Puncte de vedere

Oare adevărul este astăzi cel mai periculos „drog”?

                Iar nu mă pot întoarce la amintirile juridice întrucît a apărut ceva mult mai important.             Din Evanghelia […]

 

 

            Iar nu mă pot întoarce la amintirile juridice întrucît a apărut ceva mult mai important.

            Din Evanghelia după Ioan, din două versete chiar, aflăm că valoarea supremă a creștinismului este ADEVĂRUL:

            Cap, 8, versetul 32: Şi veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi.”:

            Cap. 18, versetul 37: „Eu spre aceasta M-am născut şi pentru aceasta am venit în lume, ca să dau mărturie pentru adevăr; oricine este din adevăr ascultă glasul Meu.

            În primăvara trecută am postat  pe site-ul d-lui Coja un text – nu vă trimit link-ul, nici titlul și nici data publicării (merită un articol amplu, pe care l-am început de mult, dar nu am reușit să mă concentrez ca să îl termin), așa că vă redau doar un fragment:

                „Am spus și scris în multe rînduri că pentru viitorul omenirii, internetul este cel mai mare pericol. Unii mă privesc ca pe un nebun și îmi explică binefacerile internetului care ne asigura accesul la cărți și informații, care ne ține le curent cu ce se întîmplă în lume, care ne unește la manifestații și proteste, care ne aduce noi prieteni.
În oarecare măsura, AZI așa este. Dar eu văd (mai ales în viitor) lucrurile altfel.
1. Într-adevăr, astazi pe internet apare orice – dar unele materiale, pentru cît timp? Articolele mele din ultimii aproape doi ani umpleau internetul, unele fiind preluate de multe alte publicații on-line, bloguri sau site-uri (scrisoarea mea către Iohannis a apărut in peste 20 de locuri pe internet – azi,au mai ramas doar vreo trei postări, dintre care una pe site-ul dvs.). Azi, nu se mai regăsesc nici 10 % dintre articole. După moartea lui Roger Garaudy, de pe 
scribd.com a fost ștearsa cartea sa „Procesul sionismului”. Biografiile wikipedia ale unor mari personalități legionare (de ex. Șerban Milcoveanu) au dispărut întrucît … fuseseră legionari! În alte situații, biografiile au fost falsificate dispărînd mențiuni care deranjau. Și asta azi! Ce va fi mîine, cînd procesul de imbecilizare a omenirii va fi desăvîrșit? Desigur, după ce mă voi duce și eu, de pe internet va dispare orice mențiune cu privire le numele meu. Fiți convins că la fel se va întîmpla și cu numele dvs. Ca eroi ai luptei pentru adevăr vor rămîne pe internet escrocii Simon Wiesenthal și Elie Wiesel, poate și Radu Ioanid, Alexandru Florian și alții de teapa lor…”

            Ei bine, acest articol a condus la un atac incredibil din partea unuia dintre adulatorii mei, care în comentariile sale mă numea „luptător neînfricat”, mulțumea pentru dezvăluirile „diamant” pe care le făceam. Dintr-o dată, m-am trezit cu un comentariu din care spicuiesc:

            „…E prea tarziu, shobolane!!!!! Du-te si mananca-ti cadavrele dezinformarii – otravite, platite gras, de unul singur sau impreuna cu otravitii tai! Noi avem prea multe de citit, mai ales documentatia afisata aici de geniile si de eroii nostri care exista si care se multiplica, cu fiecare zi, cu fiecare ora!!! CA D’AIA ITI TsATsAIE CURU DE FRICA ADEVARULUI, NU-I ASA, SHOBOLANE ?!!!!!??? Cu cat esti platit ??? LAS’ CA VEDETI VOI PE DRACU GOL CACI INVENTIA VOASTRA S-A INTORS IMPOTRIVA VOASTRA SI O SA VA IA DRACU SI PE VOI, CHIAR DACA OR SA MOARA MULTI SI DINTRE NOI! SUNTEM IN RAZBOI CU VOI , RAZBOI PE VIATA SI PE MOARTE, SHOBOLANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

            Eu scrisesem doar ca oamenii să nu creadă tot ce citesc pe internet fără să verifice. A făcut o greșeală imensă, care a reparat o greșeală a mea. Lăsîndu-mă măgulit de comentariile lui, nu i-am urmărit cu atenție activitatea, dar acest comenatariu m-a făcut să-i urmăresc miile de postări din ultimii ani, și atunci am constatat că:

            – împrăștia multe minciuni – din această cauză îl deranjau criticile mele aduse internetului, prin care putea să le răspîndească fără nici un control;

            – bloca pe site comentariile cititorilor, intervenind cu comentarii ale sale, de două ori mai lungi decît textul articolului la care se referea, astfel încît cei care ar fi vrut să comenteze, renunțau să mai ajungă la sfîrșit pentru a-și spune și ei părerea;

            – altădată, intervenea și fără nici o legătură cu subiectul scria „Liniște, sa-l ascultăm pe Celibidache!”. Și posta un clip cu Celibidache.

            Dar cel mai grav lucru este faptul prin comentariile sale, a creat acestui site impresia de site antisemit, deși dl. Coja nu a scris niciodată nici un text antisemit. Punînd stăpînire pe site, a reușit să îi alunge pe patrioți. De atunci, eu nu i-am mai trimis d-lui Coja articole ci doar comentarii, unele transformate de domnia sa in articole (articolele mele apărute, au fost preluate de pe „Justițiarul”).

            Dar dl. Coja nu a vrut să mă creadă.

            Apoi, a urmat o dublă greșeală. În primul rînd tot din partea mea, care am căzut într-o capcană și, din politețe, am mulțumit pentru unele informații inutile – în acest fel, mi-au aflat adresa curentă și favorită de mail, la care am fost nevoit să renunț din grija de a nu fi virusată.

            Greșeala lor a fost și mai mare însă. Poate nu știau că am fost anchetator, și nu cel mai prost, ci dimpotrivă (sau poate au crezut că mă laud).  Nu mi-a fost greu să înțeleg că este vorba de o celulă sionistă care ca scop compromiterea acestui site patriotic. O celulă care, după adresele de mail folosite, ar cuprinde un bărbat și două femei – în orice caz, după stil, îmi pare evident că este un bărbat și o femeie.

                                                                                                   Dan Cristian IONESCU

2 Comments

 1. anti jidaneasca

  stati linistiti ca nu sunteti singuri. problema jidaneasca este, probabil, cunoscuta la nivel planetar. la un moment dat, va exista probabil o aliniere de planete fatala jegurilor astora.

 2. Era normal sa dati exact sursa citatului , domnule procuror !!!.
  Nu-i normal sa citati in afara contextului !
  Va asigur ca daca este citatul meu , nu numai ca nu-s celula sionista, si ca nu-s antisemit (ce contradictie perfecta in acuzatia dumneavoastra !!!) intrucat apreciez foarte mult evreii cinstiti (lucru ce l-am specificat tot timpul , exact ca si domnul profesor Coja atunci cand critica o propaganda mincinoasa a evreilor contra noastra ) dar nu mi-am dat seama ca patriotii de pe blog – precum domnia Voastra – s-au rarit din cauza mea .
  Din acest motiv ma voi retrage de pe blogul domnului profesor Coja ca sa va fac loc dumneavoastra si patriotilor atat de deranjati de comentariile mele !
  Cu bine si succes in toate, DOMNULE PROCUROR !
  V-am trimis o explicatie in e -mail !
  Acum ca stiti ca nu-s celula sionista , poate o cititi !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.