Tribuna democratiei

Opinii despre vaccinarea obligatorie

  Am scris Președintelui României, Klaus Ioannis, acest mesaj. Sper să vă pot informa că a fost primit și citit. […]

 

Am scris Președintelui României, Klaus Ioannis, acest mesaj. Sper să vă pot informa că a fost primit și citit. Ideea principală a mesajului este că Președintele statului are obligația de a se informa corect și complet asupra unor probleme vitale vizând sanatatea și viața națiunii al cărei președinte este. În caz contrar, el dezinformează populația, devenind complice la o fraudă colosală, folosind Insituția Prezidențială ca să fie un agent de vânzări forte în această fraudă medicală.

                                                           DOMNULE PREȘEDINTE,

Mă numesc Șerban Vasile, am 63 de ani și locuiesc în București, am absolvit facultatea de filosofie în specialitatea logica și teoria științei, iar de 20 de ani m-am retras din orice activitate profesională, dedicându-mă exclusiv filosofiei și științei, în special biochimiei, biologiei, microbiologiei, medicinei și nutriției. Îndrăznesc să vă scriu acest mesaj văzând că antrenați Instituția Prezidențială în problema vaccinării obligatorii a populației României probabil fără să realizați că încă nu ați terminat să vă informați pas cu pas până la capăt, corect și obiectiv științific în acest domeniu cu o miză financiară colosală, implicând pe plan mondial sute de miliarde de dolari.

Or, când este vorba de sume comparative cu cele folosite pe plan militar, este cazul să fim extrem de prudenți, serioși și total responsabili. De aceea, datoria dumneavoastră este de a informa corect întreaga națiune, începând cu a vă informa mai întâi dumneavoastră extrem de bine asupra luărilor de poziție nu numai pro, ci și contra vaccinării obligatorii în masă a poporului roman, asupra temeiurilor obiective, științifice și terapeutice ale acestor luări de pozitie contrarii. Aveți obligația să vă gândiți serios și responsabil la cine are de câștigat profituri enorme din această afacere medicală la nivel de națiune pe care o susțineți și dacă în contrapartidă se oferă națiunii (care suportă toată nota de plată) o protecție reală împotriva bolilor incriminate sau dacă dimpotrivă, națiunea nu s-ar nenoroci datorită acestei vaccinări în masă, cu target comercial de peste 95%, caz în care ați fi și dumneavoastră deplin responsabil în calitate de complice.

Puteți începe prin a vă întreba dacă vaccinul antirujeolic, care nu conține nici măcar un singur virus rujeolic atenuat, poate susține sistemul imunitar împotriva bolii, având în vedere că el conține în schimb celule de rinichi de maimuță și celule canceroase umane. Și mai gândiți-vă că pruncii care sunt vaccinați nu au încă un sistem imunitar. Nu pregetați să vă gândiți și la consecințele pe durata întregii vieți ale injectării copiilor României cu celule de maimuțe și celule canceroase umane. Copiii dumneavoastră au fost și ei injectați cu celule canceroase? (Nota redacției: Klaus Wener Iohannis nu are copii, dar a fost implicat în traficul de copii de la începutul anilor ‘90. Cu așa un trecut, se pare că este interesat doar de afacerile cu copii și banii rezultați din ele! –  Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!)

Dar întrebarea fundamentală pe care ar trebui să v-o puneți este aceasta: din ce cauză absolut niciun vaccin anti-rujeolic nu conține niciun singur virus rujeolic atenuat, dacă există toate mijloacele tehnice de a purifica și izola virusul? Și apoi continuați cu întrebările acestea: Unde sunt virusurile rujeolice atenuate care ar trebui să fie în vaccinuri? De ce nu sunt folosite aceste virusuri și sunt în schimb substituite cu celule canceroase umane și cu celule de rinichi de maimuță? Există o echivalență biologică între virusurile rujeolice și aceste celule care să justifice substituirea aceasta? Ce legătură ar putea exista între sistemul imunitar al bebelușilor, rujeolă și celulele de rinichi de maimuță și celulele canceroase umane? Ce efecte reale are în timp această bombă biologică asupra organismului? Simțiți cât de îngrozitor pute deja?

Domnule Președinte, dumneavoastră sunteți om de știință și nimeni nu vă poate induce în eroare asupra criteriilor obiectivității științifice. Aveți un discernământ integral pentru a evalua o cercetare de la începutul ei și până la concluziile sale, inclusiv asupra instrucțiunilor ei practic-aplicative. Știți care sunt condițiile ca o ipoteză științifică să dobândească statutul de teorie verificată, ce sunt observația, experimentul și reproductibilitatea unui fenomen, ce este verificabilitatea obiectivă a unei astfel de ipoteze, în ce constă tot șirul de condiții materiale, tehnice, matematice și logice ale demersului științific. Așadar, ca om de știință cu atâția ani de studii academice și de experiență, nu ați avea nicio scuză în a vă înșela sau în a fi înșelat cu privire la temeiurile științifice ale vaccinării în masă a națiunii române. Domnule Președinte, aveți obligația să informați corect populația acestei țări. A o deziforma din poziția supremă pe care o aveți în stat este o crimă, chiar dacă nu ați comite-o cu premeditare.

Domnule Președinte, este de primă urgență să știți că până în acest moment, microbiologii și medicii doar au presupus și încă nu au dovedit obiectiv științific faptul că în Natură ar exista virusuri și că acestea ar mai fi și patogene, cauzând vestitele boli cum ar fi SIDA, variola, poliomielita, herpesul, rujeola, hepatita, răceala, gripa, gripa aviară, porcină, boala vacii nebune și altele. În schimb, pe baza acestor presupuneri nedovedite vreodată, au fost fabricate și administrate sute și sute de milioane de vaccinuri care însă nu au avut niciodată niciun efect, căci în mare parte bolile au fost redenumite (”rediagnosticate”), statisticile au fost falsificate, faptele ignorate, iar oponenții reduși brutal la tăcere. Vedem că tendința a fost ca eroarea științifică de a atribui fără temei unor entități inexistente cauzalitatea bolilor, să se transforme într-o fraudă medicală de mari proporții, cu o miză financiară uriașă. Imensul aparat propagandistic și de marketing al producătorilor de vaccinuri și medicamente fantasmagorice împotriva unor ”germeni patogeni” care nu există, a fabricat legende admise necritic de multă lume, cum ar fi cele mai stupide dintre ele și anume cele referitoare la ”eradicarea” variolei, a poliomielitei și a altor maladii datorită vaccinării în masă a populației. Chiar și în prezent, aceste gogorițe fabricate prin birouri sunt folosite de medici ca ”argumente grele” pentru susținerea vaccinării ”care salvează vieți”. Dacă initial ipoteza era că virusurile erau extrem de mici și nu puteau fi văzute la microscopul optic, odată cu inventarea și perfectionarea microscopului electronic, microbiologii și medicii au fost somați să arate omenirii fotografiile cu virusurile patologice respective. Dar pentru a prezenta lumii virusurile în mod corect și obiectiv, ei au fost nevoiți să respecte protocolul științific standard de separare, izolare, fotografiere și de analiză chimică a virusurilor, protocol stabilit de comunitatea științifică internațională in 1973 la Institutul Pasteur din Paris. Coroborat cu acest protocol tehnic simplu care prezintă pașii obligatorii pentru accesul obiectiv la imginea și compoziția chimică a virusurilor, microbiologii și medicii trebuiau să mai țină cont și de cele patru Postulate ale lui Koch prin respectarea cărora se dovedește obiectiv dacă un germene este sau nu patogenic.

Domnule Președinte, până în momentul în care vă scriu eu acest mesaj, absolut nimeni de pe această planetă nu a dovedit vreodată în mod obiectiv științific existența niciunuia dintre virusurile ”patogene” despre care se presupune că ar cauza respectivele boli. Bolile există incontestabil, dar ipotezele virale asupra cauzelor acestora sunt integral false. Problema este că deși toată lumea științifică știe că nu a fost demonstrată existența niciunuia dintre așa-zisele virusuri patogene, se continuă exponential și cu premeditare, în formă continuată, frauda medicală prin exploatarea industrială și medicală a acestei erori, fabricându-se sute de milioane de vaccinuri împotriva unor virusuri care obiectiv nu există, vaccinuri introduse în organismul pruncilor, copiilor, adolescenților, maturilor și bătrânilor. Pentru ca o fraudă de așa proporții să funcționeze, în ea au fost atrase personalități politice, statale, militare, decidenți ai domeniului sănătății, mass-media, microbiologi și savanti de renume, precum și personalul medical din sistemul sanitar.

Se pune în mod legitim întrebarea: dacă nu există virusurile incriminate, atunci ce anume conțin aceste vaccinuri și ce efecte au ele asupra sanatații oamenilor? Căci un vaccin trebuie obligatoriu să conțină agentul patogen atenuat care să nu atace organismal uman, ci doar să provoace răspunsul imunitar persistent al organismului împotriva germenului cu pricina. Dar neexistând obiectiv niciun virus rujeolic care să provoace boala, vaccinul anti-rujeolic conține celule de rinichi de maimuță și celule canceroase umane, plus niște adjuvanți extrem de dubioși. Și atunci, cum ar putea aceste celule să combată rujeola? Care ar putea fi mecanismul biologic prin care niste celule canceroase umane să prevină rujeola? Exact așa se pune problema și în cazul tuturor celorlalte vaccinuri injectate în organismul uman cu scopul de a preveni și chiar vindeca bolile sus-enumerate, provocate de virusuri care nu există. Desigur că aceste boli există în mod obiectiv, dar existența bolilor nu este o dovadă că ar fi provocate de către respectivele virusuri fantasmagorice, în frunte cu HIV. Nici Gallo și nici Montaigner, ”descoperitorii” virusului HIV nu au susținut vreodată în viața lor că au separat, purificat, izolat, fotografiat și analizat chimic acest virus fantasmagoric. Așadar, microbiologii, ”virusologii”, parazitologii și medicii ar trebui să se ocupe de căutarea cauzelor reale ale acestor boli și nu să gireze complice această uriașă fraudă a vaccinurilor, folosindu-se de metode medievale de represiune, antrenând complice în vederea obținerii de mari averi, puterea politică, legislativă, judecătorească și mass-media. Este o crimă de genocid în plină desfășurare împotriva națiunii, pe banii acesteia, la care dumneavoastră este cazul nu doar să renunțați, ci și să vă întoarceți împotriva ei cu toată hotărârea de a arăta adevărul și a proteja poporul de criminalii angrenați în această fraudă fără precedent în istorie.

Domnule Președinte, cereți insistent și cu fermitate să vă fie prezentate studiile publicate de către savanții microbiologi care pretind că, respectând postulatele lui Koch și Protocolul de la Institutul Pasteur din Paris, au purificat prin centrifugare, au izolat prin extragerea cu acul de seringă, au fotografiat la microscopul electronic și au analizat chimic vreunul dintre asa-zisele virusuri patogene care cauzează bolile împotriva cărora este pretinsă vaccinarea națiunii române. Rețineți că în prezent, în diferite țări occidentale sunt puse premii substanțiale la dispoziția celor care ar dovedi existența acestor virusuri patogene, dar nimeni nu a încasat aceste premii. De pildă, savantul microbiolog german de anvergură internatională Stefan Lanka, a oferit suma de 100.000 de euro oricărei persone care i-ar prezenta un singur studiu de pe planetă în care cineva vreodată ar fi pretins că a purificat, izolat, fotografiat și analizat chimic virusul rujeolic. În urma acestui anunț public, s-a prezentat cineva cu șase astfel de studii, dar în care cercetătorii nu reușiseră să depășească nici măcar primul pas, constând în centrifugarea și purificarea la gradient de densitate a virusului. În consecință, Curtea Supremă a Germaniei a fost nevoită să dea câștig de cauză dr. microbiolog Stefan Lanka și să gireze juridic inexistența virusului rujeolic. Deși au trecut ceva ani de la lansarea publică a acestei provocări, deși cazul acesta a făcut de multe ori înconjurul lumii și suma de 100.000 de euro continuă să fie la dispoziția oricui, nimeni nu a mai încercat să probeze existența virusului rujeolic. În schimb, colosala fraudă medicală cu vaccinurile împotriva acestui virus inexistent și a celorlalte virusuri inexistente, continuă cu succes, sprijinită de oameni de stat ca dumneavoastră inclusiv, politicieni, savanți fără probitate morală, dar dornici de averi și glorie nemeritată, sprijinită de forțele uriașe de marketing ale producătorilot venali de vaccinuri, de mass-media aservită, precum și de mulți medici cu un pospai de cultură științifică demult depășită.

Domnule Președinte, vă trimit odată cu acest mesaj un număr de fișiere cu studiile pe baza cărora v-am scris acest apel. Este foarte important să vă faceți timp să le citiți chiar dumneavoastră, având în vedere miza colosală de natură medicală, financiară, politică, juridică, științifică și de protectie a sănătății națiunii române a problemei vaccinării obligatorii a întregii populații a României.

                                                                                                                        Cu respect,

                                                                                                                        Prof. Serban Vasile

       Ce nu știm că nu știm sau cum am fost manipulați de demult

Ca să vezi la microscopul electronic un virus trebuie mai întâi să faci rost de el, ca să-l pui sub microscop, să-l vezi, să-l fotografiezi şi să arăți apoi lumii într-un scurt studiu poza lui şi cum ai ajuns tu să obții acea poză. Apoi, urmează VERIFICAREA CERCETĂRII şi descoperirii tale de către alți savanți, căci oricine poate veni cu poze trucate ca să susțină că a descoperit un virus, să ia premii pentru asta, distincții şi titluri universitare, plus bani.

Arătând tu poza virusului şi publicand-o conform regulilor internaționale în cele 12 reviste de cel mai înalt prestigiu şi probitate, stabilite de savanții din toată lumea la Institutul Pasteur din Paris, atunci şi alții se pun să facă ce ai facut tu şi toți ar trebui să vadă şi să fotografieze ce ai pozat tu. Altfel, vei pretinde tuturor doar să creadă ca la biserică în poza ta ca într-o icoană. În ştiință nu vii cu credințe, ci cu probe şi verificări drastice. Credința e la biserică. Până acum cred ca s-a înțeles, deşi nu aş băga mâna în foc. Ca sa fiu eu sigur, îți repet în rezumat: orice savant, profesor universitar, asistent ori student care are acces la un microscop electronic ar trebui să poată vedea şi fotografia virusul pe care pretinzi că l-ai descoperit tu. Simplu ca bună ziua, nu-i așa?!? Dar cum ajungi tu să poți descoperi un virus sau să verifici dacă cineva care pretinde că l-a descoperit, nu minte. Păi iar e simplu, căci comunitatea ştiințifică internațională a standardizat şi omologat fiecare etapă în parte a drumului spre descoperirea unui virus.

1. Prima etapă este COLECTAREA într-o eprubetă materialul în care presupui că se află acel virus, de pildă al rujeolei. Unde ar trebui să se găsească virusul, decât în bubele de pe pielea copiilor care au facut erupții rujeolice? Aşadar, colectezi lichid din acele bube. Acesta este primul pas. Dacă vrei să vezi vreun virus HIV despre care bănuieşti că ar cauza SIDA, colectezi desigur sânge de la un bolnav de SIDA. Dacă vrei să vezi dacă există un virus care provoacă hepatita B, colectezi probe de ficat bolnav de această boală. Sau iei lichid din bubele de herpes de pe buze sau din zona Zoster de pe pielea unui om afectat de această chestie, ca să vezi dacă există sau nu acolo un virus herpetic. Şi o ții tot aşa în privința oricărui virus, cum ar fi al bolii vacii nebune, al gripei aviare, al ”răcelii” pâna te saturi. Asadar, aceasta a fost prima etapa, dragilor.

2. În a doua etapa, retineți în a doua etapa, care se numește PURIFICAREA VIRUSULUI, pui la o centrifugă specială eprubeta cu ce ai colectat tu de la bolnavi și în care obligatoriu ar trebui să se gaseasca acei virusi. Retineți, centrifughezi materialul colectat de la bolnavi și apoi scoti eprubeta din centrifuga si,… ce sa vezi? Materialul pe care l-ai colectat tu, s-a stratificat prin sedimentare în mai multe benzi, în functie de densitate. Adică toate particulele din proba colectată de la bolnav s-au stratificat în functie de densitatea fecăreia în parte, ele fiind acum concentrate, purificate și sedimentate în ”benzi”. Nu uitați niciodată asta: centrifugarea la gradient de densitate este standardul tehnic obligatoriu în știință pentru demonstrarea existentei unui virus. Daca nu ai facut asta, mergi la o bere sau la un meci de fotbal si-ti vezi de treaba ta. Încă o data îți repet: centrifugarea la gradient de densitate este al doilea pas obligatoriu în descoperirea unui virus. Nu poți sări peste acest pas fără să fii șarlatan, escroc, bandit sau criminal.

3. Și uite-asa am ajuns la etapa a treia, care se numeste ”IZOLAREA VIRUSULUI”! Adică ce faci tu acum? Extragi cu o seringă material din stratul (banda) cu virusi! Uraaaa! Ai izolat virusul in stare pură! De-acum încolo, la microscopul electronic poti să-l vezi numai pe el, nu în amestec cu alte chestii si poti să-l și măsori în diametru si desigur să-l si pozezi.

4. Acum urmează o etapă decisivă numită CARACTERIZAREA BIOCHIMICĂ A VIRUSULUI. Ce faci tu acum în etapa aceasta, măi savantule cinstit ce ești? Împarți în două părți cantitatea de virus pur pe care ai izolat-o în etapele precedente si faci urmatoarele activități:

• O parte o folosesti ca să determini mărimea, tipul și compoziția acidului nucleic specific acelui si numai acelui virus;

• Cealaltă parte o folosești într-o procedură separată ca să determini dimensiunea, cantitatea și morfologia proteinei apartinând numai si numai acelui virus. Băgați la cap: Orice studențaș la biologie, biochimie și medicină din anul întâi învață acești pași, aceste tehnici și aceste proceduri, așadar nu e nevoie să fș savantul lui pește ca să colectezi, să purifici, să izolezi si să caracterizezi un virus.

5. Următoarea etapă este fotografierea virusului, întocmirea studiului si publicarea lui, ca să vada lumea cât ești tu de deștept și de cinstit și cum ai descoperit tu un virus. 6. Ultima etapă este VERIFICAREA DESCOPERIRII VIRUSULUI SAU CONFIRMAREA ORI INFIRMAREA DESCOPERIRII VIRUSULUI. Asta însă nu o mai faci tu ci ceilalți certcetători care apoi îți dau ție Premiul Nobel, titluri universitare, glorie științifică, doctorate și mai ales o halcă grasă de la fabricile de vaccinuri. Acum începe circul!!! Până în momentul în care se citesc aceste rânduri nici un cercetător din lumea asta NU a purificat, izolat si analizat biochimic niciunul dintre așa-zișii virusi care cică ar provoca vestitele boli numite SIDA, rujeolă, poliomielită, turbare, herpes, griă porcină, aviară sau de vacă nebună, ”răceală”, ”viroză respiratore” și tot alaiul. Prin urmare, pe această planetă NU EXISTĂ publicat niciun studiu al vreunui savant care să fi făcut acesti pași elementari si de bun simt țărănesc, nu mai spun știintific. Desigur că aceste boli există, dar existența lor nu dovedește ca ele sunt provocate de viruși, ci au o alte cauze care se cunosc, desigur, însă din care nu se pot scoate bani cu ghiotura. Dar când e vorba de profituri colosale prin crime împotriva umanității, investești în prostirea oamenilor că există viruși, în complicitatea savanților și medicilor să tacă dracului din gură si în coruperea masivă a politicienilor deja proști ca să cumpere cu bani de la buget vaccinuri și să ameninte poporul cu pușcăria dacă nu se lasă vaccinat. Toate aceste bestii criminale câștigă averi, iar poporul este pus la plată pentru propria lui îmbolnăvire tot mai gravă și mai disperată. Culmea este că majoritatea a fost îmbrobodită atât de tare și de măiastru, că acum luptă pe gratis alături de ei, împotriva adevărului științific și împotriva BINELUI și a VIEȚII, în vederea comiterii de crime medicale în masă împotriva umanității.

                        Despre fotografiile cu virusuri fals izolate

În legătură cu toate fotografiile facute la microscopul electronic, trebuie spus că cineva nu poate pretinde că a descoperit un virus, atâta timp cât nu a publicat aceste fotografii in mai multe publicaţii ştiinţifice unde să menţioneze şi să descrie că respectivul “virus” a fost găsit, văzut şi unde anume şi cum a fost izolat acesta. De multe ori insă, aceste publicaţii pentru “virusuri patogene” pretins descoperite si despre care medicina pretinde fraudulos că ar exista, nu există şi de aceea nici nu pot fi citate ca lucrări ştiinţifice doveditoare. Pentru oricine dorește sa se convingă, este uşor de verificat această afirmaţie, dacă va solicita publicaţia respectivă. Nu o va primi, căci nu are de unde să o primească.

Fotografia unui virus izolat? Consultând astfel de publicaţii unde se pretinde ca a fost gasit un virus necunoscut și izolat după procedurile stiintifice acreditate mondial, este simplu pentru oricine să verifice dacă este intr-adevăr ceva izolat acolo sau nu. Adică dacă se pretinde intemeiat că există un virus, că acesta a fost cercetat şi că este “accesibil” pentru alte experimente, de exemplu pentru crearea unui vaccin.

Definiţia unui agent patogen după postulatul lui Koch:

1. să fie găsit în leziunea unei boli;

2. să fie izolat de la gazda infectată şi apoi să fie crescut separat într-o cultură pură;

3. inocularea unui asemenea agent patogen într-o altă gazdă ar trebui să iniţieze boala;

4. să fie recuperat din nou de la a 2-a gazdă. ATENTIE! În realitate, nu există în întreaga literatură medicală MONDIALĂ nici măcar o singură publicaţie în care, pentru “virusurile” revendicate de medicina alopată, să fie îndeplinit fie şi doar primul postulat al lui Koch, adică să fi fost găsit vreodată în leziunea unei boli.

Nu există în întreaga literatură medicală MONDIALĂ o publicaţie în care să apară dovada că în organismul oamenilor cu o anumită boală, au fost văzute şi izolate “virusurile” care provoacă respectiva afecţiune. Şi cu toate acestea, astfel de lucruri sunt susţinute în public de către virologi sau autorităţile medicale.

În legătură cu fotografiile (din publicatii neacreditate sau de pe net) care, fără a se specifica sursa (verificabilă), pretind că ar reprezenta virusuri, trebuiesc spuse următoarele: în primul rând, multe fotografii sunt colorate, ceea ce dovedeşte că un designer s-a „jucat“ de-a fotograful. Fotografiile făcute cu microscopul electronic sunt întotdeauna alb-negru (respectiv tonuri de gri).

De exemplu fotografiile asa-ziselor virusuri HIV, rujeolă (Masern) şi variolă (Pocken) arată clar că avem de-a face acolo nu cu virusuri, ci doar cu celule în care se găsesc asa-zise “virusuri” (respectiv structuri). Aceasta înseamnă că pretinsele virusuri nu au fost izolate si că fotografiile arată celule în interiorul cărora se pot vedea substanţe proprii celulelor de tot felul. Aceste structuri sunt foarte cunoscute şi folosesc de exemplu pentru “transportul” în şi în afara celulelor. Aceste particule sunt, spre deosebire de virusuri (care sunt întotdeauna de aceaşi mărime şi forma în cadrul unui anumit tip de virus), diferite ca mărime, formă şi compoziţie şi de aceea nu pot fi, spre deosebire de virusurile existente, izolate şi caracterizate biochimic.

De exemplu, pentru còpiile “virusurilor” de oreion (Mumps) şi rujeolă (Masern) se dau numai indicii despre “încercări de transmitere-infectare pe maimuţe (1934)”, “creşterea şi izolarea virusurilor în eclozare (1945)” şi “culturi celulare (1954 şi 1955)”, dar nu există niciun citat despre vreo izolare a virusurilor! În publicaţiile din 1945, 1954 şi 1955 nu este menţionată nici măcar o singură etapă de izolare sau caracterizare a acestor “virusuri”.

În cazurile “virusurilor” de Influenza, Ebola, herpes şi gripă, deseori este prezentată doar o “bucăţică” din presupusul “virus”, despre care nimeni nu susţine că ar fi o particulă izolată. De fapt, aceste particule sunt componente celulare, respectiv artefacte, deci structuri apărute spontan în urma operaţiilor de extragere, fixare şi uscare a probelor în vederea studierii acestora cu microscopul electronic. (În acest context este relevantă declaraţia lui Luc Montagnier în interviul deja celebru luat de Djamel Tahi, în care recunoaşte că nu a efectuat niciodată izolarea si purificarea “virusului HIV”).

În cazul fotografiei “virusului” poliomielitei care “pare” izolat, este în fapt vorba de particule create artificial prin “aspirarea” unei mase preparate artificial printr-un filtru foarte fin într-un vacuum, particule ale căror caracteristici structurale lipsesc. Intenţia de falsificare şi înşelăciune este în acest caz deosebit de clară. Trebuie menţionat aici că nicăieri, în nici o publicaţie de specialitate, nu poate fi găsită o caracterizare biochimică a presupusului “virus” izolat.

În fotografia care ar reprezenta “virusul” hepatitei B nu sunt prezentate structuri izolate, ci este vorba de un aglutinat. Sub acest nume, omul de ştiinţă înţelege o acumulare de proteine (chist) din sânge, care sunt tipice de exemplu în procesele de coagulare. În timpul coagulării apar în mod tipic structuri rotunde şi uneori cristaline, în funcţie de starea probei de sânge.

În concluzie, trebuie spus că în cazul acestor fotografii este vorba de tentative premeditate de fraudă, la care iau parte autorităţile, cercetătorii şi medicii în momentul în care ei susţin că aceste reprezentări fotografice ar fi virusuri, mai ales virusuri izolate. Orice persoană care începe să investigheze pe cont propriu, va da destul de repede peste afirmaţii şi indicii prin care literatura medicală confirmă că primul postulat al lui Koch NU poate fi aplicat la virusuri. (De ex. Grossgebauer: “Eine kurze Geschichte der Mikroben”, 1997 – O scurtă istorie a microbilor”). Extrasele şi citatele din manuale, de exemplu cele ale lui Portsmann, Collier and John, Fields et al. etc. care sunt mereu invocate de institutele medicale, nu răspund la întrebarea despre dovezile existenţei virusurilor. Un manual nu este o lucrare ştiinţifică, ci ar trebui ca în mod obligatoriu să indice lucrările ştiinţifice prin care sunt certificate cunoştinţele prezentate în manual. Or, din aceste manuale lipsesc trimiterile la publicaţii ştiinţifice care să facă dovada izolării şi caracterizării respectivelor “virusuri patogene”. A vorbi despre structuri şi părţi componente ale unui virus, fără a exista în prealabil o izolare şi caracterizare a virusului respectiv, este o fraudă cu urmări fatale. Acele virusuri care există şi a căror existenţă este dovedită, asupra cărora sunt efectuate şi publicate studii, de exemplu virusurile bacteriilor (fagi sau bacteriofagi) şi virusul Ectocarpus siliculosus, pe care l-am izolat şi publicat eu (dr. Lanka), NU s-au dovedit niciodată a fi patogene. Dogma bolilor infecţioase şi a patogenităţii microbilor, dezvoltată de Robert Koch in 1882 prin fraudă ştiinţifică, comandă politică şi interese financiare, avea mare nevoie de inventarea virusurilor patogene. Devenise clar tuturor că bacteriile “patogene” nu produc toxine decât în mediu complet anaerob, în cadavre sau în ţesuturile necrozate ale organismului, deci era nevoie să se postuleze existenţa unor patogeni “invizibili” sub microscop.”

                          Despre fotografiile cu virusuri fals izolate (II)

Având la bază teoriile din sec. XIX despre infecţii, autorităţile, institutele de medicină şi epidemiologie, profesorii universitari bine plătiţi ca consilieri ai concernelor FARMA, prin teoriile pe care le susţin şi deciziile pe care le iau, pentru a ne referi aici de exemplu doar la vaccinuri şi “terapiile” antivirale şi cu citostatice, cauzează de decenii daune sănătăţii pacienţilor, suferinţă şi moarte (prin fanteziste “virusuri” cauzatoare de cancer, hepatite, SIDA, Ebola, prin testele genetice inventate şi prin administrarea de otrăvuri chimioterapeutice).

Virusurile au fost de la bun început acuzate de patogenitate pentru îmbolnăviri care erau de fapt fie vătămări postvaccinale, fie consecinţa sărăciei extreme, a foametei, a intoxicaţiilor de orice fel. Interesant este în acest context că, de exemplu, hepatita B a fost descrisă şi considerată ca epidemie pentru prima oară în 1885 când a avut loc vaccinarea contra variolei, iar a doua oară, când fusese deja aproape uitată, în 1938 ca urmare a campaniei de vaccinare în masă contra rujeolei. Nemaivorbind de celebra „gripă spaniolă“ care a apărut ca urmare a isteriei vaccinurilor din timpul primului război mondial. Documentele statistice au fost întotdeauna „duşmanul de moarte“ al invenţiilor şi minciunilor medicale. Repet, Robert Koch şi colaboratorii săi, plus prof. Rush, prof. Max von Pettenkofer, prof. Virchow şi alţii au arătat prin experimente şi aplicarea postulatelor Henle-Koch că prin transmiterea de bacterii, presupusul „contagium vivum“ nu a provocat niciodată vreo boală, nemaivorbind de declanşarea aceleiaşi boli ca în organismul de unde au fost recoltate. Dacă în noul organism-gazdă nu există ţesuturi necrozate, cu ce se vor hrăni respectivele bacterii? Ele nu vor avea condiţii pentru o înmulţire exponenţială, iar un organism sănătos le va elimina în cel mai scurt timp. Tocmai de aceea a reformulat Robert Koch ulterior cel de-al treilea postulat al lui Henle, care stipulează că o bacterie poate fi considerată ca agent patogen infecţios când provoacă simptome asemănătoare în teste pe cobai. (vezi Großgebauer: ”O scurtă istorie a microbilor”)

În cele din urmă, trebuie încă o dată subliniat că toate publicaţiile dinainte de începutul anilor ’70 care vorbesc de existenţa şi caracterizarea virusurilor, nu sunt altceva decât fraude, deoarece abia de la începutul anilor ’70 biochimia a dezvoltat tehnica pentru a dovedi existenţa virusurilor, izolarea lor parţială, caracterizarea proteinelor şi substanţei genetice (acizii nucleici). Lucrurile acestea erau ştiute şi de Organizaţia Mondială a Sănătăţii; în 1971, când OMS a căzut de acord asupra criteriilor de dovedire a virusului variolei, procedurile biochimice de certificare nu erau încă dezvoltate. În consecinţă, s-au stabilit doar criterii biologice: morfologia variolică a membranei coriollantoide a embrionului de găină! Formulare ciudată, dar care nu înseamnă altceva decât apariţia unor pete şi în final necrozarea respectivei membrane (care este cea de a treia membrană din imediata vecinătate a cojii unui ou şi pe care embrionul o foloseşte printre altele şi ca organ respirator). Aceasta era deci conform OMS așa-zisa DOVADĂ a existenţei virusului variolei şi totodată SIMPTOMUL variolei în experimentele pe animale! Virusurile: de unde vin? Ce fac ele? Care virusuri există cu adevărat? În cadrul interviurilor, seminariilor sau lucrărilor scrise de mine, am descris de mai multe ori rolul pe care virusurile îl joacă în viaţa biologică, de unde provin aceste virusuri şi care virusuri anume există în realitate.” „După ce în 1931 fizicianul berlinez Ruska a creat microscopul electronic, cu care pentru prima oară exista posibilitatea de a vedea concret structuri atât de mici precum un virus, au tăcut brusc o mare parte a “savanţilor” din medicină care până atunci teoretizau despre tot felul de virusuri care ar fi provocat tot atâtea feluri de boli. Nici unul dintre presupusele “virusuri” de până atunci nu au putut fi efectiv vizualizate cu ajutorul noii tehnologii, nici în animale nici în oameni, fără a mai pomeni aici de vreo izolare, purificare şi certificare a existenţei acestor virusuri. Domeniul de „cercetare“ al acestor savanţi era (şi din păcate mai este încă) experimentarea pe animale, căci savanţii noştri sunt specialişti în injectarea a tot felul de lichide în creierul animalelor (vezi cercetarea turbării), în stomac, plămâni sau în embrionii din ouă (vezi cercetarea cancerului). Întrucât în toate lichidele nu se puteau releva bacterii, încă de la Pasteur medicii au rămas atârnaţi de ideea fixă cum că dacă nu-i bacterie, trebuie ca „agentul patogen” să fie ceva mai mic, mult mai mic, foarte mic, ca şi inexistent. Ceva atât de mic, încât nu se vede. O otravă (virus în latină = otravă).

În vremurile sinistre ale celui de-al treilea Reich, au fost făcute experimente direct pe “sub-umani”: evrei, ţigani, slavi, homosexuali, copii etc. Iar după război, americanii au luat ce nu trebuia să ia de la nemţi – pasiunea pentru experimente dezgustătoare. Astfel în 1972 s-a efectuat un mare studiu pe membrii unei secte religioase din deşertul Nevadei, care se oferiseră voluntari (1200 de persoane – proiectul “White Coat”). Cercetătorii americani au injectat în aceştia tot ce se putea imagina că poate fi agent patogen mai periculos, dar, dar…. tot nimic! Bolile nu se transmiteau infecţios. Da, da, am învăţat cu toţii la şcoală chestia asta cu molipsirea, epidemiile etc. Dar tot la şcoală am mai învăţat încă multe alte tâmpenii de care acum râdem sau clătinăm din cap a silă.

Până în ziua de azi [2001 – data redactării articolului – n.t.], structurile certificate şi documentate ştiinţific care sunt numite “virusuri” şi care toate îndeplinesc sarcini pozitive, nu au fost dovedite decât la bacterii (fagi sau bacteriofagi), la unele alge verzi unicelulare de apă dulce şi la două alge filiforme de apă sărată. În cazul acestor virusuri avem de a face cu structuri care nu au metabolism propriu, acesta fiind asigurat de celule, care prin intermediul acestor virusuri livrează altor celule energie şi „material de construcţie“. Pentru ca bacteriile să producă aceste particule, este necesară încălzirea sau iradierea acestora (la bacterii, virusurile sunt denumite fagi). Dacă aceste bacterii mor, fagii ajută la formarea altor bacterii prin noi fagi stabili, care păstrează şi transportă substanţa energetică (ADN) şi substanţa de construcţie (proteinele). Cu ajutorul virusurilor bacteriene (fagilor) este transportată şi substanţa informaţională în forma ADN pentru formarea de noi proteine, care ajută alte bacterii să înlocuiască şi să completeze informaţiile pierdute sau greşite. O acţiune negativă a acestor virusuri nu a fost încă observată! În algele filiforme de apă sărată, din care am reuşit ca student (dr. Lanka) să izolez virusuri, au fost de asemenea observate numai acţiuni pozitive (transport de informaţie, energie şi material de construcţie). În organele algelor, în care în mod normal se formează sporii şi gameţii, se pot forma virusuri doar atunci când algelor le este “prea cald”. Virusurile vor fi preluate numai de spori sau gameţi, căci ele nu posedă membrană şi, cu ajutorul acestora ajung în celule. Toate celulele care posedă un nucleu sunt rezultatul evolutiv al convieţuirii mai multor feluri de celule şi/sau bacterii, cum este cazul de exemplu în unirea dintre ovul şi spermatozoid. Doar aşa, împreună, pot realiza mai mult decât bacteriile sau celulele izolate. În biologie acest proces este denumit endosimbioză. (Vezi şi Teoria simbiozei celulare a dr. Heinrich Kremer). (Articol scris de dr. Stefan Lanka, expert in microbiologie).” Cu mulțumiri lui Serban Vasile pentru cele scrise.

                                                                                                                    Sursa: CRISTINA COVALI

                                        Dileaua zilei

Astăzi despre cum și-au luat țeapă, pardon injecție susținătorii vaccinării.
Iar s-a dus boborul după fentă. PROPAGANDA a marșat pe drama celor 32 de copilași și astfel se va ajunge ca tot boborul să fie vaccinat.

Hai să vedem ce zice proiectul aprobat ieri.
„Categoriile de vaccinari obligatorii sunt:

– vaccinarile pentru alt personal din unitatile publice si private care prin natura atributiilor sunt expuse suplimentar la boli infectioase sau pot reprezenta surse de infectie care ar putea pune in pericol sanatatea publica, stabilite prin hotarare de guvern.”

Ce înseamnă asta? Simplu.

După aprobarea legii de către Parlament, onor Guvernul va da o hotărâre de guvern prin care va stabilii categoriile de adulți care trebuie să se vaccineze obligatoriu. Și care ar fi categoriile? Păi, cam toată populația României.
De ce?
Pentru că…
1. „Vaccinarea este o problemă de siguranță națională.” Asta declara ieri un medic în tonomatul Evenimentul Zilei.
2. „Orice persoană interacționează cu alte persoane, deci cel nevaccinat pune în pericol pe cei vaccinați.” Declară sus și tare apostolii vaccinării.

Acum, râdem și glumim, dar prin HG se va impune vaccinarea tututor. Toți. Funcționari publici, polițiști, medici, asistenți medicali, infirmieri, ambulanțieri, ospătari, barmani, bucătari, șoferi de taxi sau autobuze, gunoieri, vânzători, lucrătorii din bancă eyc. Toți din aceste categorii interacționează cu alte persoane și constituie un pericol de propagare a virușilor. Deci, trebuie vaccinați. Și nu va scăpa nimeni.

O să-mi spuneți că este imposibil de implementat. Ba e foarte simplu. Acum este obligatoriu să faci un examen medical la angajare și unul periodic anual. Na. O să trebuiască ca la angajare să prezinți o adeverință medicală că ești cu vaccinurile la zi. Fără această adeverință nu poți fi angajat. Iar dacă angajatorul totuși face asta va primii o amendă usturătoare. Pentru că în acel moment cobtractul de muncă este lovit de nulitate absolută, deci devii angajat la negru. Iar amenda pentru un angajat la negru este de 20.000 de lei. Care angajator se va risca să plătească suma asta pe cap de vită furajată? Foarte puțini.

Așa că fără a fi vaccinat ești condamnat la a face foamea. Căci nici ajutor de șomaj nu vei primii fără adeverință de vaccinat.
Acum să ajungem la partea financiară.
O schemă de vaccinare costă cam 500 de euro de persoană. Iar în România avem 18 milioane de cetățeni. Scădem cele 6 milioane de pensionari și încă puțini care vor scăpa de arcanul vaccinării. Dar tot rămân 12 milioane de persoane.
ASTA ÎNSEAMNĂ O CHELTUIALĂ DE 6 MILIARDE DE EURO.
De unde va lua statul banii. Iarăși răspunsul este simplu. Din taxe și impozite. Iar cum în România avem 5 milioane de cetățeni, plătitori de taxe și impozite, aceștia vor suporta o povară de 1.200 de euro pe an, peste cea actuală.
Cum se cheamă asta? ȚEAPĂ.

                                                                                                                      Sursa: CRISTINA COVALI

1 Comment

  1. ilie

    Un cercetator, n-am retinut decat Pong , este la inchisoare, frauda medicala, subiect vaccin anti sida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.