Puncte de vedere

Olandezul pedofil și criminal „sinucis” rapid ca să nu afecteze planurile electorale ale lui Iohannis cu „România normală” și interesele olandezilor în România

               Sinucidere accelerată și mediatică Olandezul suspectat că a ucis-o pe fetița de 11 […]

 

             Sinucidere accelerată și mediatică

Olandezul suspectat că a ucis-o pe fetița de 11 ani din Dâmbovița s-a sinucis. Suspectul a fost copleșit de remușcări, și-a pus capăt zilelor în stil fuga-fuga, ca nu cumva să mai creeze vreo problemă, pe lîngă tragedia lăsată în urma sa. Anunțul a venit de la seful Poliției Române, domnul Liviu Vasilescu (oferit postului de televiziune Realitatea TV). Iar șeful Poliției l-a primit de la autoritățile olandeze. Vestea a fost pusă imediat în fruntea știrilor de mai toată presa #Rezist, între care se află și Ziare.com și G4Media.

Sunt convins că olandezii au căutat cu disperare un canal de știri din Romania căruia să-i ofere acest breaking news, ca nu cumva poporul român să se înfurie sau ca nu cumva să se nască un nou val de indignare după cel stîrnit de nenorocirea de la Caracal. Și furia poporului român să le încurce afacerile cu lalele și vase maritime. Și cam din aceleași rațiuni, analiștii și colaboratorii SRI au găsit ca potrivită vînturarea acestei știri bombă, aparent sincronizată cu creșterea furiei mediatice și populare la adresa instiutuțiilor statului.

Nu am nici cea mai vagă îndoială că vestea cu moartea Mihaelei l-a băgat în sperieți și pe Klaus Iohannis și pe șefii SRI și pe cei ai Poliției. Obsedatul de olandez putea să încurce tot procesul electoral din țara noastră și să amîne și tentativa de răsturnare a guvernului Dăncilă. Și așa, cu toată sinuciderea lui, atît de fulgerător, petrecută și transmisă și de mass-media militantă din România, s-ar putea ca bărbatul din Țara Lalalelor, copleșit de obsesii sexuale, să fi pus benzină pe situația din Țara Mioriței. Și prin fapta lui odioasă să fi plasat o bombă sub nepăsarea lui Klaus Iohannis.

„Țara normală” a președintelui Klaus Iohannis nu-i decît o vorbă goală de campanie, cum a fost și sloganul de la campania alegerilor precedente, la fel de goală ca și aiureala cu „fericirea” lansată de Dan Barna pe niște panouri mari cît complexele sale de profitor.

Un obsedat din Carcal și unul din Olanda par a fi fost montați în România ca să dinamiteze campania electorală din țara urzicilor și a ambroziei și să îi trezească pe români, cu planul utopic că poate văd și ei că politicienii flămînzi de putere și ziariștii dornici de lături încă nu și-au dat seama că principalele priorități ale locuitorilor de pe plaiurilor mioritice, copleșite de violență, sunt cu totul și cu totul altele!

                                                                                                     Cornel NISTORESCU

 

2 Comments

 1. Tara pe care a lasat-o in urma Kovesi cea atat de “promovata”.
  Infuzie de democratie occidentala din tara tuturor libertatilor si posibilitatilor sexuale.

 2. gigimutu

  pai ia vedeti sloganele,

  ciolanis ”cu tara normala” ce are el cu normalitatea, el e anormal din cap pana in picioare, barna, ”fericiti in Romania”, poate fericiti sunt cei care au ciordit la greu si au burduhanele pline, iar la madam dancila, asa de importanta este doamna aceasta ca i-am si uitat sloganul de pe panouri, asa ca, poa sa-si dea demisia, din guvern, sa nu mai candideze la prezidentiale si sa se apuce de crescut oi, vaci, capre, etc
  kelemen, cu ”respectul” lui, dar nu spune pe cine respecta, statul roman si constitutia Romaniei sigur nu le respecta.
  la ceilalti candidati nu le cunosc sloganele, asa ca nu comentez.
  inca ceva, ar fi trebuit sa-si puna fiecare candidat, in cap de afis, propozitia ” ATENTIE, SUNT MINCINOS/MINCINOASA ”
  concluzie: alegerile dauneaza grav sanatatii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.