Lichele

 Oana Paraschiva Harvalia, soția „româncă” a lui Gunther Krichbaum, expertă și ea în adopții internaționale ca soții Iohannis

  Legăturile dubioase ale politicianului mercenar Siegfried Mureșan cu Klaus Iohannis și Oana Paraschiva Harvalia, „expertă” și ea în adopții […]

 

Legăturile dubioase ale politicianului mercenar Siegfried Mureșan cu Klaus Iohannis și Oana Paraschiva Harvalia, „expertă” și ea în adopții internaționale, ca și soții Iohannis. Primarul sibian Klaus Werner Iohannis a fost cel care a oficiat căsătoria Paraschivei din anul 2010, la Sibiu, cu Gunther Krichbaum, politician, membru al Parlamentul German și din aceeași gașcă politică cu „neamțul” Siegfried Mureșan. Citiți aici despre îmbârligăturile politico-economice dintre aceste unelte ale statului german, unii cu cetățenie română și reprezentând – chipurile! – interesele României: Siegfrid Mureșan, calul troian al Germaniei din Parlamentul European

         Servicii sociale internaționale, din India până în România

Postat 30 aprilie 2020 de Roelie Post (blogger invitat)

Când în 2011/2012 filmările Copiilor Furați – Adopțiuni internaționale din India se desfășurau pe biroul ACT din Bruxelles, am fost atras în detaliile cazului de trafic german / indian.

Arun vorbea în germană cu jurnalista, explicându-i implicarea filialei germane a Serviciilor Sociale Internaționale. El a numit-o la International Sozialdienst Deutscher Zweig.

Stai, unde am văzut numele respectiv înainte?

O scurtă privire în arhivele mele m-a dus la o petiție Kreuz 1999, transmisă în 1999 la Parlamentul European de un cetățean german, un anume Gunther Kreutz.

Pe scurt, petiționarul a solicitat Parlamentului European să aloce 5 milioane de euro pe acord direct ONG-ului român Părinți si Copii. Acest ONG era omologul român al filialei germane a ISS. Cele 5 milioane de euro au fost menite să ofere ajutor umanitar urgent pentru copiii aflați în îngrijire rezidențială românească.

A fost pentru prima dată când slujba României a trebuit să merg la Comitetul pentru petiții al Parlamentului European. Șeful meu și cu mine am explicat Programul Copiilor și modul în care a funcționat. Nu ar exista o procedură de licitație și niciun acord direct. Am explicat, de asemenea, modul în care Comisia Europeană se confrunta cu crizele uriașe din domeniul protecției copilului. Mai mulți membri ai Parlamentului European ne-au pus întrebări. Totul a fost foarte emoționant, pasional.

În scrisoarea din iunie 2001, în iunie 2001, că Petiția a primit foarte mult interes, că aceasta va fi totuși deschisă și că Comitetul pentru petiții a făcut pasul neobișnuit să mulțumească Comisiei Europene pentru angajamentul lor nesfârșit de a îmbunătăți situația României cu copiii.

Click pe imagine pentru mărire!

Până acum, bine. Ca funcționar al Comisiei Europene, este întotdeauna complicat să găsești dosarul tău în atenția Parlamentului European. Vă pot face viața dificilă. Dar – hei! – am fost mulțumiți!

Abia mai târziu mi-am dat seama că petiția domnului Kreutz a fost o încercare de a obține puncte pentru adopții – legea română din 1997 a creat un sistem de puncte, numărul copiilor adoptabili depindea de punctele pe care agențiile de adopție le-ar putea obține pentru furnizarea de ajutor umanitar sau dând bani.

Dacă Comisia Europeană ar fi acordat cele 5 milioane de euro la Părinți și copii, atunci această agenție de adopție ar fi obținut o mare parte din copiii „adoptabili” ai României. Odată ce ne-am dat seama de acest lucru, s-au luat măsuri pentru a nu se asigura că finanțarea UE nu va fi destinată agențiilor de adopție. Ne-am dat seama că trebuie, în general, să existe un firewall între agențiile de protecție a copilului și agențiile de adopție internațional. În caz contrar, ar fi ca vulpea care păzește găinile …

Repede înainte. Extras din cartea mea România doar pentru export, povestea nevăzută a „orfanilor” români

Marți, 25 februarie 2004

Trecând prin corespondența la care trebuia să răspund, am văzut că familiile germane scriau acum comisarului Verheugen. Niciodată nu primisem mail de la germani. Înainte de 2001, germanii adoptaseră doar o mână de copii din România. Conform raportului lui Teodorescu din 2002, Germania a obținut o excepție de la moratoriu și cinci familii au fost înregistrate ca adopți potențiali.
Acum, peste douăzeci de familii germane li s-a spus că există un copil disponibil pentru ei și că au fost chemați în România prima săptămână a anului. Plătiseră 8.000 de euro cu avans, jumătate din costurile finale. După ce s-au întors din România în ianuarie, au primit o scrisoare de la agenția de adopție germană în care spunea că nu sunt permise alte adopții, nu mai sunt excepții. Adoptatorilor li s-a spus să scrie comisarului Verheugen. Presiune asupra Verheugen?

Parcurgând scrisorile, am aflat că agențiile germane încercau într-adevăr să rupă moratorul. Aceștia propuseseră copii familiilor germane în timpul moratoriului!

Filiala germană a ISS și-a oprit activitățile de adoptare din România. Nu știu exact de ce. Două mici agenții germane de adopție și-au preluat activitatea de adopție cu Părinți și copii: agențiile Zukunft fur Kinder și Copii și părinți (CAP).

Detaliu interesant: președintele CAP a fost Gunther Kreutz, soția sa, Marika, adjunctul său.

Odată cu campania lor scrisoare, agențiile germane au dorit acum să-l convingă pe comisarul german Günter Verheugen de nevoia de a redeschide adopțiile. De asemenea, viitorii părinți adoptivi au fost solicitați să scrie scrisori pentru a face presiune.

Și să se coordoneze cu doamna Harvalia … Doamna Oana Harvalia, proprietară a agenției de adopție Părinți și copii.

Click pe imagine pentru mărire!

Oricum, după ce am analizat problema, șefii mei mi-au spus să redactez o scrisoare. Autoritățile române trebuiau să fie informați în acest sens. Link la scrisoarea completă Anexa Ref GestDem 2020 0500 (2)

Click pe imagine pentru mărire!

Adopțiile nu au decurs. Noua lege română votată în iunie 2004 nu ar mai permite adoptarea de către străini independenți. Magazinul s-a închis. Dar povestea nu s-a terminat.

Mulți ani mai târziu mi-am dat seama de puterile de la locul de muncă. Numeroasele mele discuții cu Arun m-au ajutat să înțeleg sistemul german. Intrigat de faptul că un cetățean german care predă o petiție la Parlamentul European, cunoscând aparent toate procedurile, Arun a chemat familia Kreutz în urmă cu câțiva ani. Marika Kreutz i-a spus că cineva din Cabinetul lui Martin Schulz i-a spus cum să o facă. Nu, ea și soțul ei nu-l cunoșteau pe Martin Schulz. Ceea ce este un pic greu de crezut. Locuiesc în același oraș, unde Martin Schulz era primar și sunt membri ai aceluiași partid politic …

Am aflat de asemenea că Oana Harvalia s-a căsătorit cu un politician german: Gunter Krichbaum.
Gunther Krichbaum este președintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestagul german din 2007.

Fătălăul Gunther Krichbaum și soția sa sexoasă: Oana Paraschiva Harvalia.

Domnul Krichbaum are prieteni apropiați cu Günther Oettinger, care a fost comisarul european european pentru resurse umane când am fost concediat și am ajuns la datorii.

În februarie 2016, în conformitate cu instrucțiunile privind informatorii, am transmis scrisoarea mea de denunț la cabinetul președintelui Parlamentului European: Martin Schulz

Mai multe vor urma cu privire la Casa Europeană a Cărților … sau ar trebui să spun House of Horror? Rămâneți aproape!

                                                                                                            Roelie POST (guest blogger)

În anul 2014 Comisia Europeană a concediat-o pe propria  funcționară Roelie Post, după ce au hărțuit-o ani de zile fiindcă a vorbit de mafia adopțiilor internaționale care activează în România și a scris chiar o carte cu tema aceasta. (Click pe fotografia de mai jos pentru mărire!)

Numai pentru EXPORT: Povestea secretă a «orfanilor» din România” („Romania for Export Only: The Untold Story of the Romanian «Orphans»”) este titlul cărții scrise de Roelie Post, fost funcționar UE pe probleme de adopții de copii în care expune traficul ORGANIZAT cu copii din România. Cartea poate fi cumpărată aici: http://www.roeliepost.com/buy-the-book/

Sursa: http://www.againstchildtrafficking.org/2020/04/international-social-services-from-india-to-romania-part-3/

Citiți și:

Europa știe de afacerile cu copii din România, autoritățile române se fac că plouă fiindcă sunt implicate nume cu greutate!

Hienele germane și coioții români

Cu bățul prin gardul Klausului: „Europa Liberă” reia scandalul adopțiilor internaționale din anii ’90, cu magistrații anchetați și apoi protejați

Ce s-a întâmplat cu copiii din traficul internațional de carne vie în care au fost implicați soții Iohannis?

Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!

Exportul de copii români, un tribut pe altarul globalismului

Experimentul adopției: Cine și-a dorit a măsura și puncta?

Rana deschisă a adopțiilor

Cazul Sorinei, doar o picătură văzută din conducta de copii români furați pentru export

Abuzurile „statului de drept” în adopțiile internaționale, halucinantele îmbârligături din „justiția independentă”! Iată de ce vor trompetele SRI de la USR și propaganda statului subteran desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)!

 

1 Comment

  1. un mizantrop

    Asta-i secretul ca un individ gregar si marginit (!) intelectual a fost promovat guvernator al R omaniei si este tolerat la mesele bogatilor mondiali…face si el parte din cabala sinistra care administreaza “resursa umana”, in intregul ei, ori ca piese de schimb…
    P.S. Si pentru ca trebuia pus la locul lui, cand tocmai ce se credea “partener”, i s-a solicitat (si s-a executat intocmai) si livrarea de sclavi pentru plantatiile superiorilor, sa nu se mai deranjeze uberallesii cu birocratii umilitoare…daca tot au un arendas pe moshie, sa faca bine si sa se intrebuinteze…nemtii nu cheltuie nimic in plus, ei nici datoriile de razboi, inca, nu si le-au achitat…si daca tot ai depistat gena slugarniciei, de ce n-ai folosi-o?! Oare wernerelul s-o fi prins ca dupa “inaltul ” statut de feshionist, stapanii l-au trimis sa comercializeze si sorturi de bucatarie, ca i-au fixat, in felul asta, nivelul?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.