Atitudini

Operaţiunea globalisto-diversionistă „Vrem o ţară ca afară!”

  Schimbarea la „faţă” a României!   Operaţiunea globalisto-diversionistă „Vrem o ţară ca afară!’’ Se vede din ce în ce […]

 

Schimbarea la „faţă” a României!

  Operaţiunea globalisto-diversionistă „Vrem o ţară ca afară!’’

Se vede din ce în ce mai clar, în rândul tot mai descrescător al neieşiţilor din minţi, că Marele Experiment Ocultic al instaurării profeţitei Ultime Ere, printr-o nemaipomenită revoluţie care va decima la propriu popoare întregi, a fost declanşată deloc surprinzător, dar tot mai insistent și brutal, de grupul restrâns al unor parveniți mediocri care, înțelegând că nu își pot implementa fărădelegile globale decât dacă vor scoate în fara legii cel mai redutabil obstacol, Biserica creștină, vor recurge la măsuri din cele mai diabolice ca să îi degreveze pe oameni de autoritățile naționale reprezentative și vor proclama în cele din urmă un Centru Mondial Unic de Comandă care, în nebunia acestuia de a supune întreaga umanitate unei  prigoane a cărei cruzime nu va avea egal în istorie, va avea ca scop provocarea apostaziei generale  și înnebunirea colectivă!

      Uneori însă, riscându-și viața, au fost și sunt temerari care, cu îndrăzneală, au demascat tertipurile acestei  ,,mâini’’ de antihriști (dezrădăcinați și înşelați), informându-ne cum, pe scara istoriei, și-a făcut apariția o generație de cosmopoliți, ateisto-satanistă! Aceasta a „înghițit’’ cu nesăț tot ce i-au servit cu viclenie globaliștii, adică ideea de a avea O ȚARĂ CA AFARĂ, „motiv’’ pentru care, în râvnita ei EPOCĂ A MORȚII, a pus mâna pe „bâta’’ diversiunilor și, astfel, a deschis „porțile’’, derutând mai deunăzi cam jumătate din numărul real al poporului român, pentru proiectarea României pe „orbita’’ nefastă a civilizației anticreștine. Ca afară! Adică precum în:

ANGLIA. Încă de la grădiniță, copilașii sunt îndoctrinați, în numele „identității de gen”, cu o relativizare a conceptelor (mamă-tată, fetiță-băiat) și, stimulați să își dea frâu liber imaginației ca să fie ce vor, nu ce sunt, ei pot să vină îmbrăcați în uniforme neutre din punt de vedere al genului și chiar să-și scrie, dovedindu-se că sunt supuși de fapt homosexualizării mascate,  scrisori de „dragoste”  fată către fată, băiat către băiat! S-a  ajuns până într-acolo încât acei părinți, care nu vor ca băieții lor să poarte fuste, ori copiii să își schimbe  numele din băiat în fată și invers, să fie luați în evidență (profesorii se „autosesizează”!) și să fie deferiți  serviciilor  sociale și chiar Poliției! Consecințele acestei sexualizări precoce a copiilor, conform Trustului Tavistock (al serviciilor referitoare la identitatea de gen), constau în faptul că, în 2017, erau înregistrate 2519 cazuri în care îngrijorător de multe fete, în dorința lor să își schimbe sexul, beneficiau de asistența Trustului în demersul ca injecțiile efectuate pentru blocarea pubertății să fie administrate până și copiilor de 9 ani (ATENȚIE, sumele de bani alocate, din bugetul statului, depășesc pe cele destinate tratamentului de cancer)! Culmea identității de gen s-a atins însă când T.Traweek din Gloucester, prima femeie ,,episcop”, declara (blasfemiator) chiar în Camera Lorzilor că… până și Dumnezeu este „neutru din punct de vedere al genului” și se erija în fruntea campaniei de feminizare a Divinității ( în 2017, Suedia avea să renunțe oficial la referințele masculine de Domn și El pentru a-L desemna pe Dumnezeu)!

      S.U.A. Ca să se încurajeze „diversitatea”, fără a se ține cont de mâhnirea adusă copiilor și parinților acestora, autoritățile au interzis elevilor de la școala Robious, din Virginia, ca de Crăciun să colinde sau să  pronunțe numele Domnului, Iisus, chipurile… ca să nu ,,ofenseze’’ pe elevii de altă naționalitate!

CANADA. Senatul a adoptat, în 2017, legea dictatorială privind transsexualitatea (identitatea de gen). Cine se va opune, în ciuda drepturilor „garantate’’ privind libertatea de conștiință și exprimare, va putea fi acuzat de discriminare și sancționat cu amendă, „instruire’’ (,,reeducare’’), închisoare etc. Tot în această țară, în 2017, autoritățile au emis un certificat de naștere având mențiunea „sex necunoscut” unui bebeluș de  numai 8 luni! S-a ajuns la această situație, ca expresie a fenomenului identității de gen, deoarece bebelușul aparținea unui transsexual care a făcut demersuri pentu a crește copilul cu sex neutru!

Vedeți, stimați cititori? Pentru cei care nu dau doi bani pe valorile spirituale, ci sunt preocupaţi doar de cele materiale, este cu neputință să înțelegă că, prin lozinca lor  „Vrem o țară ca afară!”, generează de fapt o pierdere ale cărei consecinţe, raportate la tot aurul din lume, sunt de fapt fatale: pierderea sufletelor

                                                                                                                    Prof. Costel NEACȘU

                                                                

 

4 Comments

 1. nic

  Vreti o tara in laturile d-afara !?
  Puneti prostia si ignoranta la troaca mintii si valea, nu ne impuneti noua romanilor crestini, voi astia citiva afumati de duhoarea occidentului , aberatiile voatre.

 2. IQ100

  Nu ne-o vor impune-o nou. O vor impune copiiilor nostri.
  Far suparare, asa cum a fost IMPUS si crestinsmul copiilor unor necrestini, acum 1700 de ani. De fapt chiar mai frumos si mai persuasiv. Nu cu sabia, nu cu rugul, nu cu daramarea templelor ci “doar” cu lasarea in paragina si batjocura ..
  Eu unul sunt blazat/resemnat.tocmai pt ca NU sunt crestin , nici de vreo alta religie.
  magarii globalisti insa sunt. sunt SATANISTI.Si sdatanismul este o religie….Uneori ma gandesc daca nu cumva ei au inventat crestinismul pt a il servi victimelor potentiale.Un fel de adormire a vigilentei, un cantec de sirena’ fiti buni, fiti iertatatori, intioarceti si obrazulcelalat, iubeste pe aproapele tau, caci veti fi fericiti pe Cea lume” ‘fericiti veti cand ma vor ocarI si vor zice tot cuvantul rau im,ptriva voastra, bla bla bla etc , caci plata voastra multa este IN CERURI”.

  • Marian

   pt globaliști creștinismul este o piedică. Cu cât este distrus mai repede cu atât mai bine pt ei. Se pare că și tu ești o victimă de-a lor.
   Creștinismul s-a răspândit mai întâi printre adulți, care erau persecutați, nu fiind impus copiilor. Îți plac documentarele anticreștine de pe National Geographic sau serialele de pe Netflix?

  • un mizantrop

   Nu sunt satanisti in sensul religiei cu biserica in San Francisco, ei sunt satanisti in sensul luciferic, de vechi testament, sunt instrumentele unei “elite” globaliste”, cu pretentii de detinatoare a singurului adevar si cu aspiratii de indeplinire a dorintelor ingerului cazut. Si pentru aceste insailaturi perverse dincolo de imaginatie, nimic nu e destul ca sa extirpe umanitatea din creatia lui Dumnezeu (tu, poti sa-i spui oricum, eu sunt de educatie veche si ma sperie apostatul mai mult decat ateul convins). De aici atacul la inocenta, la copilarie, la naturalul de orice fel. De aici hidosenia dezincriminarilor abuzului sexual la adresa copiilor si instalarea noii ideologii transgender, o reeditare a politicii de creare a omului nou marxist, altoita pe experimentele dr. Mengele, la scara mondiala si la vedere, ba si cu sustinerea politicilor guvernamentale…Si cred ca faci o confuzie intre crestinismul primordial, ala consacrat de invataturile lui IIsus si dogma bisericii, adaptata politicilor de orice fel…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *