Puncte de vedere

Oare adevărul este astăzi cel mai periculos „drog”? (IV)

  Iată cu ce trebuie să îmi pierd timpul! Mă văd obligat ca acum, cînd am de făcut multe alte […]

 

Iată cu ce trebuie să îmi pierd timpul! Mă văd obligat ca acum, cînd am de făcut multe alte lucruri, să scriu un episod nou, pe care nu îl intenționam.

Am scris în prima parte că la un articol mai vechi al meu, m-am trezit cu un comentariu care m-a năucit întrucît venea din partea cuiva care pînă atunci mă ridicase în slăvi, un comentariu insultător și amenințător. Comentariul era postat urmare sfatului pe care îl dădeam cititorilor să nu creadă tot ce este scris pe internet. Nu am mentionat titlul articolului, data publicării, numele comentatorului – am dat doar un citat din articol și un citat din comentatariu, precizînd că subiectul merită să fie tratat într-un articol amplu, separat.

Sîmbătă dimineață am citit un mail (redirecționat mie de dl. Marinescu) trimis de persoana la care mă refeream (fără să îi dau numele) domniei sale, d-lui Coja, d-lui Zărnescu și mie (pe adresa la care renunțasem).

Acest mail, adresat în principal d-lui Coja, îmi pare halucinant:

„Domnule profesor,

 va implor ajutati-ma sa clarific situatia cu minunatul om, in caz ca este textul meu si dati-mi titlul de unde l-a extras! Sau rugati-l frumos sa mi-l dea !

Ce ma uluieste e faptul ca vede colportare antagonica in restul postarilor mele, ce-i drept, adesea prea lungi !DAR CHIAR IN HALUL ASTA DE PE ARATURA S_O IA UN PROCUROR , sa zica ca sunt o echipa , io, ??? Hahahaha! Cea mai retrasa fiinta de pe mapamond ???Imi pazesc solitudinea cu dintii !!!!!!!

 Va rog mult, explicati-i omului, in caz ca io sunt – si daca-i asa , atunci nu-i normal sa nu indice contextul ca sa-l pot lamuri !!! Spuneti-i io am postat la dumneavoastra cu urmatoarele pseudonime : Carolina (replicile mele nemuritorului prof  Buzatu) , posibil si Karoline Gunderode (o poetesa care s-a sinucis din amor agatandu-si pietroaie de gat  si scufundandu-se in Neckar de dragul unui prof univ de la Heidelberg , daca tin io minte – versuri bune , nebuna, biata de ea, sa se omoare pentru un taur sclifosit, ce idee!!!hahahah) si Radu Stefan care vine de la Rodica Stefania (care-i numele meu de botez). Jidani n-am in familie, nici bruma ! Am o bunica nemtoaica, mama  mamei mele, dar toate trei fetele, si ea si cele doua surori, si-au luat toate , soti romani iar copiii au avut limba materna romana . Doar fratele si-a luat nemtoaica care a murit la un an – fara copii . Deci io n-am complexe de vinovatie nemtesti , fata de romani , nici cat negru sub unghie ! Nemtii mei au iubit romanii si invers !

 Daca ma lasa memoria, si au mai fost si alte pseudonime d’ale mele , poate le numiti ca sa le recunosc si ca sa-l linistim pe maestrul de care nu am aflat decat recentisisssime ca era procuror ! si macedonean – din care am si io un rastrabunic care-si zicea ‘io mi-s tsintsar’ ! Cu (Termopile) si cu  Pitu Guli de la Crusova , mi-a luat mintile, caci e exact formula mea existentiala, cea  pe care o descrie! 

Ma cunoasteti de foarte multa vreme !

Si profesorul Buzatu adula internetul – era foarte placut surprins de posibilitatile sale! (Desi regret ca trebuie sa contrazic asa un barosan precum Dan Cristian Ionescu! Pe care-l pretuiesc ca si pe profesorul Buzatu, ca si pe Dumneavoastra, ca si pe domnul Zarnescu ca si pe Marius Albin Marinescu, nespus! Ca si pe inca multi romani geniali care-mi inaltsa moralul la ceruri !

 Io insa n-am dubii ca e textul meu caci imi recunosc stilul meu tembel !

De whistleblower gone rampant !

Dar cum Dumnezeu sa vada el antagonisme parsive in restul textelor mele ???

Totusi asta-i exact stilul meu !

Il rog mult sa-mi dea sursa ca sa-i topesc simtul enigmatic. Ce o sa se faca procurorul  fara mister ???

Hahahahah!

Uitati ce a publicat domn’ procuror !

Daca se dovedeste ca io-s aia , atunci este in primul rand un fantast !!!

Nu un procuror, in cazul me.

Ii dau orice detalii doreste sa ma intrebe, ca sa se relaxeze asupra “suspectului” !

Caci n-am nici jidani in sange, nici politica n-am facut in viata mea !

Io pe blog trag doar cate un fluierat!

Si atat! 

Hahahaha! Deci l-am facut shobolan chiar si pe Dan Cristian Popescu ???

Da obsedata mai sunt de jidani !

Era sa ma sufoc de ras !!!

Va implor dati-mi sursa exacta , dumneavoastra sau domnul procuror ca sa explodam misterul in pom!

 Cristian Ionescu despre mine???

Spuneti-i ca adresa domniei sale mi s-a autoinsiruit pe aceasta adresa impreuna cu multe altele datorita mailurilor dumneavoastra ! Si de la domnul Zarnescu mi-au ramas comilitoni !Pur si simplu au aparut aici !!!Si a lui Albin Marinescu tot asa  au aparut ! Io sunt de o prostie lucie si absolut crasa  in materie de computere ! Va rog frumos intrebati un expert cum si-a schimbat yahoo the policy caci raman inregistrate, odata trecute p’aici, toate adresele care fiintasera intr-un mail al dumneavoastra sau ale altora Cred ca asa a aflat si domnul Zainea adresa mea caci io nu i-am dat-o caci nu-l cunosteam deloc  ! Nu-mi pare rau , caci imi trimite lucruri f interesante ! Este deci un fenomen , acest sistem yahoo NOU !!! De vreo juma de an sau un an!

Cristian Ionescu despre tembela de mine???Mor de ras !!!

Repet, e sigur ca e textul meu !!! Va rog frumos cititi totul .

Va multumesc.”

Rețineți că nu am dat numele comentatorului, nu am dat titlul articolului și nici data postării iar autoarea mail-ului declară că nu ține minte că a scris și postat comentariul, deci dacă îi aparține, dar a reacționat! Și-a dat seama întrucît și-a recunoscut stilul!

Sîmbătă seară, R. Ș. a postat pe „Justițiarul un comentariu” (la primul episod):

radu Stefan

Posted august 4, 2018 at 7:47 PM

Era normal sa dati exact sursa citatului , domnule procuror !!!.
Nu-i normal sa citati in afara contextului !
Va asigur ca daca este citatul meu , nu numai ca nu-s celula sionista, si ca nu-s antisemit (ce contradictie perfecta in acuzatia dumneavoastra !!!) intrucat apreciez foarte mult evreii cinstiti (lucru ce l-am specificat tot timpul , exact ca si domnul profesor Coja atunci cand critica o propaganda mincinoasa a evreilor contra noastra ) dar nu mi-am dat seama ca patriotii de pe blog – precum domnia Voastra – s-au rarit din cauza mea .
Din acest motiv ma voi retrage de pe blogul domnului profesor Coja ca sa va fac loc dumneavoastra si patriotilor atat de deranjati de comentariile mele !
Cu bine si succes in toate, DOMNULE PROCUROR !
V-am trimis o explicatie in e -mail !
Acum ca stiti ca nu-s celula sionista, poate o cititi !!!”

Comentariul la care mă referisem, ca și comentariul de azi, sînt semnate Radu Ștefan, mail-ul este semnat Rodica Ștefania Brătulescu-Jackson iar o altă adresă de mail pe care o folosește are numele Stefi Maier. Din mail-ul adresat în principal d-lui Coja, am aflat că mai semnează cu multe pseudonime, nici nu le mai ține minte pe toate – de ce oare?

Ei bine, dacă insistă, iată sursa citatului, adică textul integral al articolului și al comentariului:

https://ioncoja.ro/pentru-viitorul-omenirii-internetul-este-cel-mai-mare-pericol/

                                                                    *

Înainte de a fi postat comentariul insultător al lui R. Ș., mai publicasem simultan (20 aprilie) un articol prin care propusesem românilor patrioți ca pentru educația și cultura patriotică a copiilor și nepoților, să procure o serie de cărți tipărite (care se mai găsesc) sau să salveze pe cele aflate pe internet (cît or mai fi). Mă bucur că mi-am adus aminte – dl. Coja nu a postat această bibliografie selectivă (după cum am numit-o) așa că va trebui să o fac publică.

Pe 21 aprilie primesc un mail redirecționat de dl. Vasile Zarnescu scris în ziua precedentă către dînsul și dl. Coja cu textul: „ Domnule profesor , va rog frumos transmiteti-i acest site cu o bibliografie excelenta domnului Dan Cristian Ionescu!”. Bibliografia excelentă era site-ul Radio Islam! Ce legătură avea cu educația patriotică a tinerilor români, este greu de înțeles.

Din politețe, i-am mulțumit, i-am spus că știu site-ul, și la rîndul meu i-am recomandat site-ul AAARGH.

Pe 23 aprilie primesc următorul mail din care citez începutul:

Stimate si Onorate Maestre Dan Cristian Ionescu,                       4/23/2017

Nu va cant Hossannah caci stiti mai bine ca mine ce valoaros sunteti …

Multsam mult pentru ca m-ati determinat sa contemplu situl AAARGH din nou !S-au imbogatit diamant de cand nu am mai navigat aici…”

Am început să citesc și, în mai puțin de jumătate de minut, m-am innegrit la față – picasem din nou în capcană și dușmanul îmi aflase adresa de mail! Rezum:

– textul începea cu osanale, așa cum făcuse și Radu Ștefan ca să îmi adoarme vigilența (cînd mă lăuda într-un mod chiar exagerat, am crezut că îmi citise cărțile – dar din acest mail m-am lămurit că nu le citise) – oare chiar credeau că merge din nou?

– îmi mulțumește pentru faptul că am determinat-o să contemple situl AAARGH din nou, s-au îmbogățit diamant… – ei bine, pe acest site nu s-a mai postat nimic din anul 2010! M-a bătut un gînd, am verificat și site-ul dispăruse! Cine căuta AAARGH găsea un joc video! Apoi a reapărut. Un apropiat al lor mi-a explicat că administratorul de site murise iar cel care îi ținea locul nu mai posta, însă veghea la existența site-ului – cînd era șters, îl punea la loc. Pentru cei care vor să copieze cărți importante, în limba română sau în alte 20 de limbi străine, dau mai jos adresa (am verificat-o acum, poate fi accesată)

http://aaargh.vho.org/

diamant” era termenul folosit des de Radu Ștefan;

– după care se prezintă – se numește Rodica Ștefania Brătulescu-Jackson (nici o mentiune a acestui nume pe google);

– apoi îmi trimite multe-multe pagini cu texte semnate de Radu Ștefan, filme, link-uri, toate ale lui!

Stefi Maier = Rodica Ștefania Brătulescu-Jackson = Radu Ștefan!

Am copiat mail-urile și am renunțat la acea adresă de mail fără să deschid vreun link – riscam să mă îmbogățesc cu un virus letal care să îmi pîrjolească leptopul. Apoi, am pierdut multe zile ca să citesc și să recitesc textile, să le interpretez, să le discut și cu alții, iar în final să trag niște concluzii.

Iată cum într-un timp atît de scurt din luptătorul neînfricat” căruia i se dedica o traducere devenisem shobolanul dușman pe viață și pe moarte” și apoi stimat și onorat maestru”!

Mai sînt multe de discutat, însă la o anumită vîrstă unii mai au nevoie și de odihnă. Oricum, R. Ș. (el, ea sau ei) pot să găsească acel comentariu de care au uitat.

                                                                                                               Dan Cristian IONESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *