Observator

O veste bună: Tinerii naționaliști trec la fapte!

  Tinerii naționaliști s-au gândit la o modalitate prin care literatura naționalistă să ajungă mai ușor la cei interesați. Au […]

 

Tinerii naționaliști s-au gândit la o modalitate prin care literatura naționalistă să ajungă mai ușor la cei interesați. Au imaginat o replică la ticăloșia din mass-media ultimilor 30 de ani. Dintr-o anumită perspectivă, s-ar putea spune că ziariștii noștri sunt principalii vinovați pentru răul de care avem parte după 1990.

Nu-i vorbă, au avut partea lor de vină și pentru răul de dinainte de 1990. Alături de justiție, mass-media este cea care și-a trădat beneficiarii în modul cel mai rușinos!

Justiția de după 1990 a debutat prin procesul de condamnare a soților Ceaușescu, și a ținut-o tot așa până azi, sfidând legile țării și ale bunului simț, făcând mii de victime printre oamenii cinstiți. Iar mass-media a debutat prin privatizarea ziarului România liberă. A fost prima privatizare, după modelul căreia s-au privatizat și celelalte ziare regionale. Se poate spune că sarabanda privatizărilor ilegale a debutat prin hoțiile la care s-au dedat ziariștii noștri! Pe mâna lor a început distrugerea României! Evident, asemenea infractori nu puteau să devină decât colaboratori la toate strategiile anti-românești care au vizat țara și neamul.

Este necesar să fie înlăturată tagma mercenarilor din publicistica românească. Iar inițiativa domnilor Mihai Șerban și Sterie Ciumetti de a deschide un colț naționalist reprezintă o idee potrivită pentru a slăbi influența presei mincinoase, ticăloșite, influența autorilor vânduți intereselor ne-românești, anti-românești. Iar felul cum au gândit funcționarea acestui colț naționalist este oportun, producător de efecte, al efectelor așteptate, dorite de orice persoană bine intenționată față de soarta celor din jurul său!

Efortul lor se cere susținut de fiecare dintre noi. Să ne gândim cum s-o facem, cum să facem din această inițiativă începutul unui vast proces de dumirire națională asupra a ceea ce se petrece cu noi, asupra răspunsului cu care suntem datori dușmanilor țării, oricât de mulți și de puternici par a fi aceștia.

Să nu uităm că noi suntem de partea adevărului și vom avea soarta adevărului. Vom birui!

                                                                                                               Ioan COJA

                                                          * * *

                                     Colțul naționalist

Mass-media este, actualmente, preponderent, o „superunealtă“ malefică, fiindcă a încăput pe mâinile unor indivizi diabolici! Aceste mijloace media malefice au capacitatea de a schimba realitatea mediului în care sunt difuzate, preschimbând percepțiile oamenilor și modificând cursul natural al societăților.

Fiind un corp străin, asemenea unui parazit, folosind o narativă calibrată în funcție de scopul pe care-l urmăresc patronii lor, neținând cont de nevoințele și interesele reale ale societății pe care o infestează, este lesne de înțeles că în concertul dezmembrării globaliste mass-media reprezintă un pericol mortal pentru orice națiune. Dar această mașinărie infernală, oricât de bine unsă ar fi, nu ar putea evolua în detrimentul națiunii fără complicitatea întregului sistem. Acest aspect nu înseamnă că acei din interiorul sistemului o controlează în vreun fel, ci tocmai că îi sunt supuși acesteia! Aici se află „dilema“ care încurcă, subminează și creează confuzie constantă în rândul pacienților români. Pentru ca un corp străin să pătrundă în organismul național este, în prealabil, nevoie ca sistemul său imunitar să fie perturbat, subminat, slăbit, astfel încât respectivul corp străin să facă o breșă și apoi să treacă la invazie!

Acest modus operandi este pus în aplicare de toate departamentele de control și de formare a opiniei publice. În ultimii ani, în ciuda propagandei „democratice“ și a poveștilor despre libertatea câștigată în 1989, din ce în ce mai mulți autori, intelectuali de primă clasă sunt marginalizați pe plan național; de la edituri până la librării, trecând prin mlaștina mass-media, prin mediul cultural dominant (doxa) și încheind cu aparatul legislativ-represiv.

Autorii care mai au tăria de caracter să se pună în slujba adevărului și a apărării valorilor naționale, să practice o rezistență autentică, forțați de împrejurări sunt constrânși de organizatorii și beneficiarii cenzurii să cedeze sau să dispară în tăcere și, de cele mai multe ori, să se stingă în uitare – dovedind orizonturile strâmte ale societății, încorsetată tot mai mult de o cenzură inactuală, nenecesară, dar utilă celor din spatele Puterii, care o impun prin diverse măsuri legislative abuzive, cum este Legea nr. 217/2015, care este fățuirea O.U.G. nr. 31/2002, sau ultima în materie, votată în quasi unanimitate de către regimul de ocupație, infama, rasista și antiromâneasca Lege nr. 157/2018, zisă și Legea Vexler.

Colțul naționalist s-a născut în momentul cel mai potrivit: când lacătele încep să se închidă, când cei mai valoroși autori din țară nu-și mai pot exercita libertatea de opinie; când intelectualii sunt fugăriți din librării-impostoare, al căror nume îl uzurpă pe acela al simbolului rezistenței naționale – Mihai Eminescu, somați fiind să-și ridice lucrările; când naționaliștii sunt amenințați și persecutați la ei în țară de ONG-uri străine, finanțate din bani publici, amendați și chiar ajung să li se întocmească dosare penale pentru mărturisirea adevărului istoric, pentru iubirea de țară; când toți trădătorii au acceptat, din interes sau din frică, consensul generalizat care s-a abătut asemenea unui embargou genocid asupra mediului intelectual din România.

Proprietate a lui Mihai Șerban, autorul lucrării Manifest. Cartea Neagră a Românei („care a fost scoasă din librării!” – Miron Manega, ziarul Certitudinea, 19 feb. 2019 a.c.), Colțul Naționalist este un site de promovare și difuzare a literaturii naționaliste de valoare, în țară și peste hotare, respectând și apărând valorile democrației adevărate, ale pluralității de idei, opinii și dreptul la o corectă informare, conform idealului de justiție care a stat la baza filosofiei noastre fondatoare: „Atunci când adevărul nu este liber, nici libertatea nu este adevărată!“, conform anticului principiului de drept, Sine Justitia, nulla libertas!

Fiind la începuturile sale, asemenea ghioceilor care străpung stratul de gheață în sezonul primăverii, Colțul naționalist își începe activitatea de difuzare și promovare alături de nouă autori – nu dintre cei mai comozi, urmând ca în perioada imediat următoare să ni se alăture alți patru „spadasini” ai condeiului de mare anvergură intelectuală și, mai ales, patriotică. Pe această cale, cu bucurie în suflet și convingerea că „soarele va continua să răsară cât mai aproape de adevăr” – facem un apel către toți scriitorii care doresc să-și promoveze și să-și difuzeze lucrările pe o platformă unică, profesională, specializată și dedicată în exclusivitate apărării adevărului istoric, tradiției, valorilor fundamentale și continuității Neamului Românesc!
Împreună suntem mai puternici!

                                                                                                               Mihai ȘERBAN

                                                               * * *

Salut cu entuziasm lansarea platformei Colțul Naționalist, o inițiativă a tânărului naționalist Mihai Șerban, reprezentant al noii generații de luptători pentru propășirea Neamului Românesc! Acești bravi urmași și oameni de nădejde sunt vrednici pentru preluarea stindardului românismului de la noi, cei mai în vârstă, care ne-am străduit să păstrăm nestinsă flacăra iubirii de neam, în ciuda propagandei deșănțate a globalismului multicultural cu care suntem bombardați pe canalele media de peste treizeci de ani. Așa cum la orice epidemie a unei boli necruțătoare se găsește întotdeauna și antidotul, iată că Mihai Șerban sau Sterie Ciumetti și mulți alți tineri aidoma lor vor reprezenta leacul atât de necesar vitregitului neam românesc, remediul care va neutraliza molima globalismului sionist. Succes, camarazi!

                                                                                                        Marius Albin MARINESCU

9 Comments

 1. alex

  Mult succes platformei ” COLTUL NATIONALIST”! Suntem alaturi de voi! Traiasca Patria si Neamul Romanesc!

 2. Adrian

  Gasesc cartile domnului Cornel Dan Niculae pe siteul cartea mea:
  https://www.cartea-mea.ro/index.php?submitted=1&O=search&keywords=Cornel+dan+niculae&do_submit=1
  Pe domnul Radu Theodoru si alti autori buni i-am gasit pe https://vicovia.ro/
  Din pacate, cartile mai vechi ale dansului se gasesc foarte greu. Un loc bun este si anticariatul https://m.targulcartii.ro/
  Tot la acest anticariat l-am gasit si pe domnul Neagu Cosma.
  Mult succes!

 3. Smaranda

  Excelent!Mă bucur sa văd că primesc onorurile meritate si ca sunt in sfârșiti promovați!Stiam deja de acest proiect ,am descoperit cumparând Manifestul domnului Șerban. Le dorim succes si speram sa li se alăture cât mai mulți camarazi cu aceeasi viziune.Până la urmă soarele răsare si la noi pe uliță!!!Doamne ajută

 4. Sorin

  Doamne Ajuta!

 5. Malus Dacus

  Pentru obiectivitate, trebuie sa mentionam cazul Antenei 3!
  In totala contradictie cu ceea ce a devenit in momentul de fata, Antena 3 a fost vreo 10 ani o exceptie in peisajul mass-mediei glabalist-nivelatoare. A fost principalul canal media de rezistenta nationala, prin intermediul carora s-au exprimat multi patrioti. Au facut presa de calitate, in interes national! Ma refer in special la Mircea Badea, care de fapt a fost si ultimul care a depus armele. Antena 3 avut un rol esential in evenimente principale cum ar fi referendumul de demitere al lui Basescu, crearea si victoria USL care in prima faza a umplut de speranta inimile romanilor, demascarea protocoalelor dintre procurori si securisti, demascarea infractiunilor si derapajelor neconstitutionale ale lui Basescu si Iohannis, sanctionarea faraoacei Kovesi si altele.
  Prima mare dezamagire a fost sustinerea pe fata a menopauzatei sorosiste Hillary Clinton la alegerile prezidentiale din SUA – 2016! Apoi a fost abordarea in stil curcubeu a referendumului pentru familie din octombrie 2018. De atunci au schimbat definitiv macazul si s-au inscris in plutonul mass-mediei maro globaliste cu Radu Tudor in frunte.
  Fenomenul Antenei 3 merita dezbatut pe larg si tras concluzii de toti cei care vor sa faca presa obiectiva si de calitate in interes national.
  Nu trebuie ignorate nici forta si represaliile securitatii globaliste care deservesc interese straine, care au puterea sa aresteze patroni de trusturi sau jurnalisti, care au puterea sa ameninte, sa santajeze, care oricand isi pot crea cadrul legal cu hotarari in CSAT prin care presa sa fie considerata o vulnerabilitate nationala.

 6. CD

  Sper ca acest Colt sa ajunga un mare CENTRU NATIONALIST, succes.

 7. nelămuriri...

  Dragostea de patrie trebuie cultivată. Felicitări celor ce intenţionează asta ! Din păcate, statistica arată că dragostea de bani învinge dragostea de ţară. Aşa, de vânzare, dragostea poate fi găsită în altă parte – acolo unde se plăteşte în avans pentru “serviciile” prestate. Colţul naţionalist este o mare dezamăgire pentru cei care intră pentru prima dată. De când am aflat de existenţa lui, l-am arătat prietenilor, colegilor şi altora. Nimeni nu a fost interesat. E mai simplu să te uiţi pe gratis la TV sau să înghiţi rahatul de pe Facebook. Oare nu înţelege nimeni că informaţia care ajunge cel mai repede, fără nici o oprelişte, are întâietate ? Cum se poate lupta, când armele stau pe taraba cu preţuri ? Cât costă ţara ?

  • Cornel-Dan Niculae

   Tara este si “bani adevarati” (cu acoperire in valoare intriseca), ea reprezinta cei mai puternici “bani” (bun), mai bani decat cei ipotetici inchipuiti de bancnote sau de cei de prin conturile bancilor. Tara (pamantul la care ai un drept, funciar sau moral) este stabilitatea pe care banii nu o au. “Statistica arata…”, spui dumneata. Vorbe rasunatoare si goale. Ce institut (national?) de statistica (vreun INS?) a putut demonstra ca “dragostea de bani învinge dragostea de ţară”? Nu se poti compara strutii cu ingerii! Vorbe goale sau ganduri la intamplare?

 8. Schopenhauer dormea cu pistolul incarcat la cap – cred ca in curand si ganditorii nostri de seama vor trebui sa faca la fel !
  Si nu numai ei !
  Trebuie schimbat guvernul, regimul, si trebuie inarmata populatia ! Altfel nu ne putem apara impotriva pradatorilor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *