Colimator

O țară întregă jelește coplilele ucise la Caracal, doar Iohannis rânjește alături de fetița fotografului chemat pentru poze electorale

  În plin scandal cu adolescentele ucise la Caracal, Iohannis este preocupat doar de campania lui electorală, drept pentru care […]

 

În plin scandal cu adolescentele ucise la Caracal, Iohannis este preocupat doar de campania lui electorală, drept pentru care la Cotroceni a fost convocat un fotograf pe gustul robotului german. Pozarul Simion Buia și-a adus și fiica la ședința foto („shooting”, cum o numește el), probabil considerând că este un ingredient necesar pentru o lingușire complexă, mai ales că fetița de nouă ani poartă neaoșul nume Martha și vorbește limba germană.  

Deci, nea pozarul germanofil Simion Buia, care și-a botezat fata „Martha” și a pus-o să învețe limba germană, a fost selectat să-l fotografieze pe împăiatul de la Cotroceni pentru campania electorală și a pozat-o și pe fiică-sa cu jupânul la sfârșit de săptămână, înainte de a se căra plăvanul acasă, la Sibiu.

„V-am ciuruit!”, la fel ca Băsescu, de la care Iohannis a preluat poliția politică. Plăvanul era foarte afectat de tragedia de la Caracal, se vede după rânjet! (Click pe fotografie pentru mărire!)

Încântat nu atât de „shooting”, cât de faptul că plăvanul s-a fotografiat cu fetița, rânjind aidoma unui pedofil cu prada în brațe, fotograful #rezist s-a grăbit să se laude și să posteze pozele pe contul său de Facebook, împreună cu următorul text: „Sunt un om norocos. În ultima vreme am întâlniri remarcabile. Deseori o duc şi pe Martha cu mine, să înveţe, să înţeleagă, să-şi amintească. În definitiv suntem ce sunt amintirile noastre. Deunăzi am avut un shooting cu preşedintele României. Martha a vorbit în limba germană cu domnul Iohannis, au comunicat foarte bine, despre şcoală, despre viaţă. Apoi Martha a pus Jazz pe telefonul mobil, ca să spargă liniştea Cotrocenilor, iar eu am încins blitzul… A ieşit bine. Dacă ar fi să descriu experienţa mea într-un singur cuvânt, ar fi – empatie. Uneori există pur şi simplu «chimie» între oameni, indiferent de vârstă, statut, funcţie. Îmi iubesc meseria, îmi ador fiica, vă îndemn să ieşiţi la vot!

Dacă Iohannis are ceva în comun cu empatia, înseamnă că eu, Marius Albin Marinescu – care-l și cunosc personal pe individ din anul 1999, dinainte să devină primar – am studiat psihologia patru ani în facultate de pomană! Cât despre dragostea fotografului pentru Iohannis și limba germană, nu pot să spun decât „Pupincuriști din toate domeniile, uniți-vă! Xenofili (iubitori de străini), multiculturaliști, venetici și cosmopoliți, dați-vă mâna ca să vă păstrați alogenul pe tron!

Fotografie de-a dreptul scârboasă: Un individ cu carnasierii expuși într-un rânjet fățarnic presează o fetiță în transă perversă de burdihanul său de îmbuibat. (Click pe fotografie pentru mărire!)

Simion Buia a șters, duminică dimineața, cu rapiditate pozele de la ședința foto cu plăvanul postate pe Facebook și textul prin care ne spunea că fiică-sa de nouă ani a vorbit cu klausul în germană și ne îndema să mergem la vot, fiind sunat urgent de trepădușii impostorului de la Cotroceni, după ce mai multe poze au fost difuzate la televiziuni.  Mai ales că pe rețele de socializare lumea începuse să condamne rânjetul pestilențial-prezidențial, total deplasat acum, când România își plânge adolescentele ucise de monstrul din Caracal, care – culmea! – seamană în privirea sa rece și inumană cu cea a satrapului de la Cotroceni.

Parvenitul oportunist Simion Buia a ținut să se imortalizeze și el alături de fiică-sa și idolul lor. Și această fotografie a fost radiată în viteză de pe pagina de Facebook a fotografului lăudăros, dar s-au găsit unii care să le salveze la timp. Ghinion!

Penibil! Să pozeze în mare iubitor de copii, unul care nu are urmași, fiind steril, dar nici nu a adoptat vreun copil, preferând să intermedieze adopții internaționale dubioase împreună cu nevastă-sa! La fel și stafidita lui, Carmen Georgeta Iohannis mai apare câteodată rânjind ca proasta în fotografii de propagandă alături de copii cu dizabilități și în suferință vizibilă. Traficanții de copii își construiesc imagini propagandistice prin fotografii cu copii! Nu vă este rușine, fățarnicilor?

Traficanta de copii, lipsită total de empatie, rânjește ca proasta lângă un copil cu dizabilități, aflat în suferință evidentă, doar ca să dea bine în poză și să bifeze o acțiune propagandistică. Bat la ușă alegerile prezidențiale și tare-i mai plac onorurile ca soție de președinte și turismul internațional pe banii fraierilor! (Click pe fotografie pentru mărire!)

 Ședințele foto cu madam Iohannis alături de copii suferinzi sunt aranjate de Elena Miruna Tudorache, suspectată și ea de implicații în traficul internațional de carne vie, președinta Fundației „Un copil, o speranţă” din Sibiu, ajunsă și vicepreședinte al Federaţiei Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC), unde este președinte Bogdan Simion, directorul „Sera Romania”, altul implicat în trafic international de copii, pe care-l dorea Cioloș ca ministru al Muncii. Ce mica e lumea, lumea lor a samsarilor de copii! (Europa știe de afacerile cu copii din România, autoritățile române se fac că plouă fiindcă sunt implicate nume cu greutate!)

Iată ce scriam în „Justițiarul” despre Elena Miruna Tudorache: „Deţinem informaţii potrivit cărora au fost adoptaţi, pe aceeaşi filieră Iohannis, mulţi copii de la Casa de Copii din Cisnădie, amplasată pe strada Livezii, cu complicitate directoarei de atunci. Oamenilor însă le este frică să vorbească, fiindcă se tem şi de Iohannis, ajuns mare între timp, dar şi de mafia internaţională a traficanţilor de carne vie. Este interesantă şi RELAŢIA DE MARE PRIETENIE DINTRE CARMEN IOHANNIS ŞI ELENA MIRUNA TUDORACHE, FONDATOARE FUNDAŢIEI «UN COPIL, O SPERANŢĂ» (U.C.O.S.) din Sibiu, precum şi facilităţile create de soţul lui Carmen, în calitate de primar, acestei fundaţii, cum ar fi Hotărârea nr. 292 din 27.09.2007 pentru prelungirea cu titlu gratuit a imobilului din Sibiu, Aleea Streiu, nr. 8, unde funcţionează fundaţia. Pentru ca să înţeleagă şi cei care nu sunt din Sibiu, câtă «democraţie» există în oraşul acesta, unde Consiliul Local este în majoritate al F.D.G.R., de două mandate: toate hotărârile sunt iniţiate de Iohannis, iar maşina de vot, formată din consilierii saşi se pune în mişcare. Nu există niciodată opoziţie şi nici măcar discuţii pe marginea vreunui proiect.

Elena Miruna Tudorache, președinta Fundației „Un copil, o speranţă” din Sibiu, persoană aflată în relații deosebită cu familia Iohannis, prietenă cu Carmen și favorizată de Werner pe vremea când era primar, suspectă și ea de implicare în traficul de copii al familiei Iohannis!

Trecutul acestei doamne Tudorache s-ar putea să devină foarte interesant pentru o anchetă serioasă, în cazul în care copiii exportaţi de soţii Iohannis vor fi de negăsit. Credeţi că primarul a propus acea scutire de chirie din dragoste pentru copii? Aiurea, se vede din raporturile avute cu copiii Iliuţ cât le erau de «dragi». Apropos, deşi au venit de multe ori la Răşinari cu canadienii, dar şi fără ei, niciodată soţii Iohannis nu le-au adus acelor copii necăjiţi măcar o ciocolată! La fel şi soţii Lalande.” (Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!)

Aceste poze scandaloase, cu Klaus Werner Iohannis rânjind alături de fiica fotografului Simion Buia, sfidând tristețea poporului român oripilat de crimele de la Caracal ale psihopatului ucigaș de adolescente, au fost comentate astăzi de mai multe publicații, chiar dacă Buia le-a șters de pe Facebook.

Măi nea’ foto, eu zic să fredonezi „Adu calu’, Simioane” în timp ce încaleci pe el și să galopezi unde vezi cu ochii fiindcă idolul și stăpânul tău, Klaus, nu uită și nici nu iartă!

                                                                                                      Marius Albin MARINESCU

Citiți și:

Europa știe de afacerile cu copii din România, autoritățile române se fac că plouă fiindcă sunt implicate nume cu greutate!

Cu bățul prin gardul Klausului: „Europa Liberă” reia scandalul adopțiilor internaționale din anii ’90, cu magistrații anchetați și apoi protejați

Ce s-a întâmplat cu copiii din traficul internațional de carne vie în care au fost implicați soții Iohannis?

Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!

Exportul de copii români, un tribut pe altarul globalismului

Experimentul adopției: Cine și-a dorit a măsura și puncta?

Rana deschisă a adopțiilor

Cazul Sorinei, doar o picătură văzută din conducta de copii români furați pentru export

Abuzurile „statului de drept” în adopțiile internaționale, halucinantele îmbârligături din „justiția independentă”! Iată de ce vor trompetele SRI de la USR și propaganda statului subteran desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)!

1 Comment

  1. adria

    Dacă era copilul lui mai înțeleg să arate așa de fericit în mijlocul dramei naționale pe care o trăim. Fericit că fetița lui nu a fost răpită, violată și poate ucisă.

    EMPATIE? Cel mai nepotrivit cuvânt care putea fi găsit pentru dulapul frigorific de la Cotroceni.

    “Empatia este capacitatea de a recunoaște și, într-o oarecare măsură, de a împărtăși sentimentele (cum ar fi tristețea sau fericirea) care sunt experimentate de către o altă ființă, chiar dacă aceasta nu le exprimă explicit. O persoană trebuie să aibă un anumit grad de empatie înainte de a putea să fie capabilă să simtă compasiune.” (https://ro.wikipedia.org/wiki/Empatie)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.