Observator

O tragedie la vârful lu’ PENELEU

  Motto: „Am depus o contestație pentru că eu cred că am făcut de minim 5 la Româna. Îmi era […]

 

Motto: „Am depus o contestație pentru că eu cred că am făcut de minim 5 la Româna. Îmi era frică de Limba și Literatura Româna, că nu o stăpânesc foarte bine.” ( Daniel Moroșanu, proaspăt picat la BAC, dar cu o carieră politică de succes, deoarece e prim-vicepreședinte la PNL Vrancea, 30 iunie 2020)

Vă anunț, compatrioți, cu multă și îndreptățită tristețe, că taman „catindatul” nostru preferat, cel care s-a pregătit pentru BAC luând și meditații la Limba și Literatura Română, a luat la această materie pur și simplu in-fer-na-lă!!! nota 3,60 (1 punct fiind din oficiu). Eu zic să-i ia banii înapoi lu’ ăl de l-a meditat și să-i bată și obrazul… doar avem exemple celebre de meditatori în această țară, care și-au luat „căși” din munca afterschool, abnegația lor de meditatori-emblemă fiind recunoscută de toată lumea liberală, inclusiv de Rareș Bogdan.

Dar Moroșanu-al nost’ n-a luat decât 3,60… Și din această tragedie trebuie că s-au născut versurile:

După pui de MOROȘEN
Să nu dai cu egzamen
Că dacă-l vei nimeri
Vai de capul tău a fi!”

Personal, eșecul lui Daniel Moroșanu, prim-vicepreședinte PNL Vrancea m-a durut… cam la fel de mult ca atunci când n-a intrat Godină la Academia de Poliție…

                                                                                                   Luminița ARHIRE

P.S. La Istorie, așa cum am estimat, Daniel Moroșanu a nimerit la subiectele care aveau răspunsul inclus în întrebare, însumând cele 7 puncte previzibile. Spre surpriza mea însă, dânsul a scris ceva – probabil – și la blestematul de eseu despre diferitele Constituții ale patriei, din moment ce a mai luat și 0,55 puncte peste 7! Așa, da! Bravo, Moroșene! Autodepășirea este calea către o funcție în PENELEUL CENTRAL, oportunitate care sperăm cu toții că nu va întârzia să apară…

 

 

5 Comments

 1. Alexandru Balcu

  Am ramas mut de uimire afland ca dl Godina n-a intrat la Academie, eu credeam ca deja are doua doctorate luate pana acum (plagiate/neplagiate, nu conteaza).

 2. un mizantrop

  Daniel Morosanu, totusi, singurul inteligent asimptomatic de la PNL, testat voluntar…bine ca nu introduc astia testarea obligatorie…Acum, nedumerirea mea e – ce facem cu astia cu “comorbiditati” politice, picati la teste, ii izoletam, ori ba, ca, pe votul popular, de cand cu “ajutorul” setesist acordat de Dancila, eu nu ma mai bazez?!

 3. roman

  Cica aia din pesedeu erau niste agramati din Teleorman de ne conduceau pana mai deunazi…
  #muepnl e culti in cap,unul si unul

 4. kali13

  peneleu analfabet functional…Romania…e du ca ta

 5. Andrei2

  Adevarul este ca acum, la bac trebuie stat cu ochii pe el, ca daca-l scapati… nici la doctorat nu se opreste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *