Cadran international

Opinie din Germania: „Catharsisul și revoluția pentru a depăși tirania Merkel sunt necesare acum în mod oficial”

  O persoană care încă nu s-a prăbușit mental nu trebuie să mai treacă cu vederea faptul că lumea noastră […]

 

O persoană care încă nu s-a prăbușit mental nu trebuie să mai treacă cu vederea faptul că lumea noastră chinuită se îndreaptă în direcția unor revolte gigantice, înapoi la ordinea creației. Desigur, sistemul nu vede nimic, dar va dispărea în cursul catharsisului, în marea purificare. Planeta nu are nevoie de sistem, îl respinge, la fel cum natura respinge tot ceea ce este bolnav definitiv.

(Nota traducerii: CATHARSIS s. n. 1. Purificare a spiritului cu ajutorul artei prin participare intensă la fenomenul artistic. 2. (În psihanaliză) Efect terapeutic obținut prin descărcarea unei trăiri refulate. [Scris și: catarsis. – Pr.: -tar-] – Din fr. catharsis. DEX 2009)

Dr. Krall solicită revoluția împotriva tiraniei Merkel. O nouă libertate pe ruinele sistemului de partide!

Punctul de plecare: Grupul Rothschild dorește ca guvernul mondial să supună tuturor oamenilor un sistem de tiranie globală fără precedent. Acest lucru s-a încercat cu narațiunea holo horror„astfel încât să nu se mai întâmple niciodată”), care nu a funcționat. Atunci s-a folosit minciuna climatică. Întreaga armată mondială a bolnavilor a mărșăluit împotriva umanității pentru a impune nebunia din punct de vedere politic, răsturnarea guvernelor și instituirea guvernului mondial „salvator”. Cu toate acestea, perspectivele de reușită sunt mai rele decât oricând de când a început epoca nebunească de după 1945, deoarece noile puteri mondiale și revoltele politice fac acest plan imposibil. Dar această clica nu renunță. După prima tentativă eșuată la summitul climatic din 2009 de la Copenhaga, David Rothschild a emis „ordinul” de a „mobiliza acum întreaga umanitate și de a crea un guvern mondial” (guvernanță globală), ceea ce a dus la nebunia de azi numită Greta. ( Sursa) Rothschildiștii și credincioșii lor au stors masele cu impozite și taxe extreme pentru a obține „certificatele de poluare” tranzacționate pe bursele plătite. Faptul că banii vor continua să „polueze” demască cea mai gigantică minciună din istoria omenirii.

Dar dimensiunea noastră se bazează pe legea desfrânată a plusurilor și minusurilor, că răul este în cele din urmă înlocuit de binele de la sine, așa cum spune însuși diavolul în pumnul lui Goethe: „Eu fac parte din puterea care vrea întotdeauna răul, dar întotdeauna  genereaza binele “. Astăzi vedem contra-mișcările imense împotriva acestei forțe malefice. Cine s-ar fi gândit la început că Donald Trump ar putea susține aceste atacuri către rothschildiști? Cine ar fi crezut că Viktor Orban se va ridica în fața unei UE merkelistă și va aduce și cehii, slovacii și polonezii în barca anti-UE. Cine ar fi crezut că, după obișnuita tentative de influență a merkeliștilor și a rothschildiștilor asupra rezultatului votului Brexit, va exista totuși o ieșire clară cu încălcarea fatală a lui Merkel și UE? Această listă poate continua. Dar faptul că această evoluție victorioasă s-a produs, ceea ce era de neconceput înaintea lui Trump, arată doar că lumea se schimbă în conformitate cu legile cosmice invincibile.

Și se întâmplă rapid acum, deoarece restul industriei este distrus pentru mania climatică. Câteva miliarde de euro sunt impuse cetățenilor pentru a finanța nebunia. Șefa RFG de pe UE Titanic solicită 1 miliard de euro „investiții” pentru UE, care desigur trebuie făcute prin pachetul de control RFG.  Altmaier al lui Merkel a cerut deja un tribut al costurilor pentru schimbările climatice de 1 miliard de euro doar pentru RFG în 2013 , însă un studiu BDI (Bundesverband der Deutschen Industrie – Federația Industriilor Germane ) din 2018 a arătat că vor fi 2,3 miliarde Euro. Întrucât, în același timp, populația activă, cei care mențin sistemul în viață cu o muncă productivă, în prezent trebuie să plătească 18 milioane populație activă, la 65 milioane „inactivi” și, în același timp, nu mai pot genera nimic prin tehnologie și anihilare economică care ar face posibilă plata acestei sarcini fiscale. Sfârșitul acestui groaznic sistem Merkel este trasat.

Chiar dacă conținutul de dioxid de carbon (CO2) din atmosferă ar accelera schimbările climatice (oricum, aerul poluat cu CO2 nu este sănătos), această stare nu va fi niciodată posibilă fără reducerea masivă a populației terestre. Tehnologiile actuale pentru protective climaterică (baterii și turbine eoliene) nu prea realizează nimic, ci distrug și ele aproape totul. Cine a auto-testat  cu scanarea de amprentă pentru CO2 și nu deține o mașină, nu mănâncă deloc carne, face cumpărături minime de îmbrăcăminte, fără călătorii de serviciu, fără deplasări cu avionul sau ambarcațiuni navale și are  încălzirea pe flacără într-un apartament izolat și mic, tot produce încă 6,6 tone de CO2 pe an. Pentru a „a salva” planeta, ar trebui să fie doar o tonă produsă. Cu populația avută acum pe Pământ (Terra), dacă ne conformăm pe deplin cu așa-numitele puneri în aplicare a obiectivelor climatice din acest exemplu de scanare prezentat mai sus, am avea nevoie de șase planete ca să asigurăm materiile prime pentru nevoile globale.

Planeta nu poate fi salvată decât printr-o reducere masivă a populației, nu prin turbine eoliene dăunătoare sau baterii producătoare de toxicitate, care nu sunt capabile să furnizeze energia necesară menținerii unei structuri statale. (Nota redacției „Justițiarul”: „Stăpânii lumii” știu asta și de aceea încearcă să ne reducă numărul prin războaie, Proiectul Haarp de provocare a catastrofele „naturale” prin modificări climaterice induse de om, alimente sintetice pline de chimicale, fructe și legume modificate genetic, pesticide toxice și virusuri create în laborator.)

Așadar, dacă bărbați ca Donald Trump, Vladimir Putin, Xi Jinping sau Jair Bolsonaro se opun terorii climatice a globaliștilor în calitate de lideri ai noilor puteri mondiale, atunci va urma o decizie mondială și globalizatorii vor fi învinși. Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) explodase: „Donald Trump pune capăt unei politici care a început sub președintele Roosevelt în 1944”. (FAZ, 4 februarie 2020, p. 10) Adică, Trump pune capăt unei politici criminale. Deși FAZ abordează „planul secoluluicu Israel, este clar că acolo două blocuri, evreii globaliști (sioniștii) și tabăra opusă, se luptă între ele. Iudaismul ca bloc monolitic nu mai există, ceea ce, de asemenea, reprezintă o parte a uriașei schimbări planetare.

Scopul principal al cancelarului defăimat Adolf Hitler a fost asigurarea capacității Germaniei de a fi independentă economic, să poată produce absolut totul pentru propria populație. (Nota redacției „Justițiarul”: Asta a vrut și Nicolae Ceaușescu să realizeze în România, câștigarea independenței economice și achitarea datoriilor la cămătarii mondiali, iar de acolo i s-a tras sfârșitul!) De aceea a fost promovată țărănimea. Și a funcționat, chiar și în cel mai rău război din toată lumea, nimeni nu a ar fi trebuit să-i facă foame. Astăzi nu mai avem nimic de bază pentru că a trebuit să devenim dependenți de tot ceea ce există la nivel global. Propria țărănime și propria industrie au fost distruse „la termen”.

Baerbock de la partidul „verzilor”vrea să înlăture armata și să creeze o „imagine globală a omului”.

Cel mai rău lucru este apărarea noastră totală de apărare, pentru că așa-numitul Bundeswehr (Nota traducerii: Bundeswehr este un termen care definește armata sau forțele militare de luptă ale Germaniei.) funcționează până la 75 la sută, ca să nu mai vorbim de noul soldat de tip gender în hainele maternității. Exemplu: „Un batalion al brigăzii brigăzii de munte 23 are lipsă 232 de vehicule. Jumătate din vehiculele dispărute au fost dezafectate din cauza lipsei de piese de schimb. Din cele 17 blindate Eagle-4/5 disponibile, doar două sunt gata de utilizare, care sunt, de asemenea, în mod constant împrumutate periodic altor unități.” (FAZ, 4 februarie 2020, p. 3) Merkel a pregătit totul pentru ca Verzii să se alăture guvernului în viitor, datorită ajutorului globalist. Verzii doresc apărarea națională înlocuită prin „imaginea globală a omului”Așadar, în loc să ne protejeze toată viața împotriva invaziilor străine, ei aduc invaziile globale de migrație pentru a-și completa  imaginea globală a omului”  și pentru a distruge restul germanilor.

La 31 ianuarie 2020 Verzii s-au întâlnit la Hanovra la centrul de conferințe ecologice Werkhof . Cererea a fost: „Ajutorul pentru dezvoltare este mai important decât orice abordare militară. O „viziune globală a omului ”este mult mai importantă ca ghid pentru politica externă. Bundeswehr a fost de acord cu privire la cele două probleme cele mai importante din capitolul „Politica externă și drepturile omului”. Au fost alese „Cooperarea pentru dezvoltare” și „Viziunea globală a omului”. (FAZ, 04.02)

La acestea se adaugă noile boli, cum ar fi epidemia cu așa-numitul coronavirus, care pot provoca oribilul colaps mondial. Dacă nu acum, atunci următorul virus care o să vină, la fel de sigur ca „Amin!” în biserică. Dacă actuala epidemie de coronavirus se răspândește și se înrăutățește, ordinea anihilării globaliste poate cădea. Defalcările corporative la nivel global devin ordinea zilei, sistemul financiar se prăbușește, nimic nu va mai funcționa. RFG, în special, se va prăbuși ca un castel din cărți de joc. Globalism urât! Mai presus de toate, chiar pentru indivizii din sistemul bolnav, o anumită natură umană poate să fie un semnal de alarmă, pentru că toți fug de chinezi, nu mai merg la magazinele și localurile lor, îi exclud. „Virusul corona continuă să se răspândească – și cu acesta rasismul și ostilitatea față de asiatici și oameni cu aspect Asiatic.” Epidemia mortală Ebola este din nou în drum spre noi, cu masele negre din Africa ale lui Merkel. După cum am spus, chiar bolnavii sistemului vor striga și vor urla pentru a pune capăt crimei mondiale a migrației. Dezastrele vor îngropa bolnava „imaginea globală a omului”.

Aproape nimeni nu poate înțelege ceea ce se construiește acum în Merkelland, pe acest domeniu groaznic. Însă, cum a scris Hölderin: „Dar acolo unde există pericol, salvarea crește, de asemenea.” În fiecare zi citiți că armele dispar din Bundeswehr și poliție, ceea ce înseamnă că mulți se pregătesc pentru Ziua X. Rapoarte de acest gen sunt la ordinea zilei, marea majoritate a cazurilor fiind ascunse: „Peste 100 de arme au dispărut de la poliție și Bundeswehr”.

Dr. Markus Krall a deținut funcții de conducere în industria finanțelor și asigurărilor, precum Allianz AG, Boston Consulting Group, Oliver Wyman & Company, McKinsey & Company, Converium Re. Krall este membru al consiliului de administrație și purtător de cuvânt al managementului Degussa Goldhandel GmbH din septembrie 2019. Krall vorbește despre o tiranie a lui Merkel care ne distruge, care ne-a jefuit libertatea și care, în mod inevitabil, trebuie să se prăbușească. Krall solicită „revoluția burgheză” împotriva sistemului RFG. Krall: „Sistemul politic prăduiește impozitele și contribuțiile. Se creează o batjocură economică care ne distruge prosperitatea.” Dr. Krall arată arată că euro-rata dobânzii va devora tot ceea ce restul Germaniei a rezolvat vreodată. El vrea să zdrobească sistemul dictaturii partidelor, deoarece spune:Oamenii sunt drogați, așa că nu realizeaza ce se întâmplă în jurul lor. Catharsisul vine în al treilea sau al patrulea trimestru al acestui an. Dacă oamenii cred că totul este bine, este ca și cum cineva stă pe pârtie, îngheață și apoi se udă. Se încălzește mai întâi și apoi îngheață. Toată lumea va simți în continuare înghețul. Cred în catharsis și în puterea sa de curățare și se pare că nu va mai trece mult timp. Oamenii trebuie să decidă dacă vor să continue această cale, coborârea în barbarie sau dacă doresc să stabilească o nouă ordine liberală pe dărâmăturile acestui experiment socialist. Aceasta este revoluția. Democrația de partid a eșuat.”

Video cu dr. Markus Krall ( Sursa 1Sursa 2 ). Ambele videoclipuri pot fi comandate. Faceți clic aici și introduceți „Krall” în mesaj . 25 de euro.

                                                                                            Traducere și adaptare „Justițiarul”

Sursa articol: http://www.concept-veritas.com/nj/sz/2020/02_Feb/05.02.2020.htm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.