Abuzuri

Operațiunea Covid-19

  Pe vremea lui Ceaușescu operațiunea Covid n-ar fi funcționat. Omul avea alt profil psihologic: erau mai inteligenți – s-ar […]

 

Pe vremea lui Ceaușescu operațiunea Covid n-ar fi funcționat. Omul avea alt profil psihologic: erau mai inteligenți – s-ar fi prins imediat că nu e nici un virus apocaliptic! Vedeai oameni veseli, grașii erau puțini, serile de „socializare” reală, nu virtuală, erau mișto. Toți mergeau buluc la unul care avea video, televizor color sau antenă „de Bulgaria” sau „de Ungaria”, unii „prindeau sârbii”.

Cenaclu, seri literare, nechezol, muierile cu un Florio, bărbații cu un coniac Murfatlar – cel mai bun! Aparatul polițienesc a lui Ceaușescu era o copilărie pe lângă cel dezvoltat astăzi, la o populație aproape dublă! Frica exista, dar era compensată de certitudinea zilei de mâine: casă, loc de muncă, asistență medicală și învățământ gratuite, concediu garantat și altele.

Operațiunea militară Covid nu a „implementat” nimic, ci a declanșat ceva preexistent: FRICA. Guvernările masonice – în principal cele de dreapta – au desființat tot ce făcuse bun Ceaușescu cu plebea (educația din școli, sănătatea, patriotismul, coeziunea prin solidaritate, sportul de masă etc.) și au potențat tot ce era prost pe atunci: miliția, cultul non-valorilor, nepotismul și influența agenților pro-occidentali infiltrați în diverse structuri de siguranță a statului.

Covid nu e un virus letal, ci o extrapolare europeană a programului german de control mental – prin traumă si frica – MK Ultra, preluat de la CIA. Frica de miliție și sancțiuni, frica pierderii bunurilor „infectate” sau rechiziționate (cum ar fi locuința), trauma de copil „extras”, trauma deportării în lagărele cu locație secretă ale Plăvanului, teroarea de a trăi în colonia medicinei de urgență – oricând există cadrul legal de a fi „extras”, deportat, izolat, dezmembrat pentru organe, iar copiii plasați la pedofili, cu procuratura și executorii judecătorești.

Pe vremea lui Ceaușescu, Miliția te bătea bine. Apoi erai „redat societății”. Te băteau la rinichi cu un sac cu nisip până urinai sânge. Uneori te trimiteau „la Canal” sau pe Șantierele Patriei. Sună groaznic, dar erau chestiuni „safe” și rare. Acum pot „carantina” orașe întregi, iar înapoia spectrului foametei stă o realitate imediată: România nu mai posedă nimic – dacă străinul închide palma, românul moare de foame!

                                                                                                                      Gabriel LUPAN

8 Comments

 1. Daca am ajuns sa comparam dictaturile viitorul nostru nu exista!

  • Magda

   Atunci Romania era un stat liber si suveran, iar acum este o colonie iar romanii sunt sclavi moderni !!!!! Deci atunci a fost incomparabil mai bine decat acum !!!!

  • Baran Gheorghe

   Dintotdeauna se fac comparatii intre ce este , ce a fost pentru ca numai asa poti sa prevezi sau poti sa speri pentru ce va fi. Nu exista prezent fara trecut si viitor fara decizii in prezent. Nu este nimic filozofic, este gramatical si astral. “sper ling” e tot o speranta??

 2. gigimutu

  perfect de acord, foarte bun articolul!

 3. Laura

  Perfect de acord, insa mai bine mor de foame decat de nanocipul din vaccin. Dictatura masonilor de acum e mult mai rea decat cea al lui Ceausescu. Acum nu mai exista nimic, nici resurse, nici socializare, nici iubire intre oameni, nici omenie, nimici doar goana dupa bani. Nu uitati banul ochiul diavolului pe care masonii il slujesc.

  • Nicolae Ion

   Fiți puternici și buni, continuați să apreciați adevăratele valori și principii, fiți iubitori de Dumnezeu și fermi în credința ! Fiți atenți, vigilenți, fiți iertători. Binele va învinge intotdeauna . Doamne ajută.

 4. XYZ -ule !!!

  Tot boul stie ca B’nai B’rithul dicteaza tot: dicteaza WHO-ul IMF, Banca Centrala Mndiala , Comisarii EU, etc pe Kill Gates , pe Soros etc .

  XYZ, Ce te otarasti atat de vulgar – deraiat la Laura ??? Pentru ca are dreptate ? Nu-ti convine ? Te-a calcat pe batatura ?
  Precis ca esti mason sau platit de ei sa bati injurii pe clapele tale strambe , ca tot nu stii altceva
  Vezi ca Van der Leyen tocmai a contractat si platit pentru EU cateva milioane de vaccinuri – : francmasonii ni le vor impune cu tehnica pasilor marunti !
  Sau o fi si asta fake news ?
  Tocmai am citit-o pe yahoo !

 5. satan existã

  @@@xyz,mã popåndãule,mã homalãule!ai afinități pentru masoni?mã curlangiule!pãi nu poți fi mă și sectar și mason!sau te ai plictisit de spãlat mintea în secta din care faci parte iar acum aspiri să devii mason?pãi decide te bulangiule fiindcă nu poți fi și sectar și mason!înțelegi curistule?dacă chiar nu înțelegi,îți desenez mă homosexualule!vezi că bolile astea de care suferi sunt vindecabile;doar că tres’ai voințã și conștientizarea stării în care te aflii!oare din ce sectã faci parte?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *