Cadran international

„Onorabila” casă regală Hohenzollern: Un prinț pușcăriaș s-a sinucis

  Prinţul Carlos Patrick Godehard de Hohenzollern, în vârstă de 39 de ani, s-a sinucis. Acesta s-a aruncat în gol […]

 

Prinţul Carlos Patrick Godehard de Hohenzollern, în vârstă de 39 de ani, s-a sinucis. Acesta s-a aruncat în gol de la etajul 21 al Hotelului Intercontinental din Frankfurt, potrivit DailyMail.

Carlos Patrick Godehard de Hohenzollern abia fusese eliberat temporar, pentru o „permisie”, din închisoare. A ajuns la pușcărie după o condamnare de patru ani pentru fraudă și urma să fie eliberat definitiv din închisoarea Euskirchen în luna iunie a acestui an. Posibil ca gestul său sinucigaș să fie urmare a gândului că urma să se întoarcă în penitenciar.

Potrivit presei, Carlos Patrick ar fi făcut parte din lista de succesiune a Casei Regale a României, conform legii salice, fiind urmaşul prinţului Karl Anton de Hohenzollern, unul din unchii îndepărtaţi ai ex-regelui Mihai. Așa-zisa „Casă regală a României” a renunțat între timp la legea salică printr-un soi de decret de familie emis de fostul rege Mihai în anul 2007, ca să poată prelua coroana Marghioala și duda ei. La sfârșitul anului 2007, Regele Mihai a promulgat cică „Noul Statut al Casei Regale”, în care erau menționate noile reguli de succesiune, scoase din jobenul ciupit de molii al unei monarhii degenerate. Astfel, „Coroana României trece de la Șeful Casei Regale la primul născut bărbat și, în lipsa unui bărbat, la prima născută femeie”. Prostii pentru proști!

 

 

2 Comments

  1. Vasile Zărnescu

    E o necuviință să scrii, în loc de „Margareta de Hopînțol”, „Marghioala și duda ei”. Așa că trebuie încetățenit apelativul „Largareta de Hopînțoale” (așa cum am denumit-o eu aici: http://monitorsri.blogspot.com/2012/04/turpitudinea-ex-regelui-mihai.html) ), fiindcă, în vremea studenției și mai tîrziu, a fost amanta mai multor odrasle de VIP-uri, printre care un viitor premier al Perfidului Albion, Gordon Brown, cum precizează, tanti Wiki, în biografia ei (cf. aici: https://ro.wikipedia.org/wiki/Margareta,_Principes%C4%83_a_Rom%C3%A2niei ).

  2. IQ100

    si asta are fața de ce spunea Nicolae Iorga….de scotioan roscat, vreausa zic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *