Colimator

O știre „sertarizată”: A doua zi după câștigarea alegerilor prezidențiale, Iohannis l-a decorat pe șeful masoneriei evreiești din România!

   24 noiembrie 2019: Klaus Werner Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale la al doilea tur de scrutin, în care a […]

 

 24 noiembrie 2019: Klaus Werner Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale la al doilea tur de scrutin, în care a obținut peste 66,09% din voturi, împotriva candidatei PSD Viorica Vasilica Dăncilă.
25 noiembrie 2019:  Președintele Klaus Werner Iohannis l-a decorat pe José Iacobescu, șeful masoneriei evreiești din România (președintele Forumului B’nai B’rith Dr. Moses Rosen România).

José Iacobescu, preşedintele B’nai B’rith, filiala din România (titulatura oficială: Forumul B’nai B’rith Dr. Moses Rosen România), a fost decorat de preşedintele României cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler (Sursa: site-ul presidency.ro). Decretul de conferire a distincţiei este contrasemnat de Ludovic Orban, ca premier.

După cum se poate observa, Administrația Prezidențială trece discret peste funcția domnului José Iacobescu de preşedinte al Forumului B’nai B’rith Dr. Moses Rosen România. Click pe imagine pentru mărire!

Ofiţer în rezervă şi fost lucrător în comerţul exterior de stat în regimul Ceauşescu, José Iacobescu este unul dintre cei mai importanţi promotori ai preluării, în anii ’90, şi după aceea, a întreprinderilor de stat româneşti, ca şi a reinstalării capitalului evreiesc în România. Este şeful ordinului masonic evreiesc B’nai B’rith pe România, dar şi, din anul 2007, în Comitetul Executiv al B’nai B’rith Europa, ca şi în conducerea centrală a B’nai B’rith din SUA.

José Iacobescu, președintele Forumului B’nai B’rith Dr. Moses Rosen România, și Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, semnează protocolul de colaborare între Ministerul Afacerilor Externe și Forumul B’nai B’rith Dr. Moses Rosen România, joi, 5 februarie 2015, București. (Foto și text Inquam Photos / Marin Raica)

Un alt „român” Iacobescu (George) provenit din comunitatea evreilor din Bucureşti (rudă cu decoratul Jose Iacobescu, cred), rezidă la Londra, fiind omul din spate al unui mare magnat evreu septuagenar, Paul Reichmann. Ei deţin pe Tamisa 18 clădiri cu birouri, un shopping mall, ş.a., iar în ultimii ani, în România, George Iacobescu a sponsorizat USR-ul şi pe Nicuşor Dan personal. (Nota redacției: „Sir George Iacobescu, CBE este un inginer și om de afaceri englez născut în România, cu părinți având origini evreiești. Este directorul executiv al al Grupului Canary Wharf, al doilea grup financiar din Londra.” Sursa: Wikipedia)

De mai mulţi ani, bogatul evreu George Iacobescu încearcă, inclusiv pe canale PSD (unde din trecut a cultivat relațiile sale prin Adrian Năstase si Mircea Geoană), să fie un premier de „uniune naţională” al României. A fost sugerat discret, prin interpuşi, şi la începutul lui 2017, dar Dragnea l-a propus premier pe Grindeanu.

                                                                                                          Cornel-Dan NICULAE

4 Comments

 1. Adrian

  Domnule Cornel-Dan NICULAE,
  Am citit cateva din cartile dumneavoastra si va descoperisem activitatea pe facebook. Desi de ceva timp ati anuntat ca nu veti mai posta, sirul postarilor s-a intrerupt brusc.
  Ce s-a intamplat?

  • Cornel-Dan Niculae

   Mulţumesc pentru atenţie şi grijă, ca şi pentru întrebare.
   Pe FB nu mă simt prea bine şi sunt şi spionat şi atacat. Cineva (poate mai multe persoane) mă reclamă mereu pentru ce spun, iar administratorii FB mi-au blocat foarte des contul, anunţându-mă şi că mi-l pot şterge (contul), chiar şi pentru cele mai banale postări pe care le fac (chiar si cand am share-uit ceva), considerate a încălca „standardele comunităţii“ (politica firmei, de fapt, travestita in standarde).
   Aceasta probabil şi pentru că în conducerea Facebook, şeful direcţiei de Cybersecurity, adică şeful „politicii de securitate digitală pentru Facebook“, care spionează utilizatorii reţelei (pe noi) si datele lor, este evreul Nathaniel Jurist Gleicher (Zuckerberg a angajat, din câte am cercetat, numai evrei în conducerea FB).
   Dar Nathaniel Gleicher de la securitatea Facebook este totodată soţul unei killeriţe a ordinului B’nai B’rith, numita Brittan Heller, directoare a Centrului ADL pentru Tehnologie şi Societate, acest ADL fiind „Anti Defamation League“, o structură de luptă creată în 1913 de către B’nai B’rith ca „o formidabilă poliţie secretă în SUA“, după cum se exprima experimentatul jurnalist britanic Douglas Reed în cartea sa „Controversa Sionului“ (tot capitolul 40 al cărţii, numit „Invadarea Americii“, dezvăluie activitatea murdară a ADL ca „Gestapo evreiesc din SUA“). Dacă căutaţi pe Google despre „Brittan Heller“ veţi afla poate mai multe despre faptele ei reprobabile.
   În rest trec printr-o lungă perioadă obositoare, cu multe lecturi si multe sarcini de finalizat.
   Vă urez numai bine tuturor.

   • Madeleine

    Sa aveti putere si ocrotit sa fiti! Doamne ajuta!

    PS Pentru ca sunteti atat de avizat, as dori o lamurire- intr-un articol, cred ca postat de dl prof Ion Coja (nu sunt sigura), se facea diferenta intre Sion si Zion, primul fiind bun, al doilea rau.
    Totusi cartea rabinului Marvin Antelman, in care sunt criticati (mai cu mila, dar pe alocuri dur) cei care au deturnat, spune el, anumite obiective ale efortului de salvare a evreilor si de constituire a statului Israel, e publicata la Zionist Book Club. El il ataca tare pe Ben Gurion-dar eu am vazut camaruta din kibbutzul unde s-a retras acesta, mai mult decat simpla dar mai ales-cu un unic tablou la care privea permanent, un portret in creion (poate tus mai degraba) al lui Mahatma Gandhi.

 2. un mizantrop

  „masonerie evreiasca” n-a ajuns un pleonasm?! Bineinteles ca avizii de pupat cururi „inobilate” n-au cum sa inteleaga asta, pentru ei, orice apartenenta, care i-ar face sa se creada superiori, intelectuali, „alisi”, elita, etc…e binevenita….ca de-aia ii regasim si-n alaiul monarhiei noastre de carton, in ceata zombalailor #isti, in hoarda lui Soros si in dosul ofertant al dulapului din deal…Va multumesc de luminare, tot ma intrebam de ce evreii il mai suporta pe nesimtit in fruntea tarii, m-am linistit, mai ales dupa ce l-am auzit si pe noul ambasador american…o sa-i ducem lipsa lui Klemm…e ca-n bancul ala evreiesc, intotdeauna se poate mai rau…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *