Puncte de vedere

Oare asta înseamnă globalizarea?

  Privesc evenimentele electorale din lume în ultimele zile. În SUA, evreul Bernard Sanders a pierdut practic nominalizarea în alegerile […]

 

Privesc evenimentele electorale din lume în ultimele zile.

În SUA, evreul Bernard Sanders a pierdut practic nominalizarea în alegerile preliminare ale democraților în fața creștinei Hillary Clinton. La republicani, creștinul Donald Trump a rămas deja fără contracandidați. La alegerile prezidențiale, se vor confrunta creștina Hillary Rodham Clinton, soacra evreului Mark Mezvinsky, căsătorit cu Chelsea Victoria Clinton cu creștinul Donald Trump, socrul evreului  Jared Corey Cushner, căsătorit cu Ivanka Marie Trump. Oricine va cîștiga prezidențialele americane, la Casa Albă va fi un ginere evreu. Nu cred că miliardarul evreu Michael Bloomberg (fostul primar al New York-ului), care și-a exprimat la un moment dat intenția de a candida ca independent la președenție, are vreo șansă. Dar, cine știe?  În mult-lăudata democrație americană, nu votul poporului contează, ci al celor cca. 500 de electori. În anul 2000, imbecilul sinistru, mincinos și criminal George W. Bush a cîștigat alegerile prin votul electorilor, deși votul popular mersese spre Al Gore – și atunci, la ce bun cheltuielile pentru votul popular? Și de ce se mai numesc democrație?

La alegerile prezidențiale din Peru, în primul tur, au primit cele mai multe voturi japoneza Keiko Fujimori (fiica fostului președinte Alberto Fujimori, aflat pentru mulți ani în închisoare pentru crimă și corupție), evreul Pedro Pablo Kuczinski (fost ministru și prim-ministru) și Veronika Mendoza, cu origini franceze. În mai puțin de o lună, vom afla cîștigătorului din turul doi.

Primăria Londrei a fost cîștigată de pakistanezul musulman Sadiq Kahn în fața evreului Zac Goldsmith, fiul miliardarului  Jimmy Goldsmith, căsătorit cu o membră a clanului  Rotschild.

Poate cineva care citește aceste rînduri mă va considera rasist. Nu, nu sînt rasist. Eu consider că un popor va exista cît timp conducătorii săi vor fi crescuți în spiritul tradițiilor, culturii și credinței sale (indiferent care ar fi aceasta). Noua Ordine Mondială urmărește distrugerea acestui principiu de bază în supraviețuirea unui popor.

Eu cred că rasism este în SUA, unde amerindienii, cei care au stăpînit întregul pămînt al țării, nu au nici un cuvînt de spus în ce privește viitorul țării.

Eu cred că rasism este situația din Peru, unde incașii, foștii locuitori ai țării, nu au nici un cuvînt de spus, conducerea țării fiind disputată între o japoneză, un evreu și o franțuzoaică.

Eu cred că rasism a fost și la Londra unde, conform politicii corecte, s-a convenit să fie aruncați în luptă un musulman (care sper și cred că este de bună credință) și un evreu.

Mă tem de ascensiunea politică a evreilor. Fiindcă sionismul îi sprijină în ascensiune pe oamenii săi credincioși. În acest moment exista un singur stat condus de un evreu antisionist și anume Venezuela, unde Nicolas Maduro este continuatorul politicii antisioniste și antiamericane purtată de antecesorul său, Hugo Chavez.

Am citit despre peste o sută de evrei din toată lumea, extrem de capabili, extrem de inteligenți, extrem de bună credință – aceștia nu sînt însă niciodată promovați și susținuți de Sion. Dimpotrivă. Poate o să îmi fac timp să va scriu despre aceștia.

Îmi este teamă de momentul în care o țară ajunge în mod oficial condusă de evrei – priviți fosta URSS, România, Polonia, Cehoslovacia. Îmi este teamă și de țările conduse neoficial de evrei – SUA, Marea Britanie, Franța la care, șantajată, se alătură Germania, și care amenință pacea mondială.

Adică globalizarea înseamnă împingerea evreilor sioniști în fruntea țărilor creștine?

                                                                                                Dan Cristian IONESCU

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.