stii asta, sa mai studieze Consiliul de la Niceea, schisma din 1045 , formarea religiilor protestante si va vedea de cate ori s-a rupt si format o religie au taiat si ciuntit Biblia cartea sacra a crestinatatii. Adevarata credinta e cea ortodoxa. Mie mi s-a acrit de nasul tv altceva nu face numai transmite slujbele a tot felul de secte. Eu le-am vizitat le-am citit bibliile si afirm ca sunt traduse incorect , s-au scos pasaje din ele, cea mai complexa Biblie e cea ortodoxa.
    Mai e ceva Radu Moraru nu spune TOT ADEVARUL despre vaccinuri, nano tech, Darpa, industria militara, bancheri, societati secrete, francmasonerie, templieri s.a. Asa ca nu merita sa ii donez nici macar 1 leu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *