Fără categorie

Ofensiva Ocultei de pe Wall-Street pierde primul meci cu poporul american

Biden a semnat nu mai puțin de 37 de ordine executive prezidențiale în doar 6 zile de la înscăunare, mai multe […]

Biden a semnat nu mai puțin de 37 de ordine executive prezidențiale în doar 6 zile de la înscăunare, mai multe decât orice alt președinte din istoria SUA. La momentul când Donald Trump semna patru ordine executive în prima sa săptămână de mandat, presa îl portretiza drept un “dictator” care ar “abuza” de drepturile președintelui. Acum, aceeași presă tace mâlc căci stăpânii ei sunt cei care îi bagă sub nas la semnat lui “sleepy Joe” avalanșa de acte executive pe care inconştienţa senilităţii le semnează automat, fără să știe ce conțin (cum, de altfel, a și recunoscut în timp ce le aproba…).

Important de reţinut în context: printre documentele semnate se află și un ordin prezidențial de interzicere a folosirii sintagmei “virusul chinez” cu referire la Covid-19, un prim pas pentru protejarea imaginii Partidului Comunist de la Beijing în ochii mapamondului îndoliat de cumplita pandemie şi restricţiile impuse de globalişti.
Printre actele, Biden a semnat şi pentru demolarea zidului ridicat în cei patru ani de mandat a lui Trump la granița cu Mexicul, dar și o serie de acte cu conținut secret, ce vizează măsuri ce țin de siguranța națională.
Graba cu care păpușarii din spatele momâii prezidențiale distrug proiectele lui Trump pentru America i-a îngrijorat chiar și pe susținătorii democrați ai lui Biden care văd în măsurile dispuse prin stiloul prezidențial o veritabilă cursă disperată de a recupera timpul pierdut de mondialiștii neo-marxiști pe durata mandatului anterior. O serie de evenimente din ultima săptămână confirmă ideea că marii rechini ai finanței mondiale și americane dau in momentul de față un adevărat asalt, atentând la bunăstarea și stabilitatea economiei americane, cu greu pusă pe picioare în timpul mandatului precedent.

Cu toate acestea, lucrurile nu merg bine pentru finanța Ocultei de pe Wall-Street

Presa internaţională de specialitate a semnalat recenta încercare eșuată a rechinilor Finanţei Mondiale de a specula acțiunile companiilor GameStop și ale altor acțiuni puternic scurtate, cum ar fi AMC Entertainment și BlackBerry. Acțiunile acestor companii au crescut săptămâna aceasta deoarece au fost menținute la o valoare ridicată prin implicarea cumpărătorilor individuali organizați pe Reddit și alte platforme de socializare. Fondurile speculative de pe Wall Street, care pariau pe scăderea valorii acestor acțiuni, au fost forțate să-și acopere pozițiile, paguba acestora ridicându-se la câteva zeci de miliarde(!) de dolari din cauza faptului că au pariat împotriva GameStop în ideea că prețul acțiunilor va scădea, împrumutând acțiuni în speranța că le vor putea cumpăra mai târziu la un preț mai mic pentru a-și rambursa împrumuturile și pentru a plăti diferența. Acest lucru a fost bun pentru structuri financiare precum Fondul de acțiuni la prețuri scăzute Fidelity, ce deținea 2.000.000 acțiuni ale GameStop conform unei dezvăluiri recente, în valoare de aproape un miliard dolari, la prețul de vârf al GameStop de 482,95 dolari, joi, înainte de a închide la 193,60 dolari. Miza ar fi valorat în jur de 33 de milioane de dolari la începutul lunii ianuarie.
Ce demonstrează acest lucru ? Faptul că rechinii globalişti au eșuat într-o primă încercare de a jefui și falimenta, prin speculații financiare la bursă, micile fonduri de pensii ale americanilor dar și companiile tradiționale vechi de pe piața americană cum este și Game Stop. Asta arată o schimbare de mentalitate a publicului american, care a demonstrat, că și în lipsa lui Donald Trump, un “banc” de investitori mici dar bine organizați și uniți prin intermediul platformelor de socializare poate “ucide” un colosal prădător financiar, fapt fără precedent în istoria finanțelor americane.

Mihai RAPCEA

4 Comments

 1. -Bună seara tuturor:America,incepe să aibă soarta Romăniei,distruge tot ce sa construit bine și aducea profit,pentru ca bogații lor să devină și mai bogați și săracii mai mulți și mai săraci !
  Nu vă speriați,frați Americani !!! Zukerman sa intors la voi.Ha,ha,ha.

  • Maria

   Razi, tu, razi, dar o sa fluieri a paguba. A plecat ambasadorul, dar efectele muncii lui, de sforar care se crede stapan de sclavi au ramas. Si o sa tragem mult timp de ele. Pentru ca in timp ce poporul roman era plecat la circ, îmbătat cu apa chioara a laudei de sine, sforarii erau treji si lucrau.
   E o legatura călăi victime. In cazul acesta, victimele fiind noi. Victimele isi atrag calaii pentru ca nu invata nimic din istorie, desi majoritatea sunteti doldora de istorie. Iar istoria se repeta.
   Cum ocupi un popor fara ca acesta sa miste un deget? Il lauzi peste măsură si il lingusesti. Gen: “Romania, tara aleasă de Hristos”, sau “poporul cel mai viteaz, destept, cult, cu stramosi veniti din stele”. Cred ca si mayasii stateau cu ochii dupa ET cand au fost căsăpiți.
   Geme internetul de clarvazatori new age care ne vand gogosi optimiste. Mi-a explicat un tip cunoscator al razbiului parapsihologic, ca asta se numeste psihoza colectiva. Oamenii incep sa vada ce vor paranormalii tarilor inamice sa vada. Numai realitatea n-o mai vad: tara le este furata bucata cu bucata, batranii intelepti mor umiliti in tara lor, genialii fug spre alte tari, unde geniul este rasplatit.
   Oare new age a fost fabricat de CIA?
   Cred ca paranormalii rusi se tavalesc pe jos de ras! Un popor care sa se imbete singur cu apa chioara ca poporul roman, nu stiu daca mai exista!
   Culmea este ca nu era imposibil ca o schimbare reala sa porneasca din Romania, asa cum a fost profetit. Dar nu cu lauda de noi înșine pe internet. Atuul nostru impotriva ocultei era chiar modul in care ne manipuleaza, bumerang care putea fi trimis inapoi daca ne trezeam si ne rezolvam multiplele probleme ca popor: hotia, marlania, minciuna, neseriozitatea, coruptia.
   Virusii patrund prin usi deschise din interior. Un popor cu adevarat cu Dumnezeu, nu doar formal, este un popor care respinge atacurile de dinafara. Chiar si magia cabalistica o poti trimite inapoi la cei ce o fac. Cu Dumnezeu in inima, nimic nu e imposibil. Dar voi vreti sa fiti caldicei si sa cumparati indulgente de Mantuire de la altii. Si sa munceasca altii in locul vostru.

   • Lucian

    “probleme ca popor: hotia, marlania, minciuna, neseriozitatea, coruptia.”

    Recunoşti metoda? A descris-o bine Sun Tzu.

 2. Florin

  Din pacate mult adevar in cele scrise de Maria.
  Felicitari Maria si toate bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.